SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

t3 opinie

  • Enan+Deca masa i redu Enan+T3+Win WER FINALNA poprawiona prośba o opinie

    Temat
    Doping

    Witam koledzy Przygotowuje 2 cykle Masówke która własnie zaczynam ENAN + DEKA ew na koniec troszke M1T Redu od lutego ENAN ew susta + ECA / T3 + troszke WINKA ANKIETA 1. WIEK: 42 2. WAGA: 92kg 3. WZROST: 180 4. WYMIARY: -biceps: 43 -klatka: - 115 -udo:- 66 -talia:- 88 5. STAŻ NA SIŁOWNI: ostatnio 3 lata a wcześniej pewnie z 10 lat z jakimi

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1040 Data: 2018-10-17 23:52:28 Liczba szacunów: 4
  • T3 SAN wasze opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    co sadzicie o tym produkcie, kit czy shit?

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 15803 Data: 2005-06-16 14:10:37 Liczba szacunów: 2
  • Opinie w rozpisce HGH, T3

    Temat
    Doping

    Planuje cykl na GH z T3 i oczywiscie test. prosze o opinei glownie chodzi mi o T3. Cykl by wygladal tak: 1-48 GH 4iu ED/ podzielone na 2 razy, na czczo 30min przed sniadaniem i po treningu przed posilkiem. raczej bedzie zwiekszane zeby zakonczyc na 6iu 1-48 Test. zmiana estra co 3-4msc w zaleznosci od ilosci GH od 700 do 1200mg ew i pytanie jak z T

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 649 Data: 2013-09-05 00:53:41 Liczba szacunów: 0
  • Cykl Sustanol,boldenon,tren hexsa,stanazol,t3 prosze o opinie

    Temat
    Doping

    Witam za tydzien zabieram sie za cykl z sustanolu250,trenu hexsa,boldenonu ,winstrolu oraz t3 1-16 sustanol 250mg co 3 dni 1-16boldenon 250mg co 3 dni 1-12tren hexsa 76mg co 3 dni 8-16stanazol 50mg.co 2 dni oraz t 3 tylko pierwszy raz bede mial styczność z t3 dlatego prosze o pomoc cel cyklu sucha masa miesniowa spalenie fetu wsystkie sirodki z

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 497 Data: 2014-10-31 10:22:20 Liczba szacunów: 0
  • T3 i clen metabolizm

    Post
    Doping

    od roku i nie widze większych efektów, strasznie mnie to irytuje. Próbuje w takim razie wyciąć 200kcal i wstawić na ich miejsce białko. Odnośnie palenia mięśnia przez t3 - opinie sa podzielone, wiele osób mówi ze wcale nie pali, to tylko skutek spłaszczenia i wygorowanego ego grubaskow ktorzy myślą ze jak zredukują kilka kg to bedą pięknie wyrze

    Odpowiedzi: 49 Ilość wyświetleń: 2344 Data: 2014-12-20 11:37:32 Liczba szacunów: 0
  • Ostra redukcja cykl

    Post
    Doping
    PRO

    Ja dzialalem odrobine na czuja - poczytalem opinie na naszym forum, poszperalem nieco za granica - i poprostu postanowilem nie ryzykowac. Teraz - widzac i odczuwajac dzialanie T3, jestem przekonany ze zrobilem wlasciwie - i jesli juz decydujesz sie na T3 - to tak, moim zdaniem antykatabolik w postaci testosteronu jest jak najbardziej wskazany. Prop

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 12009 Data: 2010-12-12 17:44:57 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    vermodje jeszcze by mnie interesowala meta i wino jak z dzialaniem. Master p i wino inj brac z genameda czy dose? Vermodje poziom podobny do Shree, u mnie to wcinaja i takie opinie slychac czesto. Tura Genameda jadlem, bdb. Master i wino inj bralbym Genameda. Wino inj maja dobre, nie zapycha igly, wchodzi gladko, nie spotkalem sie by ktos mial ko

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-16 11:07:49 Liczba szacunów: 0
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    azie nie siegam, ale zamowilem, bo jezeli by sie okazalo, ze powinienem brac to potem nie mialbym jak zamowic (pracuje za granica, a teraz mam urlop). Narazie czytam, zbieram opinie itp. Najwyzej zostanie i komus oddam w prezencie ;) Ladowania tez biore pod uwage, tez szukam informacji tak to powinno wygladac itp. Jeszcze raz Dziekuje za zaintereso

    Odpowiedzi: 1186 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-02-21 09:16:10 Liczba szacunów: 0
  • Insulina, jak się do tego zabrać?

