SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

testosteron badania

  • [...] brak checi, najchetniej juz bym lezal i nic nie robil przez reszte zycia, nawet czegokolwiek nie chce mi sie obejrzec jak mam wolny czas. Moze byc to spowodowane niskim testosteronem? Podobno TRT jest w stanie mocno poprawic jakosc zycia, gdy testosteron pada. Czy jest szansa ze te badania wystarcza do endokrynologa? Znalazlem jakiegos za [...]

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 1165 Data: 9/14/2020 10:11:17 PM Liczba szacunów: 18
  • testosteron, badania,problemy

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    [...] moj penis jak i jadra jest strasznie skurczony. po wysiłku fizycznym to juz w ogole. nie wiem czy to istotne wiec pisze. Przed pojsciem do lekarza chciałem zbadac poziom testosteronu. Pytanie co zbadac? wiem ze wolny i ten zwykły. ktore to bd powiedzmy z takiej listy http://www.poliklinika.koszalin.pl/dokumenty/cennik-laboratorium.pdf . do [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 1592 Data: 11/7/2012 11:37:44 PM Liczba szacunów: 0
  • prosze o jakas ekspertyze :) Bije od dwoch miesiecy testosteron jelfa i mam lekkie problemy z erekcja. W dalszym ciagu jestem na cyklu Prolaktyna 20,28. (Norma 4,04-15,20) Estradiol 182,80. (Norma 7,63-42,60) Testosteron >1500. (Norma 249,00-836,00)

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 3773 Data: 8/2/2013 12:58:10 AM Liczba szacunów: 0
  • przypomnialo mi sie ze mam takie badania - wplyw roznych dawek na organizm... nandrolon http://*******/mmlz testosteron http://*******/mml3 jak bylo mozna wy***ac...

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 2421 Data: 2/2/2006 8:35:08 AM Liczba szacunów: 0
  • testosteron badania

    Temat
    Doping

    czy jezeli bije testa enana i chce sie przekonać czy w ampach napewno jest test to jezeli pojde na badania krwi i zbadam poziom testoosteronu to powinno być go duzo ponad norme ? zaluzmy ze pojde na badania po 30 dniach cyklu bijąc 250e5d

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1371 Data: 2/4/2008 12:52:46 AM Liczba szacunów: 0
  • Badania i zdrowie testosteron

    Temat
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    [...] mało jadłem dużo ćpania, picia itp. Widzę ze mam duży problem z nabieranie masy mięśniowej i zastanawiam się czy to możliwe ze przez stosowaniem używek w młodym wieku mój testosteron się zastopował i mam braki? Sytuacja wyglada tak ze nigdy się na nic nie badałem, ale chciałbym właśnie zmienić to i badać się regularnie. W czym rzecz? Po [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 915 Data: 11/23/2020 9:15:18 PM Liczba szacunów: 0
  • GH i testosteron: silnie działająca kombinacja W środowiskach naukowych mówi się, że hormon wzrostu GH (z ang. growth hormone) nie jest zbyt skuteczny. Aczkolwiek, tak jak we wszystkim, liczy się dawka, okres brania i to, z czym się daną substancję łączy. W końcu Batman potrzebuje Robina. Zielony Szerszeń potrzebuje Kato. Może GH potrzebuje [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 9536 Data: 9/26/2016 8:41:32 PM Liczba szacunów: 7
  • [...] treningu wchodza treningi z parteru, stójki, trening siłowy i kondycyjny (bieganie sprinty). Jeżeli chodzi o sterydy to ostatni raz brałem 11 lat temu tj. w wieku 17 lat testosteron i metanabol. Jakis czas temu zauważyłem u siebie diametralny spadek aktywnosci seksualnej, co szło w parze ze spadkami samopoczucia, słabszą regeneracją po [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 3827 Data: 6/15/2013 12:51:46 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] 7 lat 6. DIETA: (teraz) -białko: Ok 170-180gr -węglowodany: masa Ok 350 gram -tłuszcz: 130 gram zdrowych tłuszczy 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 15 misiecy testosteron enantan początkowo 100mg e5d później 200mg e5d, 200mg e7d , obecnie 100mg e7d 8. TRENING: 6xtydzien+cardio rano 4xtydzien 9. CEL CYKLU: 10. OSTATNI CYKL I [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1877 Data: 10/6/2017 5:30:52 PM Liczba szacunów: 2
  • Badania , niski testosteron i inne

