SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

stanazol opinie

  • stanazol- opinie

    Temat
    Doping

    Siema. Panowie wiecie moze jak jest obecnie z winem dynamica?

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1401 Data: 2009-06-15 14:33:18 Liczba szacunów: 0
  • Cykl Sustanol,boldenon,tren hexsa,stanazol,t3 prosze o opinie

    Temat
    Doping

    tydzien zabieram sie za cykl z sustanolu250,trenu hexsa,boldenonu ,winstrolu oraz t3 1-16 sustanol 250mg co 3 dni 1-16boldenon 250mg co 3 dni 1-12tren hexsa 76mg co 3 dni 8-16stanazol 50mg.co 2 dni oraz t 3 tylko pierwszy raz bede mial styczność z t3 dlatego prosze o pomoc cel cyklu sucha masa miesniowa spalenie fetu wsystkie sirodki z alpha ph

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 486 Data: 2014-10-31 10:22:20 Liczba szacunów: 0
  • Proszę o opinie winstrol stanazol firmy euro pharmacies

    Temat
    Doping - zdjęcia

    Tak jak w temacie. /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/5d43431a7af64469ad23aed86ad365c6.jpg

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 2624 Data: 2012-12-14 19:43:24 Liczba szacunów: 0
  • STANAZOL IP- opinie

    Temat
    Doping

    Chcial bym posluchac wypowiedzi ludzi ktorzy brali ten STANAZOL IP

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 2366 Data: 2008-09-25 02:34:30 Liczba szacunów: 0
  • Tradzik po testosteronie.

    Post
    Doping
    PRO

    rywajac speca a izo w rekach nie trzymal.BRałem izo na cyklu bez orali oczywiscie i z heparegenem nonstop,co miesiac badania,lipidy watroba itp ok a kilka tyg przed izo szedł stanazol.NAwet z future kiedys gadalem o izo na cyklu i nie mial przeciwskazan.Tylko ze trzeba znac swoj organizm i wiedziec co mozna a co nie, a jak ktos cwiczy 3 lata z cze

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 8732 Data: 2011-06-11 16:03:10 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Witam stanazol virtutis opinie Susta swiss opinie T3 alpha opinie Anastrazol swiss opinie Clom virtutis Hcg ovigil

    Odpowiedzi: 53855 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-08-11 09:53:47 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Witam stanazol virtutis opinie Susta swiss opinie T3 alpha opinie Anastrazol swiss opinie Clom virtutis Hcg ovigil Susta Swiss trzepie dobrze , kumpel na tym leci i jest zadowolony

    Odpowiedzi: 53855 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-08-11 09:55:16 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Pytanie na prośbę znajomego: Bije ktoś akutalnie genesis ? jeśli tak proszę o opinie. Chodzi o npp, i stanazol ale w tabsach. pozdro

    Odpowiedzi: 53855 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-23 18:21:11 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Hey firma Genotec Laboratories Masteron i prop okk?? Oraz firma Bbia stanabolo (stanazol na oleju) jakie opinie??zna ktoś?? Zmieniony przez - MENTO$ w dniu 2018-05-04 08:45:31

    Odpowiedzi: 53855 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-04 08:34:38 Liczba szacunów: 1
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    Post
    Doping - zdjęcia

    Stanazol braliscie juz w takiej postaci ? prosze o opinie czy dziala tak jak w szczałach . /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/0e72956b28804c2b9a566c6a7343ab1f.jpg

    Odpowiedzi: 17410 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-07 10:43:24 Liczba szacunów: 0
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    Post
    Doping - zdjęcia

    Stanazol braliscie juz w takiej postaci ? prosze o opinie czy dziala tak jak w szczałach . /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/0e72956b28804c2b9a566c6a7343ab1f.jpg Androlab. Dziala.

    Odpowiedzi: 17410 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-07 11:16:59 Liczba szacunów: 0
  • Polskie Realia, Co warto brac a czego nie!!!

    Post
    Doping

    pozatym meta-naposim bdb stanazol tabsy genesis- bdb deca norma-bdb prolongatum jelfa-bez zmian bdb jesli sie temat utrzyma dam znac jak testolic i desma vino bardzo prosze o opinie do boldka z db pharma

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-22 07:58:52 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 7

    Post
    Doping

    interesuja mnie opinie na temat bioniche jasne butle, jka odczucia osob co brały? jak stanazol 100mg/1lm? Poodbno bdb vinko, nie boli, nie robią sie zakażenia, działa bdb.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-03-18 10:17:47 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 7

    Post
    Doping

    interesuja mnie opinie na temat bioniche jasne butle, jka odczucia osob co brały? jak stanazol 100mg/1lm?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-03-18 00:01:41 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 7

    Post
    Doping

    interesuja mnie opinie na temat bioniche jasne butle, jka odczucia osob co brały? jak stanazol 100mg/1lm? Biłem, działa, nie boli. Leciało 50mg ed

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-03-18 00:29:06 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 7

    Post
    Doping

    stanazol z Pmp,,prosze o opinie

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-22 12:31:36 Liczba szacunów: 0
  • Cykl deca,oma i enan

    Post
    Doping

    siemasz. ja również chcę taki sam cykl zapodać - omka 500mg/tydzień, enan 250mg/tydz i npp 400mg/tydz, na koniec prop 100mg/eod i stanazol 60mg/ed. cykl nie jest z dupy wzięty i dziwię się dziwiązcym - oma 4 estry test (enan 100mg) i trzy krótsze a enan to enan. również czekam na opinie...

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 2122 Data: 2009-03-28 13:23:53 Liczba szacunów: 0
  • Tesciu Propinoiucm 5%

    Post
    Doping

    dzieki wielkkie słuchaj skoro widze ze ty jestes naprawde w temacie to powiedz mi czy sa tabletki Stnalazolu 5 mg czechy farmacion kurde amoze ja pomyliłem nazwy jest moze stanazol czechy farmaciona nie farmadon dobra w kazdym razie prosze o opinie tego 5mg guwnika z czech czy jestes cosik takiego ??

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1289 Data: 2004-05-05 17:03:30 Liczba szacunów: 0
  • metanabol.naposim

    Post
    Doping

    łem tego naposim ale załatwiałem go kilku koleżkom i widziałem ich przed cyklem w trakcie i po i szczerze mogę stwierdzić że metka z Naposim z Terapii była ładnych parę lat temu b. dobra :) Sam jestem teraz 3 dzień na metce z Desert Labs jestem ciekaw jak wejdzie, opinie o niej nie znalazłem a brałem stanazol z DL i byłem mega zadowolony. pozdro

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 4563 Data: 2011-02-23 22:25:09 Liczba szacunów: 0
  • stanazol deka

    Post
    Doping

    testa bije 600mg i deke trzeci miesiąc 500mg, po skączeniu deki miał iść stanazol i test ale myśle czy zostawić troche deki do tego stanazolu tylko nie wiedziałem ile będzie skuteczne. czytałem pozytywne opinie o animal flex,co będzie lepsze? deka czy ten animal ? stanazolu tylko 30mg będzie szło i testa 250mg,

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 453 Data: 2013-04-13 15:08:16 Liczba szacunów: 0