SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

testosteron wyniki

  • Testosteron-wyniki

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, Chciałbym zapytać o interpretację wyników: Brałem 11oxo 2x10g (około 1 rok temu), booster testosteronu amplify(w składzie Arimistane) 3 tab dziennie przez około 3 miesiące ostatio. 6 bromo 1 tab dziennie przez 1 miesiąc 10 tyg T3 (maksymalna dawka 50mcg). Oprócz tego przez długi okres Clen na zmiane z Efedryną. Moje wyniki: Testosteron [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 740 Data: 9/24/2013 4:44:42 PM Liczba szacunów: 0
  • Zanizony Testosteron - Wyniki. Pomocy

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, Od pewnego czasu nurtuje mnie problem który mnie dotyczy. Pewnego dnia pomyslałem że zrobie sobie badania na testosteron (wolny,całkowity) ponieważ miałem , mam nie pokojace objawy z tym zwiazane (zanizeniem) Niestety moje obawy potwierdziły. Podam wyniki tutaj... Wiek: 22 lata Testosteron: 1.56 ng/ml NORMA: 2.84 - 8.00 [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 2072 Data: 8/9/2011 11:37:59 AM Liczba szacunów: 0
  • Wolny Testosteron Wyniki Badan

    Temat
    Doping

    witam odebralem wlasnie dzis wolny testosteron no i wynosi 13,83 pa/ml normy sa od 4,50 do 42,00 czy to dobry wynik jak na 23 latka?? co sadzicie??

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 7352 Data: 1/7/2012 12:13:39 PM Liczba szacunów: 1
  • testosteron wyniki badan

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Jaki jest prawidlowy wynik testosteronu moj jest 0,34 chcialabym sprawdzic przed wizyta u lekarz

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1322 Data: 3/29/2011 11:45:17 AM Liczba szacunów: 0
  • Testosteron- wyniki w trakcie cyklu

    Temat
    Doping

    Kontynuuje temat dotyczący poziomu testosteronu po 8 strzałach- wynik poniżej normy. Czy test prop z alphy może być podrabiany?? Dorzucam ankietę.

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 632 Data: 4/18/2014 11:25:51 AM Liczba szacunów: 0
  • Testosteron działa - czyli wyniki badań dla ciekawych

    Temat
    Badania naukowe

    [...] zwierzęcych i schorowanych staruszkach. Stąd też skoro już wpadłem na trop, postanowiłem się podzielić. Może komus się spodoba. Badanie pierwsze (podwójna slepa próba) : testosteron działa nawet brany krótko. Dawka 3,5mg enatka na kg masy ciała raz w na 7 dni, w sześciotygodniowy cyklu treningowym. Pomiarów (jednego powtórzenia maksymalnego i [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 4836 Data: 8/18/2010 12:10:43 AM Liczba szacunów: 0
  • Niskie libido, niski testosteron całkowity, wysoka prolaktyna. wyniki badań, clomid!

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    [...] jest opróznienie pechęrza. musze sie troche nahustac zanim wszystko wyleci a i tak pare kropel czesto laduje w majtki. Byłem u urologa, kazał mi zrobić badanie lh, fsh, testosteronu calkowietego i prolaktyny. Ja zrobiłem więcej badań dla sprawdzenia stanu zdrowia. Lekarz po zobaczeniu wynikow przepisał mi clomid (klomifen) 1 tabl(50mg) [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 3114 Data: 1/14/2017 9:11:38 PM Liczba szacunów: 0
  • Pregnyl testosteron naturalny a syntetyczny wyniki badań

    Temat
    Doping

    Witam Panowie na htz byłem 1,5 roku postanowiłem się odblokować , ale nie mogę funkcjonować bez testosteronu bo mam bo zaledwie 260-300ng większe skutki uboczne niz beż niego ale do rzeczy , lekarze nie wiedzą dokładnie co się stało ze mój orgazm nie produkuje tyle lh i nie ma odpowiedniego sygnału hpta , najlepsza [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 4527 Data: 5/5/2017 11:25:51 AM Liczba szacunów: 0
  • Niski testosteron, wysoka prolaktyna - wyniki badań

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    [...] moczowy 408.3 (202.3-416.5) FSH 4.5 (1.5-12.4) Prolaktyna 25.82 (4.0-15.2) Testosteron 6.9 (8.64-29) TSH 1.80 (0.27-4.2) Zatem trzy wartości są niezgodne z normą: - niski testosteron - wysokie trójglicerydy (problemy z układem krążenia przy niskim testosteronie i wysokiej wadze) - podwyższona prolaktyna Moje pytanie brzmi: jakie Waszym zdaniem [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 6267 Data: 4/16/2013 7:04:50 PM Liczba szacunów: 2
  • Wyniki badań do oceny Testosteron,SHBG itp

    Temat
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Witam, Mam 25lat i podejrzewałem u siebie niski testosteron więc wybrałem się do endokrynologa. Specjalista skierował mnie na badania hormonalne. Proszę o ocenę poniższych badań oto wyniki: płeć : mężczyzna Testosteron [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1657 Data: 8/11/2014 3:02:25 PM Liczba szacunów: 0
  • TESTOSTERON CAŁKOWITY: Wyniki Badań

    Temat
    Doping

    [...] LUB POROSTU OWŁOSIENIA: tak 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 110 -martwy ciąg: nie robię -przysiad: 125kg. Dziś jestem po badaniach testosteronu calkowitego i nie wiem co o tym myśleć...Trochę chyba przymalo tego teścia wyszlo:-/jak myślicie? Lecę od ponad tyg. 375mg co 3 dni (750mu tyg.) cypka z Royal [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 850 Data: 6/13/2018 7:30:18 PM Liczba szacunów: 1
  • Testosteron poniżej normy, wyniki badań

