To akurat jest oliwa z oliwek w sprayu, dostaliśmy na sklep kiedyś z krótszą datą to sobie jedną wziąłem. Fajna sprawa do grilla ,czy smażenia. Jak mi się skończy to wezmę sobie na pewno jakiś bezkaloryczny olej tego typu w sprayu. Jednak ta oliwka tak nie wysusza potrawy jak te bezkaloryczne, bo zawiera tłuszcze.
B&J olej do beztłuszczowego smażenia 340g (1360 porcji) 19.95 zł Dietetyczny, beztłuszczowy olej do smażenia Berkley & Jensen Cooking spray - zdrowa odmiana w Twojej kuchni! Bezkaloryczny olej do smażenia w sprayu jest niezwykle wygodny w użyciu. Odkryj beztłuszczowe, bezkaloryczne smażenie mięs, ryb, jajek, zdrowe grilowanie! To jest [...]
[...] (wyszła super), a żona kuraka dla mnie i narzekała, ze słabo się smaży. Dziś smak tego kuraka przetestuję. Olej PAM do beztłuszczowego smażenia 340g - (1350 porcji) PAM - olej nowej generacji. Bezkaloryczny preparat do smażenia w sprayu. Czasem aż żal ogarnia, gdy się patrzy na ludzi, którzy zamiast napawać się smakiem życia pod każdą [...]
mega zakupy :-) Jabi stosowałeś może kiedyś bezkaloryczny olej w spray'u do smażenia?? PAM się to nazywa, jest rzepakowy,oliwa z oliwek itp., powiedz mi co o tym sądzisz, bo rozważam zakup w celu przygotowywania na tym jajecznicy :-) pozdro!
Możesz sobie kupić specjalny, bezkaloryczny olej "PAM" do smażenia. Jest w spray'u i wystarczy spryskać patelnię Kupisz go np. w sklepie SFD, na allegro i w sklepach z odżywkami
co do smażenia to kiedyś marijo polecił mi olej w sprayu PAM. Jest to olej praktycznie bezkaloryczny. Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny. Starcza na 700 porcji a kosztuje ok. 25zł.JMożna go kupić w sklepach internetowych. Jeszcze tego nie próbowałem, ale chyba niedługo sie skusze
low fat olej - zayebisty by był %-) albo jeszcze lepiej low fat smalec \-) No przeca jest "bezkaloryczny olej do smażenia" %-)%-) Opyerdoliłam 3 kotlety z karkówki+3/4 kalafiora z masłem \-) Wpisać na vitalii? :-> Ej... Kiedy się to yebane euro kończy? Bo ja do PL jadę @@-)
Jest to bezkaloryczny olej do smazenia. Mozesz kupic w sklepach z odzywkami, spojrz w sklepie SFD Jest to olej typu PAM. Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2008-03-31 22:41:33
1. Jeden posiłek 'brudny' jest mniejszą szkodą niż tryb żywienia śmieciowy, że aż tak się wyrażę. Jeszcze zależy jak wygląda dokładnie ten posiłek, zawsze Mamie możesz zasugerować pomysł na zdrową i pełnowartościową żywność. Mama zrozumie. 2. Priorytet podczas budowania masy mięśniowej to nadwyżka kcal, nadmiar wartości energetycznej spożywanej [...]
[...] - bo jeszcze się zadomowię tam i będzie problem - ale dziękuję bardzo A teraz fakty spójrz na moje wymiary już nie jest tak kolorowo - ale nie ma się co łamać. Saida PAM z tego co wiem to bezkaloryczny olej w sprayu do smażenia beztłuszczowego - choć nigdy się z nim nie spotkałam. A poza tym to również dziękuję choć to chyba żaden wyczyn.
PAM to "bezkaloryczny" olej do smażenia - w sprayu: http://www.sfd.pl/sklep/Z_pozostalych_firm..._Bezkaloryczny_olej_do_sma%C5%BCenia-opis914.html Ja natomiast polecam do smażenia, duszenia w piekarniku olej ryżowy. Wysoki punkt dymienia - 230 st. C - dobra zawartość nienasyconych kwasów tłuszczowych. Piękna sprawa.
dostawa witamin ze sklepu sfd:-D http://img837.imageshack.us/img837/581/esiorrr.jpg - Olimp - Gold Omega 3 sport edition - 2 x Olimp - Vita-Min Multiple Sport - Bezkaloryczny olej do smażenia (ostatnio duzo smaze @-) ) - ActivLab - Day After Anty-kac Grapefruit (nie pije alkoholu ale kupilem na wszelki wypadek hehe \-) )
W głębokim oleju raczej nie smażysz, więc nie sądzę żeby coś zostało. Wystarczy natrzeć patelnię teflonową np olejem kokosowym i tyle. Ew. bezkaloryczny olej do smażenia a inne oleje na zimno.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Co lepsze masło klarowane, smalec czy olej ryżowy? Teoretycznie nie ma znaczenia wielkiego. Czy to masło klarowne, czy smalec, czy oliwa z oliwek, czy chociażby PAM bezkaloryczny ;-)
http://potreningu.pl/articles/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia Zapraszam do zapoznania się z artykułem. Bezkaloryczny olej do smażenia do zwykły olej/oliwa tylko psikając zużywasz go niewiele na patelni. Rozwiązanie jest ok. Osobiście wolę zwykłe tłuszcze. Smaży się na nich efektywniej.