Jak kto lubi Ja do tego czasem dodam papryczke i jakis sos tabasko...ale roznie bywa, robie tak by mi sie nie znudzilo...jedyny plus ze zawsze lubilem gotowany ryz i piers A wiec nie musze sie z tym meczyc...Ty pewnie tez
Ile kosztuje Cię taka dieta? Przecież to w cholerę kasy, nie mówiąc o tym, że ja musiałbym chyba z kuchni nie wychodzić, żeby to wszystko przyrządzać i jeść %-) Do piersi i ryżu robisz jakiś sos czy tak na sucho wcinasz?
ja chyba kupie frytki na patelnie i bd wp*****lac tam frytki mieso i sos i warzywa i ch** 2 dziennie takie do roboty przed robota jaja i owsiana po robocie ryz i miecho po treningu miecho i makaron i potem twarog i na noc bialko i styka;) nie ma co przeginac:D Zmieniony przez - SzczytusKajmanus w dniu 2014-03-09 12:52:59
15.06.2017 (Czwartek) Trening SW: Front Lever + Baza 6x MAX Progression to front lever hold 6x6 Tucked Front Lever Pull ups 6x6 Dragon Flag 6x 30 Sec Hollow Body ----------------------------------- WSZYSTKO RAZY 2 5 Muscle Up 15 Dips 10 Wide Pull ups 10 Diamond Push Ups 12 Australlian Chin Ups 10 Wznosów prostych nóg do drążka 8 wskoków na [...]
Jogurt naturalny + mix przypraw jakie lubisz, i sos gotowy ;-) Ja osobiście do kasz/makaronów/ryżów lubię przy odgrzewaniu poza sosem dać drobno posiekany jeden czy dwa plasterki sera żółtego, imo smaczniej Zmieniony przez - wazzup1988 w dniu 2012-06-15 16:25:55
czy w dniu treningowym po silowni mozna do kurczaka dodac dobra porcje sosu czosnkowego (zawiera 1-2 lyzki majonezu, 2 zabki czosnku, etc) a do wolowiny sos tzatziki (pol ogorka, czosnek, etc) ? oczywiscie chodzi mi zarowno o pojedyncze przypadki urozmaicenia w ten sposob "potrenigowego" jak i stosowania w dluzszym okresie. czy nie [...]
Witam ponownie, chciałbym się dowiedzieć czy mieso wieprzowe będzie ok do zamiany z piersią kurczaka? czy jest tak samo dobre jeśli chodzi o aspekt białka jak pierś z kurczaka? ostatnio robie sos bolognese z takim mięsem i mam jak znalazł do makaronu czy ryżu, a wchodzi super :] Zmieniony przez - Dzedor w dniu 2010-06-05 17:44:34