Sernik: 500g twarogu Aromat wanilia czy coś innego Słodzik zależy od ciebie ja dodałem 12 i było dobre 4 jaja 60g odżywki (opcjonalnie aby podbić białko) Jogurt naturalny 50g Jakiś owoc. Przygotowanie: Jaja i twaróg wrzucamy do michy i mieszamy dość porządnie. Do masy dodajemy białko i mieszamy i rozpuszczony słodzik. Masę wlewamy do wyłożonej [...]
Danie zrobione pod wpływem impulsu. Wyszło bardzo smaczne. Proponuję zrobić je na noc, a rano zjeść ze smakiem. Żelatyna 15g. Truskawki mrożone 150g. Jabłko 1szt. (ja miałam 140g.) Banan 1 szt. (ja miałam 100g.) Twaróg 250g. (użyłam chudego) Len mielony 20g. Słodzik (najlepiej w płynie) Żelatynę rozpuścić w 1/3 szkl. wrzącej wody. Pozostawić na [...]
Składniki: 3 białka jaj 1 żółtko 20g orzechów 40g płatków owsianych zmielonych na mąkę cynamon nasionka chia (opcjonalnie) kakao na polewę (opcjonalnie) słodzik szczypta soli Wykonanie: Białka ubijamy na pianę, żółtko, orzechy, słodzik, płatki, chia mieszamy dodajemy do ubitych białek i smażymy z 2 stron na patelni. Do masy można wheya ale [...]
[...] acesulfamu potasu, cyklaminianów i scharynianów D-tagatoza jest substancją pochodzenia naturalnego, a z jej stosowaniem póki co nie wiążą się żadne kontrowersje zdrowotne (czego nie można powiedzieć o wymienionych przed chwilą słodzikach). Przeczytaj całość na PoTreningu: http://potreningu.pl/articles/4825/najbezpieczniejszy--slodzik-d-tagatoza
Chciałbym podzielić się z wami przepisem, który ostatnio skradł moje serce. Mam nadzieje, że nie było go wcześniej, bo sam do niego doszedłem, chociaż jakiś trudny do wymyślenia nie był. Przechodząc do rzeczy. Składniki: - Skrobia ziemniaczana (15g) - WPC, u mnie SFD econo v3 (20g) - Mleko (50ml) - Wrzątek (według uznania) - Dodatki, w moim [...]
CIASTO MARCHEWKOWE Z MASĄ KOKOSOWĄ by natalijka /SFD/2017/1/24/ef38fac1be8243d9ab7a4dc6c04ad96f.jpg Składniki suche na ciasto - 1 szklanka mąki zdrowej, ostatecznie tej z glutenem - łyżeczka proszku do pieczenia - pół łyżeczko sody - łyżeczka cynamonu - płaska łyżeczka imbiru w proszku - pół szklanki orzechów włoskich - pół szklanki syrop agawy [...]
dokladnie cola light i slodzik codzien - nie idzie bez tego wytzrymac - mam fajne ziola na to - ale nie mozna tego uzywac non stop - pozniej podam jakie bo zapomnialem i jestem troche skacowany po wczorajszym rozluznieniu - zaczynam teraz drugi cykl rzezby po 2 tygodniowym odpoczynku i zwiekszeniu wegli
Dzięki Charon najpierw dałeś mi wyczerpującą odpowiedź a potem piszesz że nie rozumiesz mojego pytania. Cukier ma 100g węglowodanów w 100g produktu a słodzik ma 98g węglowodanów w 100g produktu to chyba o 2 g mniej w 100g produktu no nie? Ale te 2g to jest tylko 2% więc żadna rewelacja
owoców lesnych niemam...natural hmm najgorszej sie sprawowowal jesli chodzi o mieszanie np z gainerem lub czym kolwiek.Truskawka+banan nadają sie do picia z wodą ,z mlekiem wszystkie ujdą oczywiscie dla smaku mozna dac slodzik ja juz dam w dupie bi9ore wode wrzucam wwpc zajadam omegą i poprostu pije smaki napewno lepsze od naturala imo. kozik
cały wczorajszy dzień prócz podanego wyżej śniadania. 2śniad. -placki z 3łyżek otrębów 1 jajka,0,5ł.mąki razowej o,5 łyżeczki fruktozy,1/4ł.kakao naturalnego, słodzik, -2plasterki szynki z indyka, obiad -kapusta pekińska z 1łyżeczką oliwy z ol. -1 duża pierś z kury, posiłek poobiadowy 100g mięsa mielonego z pomidorami. -surówka +1. oliwy z [...]
Daję słodzik i cynamon, jak mam wolne i się specjalnie nie pilnuję,to jeszcze trochę startego jabłka A samopoczucie... No zobaczymy,wczoraj na bjj nic nie pracowało tak,jak powinno, (w przeciwieństwie do tego,co było w poniedziałek), więc zobaczymy,jak to będzie. Poza tym to mój pierwszy start w dywizji niebieskich i szykuję się raczej na baty. [...]
czyli wyrzucam serek topiony, słodzenie herbaty i inne pozanią napoje i wszystko będzie ok ? nie koniecznie rozpisz po uwzględnieniu poprawek, podaj ile wyszło gramów b,t i ww na kg masy ciała Nie wiem czym mam słodzić herbatę jak nie cukrem to nie miodem miód to również cukry proste najlepiej w ogóle nie słodzić możesz używać słodzika są różne [...]
ja dodawałem słodzik i aromat do ciast. Smakowało jak jakieś ciasto owocowe. A zeby lepiej przechodzilo przez gardlo do zaparzalem peirw platki, a potem miksowalem razem z jajkami. Wlewalem na patelnie i gitara. Zmieniony przez - ch00y w dniu 2010-08-12 18:15:34
Słodzik to ma jakieś głębsze zastosowanie, czy tylko do smaku? W sumie można spróbować, koszt potrawy to ok. 5 zł, nie jest też skomplikowane kulinarnie ale wleje tylko puszkę, bo szkoda mi Coli jeśli będzie średnie