SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

recenzja białek

  • [BLOG] natalijka - Mistrzyni Polski WBBF WFF 2018 str.609

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    Wideo recenzja białek SFD - do zapoznania się tutaj : http://www.sfd.pl/TEST_Nowego_bia%C5%82ka__ocena_user%C3%B3w_i_opinie-t1095033-s10.html#post3 Nagrałam trzy filmiki: 1. ocena białek na wodzie 2. ocena białek na mleku 3. ocena białek z jogurtem

    Odpowiedzi: 8394 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-29 17:59:03 Liczba szacunów: 0
  • Road to Heavyweight - Dave

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    tangi 52.5kg x18x13 Skłony z kablem 35kg x23x18 Wznosy kolan x25x25x25 Lekka zmiana w kolejności ćwiczeń co do bicepsów + zmiana modlitewnika z oburącz na jednorącz :-)) Mała recenzja białek : Biała czekolada WPC - mi średnio podeszła, miałem nadzieję na większą słodycz :-D 6/10. Słony karmel WPC - kosior, najsmaczniejsze białko jakie jadłem 10/10.

    Odpowiedzi: 2353 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-08-19 17:22:50 Liczba szacunów: 0
  • UWAGA!!!-Ocena jakości odżywek wysokobiałkowych na rynku polskim

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    I jak? Dalej nikt nic nie znalazł (w poważnej literaturze) na temat wpływu a-LA na rozwój mięśni? El_Griton Nutrifarm, poniżej recenzja / odpowiedź na Pana artykuł, ekspertyza została napisana przez specjalistę w dziedzinie białek serwatkowych pana dr inż. Maciej Nastaj Mam nadzieje że Olimp nie wykasuje po raz kolejny artykułu ( jak wcześniej pan

    Odpowiedzi: 1719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-14 11:59:20 Liczba szacunów: 0
  • UWAGA!!!-Ocena jakości odżywek wysokobiałkowych na rynku polskim

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    m tytułem naukowym jest w błędzie... dziwne... wszyscy są w błędzie tylko olimp ma rację... zatem zapraszam kolegów z Olimpa do lektury 3 części Fałszowane odżywki białkowe? recenzja Prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko Pisząc o jakości odżywek należy pamiętać o prawidłowej interpretacji otrzymanych wyników i unikaniu błędów przy ich podawaniu. Czę

    Odpowiedzi: 1719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-15 10:25:59 Liczba szacunów: 0
  • Ocena jakości odżywek wysokobiałkowych na rynku polskim - Recenzja artykułu

    Post
    ActivLab

    apisałem w dziale Olimpa: El_Griton napisał(a): I jak? Dalej nikt nic nie znalazł (w poważnej literaturze) na temat wpływu a-LA na rozwój mięśni? El_Griton Nutrifarm, poniżej recenzja / odpowiedź na Pana artykuł, ekspertyza została napisana przez specjalistę w dziedzinie białek serwatkowych pana dr inż. Maciej Nastaj Mam nadzieje że Olimp nie wyka

    Odpowiedzi: 821 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-14 12:01:01 Liczba szacunów: 0
  • DT - Ghorta ghrrromi fat

    Post
    Po 35 roku życia

    Cykl treningowy 1 - FBW Tydzień 5, DNT (poniedziałek 21.12.15r.) Trening: Brak. Z ruchu to spacer do sklepu i włażenie po schodach. ;-) Dieta: Założenia: 1900 kcal (B: 140g, T: 80g, W: 155g) Dostarczono: 1 929,3 kcal b: 123,3 g (25,6%) t: 90,3 g (42,1%) w: 155,9 g (32,3%) 1. Owsianka na mleku z serkiem wiejskim i rodzynkami 2. Naleśniki z mąki kuku

    Odpowiedzi: 966 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-12-21 23:46:04 Liczba szacunów: 0
  • DT by Bzyk. Bodybuilding, cycling and eating.

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    04.01.17 Dzisiaj w końcu wyczekiwany High Carb. Mam nadzieje, że jutro waga spadnie, bo po wczoraj low poszła sporo w górę %-) Trening Klatka +biceps + brzuch: 1. Butterfly jednorącz - 15x40kg; 15x40kg; 15x40kg; 15x40kg 2. Wyciskanie na hammerze skos w dół - 12x40kg; 10x50kg; 8x57,5kg; 6x62,5kg (obciążenie na stronę) 3. Wyciskanie sztangielek na sk

    Odpowiedzi: 8120 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-01-04 20:47:57 Liczba szacunów: 0
  • Alan Aragon na temat ilości białka jaka może się przyswoić

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    spójrzmy na dowody, zaczynając od krótkoterminowych badań natychmiastowego efektu, a kończąc na tych bardziej długoterminowych. Badania na temat prędkości wchłaniania Głęboka recenzja literatury , którą przeprowadzili Bilsborough i Mann, zebrała dane pochodzące z badań przeprowadzonych przez różnych badaczy, którzy starali się oszacować prędkości w

