SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

tribulon opinie

  • tribulon opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Witam , mam 18 lat i juz pol roku ponad cwicze , bralem kreatyne jak narazie i chcialbym wziąść cos konkretnego poniewaz przyrosty juz stoją w miejscu , myslalem o tribulonie , jaki cykl byl by dla mnie najlepszy na mase? jak bym zaczą brac tribulon to co mam do tego dokupic? i jakie tanie gajnery mają duzo białka? nie jestem tak obeznany tak w tym

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 2358 Data: 2011-08-07 23:56:15 Liczba szacunów: 0
  • tribulon opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    czy ten prepatat powieksza penisa

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1609 Data: 2010-05-18 11:53:43 Liczba szacunów: 0
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    wiac? Czy moze lepiej zaniesc te wyniki do lekarza, zeby cos przepisal (co?). P.S. Badania robilem dzisiaj, a od tygodnia nie bralem zadnych suplementow itp.(omega3, witaminy,tribulon,zma), bo chcialem, zeby wyniki byly jak najbardziej naturalne. Treningi tak samo, bo wiem, ze przed badaniami powinno sie wypoczac, ale dzisiaj juz nareszcie pocwicze

    Odpowiedzi: 1384 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-12-20 12:52:21 Liczba szacunów: 0
  • Fedor po wygranej buczy , on pokory cię nauczy %-)

    Post
    Scena MMA i K-1

    suplementacja? wiem ze jest o tym artykuł ale tam są podstawy a mi chodzi o konkretne odrzywki/środki jakich urzywacie no wiecie "to keep in shape" Myślałem o mixie tribulon+kre-alkalyn+nitrobolon Albo olimp pump express+tribulon co myślicie?:P ja sie dopiero "ucze" w tych sprawach wiec... licze na opinie i porady:P a nie zjazd

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-26 02:14:26 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam prosze o pomoc 1) cel- jakosciowa masa miesniowa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Trec ZMA Original 90 kapsułek -Trec TriBulon 60 kapsułek- Trec CM3 1250 360 kapsułek 3) staż: 2 lata 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Jak najlepiej stosowac owe prodykty by i czy mooge dozucic jakies białko lub HMb i czy wgl j

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-04-09 20:58:59 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Wiec tak 1)cel- siła 2)nazwa produktów - hmbolon olimp,nitrobolon 2, bcaa vitamin shop,tribulon trec,hgh day activlab. 3)staż- zaczynałem cwiczyc 6 lat temu cwiczyłem przez 2 lata na sucho później miałem przerw i teraz ćwiczę od 3 miesięcy 4)przerwa od ostatniego cyklu-nie miałem 5)stosowane wcześniej inne preparaty i opinie- jadłem mass xxl bc

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-20 18:36:16 Liczba szacunów: 0
  • Koluszek/BLOG-redukcja...masa...redukcja...masa...

    Post
    Trening dla początkujących

    Tribulon jem Czytałam różne opinie na ten temat, aleeee doooopa Everrkowi oznajmiam, że siusior nie rośnie Zastanawiam się nad taurynką Patka, a brzuszka nie ćwiczyć? A no i mam jeszcze Reactor 3 Pro z Treca, dorzucić w DT po treningu 4 capsy i w DNT na noc 2 capsy ? Zmieniony przez - Koluszek w dniu 2009-01-30 07:52:08

    Odpowiedzi: 1755 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-01-30 07:16:26 Liczba szacunów: 0
  • Prohormony USA, które godne uwagi?

    Post
    Doping

    Witam Panow z Dopingu Zastanawiam sie nad dwoma zestawami : Pierwszy "bardziej Hard core'owy" oparty o -M-Drol (glowny srodek anaboliczny) - Liver Detoxifier & Regenerator i Sylimarol oraz Hepatil(osłonki i regeneracja wątroby) -Clomiphene Citrate (odblok) -Proviron(antyestrogen ,przeciw gino) - Do tego witaminy białko i gainer do uzu

    Odpowiedzi: 3002 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-08-15 20:55:52 Liczba szacunów: 0
  • Cykl marzeń!!! - Proszę o opinie - każde spostrzeżenie jest wartościowe ;-D

