SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

prolaktyna norma

  • estro 219, norma max 47, prolaktyna wybita...

    Temat
    Doping

    witam . mam ponizszy problem od jakiegos tyg zyejabne samopoczucie do tego brak libido . lecialo 1-4 tyg meta 1week 30mg dalej 40mg od 1-4 prop 100 e2d .od 5 leci 150mg e2d dzis w dodatku nad lewym sutkiem jak podnosze reke do gory wyczulem guzka co zakupic na te problemy . posiadam juz etadron 25mg 30 tab na gorze nowe bad . nizej bad przed [...]

    Odpowiedzi: 36 Ilość wyświetleń: 2415 Data: 5/20/2014 10:23:54 PM Liczba szacunów: 1
  • Dyskusje o żarciu, treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację

    Post
    Doping

    Panowie jest problem i już głupieje badania najświeższe progesteron norma 0,100-0,200 wynik 0,200 prolaktyna norma 3,5-19,5 wynik 8,5 estradiol norma 11-44 wynik 38 teść ponad normę 6x a sprzęt potrafi zrobić psikusa, ktoś ma jakiś pomysł? (leci obecnie sam teść enan) zaznaczam że nigdy nie miałem takie problemu na propie, możliwe że estr [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/9/2018 8:03:24 AM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań - redukcja

    Post
    Doping

    [...] poniżej wklejam wynik pierwszego badania, z 20 sierpnia, żeby łatwiej było porównać: testosteron: norma: 2,8- 8,0, wynik: 34,65 estradiol: norma: 7,6-42,6, wynik: 566,6 prolaktyna: norma: 4,6-21,4, wynik: 66,48 Leciało wtedy tak: prop 120mg e2d tren a 75mg e2d master 75mg e2d 10 dni temu skończyłem tren i mastera a weszło wino 40mg ed i [...]

    Odpowiedzi: 69 Ilość wyświetleń: 3123 Data: 9/5/2013 2:29:45 PM Liczba szacunów: 0
  • BROMOKRYPTYNA (art)

    Post
    Doping

    zjadłem 30 tab bromo i bez rewelacji.. stopniowo zwiększałem dawkę 2,5mg potem 5mg i pod koniec 7,5mg trochę lepiej ale dalej to nie to. Spróbuje sobie jeszcze załatwić paczkę lub dwie.. a wyniki moje to: -Prolaktyna norma 86-390 ja mam 431,5 -progesteron 0,2-1,4 ja mam 0,652 - testosteron wolny norma mężczyźni 20-25 lat 4,50-42,00 ja mam 68,40 [...]

    Odpowiedzi: 54 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/23/2011 5:39:56 PM Liczba szacunów: 0
  • Wysoki poziom kortyzolu

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Odebrałem dzisiaj wyniki także więc Glukoza:norma 3,90-5,50 mój 4,43 ,Estradiol: norma 27,10-52,20 mój 11,43 ,Progesteron: norma 0,20-1,40 mój 0,63 ,Prolaktyna: norma 4,04-15,20 mój 25,37 ,Testosteron wolny: norma 4,50-42 mój 10,53 potem,od razu po odebraniu wyników udałem się do Endokrynologa zacząłem mówić że trenuje że mam spadki wagi [...]

    Odpowiedzi: 71 Ilość wyświetleń: 11476 Data: 5/22/2015 2:41:24 PM Liczba szacunów: 0
  • badania pomoc

    Post
    Doping

    witam zrobilem badania bo zbijam prolaktyne prolaktyna spadla ale porawy LH i test nie za bardzo test od3-10,60 ja mam 5 prolaktyna norma od 1,5-19 ja mam 18 estro norma do 42 mam 32 LH norma od0,5 do 8,6 mialem 6 a teraz mam 4 mije pytanie brzmi czy cos jest za niskie lub za wyskokie wzgledem czegos bo klopoty z erekcjia nadal sa po [...]