    Post
    Doping
    PRO

    metanabol też są szanse że przeszczepią ci wątrobę prawda:-PP ja przy insulinie najbardziej obawiam sie o złapanie ogromnej ilości tkanki tłuszczowej której spalenie jest wyczynem Oczywiście jak mówisz insulina nie jest taka straszna jak ją malują ale może to lepiej że ma opinie jaka ma :-D Zmieniony przez - tucio_84 w dniu 2012-03-14 19:37:46

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 17938 Data: 2012-03-14 19:36:46 Liczba szacunów: 1
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    A T3 Foxa dziala? Bo rozne opinie kraza

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-04 22:21:54 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    A T3 Foxa dziala? Bo rozne opinie kraza Dziala. Z apteki co polecasz? Novothyral? Łatwo o niego na czarnym? Novothyral PL apteka, raczej sprawa dosc latwa lub Tiromel, Unipharma org.

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-05 01:03:32 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    witam jakie na dzis opinie o titanie bo słyszałem ze dobre i jak wychozi droższe od shree ?? Pewny lab, pewny towar tbl/inj. jaki clen i t3 są teraz dobre ? Większość działa dobrze. mam pytanie jakiego bolda wybrac z IP czy MALAY ? Malay. Heyka Pany pytanko jak Mix z Dose bil ktos ? Będzie działać dobrze. jak testy i bold i metka z malaya ? Bold

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-15 16:52:32 Liczba szacunów: 0
  • Hormony tarczycy T3 i T4, a Bodybuilding

    Post
    Doping
    PRO

    rozumiem ze przy masowaniu, jak i rzezbieniu suplementacja t3 przydatna. a dawki? masa- 12,5mcg-25mcg? rzezba 50mcg-ostatnio tak lecialem+clen@50 i bylo b.dobrze. podwyzszylem do 62,5mcg ,ale najlepszy efekt widzialem przy 50.Moze pan wyrazic swoja opinie na ten temat?

    Odpowiedzi: 84 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-10-15 21:26:17 Liczba szacunów: 0
  • Helios Db Pharma

    Post
    Doping
    PRO

    Powinno dać jakiś efekt, a jaki to przywal i skrobnij opinię będzie dla innych ;-) Sporo zalega fatu, Helios solo będzie szedł..? Pytam bo sporo osób przy "dramatycznych" przypadkach dorzuca T3 i kosi niemiłosiernie wszystko co żółte pod skórą %-)

    Odpowiedzi: 159 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-09-16 15:00:29 Liczba szacunów: 1
  • T3 czy novothyral

    Post
    Doping
    PRO

    tyt bez ssania. Podbicie kcal na + tak około zera, zmieniło to wszystko, lepiej się czuje, lepiej wyglądam i szybciej leci faat i załączyło sie ssanie. To są moje subiektywne opinie u mnie się to sprawdza. Czynniki zwiekszajace konwersje T4 do rT3 http://apetytnazycie.com.pl/2017/08/21/co-zaburza-konwersje-hormonow-tarczycy-i-jak-ja-poprawic/ Nie

    Odpowiedzi: 61 Ilość wyświetleń: 5331 Data: 2018-03-01 14:53:33 Liczba szacunów: 0
  • T3 czy novothyral

    Post
    Doping
    PRO

    tyt bez ssania. Podbicie kcal na + tak około zera, zmieniło to wszystko, lepiej się czuje, lepiej wyglądam i szybciej leci faat i załączyło sie ssanie. To są moje subiektywne opinie u mnie się to sprawdza. Czynniki zwiekszajace konwersje T4 do rT3 http://apetytnazycie.com.pl/2017/08/21/co-zaburza-konwersje-hormonow-tarczycy-i-jak-ja-poprawic/ Nie

    Odpowiedzi: 61 Ilość wyświetleń: 5331 Data: 2018-03-01 17:42:08 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    zasu widzialem na rynku, malo slychac o tym wiec mozliwe ze dalej pierwsze serie na rynku ale jak dziala.. to nie wiem ;-) jak tren e z genamed/nexium? ktory warto brac? chyba ziki podbijal z nexa tren E. ja nie kosztowalem bo slyszalem rozne opinie o ace.. z gena lata temu bralem i wtedy byl w git, sa lepsze treny na pewno ale dzialac dzialal ;-)

    Odpowiedzi: 54878 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-01-26 00:30:55 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Novothyral to jest mix t3+t4 Podobno stricte pod redukcje/wycinke lepiej nadaje sie t3 solo. Mix t3+t4 ponoć sprawdzi się dobrze przy hgh, trenie. Opinie gdzieś tam zaslyszane, sam nie sprawdzałem, nie wgłębiałem się też mocniej w temat. Zmieniony przez - lestat1986 w dniu 2017-01-13 10:52:09

    Odpowiedzi: 54878 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-01-13 10:49:08 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Witam stanazol virtutis opinie Susta swiss opinie T3 alpha opinie Anastrazol swiss opinie Clom virtutis Hcg ovigil

    Odpowiedzi: 54878 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-08-11 09:53:47 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Witam stanazol virtutis opinie Susta swiss opinie T3 alpha opinie Anastrazol swiss opinie Clom virtutis Hcg ovigil Susta Swiss trzepie dobrze , kumpel na tym leci i jest zadowolony

    Odpowiedzi: 54878 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-08-11 09:55:16 Liczba szacunów: 1