SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

tsh 3

  • Wyniki badań F-Testosteron

    Post
    Doping

    Jeszcze w kwestii informacyjnej reszta wyglądała tak: Hormon ---------- Poziom ------------- Norma Estradiol ---------- 20,90 -------- - 56 Progesteron ------- 0,38 --------- 0,27 - 0,90 Prolaktyna -------- 8,37 --------- 2,5 - 17 TSH -------- 2,47 --------- [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 6493 Data: 2/12/2009 9:19:47 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań F-Testosteron

    Post
    Doping

    [...] jądra albo zablokowaną pracę przysadki. uszkodzone jądra to wysokie LH a zablokowany organizm to niskie testosterony i niskie LH. I tyle. T3 i T4 mierzy sie dopiero jak tsh jest nieprawidłowe. Inaczej to wywalanie kasy zupełnie niepotrzebne. lepiej wątrobe byś sobie zbadał bo ja przy leczniczo stosowanym omnadrenie raz na 2 tyg już miałem [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 6493 Data: 2/12/2009 10:13:53 PM Liczba szacunów: 0
  • prolaktyna

    Post
    Doping

    Tu masz badania o vit. B6 Thanks wood from AF ============================================= Suppression of Lactation: When the mother chooses not to breast feed or the baby is lost, suppression of lactation may be required. Initially the breasts get engorged, however in the absence of suckling further milk production stops on its own. Firm support [...]

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 8418 Data: 1/21/2005 3:22:25 PM Liczba szacunów: 0
  • Niskie libido

    Post
    Doping

    Dobra to zdecydowalem sie bo juz mnie chu* strzela walne ten cykl co Wlodi napisales w takim razie jutro zrobie te badania tarczycy bo hormonow wszystkich mam juz zrobione. Tylko jak patrze na spis z laboratorium to na badania tarczycy jest tego troche. DIAGNOSTYKA CHORÓB TARCZYCY 1.anty-TG 2.anty-TPO 3.FT3 4.FT4 5.TSH czyli [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1104 Data: 10/2/2014 6:17:48 PM Liczba szacunów: 0
  • tarczyca

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Witam chcialem sie zapytac jakie sa prawidlowe przedzialy tych hormonow ? bo mam tylko same wyniki bez podanego przedzialu ? aha i czy hTSH to to samo co TSH ? hTSH-2,41 T3-3,19 T4-1,1

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 10606 Data: 9/15/2003 10:11:53 AM Liczba szacunów: 0
  • meta solo czy enan solo 34 lat. pierwszy raz.

    Post
    Doping

    250 mg co 5 dni co 5-6 tyg hcg 2*2500 co 3 dni przed cyklem badania morfologia cholesterol z frakcjami estradiol prolaktyna progesteron tsh i lecisz miske dopnij

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 2595 Data: 4/6/2016 6:37:52 PM Liczba szacunów: 1
  • Problem z węglami

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Może powiem tak. Niedożywiony to jestem na pewno. Mam 172 i ważę 47 kg. Zawsze ważyłem coś około 50 kg. a słodyczy mogłem jeść masę i nic tyłem taki już miałem. Ale kiedy zaczęły się problemy z jelitami czasem ze strachu żeby nie dostać w szkole biegunki to nic nie jadałem po 8 godzin. Ale dobra potem było lepiej i jadłem już większość rzeczy. [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 905 Data: 11/9/2012 9:32:38 PM Liczba szacunów: 0
  • Testosteron dla 38-latka na regenerację

    Post
    Doping

    Tomku pasowało by zrobić badania test całkowity,estrogen dokładnie (e2),prolaktyna,kortyzol,cholesterol,morfologia,ob zobacz jak się sprawy mają.Dorzuć jeszcze TSH i PSA jak wszystko będzie ok i nie zależy ci na jakiś spektakularnych przyrostach tylko na poprawie standardu życia to 250 mg cypio co 7 do 10 dni będzie ok po 3 tygodniach stosowania [...]

    Odpowiedzi: 72 Ilość wyświetleń: 7356 Data: 3/6/2015 6:24:15 PM Liczba szacunów: 0
  • Kobieta i wysoki poziom testosteronu niski SHBG

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Tak, pziom przeciwciał antyTPO ok. 170 przy normie chyba do 40 czy 60. Endokrynolog jak to każdy lekarz poszedł na łatwiznę i zapisał mi euthyrox, który brałam bardzo krótko, bo znosiłam go bardzo żle. Z początku kilka lat temu przeciwciała miałam ok 2000 ale jakoś sobie poradziłam dietą wykluczającą pewne produkty (zbilansowaną z ograniczoną [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 818 Data: 4/5/2016 11:55:18 PM Liczba szacunów: 0
  • Cykl na redukcje

    Post
    Doping

    [...] 100+100 mg co 2 dni novo dał bym 3 tabsy (zakładam że masz to mocniejsze 100+20) przed cyklem badanie hormonów a zwłaszcza panelu tarczycowego po tyg stosowania novo badanie tsh i ft3 czy dawka wystarczająca czy do podbicia reszta to już miska i aero reszta środków zbędna tutaj po prostu i nic nie da , tren z testem utrzymają mięso smalec [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 2184 Data: 8/23/2017 7:22:20 PM Liczba szacunów: 1
  • pomozcie

    Post
    Doping

    co 7 dni ładowania. Tarczyce robiłem w normie tsh, ft3 2,8 (norma od 3,5), ft4 w normie Zmieniony przez - rdroll w dniu 2015-03-09 21:27:17

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1054 Data: 3/9/2015 9:26:37 PM Liczba szacunów: 0
  • Morfologia i TSH - proszę o pomoc