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 837 Data: 2011-07-07 17:14:14 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] O lepsze jutro - by adkens

    Post
    Trening dla początkujących

    Nanox :BCAA SHOTS 5000 PRO Opakowanie: 60 tabletek do ssania Dostępne smaki:Jagodowy Informacja żywieniowa( w 1 tabletce / w 100 g. ): Wartość energetyczna – 12,2 kcal lub 51,2 kJ/ 296,7 kcal lub 1245,9 kJ Węglowodany – 1,565 g. / 38,078 g. Białko – 2,449 g. / 59,563 g. Tłuszcze – 0,04 g. / 0,973 g. Leucyna – 1,249 g. / 30,358 g. Izoleucyna – 0,6

    Odpowiedzi: 2091 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-06-11 21:46:50 Liczba szacunów: 0
  • TEST-KONKURS Gold Standard Gainer + batony ON Protein Bar

    Post
    Odżywki i suplementy

    w porcji) może przyczynić się do przeczyszczenia jelit. https://youtu.be/M_BaMecGGIg Z mojej strony byłoby tyle. Może nikogo nie zanudziłem filmikiem ale na pewno lepsza tak recenzja niż suche słowa. Dziękuję firmom SFD.PL oraz Optimum Nutrition za możliwość przetestowania produktów, które wprowadzacie na rynek aby zadowolić nasze podniebienia 

    Odpowiedzi: 64 Ilość wyświetleń: 3169 Data: 2016-12-14 17:22:16 Liczba szacunów: 2
  • Fuuun akcja transformacja-work in progress

    Post
    FITMAX

    ji już na trening szedłem z przymusu. Od następnego tygodnia dorzucę interwały w dni nie treningowe w formie jakieś tabaty 2 razy w tygodniu. I raz w tygodniu 20 minut cardio po treningu siłowym. Aby nie zamulić metabolizmu za bardzo :-) Jeszcze dziś, później obiecana recenzja produktów Fitmaxa. Zmieniony przez - Fuuun w dniu 2014-07-22 19:57:01

    Odpowiedzi: 764 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-07-22 19:51:54 Liczba szacunów: 0
  • Sample ON i BSN - zgłoszenia ZAMKNIĘTE

    Post
    Odżywki i suplementy

    Zgłaszam chęć przetestowania produktów. W ciagu roku przewija sie u mnie kilka bialek i przeprzedtreningowek tak że mam rozeznanie ;-).Wzorowa recenzja gwarantowana! Pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 287 Ilość wyświetleń: 16360 Data: 2015-05-19 10:55:37 Liczba szacunów: 0
  • Ocena jakości odżywek wysokobiałkowych na rynku polskim - Recenzja artykułu

    Post
    ActivLab

    obiste wycieczki pod adresem naszego specjalisty, a nie skupił się w 100% na meritum sprawy. A jak wskazują powyższe wyniki badań ich analiza wymaga pełnego skupienia i najwyższej uwagi http://www.activlab.pl/aktualnosci/aktualne1/aktualnosci-15331/recenzja-artykulu-dr-inz.-piotra-kaczki-pt.-ocena-jakosci-odzywek-wysokobialkowych-na-rynku-polskim

    Odpowiedzi: 821 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-24 18:14:24 Liczba szacunów: 0
  • VitaFit/SFD WPC Protein ECONO 80

    Post
    Odżywki i suplementy

    Białko econo, smak czekoladowy. Moja recenzja 1.Konsystencja prochu - nie jest on taki "sklejony i zbity" jak w przypadku Ostrowi, raczej przypomina "lekki" proch, droższych białek 2.Zapach - nie da się tego nie poczuć, pachnie tak że się chce to białko zjeść łyżką, super zapach ! 3.Opakowanie - folia jak w przypadku vitafita d

    Odpowiedzi: 226 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-01-05 12:45:36 Liczba szacunów: 0
  • Recenzja suplementów HI TEC NUTRITION by FaJa

    Post
    Hi Tec Nutrition & Peak Performance

    Recenzja suplementu BCAA POWDER http://www.******/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=155525 Stosowałem ją w okresie budowania masy mięśniowej, około treningowo 20-30g. rozpuszczalność 5/5 -> idealna (poniżej film) smak 3/5 -> wiśniowy, dość gorzki dodatkowe pozytywne aspekty: - b

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 2166 Data: 2014-09-23 14:16:42 Liczba szacunów: 0
  • Metanabol a rozciaganie

    Post
    Doping

    ć tkanki ścięgien w tych sportowców może być narażone na znaczne ryzyko kompromisu jeśli sterydy, w rzeczywistości, wywierają destrukcyjny wpływ. Dodatkowe badania w zakresie recenzja tutaj jest uzasadnione przed sterydów anabolicznych może być decydujący udział w ludzkiej tkanki przerwania tkanek. Zaleca się jednak, aby zwrócić uwagę, aby w tym po

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 829 Data: 2013-09-04 06:34:14 Liczba szacunów: 0