SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

proby watrobowe ast

  • Dziennik Kuby vol. 2

    Post
    Po 35 roku życia

    za chwilkę podjadę umówić się na jutro na badania proszę o info co jeszcze zrobić, ewentualnie co wywalić sporo tego wyszło z kasą, ale nigdy nie robiłem tak kompleksowo i chyba się szarpnę (miałem robić już chwilkę temu, ale brak kaski mnie przytrzymał) morfologia 13 zł. OB 8 zł. CRP 15 zł. badanie ogólne moczu 15 zł. TSH 23 zł. Testosteron 38 [...]

    Odpowiedzi: 2507 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/14/2016 10:43:11 AM Liczba szacunów: 0
  • Dziennik Kuby vol. 2

    Post
    Po 35 roku życia

    no mam ceny z jednego laba, drugi się nie odzywa morfologia 13 zł. OB 8 zł. CRP 15 zł. badanie ogólne moczu 15 zł. TSH 23 zł. Testosteron 38 zł. estradiol 25 zł. glukoza 8zł. profil lipidowy 32 zł. kortyzol 50 zł. próby wątrobowe ( AST 9 zł.,ALT 9zł., bilirubina 9zł., GGTP. 12 zł.) prolaktyna 25 zł. progesteron 25 zł. PSA ( prostata) 40 zł. panel [...]

    Odpowiedzi: 2507 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 9/11/2015 12:13:23 PM Liczba szacunów: 0
  • Próby wątrobowe AST 22 U/l 0 38 N ALT 20 U/l 41 N Bilirubina całkowita 0,5 mg/dl 1,0 N Fosfataza zasadowa 60 U/l 40 129 N to są próby wątrobowe, wszystko w normie.. dodam jeszcze że wogóle nie mam wytrysku, coś się konkretnie porobiło :)) Zmieniony przez - dyko25 w dniu 2012-04-16 20:19:46

    Odpowiedzi: 42 Ilość wyświetleń: 4500 Data: 4/16/2012 8:16:35 PM Liczba szacunów: 0
  • ALT i AST to proby watrobowe. AST masz podwyzszony to prawda ale minimalnie tyle co nic. ALT nie masz za nisko masz w normie. Tak wiem, piszę tylko to co przeczytałem u wujka google. Podniesiony ast i nie podniesiony alt może świadczyć np o zawale serca. Tak tylko mówię.

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 2174 Data: 1/13/2017 3:43:00 PM Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] Jarlaxe-The beginning of a new adventure

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    Badania zrobione dramatu raczej nie ma chociaż nie wszystko jest w normie {{:-( i tak z rzeczy, które się nie zgadzały najgorzej chyba z cholesterolem no i zastanawiam się jaki ma wpływ na niego Carb Nite ale z drugiej strony znalazłem wynik sprzed ponad roku i miałem też ponad 200 - Cholesterol całkowity 278,00mg/dl norma 115,00 190,00 H Inne [...]

    Odpowiedzi: 179 Ilość wyświetleń: 15956 Data: 1/29/2016 10:19:26 PM Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] Kuba - pierwsze kroki z IF

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    za chwilkę podjadę umówić się na jutro na badania proszę o info co jeszcze zrobić, ewentualnie co wywalić sporo tego wyszło z kasą, ale nigdy nie robiłem tak kompleksowo i chyba się szarpnę (miałem robić już chwilkę temu, ale brak kaski mnie przytrzymał) morfologia 13 zł. OB 8 zł. CRP 15 zł. badanie ogólne moczu 15 zł. TSH 23 zł. Testosteron 38 [...]

    Odpowiedzi: 463 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/14/2016 10:42:17 AM Liczba szacunów: 0
  • ALT i AST to proby watrobowe. AST masz podwyzszony to prawda ale minimalnie tyle co nic. ALT nie masz za nisko masz w normie.

