SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

prolaktyna estradiol

  • Progesteron , Prolaktyna Estradiol Powyżej normy... Pomocy!

    Temat
    Doping

    1.WIEK: 30 2. WAGA: 91 3. WZROST: 184 4. WYMIARY: -biceps: 44 -talia: 89 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10 lat moze dłużej 6. DIETA: -białko: 250 g -węglowodany: 200 g -tłuszcz: 50-70 g 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: od 3 lat nie było żadnego , wcześniej tren wino teść : 9. CEL CYKLU: sucha masa 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO [...]

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 3911 Data: 4/26/2017 9:01:56 AM Liczba szacunów: 3
  • Wyniki badań na cyklu,Wysoka prolaktyna,estradiol na teśćiu

    Temat
    Doping

    Witam,otóż mam na cyklu zawsze ten sam problem wysoka prolaktyna,obecie leci teściu 400mg tyg,i metka 30mg zawsze zbijałem ją bromergonem po którym zawsze sie fatalnie czulem,jutro odbieram z apteki dostinex i pytanie jak to brać?? Bo nigdy nie miałem z tym lekiem do czynienia 1 wiek:30 2 waga 85 3 wzrost 175cm 4 WYMIARY: -biceps: 44 -klatka: 114 [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1167 Data: 4/11/2016 8:58:49 PM Liczba szacunów: 0
  • Mostek. Wyniki Prolaktyna, Estradiol, Test calkowity.

    Temat
    Doping

    Siema, Panowie robilem badania, test calkowity, prolaktyna, estradiol. W tej chwili jestem na mostku enan/cypio ~250mg/ew. A oto wyniki: Test - 704,50 (280,00 - 800,00) Nie wiem jak na mostku powinno to wygladac, a tym bardziej, ze cykle zmiennie z mostkiem ze 3 lata juz ida. Estradiol - 75,03 (7,63 - 42,60) Tutaj chyba sie nie [...]

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1107 Data: 10/18/2013 12:46:55 PM Liczba szacunów: 0
  • wyniki badan ...test,prolaktyna,estradiol

    Temat
    Doping

    Witam odebrałem dziś wyniki badan ,przeszedłem z enan na cypio,bije 600 mg tygodniowo....czy zbijac estradiol???? /SFD/2017/2/8/e3610937dab844c7b7ac09e9c3033b6e.jpg

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 722 Data: 2/8/2017 7:02:20 PM Liczba szacunów: 1
  • Estradiol Prolaktyna - wyniki - jak zbijać?

    Temat
    Doping
    PRO

    Witam Dziś rano robiłem test poziomy prolaktyny i estradiolu. Wyniki: Prolaktyna: 446,5 norma 98-456 Estradiol: 88,52 norma 7,63-42,6 Jestem w 6, ostatnim tygodniu mostu po cyklu: 1-12 Omo 500mg ew (dzielone) 13-20 Omo 250mg ew (dzielone) 13-20 Enan 500mg ew (dzielone) 20-23 Meta 30mg ed (szybko odstawiłem-> zalewało pomimo dopracowanej michy) [...]

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/28/2012 8:01:11 AM Liczba szacunów: 3
  • Brak libido - wysoki estradiol i prolaktyna, potrzebna konsultacja

    Temat
    Doping

    [...] 3,16ng/ml (2,1-17,70) Estradiol 25,28 pg/ml (20-39,80) Libido jak było niskie tak dalej jest, już nie wiem jakie badania zrobić - z tego co czytam wysokie testo, niska prolaktyna, estro w normie i wszystko powinno być ok a jednak nie jest..... Nigdy nie miałem żadnego cyklu, cwiczę FBW 2 razy w tygodniu. Ma ktoś jakiś pomysł co może być [...]

