SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

tsh wyniki norma

  • Witam Od lutego do teraz wcinałem novo (100+20), zaczynałem od 0,5 tab zwiększając co jakiś czas o pół tabletki, doszedłem do 2 tabletek, jestem jakiś czas już na dwóch i postanowiłem zbadać co tam w trawie piszczy i jak moje wyniki. Wyniki sprzed brania novo: FT3 pg/ml 1.849 1.21 - 4.18 FT4 pg/ml 12.13 10.1 - 16.4 TSH 3 gen. uIU/ml 1.546 [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 2126 Data: 5/4/2017 3:28:47 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki tsh norma

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    moj wynik tsh to 6,2 czy to zle bo norma jes 4,1 i co to oznacza? i skad to sie bierze i jaka jest tego przyczyna pomózcie o boje sie isc na odczyt wyniku niby nie duzo ale staram sie io dziecko i niestety nie ma rezultatu bede wdzieczna o szybką odpowiedz

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1256 Data: 1/4/2011 5:00:02 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki badań tsh norma

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Witam, Chodzi mi o wyniki badań mojego ojca. Robił TSC i wyszło mu 0,64. Doktorka mówiła że to nie dobrze. czy powinien się tym martwić? Czy ma robić jakieś jeszcze badania? Bardzo się tym zaniepokoił

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1167 Data: 10/3/2011 7:34:03 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki tsh norma

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    czy wynik 0,026 tsh jest dobry.biore eltroxin 100.tarczyce lecze juz siedem lat.trzy miesiace temu urodziłam zdrowego chłopczyka.czy ten wynik jest prawidłowy po porodzie.prosze o odpowiedz.bo do lekarza ma dopiero za miesiac

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 842 Data: 5/8/2011 11:27:27 AM Liczba szacunów: 0
  • Czy dużo zaniżony wynik TSH to norma na T3 ?? WYniki : TSH 0,089 norma 0,250 - 4,420 T3 400 norma 80 - 200 Zmieniony przez - Ronney88 w dniu 2014-05-07 18:06:47

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/7/2014 6:05:48 PM Liczba szacunów: 0
  • Wczoraj robiłam badania tarczycy, bo idę do endo za tydzień. Jestem zadowolona 8-) bo TSH nie rośnie od grudnia i widać utrzymuje się. Sądzę, że wiele czynników ma wpływ na takie a nie inne wyniki :-)) m.in. chyba ten selen i wit.D. Czuję się dobrze i to najważniejsze. TSH 1,305 - marzec 2014 1,319 - grudzień 2013 0,412 - wrzesień 2013 [...]

    Odpowiedzi: 508 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/20/2014 11:19:34 AM Liczba szacunów: 0
  • badanie krwi, co i jak

    Post
    Doping
    PRO

    Badanie biochemiczne krwi artykuł lek. med. Marka Horyńskiego Dzięki badaniom osocza dowiadujemy się, jaki jest poziom enzymów, hormonów, białek, elektrolitów i pierwiastków śladowych w naszym organizmie. Wyniki dadzą nam obraz funkcji prawie wszystkich narządów ciała. Badanie krwi jest jednym z najbardziej znanych i najczęściej wykonywanych [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/28/2005 1:55:10 PM Liczba szacunów: 0
  • Niedoczynność tarczycy - problem niedoceniany

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Choroby tarczycy oraz autoimmunologiczne, w tym Hashimoto, zajmują obecnie trzecie miejsce na liście najbardziej przewlekłych chorób, tuż za chorobami układu krążenia i nowotworami. Choroba Hashimoto jest najczęstszą przyczyną zapalenia tarczycy i jedną z najczęstszych przyczyn wola, czyli powiększenia gruczołu tarczowego. Hashimoto dotyka nawet [...]

    Odpowiedzi: 121 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/5/2016 11:12:42 AM Liczba szacunów: 0
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    Post
    Doping - zdjęcia
    PRO

    prowadziłem chłopaka który na 3 tab novo miał wynik ft3 niższy niż przed wejsciem na cykl , tsh było oczywiście nisko 4 tabsy podbiły mu pod górne widełki na 5 tabsach miał wynik ok 1.5 razy norma drugi na 1 tabsie novo miał ft3 w górnych widelkach kwestia jeszcze zrobienie powtórnego badania , wynik może być zgoła inny a od razu snucie że wały [...]

    Odpowiedzi: 25754 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/15/2017 7:54:34 PM Liczba szacunów: 2
  • GINEKOMASTIA cz. 4

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    Panowie, mamproblem. Gino mam od paru ladnych lat(chyba 5 lat temu potwierdzone na usg, obustronne), nigdy nie przeszkadzalo na tyle zeby je wyciac. Przez ostatanie pare miesiecy zle sie czuje - ogolne oslabienie, slaba koncentracja i samopoczucie, czeste bole glowy. Na dodatek od 3 miesiecy okolice sutow sa minimalnie bolesne, a od miesiaca mam [...]

    Odpowiedzi: 6274 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/17/2019 6:51:29 PM Liczba szacunów: 0
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    Dzisiejsze wyniki: TSH 1,60 norma 0,27-4,2 FT3 5,4 norma 3,1-6,8 FT4 13,8 norma 12-22 Estradiol 82,53 norma 27,1-52,2 Prolaktyna 486,8 norma 86-324 Progesteron 1,06 norma do 0,474 Test powyzej skali. Lekko podniesiony cholesterol calkowity. Ostatnio czasami boli mnie glowa, czy to moze byc od PRL. Bralem niepokalanek 4 ed, ale na mnie chyba nie [...]