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 2174 Data: 1/13/2017 3:39:57 PM Liczba szacunów: 0
  • oto wyniki badań Badanie Parametr Wynik Jednostka L H Norma Morfologia krwi Leukocyty 8,2 tys/µl 4,0 10,0 N Erytrocyty 5,1 mln/µl 4,2 6,0 N Hemoglobina 15 g/dl 14,0 18,0 N Hematokryt 43,5 % 40 54 N MCV 85,32 fl 80 99 N MCH 29,4 pg 27 35 N MCHC 34,5 g/dl 32,0 37,0 N Płytki krwi 247 tys/µl 140 440 N Limfocyty % 28,8 % 20 45 N Limfocyty [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 5551 Data: 3/9/2017 2:08:52 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam,może ktoś doradzi czy zbijać estro i kortyzol,jestem na reducji IF z 250mg/7dni susty i 2omg/dziennie tamoxu w tle. Wskażniki w normie ale podlany wciąż jestem. Dieta LC BTW 200/75/150 34 lata Cpm około 2500kcal Próby wątrobowe AST 15,3 U/l 5 34 N ALT 25 U/l 0 55 N Bilirubina całkowita 0,55 mg/dl 0,30 1,20 N Fosfataza [...]

    Odpowiedzi: 1878 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/31/2016 2:28:09 PM Liczba szacunów: 0
  • 1sze moje, 2gie max norma. Badanie Parametr Próby wątrobowe AST 92 - max 35 ALT 105- max 55 Bilirubina całkowita Norma Fosfataza zasadowa N GGTP Dolna granica Estradiol 164- max 44 Prolaktyna 15,45-max 17 Testo 3,500 - max 1,100 Testo leci 750mg ew, jestem w 13tyg i ostatnie tydzien ciagne, pozniej mostek 6tyg [...]

    Odpowiedzi: 3002 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/31/2013 7:41:32 PM Liczba szacunów: 0
  • Za niski Teśću możę Booster?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Badanie ogólne moczu Przejrzystość przejrzysty Barwa słomkowy Ciężar właściwy 1,017 kg/l 1,015 1,030 N pH 5,0 5,0 7,0 N Glukoza nieobecna Ketony nieobecne mmol/l 0,00 0,50 Urobilinogen 3,2 µmol/l 0,0 16,0 N Bilirubina nieobecna Białko nieobecne Azotyny nieobecne Erytrocyty w normie Leukocyty w normie Elektrolity (Na, [...]

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 4056 Data: 11/4/2018 7:52:54 PM Liczba szacunów: 0
  • Możliwy 1 cykl

    Post
    Doping

    Morfologia krwi Leukocyty 5,17 tys/µl 4,2 9,1 N Erytrocyty 5,10 mln/µl 4,63 6,08 N Hemoglobina 16,10 g/dl 13,7 17,5 N Hematokryt 47,2 % 40 51 N MCV 92,5 fl 79 92 H MCH 31,6 pg 26 32 N MCHC 34,1 g/dl 32,3 36,5 N Płytki krwi 233,00 tys/µl 150 400 N RDW-SD 39,3 fl 35,1 43,9 N RDW-CV 11,5 % 11,6 14,4 L PDW 14,8 fl 9,8 16,1 N [...]

    Odpowiedzi: 86 Ilość wyświetleń: 4785 Data: 2/18/2020 4:15:37 PM Liczba szacunów: 0
  • Mam już wyniki: Testosteron II - 232,90 nmol/l zakres 9,90-27,80 Prolaktyna 27,09 ng/ml zakres 4,04 - 15,2 Estradiol 201,3 pg.ml zakres 5-65 Próby wątrobowe AST - 117 U/l zakres <50 ALT - 284U/l zakres <50 Bilirubina całkowita 0,73 mg/dl zakres <1,10

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1575 Data: 3/27/2015 5:07:08 PM Liczba szacunów: 0
  • A wiec zrobilem badania Próby wątrobowe AST 27,93 U/l 0 40 N ALT 34,24 U/l 0 41 N Bilirubina całkowita 0,43 mg/dl 0,30 1,20 N Fosfataza zasadowa 82,21 U/l 40 129 N GGTP 41,28 U/l 10 71 N Prolaktyna Prolaktyna 10,84 ng/ml 4,04 15,20 N Testosteron Testosteron 726,10 ng/dl 280,00 800,00 Poprzedni cykl trwal 10 tyg, odblok skonczyl sie 2 [...]