    Odpowiedzi: 62 Ilość wyświetleń: 13865 Data: 11/22/2016 11:16:34 AM Liczba szacunów: 6
  • prolaktyna i estradiol - wyn. badań

    Temat
    Doping

    [...] podniesionych prób wątrobowych wszystko jest bardzo dobrze) zrobiłem sobie też badania na stężenie paru hormonów: testosteron - 5,44 ng/ml (norma - 1,75-7,81) prolaktyna - 15,08 ng/ml (norma - 2,5-17,0) estradiol (E2) - 19,00 pg/ml (norma - 20,0-75,0) Z tego co czytałem to wysoka prolaktyna w organizmie nie jest dobrą [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 11315 Data: 8/17/2009 7:22:18 PM Liczba szacunów: 0
  • Estradiol i prolaktyna oraz LH za wysoko po prop deka wina i odbloku

    Temat
    Doping

    Witam wrzucam ankiete i problem kolegi. 1. WIEK: 22 2. WAGA: 90 3. WZROST: 186 4. WYMIARY: -biceps:40 -klatka:110 -udo:60 -talia:87 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata 6. DIETA: białko 280 węgle 550 tłuszcze 144 4616 kcal 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 2-3 cykle na propa winstro deka, 8. TRENING: 3x w tygodniu siłownia, 2-3 boks 9. CEL CYKLU: [...]

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1434 Data: 8/22/2015 11:30:27 AM Liczba szacunów: 0
  • Pomocy Cykl Enan Estradiol Prolaktyna

    Temat
    Doping

    [...] łykac tamoxifen pożniej(jak dostane) aromasin 12,5mg ed i po 5 dniach badania. Jak wyniki sie porawia to zostawie aromasi do końca cyklu 12,5 mg e4d. Pytanie jest takie czy prolaktyna poleci w dół razem z estradiolem czy koniecznie potrzebuje cos na zbicie prolaktyny. Ogólnie samopoczucie, libido i suty na razie ok choć po obejrzeniu wyników coś [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 937 Data: 7/2/2016 4:53:29 PM Liczba szacunów: 0
  • Strasznie duzy estradiol, prolaktyna. Zbijanie.

    Temat
    Doping

    [...] 100mg i delikatnie 50mg deki tygodniowo ostatnio badałem estradiol w lutym i mialem w widelkach miedzy 0 a 44. dzisiaj zbadalem i szok ! ponad 2000 przy widelkach 0-40 prolaktyna lekko poand norme Panowie pomocy ! co na zbicie zapodac ? aromek wystarczy ? w jakich ilosciach ? i czy takie wyniki bywały tutaj na forum ? Libido u mnie jest [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 187 Data: 5/24/2019 8:57:38 PM Liczba szacunów: 0
  • Prolaktyna i estradiol

    Temat
    Doping

    1. WIEK: 26 2. WAGA: 96 3. WZROST: 189 4. WYMIARY: -biceps: 39 -klatka: 144 -udo: 87 -talia: 130 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata 6. DIETA: -białko: 130 -węglowodany: 178 -tłuszcz: 67 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1,5 roku testosteron enanthate i cypionat 8. TRENING: silowy 9. CEL CYKLU: masa 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY [...]

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 417 Data: 4/7/2019 4:12:04 PM Liczba szacunów: 0
  • Poziomy hormonów rok po kuracji. FSH, LH ESTRADIOL, PROLAKTYNA, TEST

    Temat
    Doping

    [...] MIN 1,7 - MAX 8,6) ESTRADIOL 32 pg/ml (NORMA MIN 8 - MAX 43) PROLAKTYNA 26,9 ng/ml (NORMA MIN 4 - MAX 15,2) TESTOSTERON 473,40 ng/dl (NORMA MIN 280 - MAX 800) Zaóważyłem że prolaktyna jest ponad stan, FSH jest przy dolnym limicie, estradiole też w sumie jest przy górnej, mógłby byc niższy.. prosze o jakieś wypowiedzi informac je, czy trzeba z [...]

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 9531 Data: 12/22/2009 3:22:35 PM Liczba szacunów: 1
  • Niepokojące badania przed cyklem Prolaktyna i estradiol.