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    [...] robiłem podstawowe badania. Wyniki z 2016r ( identyczne w 2017r ) https://s6.ifotos.pl/img/IMG201904_qsrwase.jpg Ostanie badania wykonałem w tym roku po spożyciu bostera testosteronu z DAA ( spodziewałem się pozytywnego wyniku ). Niestety wyglądało to inaczej : Testosteron (O41) 185 ng/dl zakres , (240-870 ) Testosteron wolny (O41) 3.72 [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1355 Data: 5/20/2019 2:13:16 PM Liczba szacunów: 0
  • 1. WIEK:38 2. WAGA:94 3. WZROST:178 4. WYMIARY: -biceps:39 -klatka:112 -udo: -talia: 92 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3msc. (Ale "emerytowany" sportowiec) 6. DIETA: 2300kcal -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: pierwszy 8. TRENING: fbw 4x tydzień 9. CEL CYKLU: Rekompozycja 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 412 Data: 8/28/2021 9:44:26 AM Liczba szacunów: 3
  • Witam, Zrobiłem zakupy przed pierwszym cyklem. Ma to być cypio 250e4 bądz e5. Spora część osób poleca zrobić badania przed cyklem by było do czego wracać. Tak też uczyniłem, ale wyniki nie wyszły zbyt dobrze. Oto one: estradiol 25,4 7-42 fsh 1,1 1,5-12,4 lh 3,5 1,7-8,6 prolka 9,1 4,04-15,20 test 365 (280-800) [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 860 Data: 1/27/2017 10:11:02 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] sie dda , boosterem no, AXIS-ht BSN oraz Aromadex BSN do tego posiadam jeszcze ATD dragon ale mam obawy co do uzycia, nie wiem w jakich dawkach i cz nie zbije mi zbyt estrogenow. Co moze byc przyna tak niskiego testosteronu ?Czy dorzucic do tego ATD? Chcialbym zaznaczyc ze libido siadlo praktycznie z dnia na dzien. 190cm 95kg 24lata pozdrawiam

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 5641 Data: 10/25/2013 3:27:47 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam. Od kilku miesiecy stracilem ochote na bzykanie i ogolnie moje samopoczucie bardzo spadlo. Podejrzewalem niskiego tescia bo rok temu byl juz w widelkach na samym dole. Zrobilem wlasnie badania i okazalo sie ze od ostatniego roku spadl o jakies 40% co by tlumaczylo zaistaniala sytuacie. Ponizej badania. W duzej mierze jest to przemeczenie bo [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1232 Data: 5/8/2018 11:25:47 PM Liczba szacunów: 0
  • 1. WIEK:20 2. WAGA:105 3. WZROST:186 4. WYMIARY: -biceps:45 -klatka: -udo: -talia:- 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4lata 6. DIETA: -białko:2.5 -węglowodany:3 -tłuszcz:1 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1-10 prop 100mg/e2d i 6-10 wino 8. TRENING: split 9. CEL CYKLU: masa, poprawa ogolnego stanu sylwetki 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1192 Data: 8/14/2018 10:42:47 AM Liczba szacunów: 2
  • Witam . Od jakiegos czasu mam problem z libido. chec na sex niby jest ale juz nie staje jak kiedys za mlodu :) z ciekawosci zrobilem wczoraj badania hormonalne: Wyniki : Postaram sie wkleic ale gdyby nie weszly wypisuje od razu Bede pisal w kolejnosci ; wynik norma min norma max E2 38,7 - min nie napisane, max 39,8 FSH 3,2 , min 1,4 [...]

    Odpowiedzi: 30 Ilość wyświetleń: 4167 Data: 1/12/2017 1:50:56 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] wynik: 20,10 ng/ml norma: 0 - 39,80 Prolaktyna wynik: 25,43 ng/ml norma: 2,1 - 17,70 JEŚLI CHODZI O PROLAKTYNĘ BIORĘ TERAZ LEK KTÓRY PODNOSI JEJ STĘŻENIE WIEC WYNIK NIE JEST MIARODAJNY !!! Prosze o interpretacje Estradiolu i testosteronu

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 6209 Data: 2/8/2016 3:35:23 PM Liczba szacunów: 2
  • Witam robiłem sobie badania morfologiczne I chciałbym prosić aby mógł ktoś pomoc w odczytaniu wyników lekarz powiedział mi tylko że mam niski testosteron zrobił mi jeszcze raz badania krwi i powiedział że z hormonami wszystko ok mam 187cm waze 120kg ćwiczę 5 dni w tygodniu odzywam się zdrowo platki owsiane banany mleko jajka mięso wołowina [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1520 Data: 4/16/2018 3:02:48 PM Liczba szacunów: 0
  • Siema chce pojechac na propiw ale wiem ze bede mail w robocie badanoa krwi.czy wyjdzie jakas anomalia? Szczegolnie chodzi mi o krwinki czerwone , bo wlasnie ogladam filmik Bena.. WIEK: 23 2. WAGA: 99 3. WZROST: 178 4. WYMIARY: -biceps: 45 -klatka: -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI: ponad 3 lata 6. DIETA: -białko: 2g/kg masy ciala -węglowodany: [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 442 Data: 9/12/2016 7:42:13 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam, zacząłem chodzić na siłownie w wieku 16 lat ogólnie ćwiczyłem rok później miałem przerwę i teraz od 3 miesięcy trenuję regularnie, byłem u lekarza i mam fatalne wyniki testosteronu, co przenosi się także na takie czynniki, jak obniżone libido, orgazmy prawie wcale nie odczuwalne, brak zarostu, słaby rozwój masy itp dzieje się tak od około [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1234 Data: 12/7/2013 6:38:50 PM Liczba szacunów: 0