    Odpowiedzi: 2285 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/19/2018 4:56:45 PM Liczba szacunów: 0
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    Dzisiejsze wyniki: TSH 1,60 norma 0,27-4,2 FT3 5,4 norma 3,1-6,8 FT4 13,8 norma 12-22 Estradiol 82,53 norma 27,1-52,2 Prolaktyna 486,8 norma 86-324 Progesteron 1,06 norma do 0,474 Test powyzej skali. Lekko podniesiony cholesterol calkowity. Ostatnio czasami boli mnie glowa, czy to moze byc od PRL. Bralem niepokalanek 4 ed, ale na mnie chyba nie [...]

    Odpowiedzi: 2285 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/19/2018 4:27:54 PM Liczba szacunów: 1
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    Dzisiejsze wyniki: TSH 1,60 norma 0,27-4,2 FT3 5,4 norma 3,1-6,8 FT4 13,8 norma 12-22 Estradiol 82,53 norma 27,1-52,2 Prolaktyna 486,8 norma 86-324 Progesteron 1,06 norma do 0,474 Test powyzej skali. Lekko podniesiony cholesterol calkowity. Ostatnio czasami boli mnie glowa, czy to moze byc od PRL. Bralem niepokalanek 4 ed, ale na mnie chyba nie [...]

    Odpowiedzi: 2285 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/19/2018 4:37:18 PM Liczba szacunów: 0
  • Spadek libido, słaba erekcja

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    Witam u mnie objawy podobne Wyniki:LH 2,96 norma 1,5 do 9,30 Testosteron (TTE) 277 norma 241 - 827 DHEA 430 norma 34 - 568 Androstendion 1,81 norma 0,6 do 3,1 Testosteron wolny 10,10 norma 4,5 do 42 SHGB 20,6 norma 18,30 do 54,10 TSH 1,67 norma 0,27 do 4,20 Estradiol mniej niż 10 -----poniżej normy norma od 11 do 44 Progesteron [...]

    Odpowiedzi: 53 Ilość wyświetleń: 12425 Data: 2/14/2018 8:28:40 AM Liczba szacunów: 0
  • Spadek libido, słaba erekcja

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    Witam u mnie objawy podobne Wyniki:LH 2,96 norma 1,5 do 9,30 Testosteron (TTE) 277 norma 241 - 827 DHEA 430 norma 34 - 568 Androstendion 1,81 norma 0,6 do 3,1 Testosteron wolny 10,10 norma 4,5 do 42 SHGB 20,6 norma 18,30 do 54,10 TSH 1,67 norma 0,27 do 4,20 Estradiol mniej niż 10 -----poniżej normy norma od 11 do 44 Progesteron [...]

    Odpowiedzi: 53 Ilość wyświetleń: 12425 Data: 2/14/2018 8:54:16 PM Liczba szacunów: 0
  • Ten trening wg Priesta to jakaś masakra objętościowa jak dla nie koksujących wg mnie Łukasz, jak tam forma?dawno nie zaglądałem do tematu Wklejam wyniki badań, tak jak obiecane było AspAT 20,8 (norma do 38) Alat 12,8 ( norma do 41) TSH 1,67 ( norma od 0,3 do 6,2) Testosteron 10,2 ( norma 3,5 do 8,6 ) Wyniki wyszły w porządku, z poziomu [...]

    Odpowiedzi: 207 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/29/2011 5:38:30 PM Liczba szacunów: 0
  • Heja!:) Fotki beda niedlugo, ale jeszcze musze troszke podpakowac i dokonac toalety (usuniecie zbednego owlosienia, hehe), zeby jakos wygladac, hehe:) No i jestem juz wlasnie po wizycie u pani endokrynolog:) Uczucia nieco meiszane, bo mimo tego, ze wszystkie ywniki byly w normie, to pani i tak przyczepila sie do TSH, ktore wyszlo mi mniej wiecej [...]

    Odpowiedzi: 207 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/11/2011 11:25:48 AM Liczba szacunów: 0
  • witam opisze swoją sytuacje i proszę o poradę: redukowałem ale po 8 tyg. schudłem tylko 3kg obwody stały i fat nie leciał samopoczucie było fatalne brak energi, brak sily na treningach,słaba kondycja,sporo wody podskórnej siedzi więc postanowiłem zrobić badania i wyniki są następujące: TSH 4,26 norma 4,2 ft3 6,4 norma 3-6,8 ft4 16,7 norma 12-22 [...]

    Odpowiedzi: 556 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 8/1/2017 7:24:09 PM Liczba szacunów: 0
  • Hej chlopaki mam pytanie dostalem wyniki badan Tsh 1,650 limit 0,270---4200 Ft4 1,46 limit 0,93----1,70 FSH 3,48. Limit 1,50----12,40 Lh. 3,08. Limit 1,70----8,60 Estradiol 29 limit 11,30----43,20 Prolaktyna 12,10 limit 4,04---15,20 Test. 370 limit 280---800 Insulina 12,49 limit 2,6---24,9 Glukoza. 96,60 limit 70---99 Wskaznik homa-ir 2.96 limit [...]

    Odpowiedzi: 42204 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/21/2020 1:01:40 PM Liczba szacunów: 1
  • NIEDZIELA leki/suple: Euthyrox N25; Jodid 100; Selen + wit. E; Ovarin x2; płyny: woda, woda z gotowania cukinii x2, wywar z siemienia lnianego, bulion z udźca indyka, mięta z jabłkiem Miska z dziś to najpierw za długa przerwa, potem za szybkie jedzenie (- i kłucie po prawej stronie, czyli to od tego jak coś), potem objedzenie się na noc - ale [...]

    Odpowiedzi: 549 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/3/2016 2:58:41 PM Liczba szacunów: 0