    Odpowiedzi: 36 Ilość wyświetleń: 1673 Data: 7/18/2013 9:28:32 PM Liczba szacunów: 0
  • Axe zaczyna redukcje

    Post
    Ladies SFD

    [...] lekka (norma TSH jest 4.20, a ja mam 4.76). Poza tym mam podwyzszony testosteron (norma 1.80, ja mam 2.6), do tego podwyzszone hormony androgenowe (norma 5.60, ja mam 8.7) i prolaktyna (norma 637, ja mam 1128 / obnizone z 1450mlU/L od lutego). Na lipiec mam wizyte u endokrynologa umowiona (choc mam nadzieje sie, ze uda mi sie wczesniej prywatnie. [...]

    Odpowiedzi: 109 Ilość wyświetleń: 8834 Data: 4/22/2014 2:17:47 PM Liczba szacunów: 0
  • INTERPRETACJA - badania lab, usg, rtg, inne Q/A

    Post
    Zdrowie i Uroda

    zawsze pomagacie wiec napisze, zrobilem badania i oto wyniki: Prolaktyna norma 86 - 324, mam 438,20 a po obciazeniu 2426,00 TSH 2,370 norma 0,27 - 4,2 Estradiol 36,28 norma 7,63 - 42,6 Testosteron 470,80 norma 249 - 836 FT4 1,41 norma 0,93 - 1,7 Ferrytyna 117,10 norma 30 - 400 jak zyc :-? Zmieniony przez - Molu86 w dniu 2014-09-05 20:35:10

    Odpowiedzi: 1504 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 9/5/2014 8:33:42 PM Liczba szacunów: 0
  • mega bomb-》mega masa/ostre cięcie-insulinka

    Post
    Doping

    Odebralem wyniki i tak: T3 calkowite norma 0, 58-1,59 ng/ml ja mam 1, 50 Estradiol norma 11-44,00 pg/ml ja 53, 00 Prolaktyna norma 2,5-17, 00 ng/ml ja 15, 10 Testosteron całkowita norma 142, 39-923, 14 ng/dl ja > 1009, 40 I teraz pytanko prola gorna granica ale bez lipy jakos chyba?? Czy zbijac ?? Estro, ostatni tydzien jechalem 1/4 tab ari eod, [...]

    Odpowiedzi: 682 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/10/2013 3:33:34 PM Liczba szacunów: 0
  • Pierwszy cykl,48 lat.

    Post
    Doping

    Wyniki Estradiol wywaliło,przed miałem 20 norma(7-42)- u mnie 83 Testosteron norma 2.8-8.00. U mnie 11 Prolaktyna norma 4.6-21.4 u mnie 13 Mirfologia wszystko w normie oprócz RBC norma 4.4-5.9 u mnie 5.98 Hct wysoko ale w normie (40-52) u mnie 50 Co sądzicie? Myślałem że teściu będzie większy 1)4 symex styknie?

    Odpowiedzi: 690 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/19/2019 8:36:14 AM Liczba szacunów: 0
  • PCT po 5-miesiecznym cyklu

    Post
    Doping

    Podbijam temat dalej bo coś poszło nie tak tylko nie do końca wiem co.... Jak pisałem wcześniej po cyklu zrobiłem badania i prolaktyna i estradiol w normie. Wskoczyłem na hcg. W sobote skończyłem brać hcg dawkowałem 2500iu e3d łącznie 20000iu. Dzisiaj rano zrobiłem badnia. Morfologia idealna żadnych kresek. hemoglobina ok. cholesterol w normie. [...]

    Odpowiedzi: 37 Ilość wyświetleń: 4516 Data: 9/4/2017 2:46:07 PM Liczba szacunów: 0
  • DOSE GENERICS inj & caps - opinie (temat zbiorczy)

    Post
    Doping - zdjęcia

    Zrobilem badania na hormony z krwi zebym wiedzial na czym stoje w kwestii gino. Wyglada to tak: Testosteron norma: 1,56-8,77 Wynik: >15 tu sie wk***ilem, jakis k***a sprzet maja z czasow gierka chyba, ja pjerdole %-) zeby nie mogli podac dokladnego wyniku... Prolaktyna norma 2,5-17 wynik: 17,8 Estradiol norma 0-56 wynik: 101 Radzicie zbijac tez [...]

