SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

npp opinie

  • prop+ npp opinie i pomoc przy pct

    Temat
    Doping

    witam chce zaczac cykl na mase dobrej jakosci dieta wystawiona do poprawy zostal cykl i pomoc przy pct ! na poczatek locznie prop 10 tyg a npp 8 tyg prop 1-7 100 eod npp 1-5 60 eod potem jak bedzie stagnacja to prop 7-10 120 eod npp 5-8 75 eod wszystko w 1 szot

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1109 Data: 2012-03-29 04:09:17 Liczba szacunów: 0
  • Kupiłem DESME NPP SBOL100 Prośba o OPINIE

    Temat
    Doping - zdjęcia

    Jak w temacie kupiłem poniższe produkty od naszego kolegi prosze o opnie na temat czy to nie fake. Drugie pytanie jak dawkować Wino w tabsach przede mną jeszcze 4 tygodnie przygody z Winem i jak dawkować NPP biorąc pod uwagę ze jeszcze raz w tygodniu jest Dekanian Nandrolonu 200 mg/tydzień, chce delikatnie myslałem o e3d 100mg czyli 1ml. Jestem w

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1957 Data: 2009-08-20 18:39:13 Liczba szacunów: 0
  • NPP + Boldek opinie

    Temat
    Doping

    Witam za 2 tyg chce zaczac taki cykl npp 100mg e3d bold 250mg e7d npp - duraject a bold z axio labs , dodawac tescia do cyklu niechce bo mi po tesciu leca masakrycznie wlosy. Moze byc taki cykl ?? waga 93 wzrost 182 biceps 42 staz 2 lata wiek 20 lat I czy mozna laczyc kreatyne z koksem ? bo teraz szamie cell pump a i szkoda mi go odlozyc na cyklu

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1851 Data: 2008-05-03 12:00:54 Liczba szacunów: 0
  • NPP Lyka Labs i Greater opinie - pilne

    Temat
    Doping

    Witam Zależy mi na opini o NPP Greater 2ml(100mg/1ml) i Lyka Labs 10ml to samo stężenie oczywiście. Mam je, i zaczynam niebawem, ale chcę wiedzieć czego się spodziewać. Chciałem coś innego ale się zkończyło i dil mi przyniósł to. Nie biłem, więc nie znam, zatem proszę Was o rzetelne opinie. Pozdrawiam

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 782 Data: 2012-04-20 17:03:42 Liczba szacunów: 0
  • Prop oraz Npp db pharma/opinie

    Temat
    Doping - zdjęcia

    jak w temacie. Czy warto inwestowac w ta firme(db pharma) na dzien dzisiejszy? Zmieniony przez - molak18 w dniu 2008-10-21 21:06:57

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 2455 Data: 2008-10-21 21:06:17 Liczba szacunów: 0
  • NPP Atomic Labs , nowa szata opinie

    Temat
    Doping

    Witam moglbys sie ktos wypowiedziec na temat NPP z atomica w nowej szacie ?

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 893 Data: 2012-01-23 18:13:01 Liczba szacunów: 0
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    . Z pb nie miałem do czynienia ale przynajmniej na forum zbiera dobre opinie. Stara szkoła na masę daje mixa i deka ale cypio też może być. Czy po dece będą sajdy jak po npp przekonasz się sam bo to różnie bywa. Zbadaj po masterze prostate bo już teraz masz w górze normy. Ja np na provi czuje prostate już po 2 tygodniach A na masterze lecialem 12

    Odpowiedzi: 1200 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-10-19 15:19:51 Liczba szacunów: 1
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    Z pb nie miałem do czynienia ale przynajmniej na forum zbiera dobre opinie. Stara szkoła na masę daje mixa i deka ale cypio też może być. Czy po dece będą sajdy jak po npp przekonasz się sam bo to różnie bywa. Zbadaj po masterze prostate bo już teraz masz w górze normy. Ja np na provi czuje prostate już po 2 tygodniach A na masterze lecialem 12 I

    Odpowiedzi: 1200 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-10-19 15:58:33 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    ię Szkoda ze ni dostajesz infa o Infinity. Pozdrawiam. w uk bardzo popularny lab na angielskich forach bardzo dobre opinie zbiera . osobiscie bilem boldenon i bylem bardzo zadowolony ap nawet niema podlotu. teraz cały cykl opieram na tej firmie interesuje mnie npp i masteron z tej firmy ale chyba nik niepodbija wez bede pierwszy i zdam relacje.