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1769 Data: 6/28/2015 7:14:32 PM Liczba szacunów: 0
  • A wiec zrobilem badania Próby wątrobowe AST 27,93 U/l 0 40 N ALT 34,24 U/l 0 41 N Bilirubina całkowita 0,43 mg/dl 0,30 1,20 N Fosfataza zasadowa 82,21 U/l 40 129 N GGTP 41,28 U/l 10 71 N Prolaktyna Prolaktyna 10,84 ng/ml 4,04 15,20 N Testosteron Testosteron 726,10 ng/dl 280,00 800,00 Poprzedni cykl trwal 10 tyg, odblok skonczyl sie 2 [...]

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1769 Data: 6/28/2015 7:25:53 PM Liczba szacunów: 0
  • Turinabol Solo

    Post
    Doping

    Z badań źle wyszedł tylko testosteron (TTE) 220 norma 241-827, i podwyższone próby wątrobowe AST i ALT Zmieniony przez - seen90 w dniu 2016-05-17 20:53:00

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 5036 Data: 5/17/2016 8:52:40 PM Liczba szacunów: 1
  • Zrobiłbym testosteron , estradiol , prolaktyne . Dodatkowo sprawdził bym panel tarczycowy w którego skład wchodzi TSH, FT3, FT4 oraz przeciwciała. Dodatkowo jaj już będziesz się kłuć to warto sprawdzić czy ze zdrowiem wszystko wporzadku .Warto wykonać morfologię, OB i ogólne badanie moczu.Kolejnym badaniem godnym uwagi jest lipidogram tj HDL ,LDL [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1496 Data: 7/13/2019 2:41:42 PM Liczba szacunów: 1
  • Zatrucie Witaminą A oraz D

    Post
    Odżywki i suplementy

    Próby wątrobowe AST 22 ALT 35 (to wszystko jest w normie) badanie było zrobione 9 dni po odstawieniu Vitamin .Kolejny lekarz tym razem nefrolog u którego byłem powiedział że nic mi nie dolega .Dostałem skierowanie na USG żeby potwierdzić czy wszystko jest na 100 % dobrze tak tylko żeby się nie zadręczać wreszcie

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1697 Data: 11/23/2017 8:25:03 PM Liczba szacunów: 0
  • Testosteron 210ng dl

    Post
    Odżywki i suplementy

    Badanie ogólne moczu Przejrzystość przejrzysty Barwa słomkowy Ciężar właściwy 1,017 kg/l 1,015 1,030 N pH 5,0 5,0 7,0 N Glukoza nieobecna Ketony nieobecne mmol/l 0,00 0,50 Urobilinogen 3,2 µmol/l 0,0 16,0 N Bilirubina nieobecna Białko nieobecne Azotyny nieobecne Erytrocyty w normie Leukocyty w normie [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1750 Data: 11/4/2018 7:09:56 PM Liczba szacunów: 0
  • Testosteron 210ng dl

    Post
    Odżywki i suplementy

    Badanie ogólne moczu Przejrzystość przejrzysty Barwa słomkowy Ciężar właściwy 1,017 kg/l 1,015 1,030 N pH 5,0 5,0 7,0 N Glukoza nieobecna Ketony nieobecne mmol/l 0,00 0,50 Urobilinogen 3,2 µmol/l 0,0 16,0 N Bilirubina nieobecna Białko nieobecne Azotyny nieobecne Erytrocyty w normie Leukocyty w normie Elektrolity (Na, [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1750 Data: 11/4/2018 7:25:26 PM Liczba szacunów: 0