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dzięki za pierwszą odpowiedź - za krytykę też akurat zauważyłem dobre strony brania zarówno tribulusa jak i zma przy pierwszym cyklu (chyba że to inne środki spowodowały) - poprzedni cykl to było: Dymatize XP naprzemiennie z NO-Shotgun Trec Mass XXL (po 2 miesięcznym cyklu przybyło mi 7 kilo) białko NitroProGen CLA + Green Tea Trec Chela-min i Wit

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 3055 Data: 2009-03-27 18:57:13 Liczba szacunów: 0
  • Cykl z Supli pomiędzy SAA

    Post
    Odżywki i suplementy

    nie ma mocniejszych/slabszych stackow - są rozne opinie chwalony - clout, ale ma malo kreatyny, poprzeglądaj dzial z testami i opiniami - i wybierz cos dla siebie z bosterów testa, z konkretnych restore lub novedex \ \z ziolowych - proste: tribulon treca /tribulus kaizena

    Odpowiedzi: 45 Ilość wyświetleń: 2805 Data: 2010-01-09 23:10:18 Liczba szacunów: 0
  • Przyrost masy miesniowej

    Post
    Odżywki i suplementy

    Cm3 - ok Bcaa - ok SAW - ok Tribulon - ile masz lat? Ale raczej nie ok HMB - strata kasy, więc nie ok I nie dopytuj tak o TomQa, bo on się nie zna i tylko tu pracuje%-) odpowiedzi dyktuje mu Anubis. 27 lat 163 m wzrostu 65kg wagi wlasnie tak czytalem rozne opinie o hmb ze lepiej bca albo ZMA ale nie swedzi mnie portfel :D wolalbym oszczedniej

    Odpowiedzi: 45 Ilość wyświetleń: 1693 Data: 2017-03-02 13:58:53 Liczba szacunów: 0
  • TRIBULON / TESTOSTEROL 250

    Post
    Odżywki i suplementy

    lat to nawet nie trzeba CI tłumaczyć działania tych produktów bo nawet nie są dla Ciebie i nie odczujesz ich działania, powyżej 25 roku opłaca się brać takie rzeczy, swoją drogą testosterol lipa, tribulon jest ok, od tego masz też wyszukiwarkę i dział opinie;) trochę samodzielności na przyszłość Zmieniony przez - Mihupaw w dniu 2009-12-04 18:16:53

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1188 Data: 2009-12-04 18:15:38 Liczba szacunów: 0
  • Bcaa turbo jet + S.A.W

    Post
    Trec

    Nie wiem tylko co z Nitroprogenem więc poczekaj na bardziej fachową opinię. Ja stosowałem to tak S.A.W 5-15 g przed treningiem ilość musisz dopasować do siebie zacznij od 5 g BCAA Turbo Jet 10g przed treningiem i 10g po treningu (wersja ekonomiczna 10 g po treningu) Mi pikantność BCAA Turbo Jet nie podchodziła więc przed treningiem mieszałem go z

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1574 Data: 2011-10-11 21:03:49 Liczba szacunów: 0
  • Jaki Cykl najlepszy

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ja głosowałem na mezo :D Nie no... wiesz jak bardzo chcesz już się za coś zabrać to samo mono... ZMA i tribulon to chyba zbędne (17 lat i tak wszystko skacze :D), a o hmb sa mieszane opinie... Tak moim skromnym zdaniem :) A mono z dobra dietą jest git :D pzdr ;p

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 579 Data: 2011-02-17 17:52:15 Liczba szacunów: 0
  • GH TURBO

    Post
    Trec

    Ja biorę tribulon 2 kapsy przed treningiem lub 2 kapsy na noc razem z 3-6 kapsów GH Turbo i 3 kapsy ZMA do tego. (ale ja jestem WARIAT hehe więc poczekaj na inne opinie) :)

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 2700 Data: 2011-10-20 23:21:44 Liczba szacunów: 0
  • Tribulus

    Post
    Odżywki i suplementy

    ilu ludzi tyle opinie pewnie będzie, ja miło wspominam tribuUp fitmaxa, ale tam był dodatek owsa i witaminy b6 (nic nie znaczący dodatek z resztą). tribulon też był git ;-)

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 822 Data: 2012-10-30 17:52:12 Liczba szacunów: 0
;