    Odpowiedzi: 1851 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/16/2013 2:21:57 AM Liczba szacunów: 0
  • SARMy na kości i zarost. Jakie?

    Post
    Doping

    Badania badania miałem takie wit B 192. norma od 191 do 663. progesteron 0,66. norma 0,2-1.4. prolaktyna norma 3,0-25.0 a ja miałem 21,8. estradiol 22,24. norma ponizej 62. tsh 3,8 norma do 5. + osteopenia. A z siłką akurat nie mam nic wspólnego, dopingu nie brałem, w sumie nic nie brałem. Po prostu szukam pomocy.

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1049 Data: 10/15/2018 7:00:11 PM Liczba szacunów: 0
  • bromergon ??

    Post
    Doping

    test norma od 3-11 ja mam 5.......LH norma od 0,5-8.6 ja mam 5,8........ estro norma do 41 mam 30.......prolaktyna norma do 21 mam 27,6

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 3176 Data: 7/10/2013 10:28:57 AM Liczba szacunów: 0
  • Poziom testosteronu

    Post
    Doping

    Przypomnę: Jestem 2,5 tyg na propie z Genesis-Meds. Testosteron (norma 175-781): - przed cyklem 291,20 - 5 dzień cyklu (po 2 strzałach) 1159,10 - 2,5 tyg. cyklu 5515 Testosteron wolny (norma 4,5-42): - przed cyklem 11,87 - 5 dzień cyklu 44,52 - 2,5 tyg (nie mam jeszcze wyników) Estradiol (norma 0-39,8) - 2,5 tyg. cyklu 122,80 Prolaktyna (norma [...]

    Odpowiedzi: 38 Ilość wyświetleń: 2271 Data: 9/10/2012 5:01:28 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badan przed 1 cyklem

    Post
    Doping

    Normy te same co na poprzedniej stronie? Testa masz dobrego. Prolke i estro zbij troche i bedziesz sie lepiej czul. Prolaktyna norma 2.64-13.3 Estradiol norma 20-75 Testosteron norma 1.75-7.81

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1882 Data: 9/19/2017 2:35:11 AM Liczba szacunów: 0
  • wysoka prolaktyna: 6-bromo solo czy driven sports stack

    Post
    Doping

    Testosteron wolny norma 2,6-9,79 wynik 1,8 Estradiol norma 7,63-42,6 wynik 90,3 Prolaktyna norma 98-456 wynik 630,7

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1791 Data: 7/22/2013 4:15:03 PM Liczba szacunów: 0
  • nandro 250 unigen

    Post
    Doping - zdjęcia

    Wrzucam wyniki na które wszyscy czekamy zrobione 3 dni po 6 strzale w 4 tyg Testosteron wolny norma 2,6-9,79 wynik 33 pg/ml Estradiol norma 7,63-42,6 wynik 111 pg/ml tu pyt mam tamoxa ile łykać i co jeszcze może pomoc na zbicie? Prolaktyna norma 98-456 wynik 416,7 tu też szalu nie ma jak zbic Tak wiec Panowie test klepie jak trzeba zamieszczajcie [...]

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 4035 Data: 9/21/2012 4:31:08 PM Liczba szacunów: 0
  • Zle samopoczucie po testosteronie

    Post
    Doping

    Prolaktyna norma 18.12 ng/ml Estr norma 44.00 pg/ml Testosteron norma 960.56 pmol/l

    Odpowiedzi: 69 Ilość wyświetleń: 3175 Data: 1/7/2019 5:46:53 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań Estro 1047 norma 28-156 WTF ??

    Post
    Doping

    ja na cypio 750 ap I dece 500 po rocznym cyklu mialem estro 620 prolaktyna norma lecial cebar 0.5 e3d progesterob 4.2 norma 1.2 ..6 miesiecy prostowalem chormony zeby dojsc do siebie kaczac 2 lata na on cyklem test p master.... .

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 4544 Data: 5/20/2014 6:55:35 AM Liczba szacunów: 0