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Tzw poszedłem do przychodni i lekarz dał mi wreszcie skierowanie do engokrynologa. Endokrynolog na te badania (morfologia i TSH) ale wyniki są dobre, według Ciebie, zresztą sam też na pewnej stronie porównałem z wynikami osoby zdrowej. Już myślałem że wreszcie poszło coś do przodu - ostatnie 3 dni kursuje tylko przychodznia->szpital->dom aby [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 5722 Data: 3/13/2008 4:08:54 PM Liczba szacunów: 0
  • Hormony tarczycy

    Post
    Doping

    [...] więcej danych o sobie pomożemy ew cię pokierować w jakim kierunku masz się udać.Tarczycą sie dosć mocno ostatnio interesowałem bo moja zona miała podejrzenie raka i miała usuwaną tarczycę,tylko dobry ogarniety endo ci może pomóc samemu nic nie kombinuj bo tylko sobie mozesz zaszkodzić.Wrzuć badania jakie maiłes ostatnio cały panel tsh ft-3 ft-4

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 438 Data: 5/8/2014 10:59:32 AM Liczba szacunów: 0
  • Badania w trakcie cyklu. Kolejna pomoc.

    Post
    Doping

    Dzięki wielkie. Uspokoiłem się trochę. Niedoczynność mam od 15 roku życia siedzę na euthyroxie 75mg już długo dość. I co 2-3 miesiące zawsze robię tsh ft3 ft4 do tego nie muszę za każdym razem do endo latać. Raz na rok chodzę żeby się dokładniej przepadac. tylko tu jak robię badania w Niemczech to mam wszystkie za darmo tylko musi je lekarz [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 379 Data: 11/14/2016 10:24:46 PM Liczba szacunów: 0
  • Problemy kardiologiczne a trening siłowy

    Post
    Trening dla początkujących

    Pytanie jaka jest tego przyczyna Niskie tętno czy tam zbyt niskie jest tylko objawem Leki jakieś przyjmujesz? jak się odżywiasz? suplementujesz się? Co badałaś oprócz serca? No właśnie kwestia przyczyny jest trudna do określenia, bo nigdy wcześniej nie robiłam EKG i żadnych pomiarów tętna. Leków żadnych nie biorę, aktualnie z suplementów Ashwę [...]

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 2486 Data: 10/30/2018 8:40:51 PM Liczba szacunów: 0
  • cos na vitale

    Post
    Odżywki i suplementy

    mylisz ze to przez tarczyce mam takie zamulenie ogolne ? Kiedys sie badalem to mialem wynik TSH(hormon tarczycy) 6,54mlU/l Norma: 0,25- 4. Z tym ze zanim zaczalem brac te tabsy co mi przepisal lekarz to mialem wynik w normie... Tylko ze on mowil ze jak mialem wynik 5 to zle bo musze miec wiecej bo to dziala jakos w odwrotna storne czy cos [...]

    Odpowiedzi: 37 Ilość wyświetleń: 2499 Data: 6/6/2005 1:24:48 PM Liczba szacunów: 0
  • cos na vitale

    Post
    Odżywki i suplementy

    no mam juz wyniki Wiec tak: -Poziom cukru we krwi 74 mg% (norma: 75-115mg%) tu cos mialo chyba, chociaz sie nie znam - proby czynnosciowe watroby: Poziom bilirubiny w surowicy met. Jędrassika 0,98 mg% (norma: 0,2-1,0mg%) odczyn tymolowy zmetnieniowy 0,46 jed. (norma: 0-4 jed.) Czyli ze co moge pic ? watroba ok ? Meta mi nie zaszkodzi ? - [...]

    Odpowiedzi: 37 Ilość wyświetleń: 2499 Data: 6/8/2005 5:43:12 PM Liczba szacunów: 0
  • Zmęczenie, senność, problemy z samopoczuciem i koncentracją na redukcji

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Badania (z kwietnia - morfologia, tsh) - wszystko bylo w normie Byłem u lekarza, to doszukiwał się depresji... i przepisał o-3 za 160zł %-) miałem nadzieje, że wyśle ponownie na badania Witaminy i minerały mam raczej w normie (dziennik pokazuje mi zazwyczaj 150%+ pokrytego zapotrzebowania, ew uzupełniam suplementami) Dokupię jeszcze D3 i poczekam, [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 2261 Data: 6/13/2016 1:13:35 PM Liczba szacunów: 0
  • Pomocy, ważne.

    Post
    Doping

    Nie bierz zadnego mega-c. Zbadaj hormony tarczycy(ft3 ft4, tsh) i porob tez badania na obecnosc pasozytow. Napisz ile masz lat. Jesli jestes bardzo mlody to nie ma czym sie przejmowac. Teraz Ci sie wydaje ze to jest problem twojego zycia i pewnie myslisz ze te dodatkowe 10, 20 czy 30kg cos zmieni. Zapewne masz tez wrazenie ze wszyscy wokół [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1019 Data: 1/20/2011 4:30:34 PM Liczba szacunów: 0
  • Bardzo nadmierna potliwość

    Post
    Zdrowie i Uroda

    [...] mokry ślad. Byłem już w 2 przychodniach mam kilka stron badania krwi, usg, tomografii komputerowej i wszystko w normie. Nawet wylądowałem u hematologa. Miałem wyższy wynik tsh ale teraz utrzymuje się w okolicy 3 a pot jak leciał tak leci. Wystarczy krótkie wyjście do sklepu i po powrocie już mogę zmieniać bieliznę. Słyszeliście o takim [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1851 Data: 6/12/2019 7:44:18 PM Liczba szacunów: 0