    Temat
    Doping

    Witam wszystkich przymierzam się do swojego pierwszego cyklu na saa (test solo). Zaniepokoiły mnie ostatnio zrobione badania wysoka prolaktyna i estradiol, dodam że wcześniej nie miałem styczności z dopingiem. Zastanawiam się czy zająć się tym samodzielnie zarzucić któryś z leków bromo czy cabaser na zbicie prolaktyny i symex na estradiol czy udać [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 491 Data: 8/26/2018 11:33:36 AM Liczba szacunów: 0
  • Badania- zawyżony estradiol i prolaktyna

    Temat
    Doping

    Witam! Przed cyklem zrobiłem sobie badania na test, prolaktyne i estradiol (wyniki testa dopiero za 3-4 dni) prole i estro już wiem i właśnie tu jest problem, gdyż są zawyżone. Rok temu byłem na cyklu z mety i testa, nie robiłem badania po cyklu (moja głupota), także nie wiem ile miałem wtedy. Na tą chwile: Prolaktyna 15.81 norma 4.04-15.2 [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1333 Data: 10/6/2017 6:12:53 PM Liczba szacunów: 3
  • Za wysoki estradiol, prolaktyna .

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Ostatnio bylem sobie zrobic badania hormonów, ze wzgledu na slabe owlosienie na ciele i lipo albo ginekomastie. Ogolnie na twarzy mam zarost, ale z wlosami na klacie i na nogach jest licho. Genitalia i pod pachami w normie. Ponizej przedstawiam moje wyniki. Martwi mnie bardzo wysoka PROLAKTYNA i ESTRADIOL w gornej granicy normy. Rowniez kortyzol [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 6243 Data: 1/12/2013 1:56:55 PM Liczba szacunów: 1
  • Wysoka Prolaktyna i estradiol plus zerowe libido.

    Temat
    Doping

    Witam. Jakiś czas temu będzie z rok pisałem o zerowym libido i próbach przeżycia w miejskiej dżungli. Po przeczytaniu paru artykułów o htz i dopingu ,postanowiłem spróbować testosteronu w iniekcjach. Zaczynałem od Propionatu 50mg e2d Wszystko ok później dostałem jakiś chyba słabszy i libido spadało sukcesywnie w dól, postanowiłem przejść na [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 2231 Data: 12/17/2014 7:39:29 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badan - AST, estradiol, prolaktyna

    Temat
    Doping

    [...] DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: lysienia 15. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 150 -martwy ciąg: 180 -przysiad: 160 Witam, przesyłam wyniki badań, podwyższone AST i to znacznie, prolaktyna estradiol i CRP. Cholesterol całkowity poniżej normy. Aktualnie mostek po cyklu 16 tyg na cypio + npp. Czas badania od ostatniej iniekcji npp ok. 3/4 tygodnie. Co [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1085 Data: 12/1/2018 10:07:00 AM Liczba szacunów: 3
  • Wysoka prolaktyna i estradiol

    Temat
    Doping

    1. WIEK: 24 2. WAGA: 90 3. WZROST: 182 4. WYMIARY: -biceps: 39 -klatka: 113 -udo: -talia: 86 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2 lata 6. DIETA: -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: prop 8 tyg 8. TRENING: split 4x 9. CEL CYKLU: masa dobrej jakosci 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 6 miesiecy 11. [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 1085 Data: 8/10/2018 9:10:50 AM Liczba szacunów: 5
  • cykl enan deka duży estradiol i prolaktyna

    Temat
    Doping

    [...] LUB/I AKTUALNE KONTUZJE) : ok Witam jestem na cyklu enan 250 deka 250 leci co 4 dzień . 5tydz cyklu , wywaliło gino , złe samopoczucie , libido tez poleciało Estradiol i prolaktyna wywalona :/ Co możecie mi doradzić ? Czy mogę zastosować symex przez 4 dni 1 dziennie pózniej 1 co drugi dzień ? Bromergon (mam go pod renka) 0,5 tabsa co drugi [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 2166 Data: 3/12/2018 10:33:37 PM Liczba szacunów: 0
  • Wysoko estradiol i prolaktyna

    Temat
    Doping

    Witam Jestem na cyklu enan clinic 1-16 250mg e4d Akualnie minał 8 tydzień. Zrobiłem badania wyszły bardzo niepokojąco. Wyniki przed cyklem: Synevo Progesteron 1,26 ng/ml 0,47-2,7 Testosteron wolny 5,31pg/ml 4,25 - 30,37 Testosteron 5,31 nmol/l 9,9 - 27,9 Estradiol 33,92 pmol/l 28-156 Estradiol 9,26 pg/ml [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 460 Data: 1/17/2018 8:25:51 AM Liczba szacunów: 1