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-28 23:45:25 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    Siema potrzebuje szybka opinie slyszalem ze orale spoko ale interesuje mnie deka npp testy z atom lab nie mylic z atomic

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-11 21:06:52 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    la bardzo dobrze stężenie napewno nie jest takie jak podano ale srodek klepie az milo jestem wlasnie w 4 tygodniu. Dam znac jak sie spisal po calym cyklu Dobry mix. koledzy npp global czy scantela?? Scantel. hej bił już ktoś cos z Titan?? Jak szociki nic sie nie dzieje, żadnych stanów zapalnych etc...??? Kilka osób niczego takiego nie zgłaszało p

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-12-26 10:47:27 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    a clen z FOX LABS ? jakie opinie...czy moze lepiej co do clena wybierac cos pokroju AP, Shree..? taki off top oplaca sie na redukcje prop+npp e3d? czy juz lepiej samego propa e2d?

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-11 14:39:51 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    siem wbijał ktos npp z infinity jalies opinie

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-16 00:24:32 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    jakies opinie o npp master i tren enan z infinity

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-20 18:40:21 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    na propie z alpha pharm w dawce 100mg ed2 zamknąłem skale 1500> nawet nie sprawdzałem czy kody wchodzą :) leciałem enan/cypio/mixa/npp/meta/winko w szotach/mastora,masteronl z ap (nie wszystko na raz leciało)i działało wszystko ok tylko widze tutaj jakies waly nie wiem ja opsobiscie nie wtrafiłem na nie działająca alphe - teraz przeskoczyłem na shr

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-03 20:53:25 Liczba szacunów: 0
  • Deca Durabolin pomocą dla stawow - minimalne dawki 100mg na tydzien

    Post
    Doping
    PRO

    u mnie npp wcale nie wpływa na ustąpienie bólów w stawach 100 mg deki week będzie wystarczającą dawka wielokrotnie słyszałem tę opinię, więc też przychylałbym się do deki

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 3483 Data: 2018-01-17 22:06:09 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Sam sie zastanawiam nad pepkami... Jakies opinie o npp andro, bioniche? I jakas dobra eca z czego? Zmieniony przez - szakal32 w dniu 2016-10-31 19:22:48 Zmieniony przez - szakal32 w dniu 2016-10-31 19:30:02 npp z andro bardzo dobre opinie zbiera , bio npp u mnie nie kłuli to nie wiem

    Odpowiedzi: 54996 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-31 20:51:27 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    jaka ja mam super sylwetke :-D ale recze za bioniche, ze bilem enana/susta/prop/wino/master/trenace/npp/deca i zarlem t3,anadrol,provi i wszystko dzialalo a cena przystepna, to moge tylko polecic, ale tutaj widzialem juz opinie ze komus tam enanat nie dzialal i ze deka dluga to sam olej :-D :-D niby stezenia tam masz wiecej 50mg na 1ml niz w 'innyc

    Odpowiedzi: 54996 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-30 01:49:19 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Npp jaki dobry? AP sprawdziłem jest bd ale teraz brak... Jakiś jeszcze polecicie? Tanio i dobrze szukałbym Genameda, maja zaj**iste npp nie odstaje w niczym od Alphy. Droższy temat w 1ml ampach Genesis, Altima, Vertex. Na wstępie powiem że npp genamedu nie bilem i z tego co widzę opinie ma dobre ale jednak śmiem powatpiewac co do znaku równości m

    Odpowiedzi: 54996 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-01-31 10:58:17 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Npp jaki dobry? AP sprawdziłem jest bd ale teraz brak... Jakiś jeszcze polecicie? Tanio i dobrze szukałbym Genameda, maja zaj**iste npp nie odstaje w niczym od Alphy. Droższy temat w 1ml ampach Genesis, Altima, Vertex. Na wstępie powiem że npp genamedu nie bilem i z tego co widzę opinie ma dobre ale jednak śmiem powatpiewac co do znaku równości m

    Odpowiedzi: 54996 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-01-31 09:19:50 Liczba szacunów: 0