    Temat
    Doping

    Witam, 4,5 miesiaca temu zakończyłem PCT po propie solo lecialo 1-11 prop 100mg e2d tutaj moj temat ze szczegolowymi wynikami, przed cyklem, kilka badan w trakcie, 2 tyg przed pct i 2 tyg po pct http://www.sfd.pl/PCT_po_propie_solo_od_str_12._-t1080722-s15.html *przy estro jest <5 gdyby nie bylo czytelnie, troche malo? mimo ze test ponizej normy, [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1476 Data: 3/19/2016 10:52:19 AM Liczba szacunów: 0
  • wyniki prosze o opinie wolny testosteron!!!

    Temat
    Doping

    Witam odebralem wyniki testosteronu, powód zrobienia testu troszke obniżone libido... miesiac temu testosteron całkowity- 9.90 - norma max. 10.6 wiec wynik wysoki niby wszystko wpozadku.. a teraz odberalem wynik testosteronu wolnego - 11.85 pg/ml ... norma min.:6.2 ..max.: 28.1 czy moj wynik jest za niski ???

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 8549 Data: 6/17/2008 3:57:01 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań F-Testosteron

    Temat
    Doping

    Witam Panowie. Właśnie odebrałem swoje wyniki wolnego testosteronu. F-Testosteron 9,2 Norma mężczyźni 8,9-42,5 Jestem po półrocznym offie. Nie za mało tego trochę ? Chętnie posłucham opinii w tej sprawie. Szczególnie einwunder-a, chudziny i innych oblatanych co robili badania po dłuższym offie. Robiłem też badania innych hormonów, [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 6747 Data: 2/12/2009 7:53:08 PM Liczba szacunów: 0
  • słabe wyniki hormonalne (testosteron i SHBG)

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam Jakiś czas temu zrobiłem badania hormonalne bo byłem ciekaw jak to u mnie w organizmie wygląda. Kupiłem dwie paczki mk 677 (sarm) i chciałem zobaczyć czy ma to jakiś wpływ na hormony nie licząc igf1, dodam że jeszcze ich nie otworzyłem i nadal zostają zamknięte. Ku mojemu zdziwieniu przy testo i SHBG miałem obniżone wartości. I teraz pytanie [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1504 Data: 2/1/2017 6:38:23 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badan - niski testosteron, kwas foliowy, wysokie B6

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Czesc - od jakiegos czasu borykam sie z obnizonym nastrojem, niezdrowym pobudzeniem, lekami, etc. Nie musze mowic ze wplyw na jakosc zycia jest gigantyczny. Wyeliminowalem wiekszosc czynnikow stresogennych, mam poukladane zycie jednak problem pozostaje. Zrobilem kompleksowe badania hormonow i to co jest poza norma: Testosteron 223ng/dl (norma 300 [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 511 Data: 9/18/2019 6:02:44 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań testosteron etc

    Temat
    Doping

    Witam, zrobiłem sobie badanie hormonów, poniżej podaje wyniki. testosteron jak widać jest strasznie niski, brałem wcześniej metę solo, także nie wiem czemu by mnie tak zablokowało (odblok był clom + tamox od poczatku cyklu do konca odbloku). Prolaktyna z kolei za wysoka. Prosiłbym o radę co z tym wszystkim zrobic- samopoczucie jest po prostu [...]

    Odpowiedzi: 42 Ilość wyświetleń: 3546 Data: 4/12/2012 5:11:05 PM Liczba szacunów: 1
  • Wyniki badan Testosteron/Prolaktyna/Estrogen

    Temat
    Doping

    Witam, bilem propa Rotexa 100mg e2d przez 4 tyg jedna wystepowal duzy bol wiec zmienielm na Scantela i po 2 tygodniach jego stosowania zrobilem badania. Chyba cos jest nie tak, co sadzicie? Mozliwe ze lab sie pomyslil koles niedawno mial taki przypdek ale sam nie wiem. /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/7f2f4b3a7b1348f3bbaddcf90e78cdc1.jpg

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 6555 Data: 4/18/2012 10:14:34 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań Testosteron Propionat do oceny

    Temat
    Doping

    Dzień dobry wszystkim :) Pierwszy mój kontakt z dopingiem. Towar z Grintex - chłopaki mówili że kopie, jednak wolałem się upewnić. Po 3 strzałach 100mg/e2d (ostatni o godzinie 20 wczoraj) poszedłem dzisiaj o 8 na pobranie krwi. Wyniki! (norma 175-781) Przed: 600 ng/dl Teraz: 1420,58 ng/dl Co myślicie na ten temat? Szczerze oczekiwałem większego [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 846 Data: 6/1/2018 5:02:21 PM Liczba szacunów: 4
  • Wyniki badań progesteron testosteron

    Temat
    Doping

    Witam. wyniki z przed 2 tyg testosteron 365 N 47-980 estradiol 23 N 11-44 prolaktyna 8,16 N 3,40-19 LH 1,28 N 0,57-12,07 FSH 3,22 N 0,95-11,27 wyniki 2 tyg pożniej zrobiłem tylko progesteron i teścia progesteron <0.2 N 0,10 - 0,20 testosteron 272 N 47-980 Problem mój polega na tym że nie [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 215 Data: 5/30/2019 4:29:43 PM Liczba szacunów: 0