SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

niskie lh

  • Witam. Jestem pod koniec pierwszego cyklu z turanabolu solo ( i pierwszego w ogóle) 1-5 40mg ed Badania : FSH 1,41 mIU/ml 1,50-12,40 L LH 2,55 mIU/ml 1,70-8,60 N Estradiol <5,00 pg/ml 7,63-42,60 Testosteron 105,00 ng/dl 280,00-800,00 L Badania [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 11251 Data: 6/14/2017 10:01:17 PM Liczba szacunów: 5
  • witam pytanie kieruje do specialistöw od hormonöw.. od kilku lat mjalem problemy z regeneracja,motywacja i energia..treningi nieraz przez to cierpialy a regeneracja po nawet do 3-4 dni.. staz treningowy i wiedza na wysokim poziomie.. tak samo styl zycia i odzywiania.,wiec szukalem przyczyny gdzie idziej.. na poczatku tego roku wyszylo ze mam gicro [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1675 Data: 12/28/2014 8:05:53 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam. Leciał z początku prop 10 strzałów później przejście na enana. Mniej więcej tak to wyglądało 1-3 prop 3-10 enan 10-12- prop W trakcie cyklu szło hcg 500j co 5 dni. Estro kontrolowane ia. Po 3 dniach od propa poszło tylko 5000j hcg 2 dni po hcg clomid. Zjadłem już z 15 tab clomidu lh nawet nie drgnelo. Jak wchodziłem na odblok to [...]

    Odpowiedzi: 33 Ilość wyświetleń: 3835 Data: 7/23/2019 10:39:42 AM Liczba szacunów: 0
  • Niskie LH i Teść

    Temat
    Doping

    [...] lat męczę się ze swoim stanem zdrowia. Kompletny brak energii, zerowe libido, duża potliwość nawet w zimie, huśtawki nastrojów ogólnie kicha. Uważam że winę za to ponosi niskie lh a co za tym idzie niski testosteron. Kortyzol chyba też za wysoko. Oto moje wyniki badań: Testosteron 4,8 ng/ml (3,0-10,6) Fsh 3,3 (1,7-12,0) LH 2,1 (1,1-7,0) [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1130 Data: 7/14/2016 9:36:39 PM Liczba szacunów: 0
  • Niskie lh

    Temat
    Doping

    Witam. Cykl wyglądał następująco 1-3 prop 100 e2d 3-10 enan 250 e4d 10-12 prop HCG bite podczas cyklu 500j co 6 dni Po 3 dniach od ostatniego propa 2x 2500 hcg 2 dni po hcg clomid. Zjadłem już 20 tabletki. wczoraj byłem zrobić badania a przysadka nawet nie drgnela. Wchodząc na odblok wszystkie hormony były w normie Jakieś porady? Clomid do [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 391 Data: 7/23/2019 10:46:06 AM Liczba szacunów: 1
  • niskie LH po cyklu ??

    Temat
    Doping

    [...] t3 +meta 7-8 tyg, wziąłem 5x 5000iu hcg (ok500iu dziennie) paczkę tamoxifenu ( 21 tab zjedzonych ) i zacząłem trzecia fiolkę clomidu (20tab już zjedzonych , na noc clomid daje) wyszły mi strasznie niskie wyniki LH tzn że przysadka jeszcze nie ruszyła z produkcją testa ? Jak wrócić do normy? /SFD/2016/9/30/928147b2ee984c18a8f5761773841261.jpg

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 3414 Data: 9/30/2016 1:25:10 PM Liczba szacunów: 1
  • Witam zrobiłem sobie badania przed kolejnym cyklem i mam bardzo niskie lh i lsh pytanie co robić w takim przypadku . Na poprzednim pct nie poszło tak i widzę że zablokowany jestem co robić pomocy mam 23 lata i planuję po tym cyklu zrobić polotra roku przerwy od saa i chce dziecko /SFD/2019/4/10/212b0912f3b04dceab75406ebe2b99cd.jpg

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 501 Data: 4/10/2019 10:15:26 PM Liczba szacunów: 1
  • Niskie lh

    Temat
    Doping

    Może ktoś rozpisać jak dokładnie i najbardziej profesjonalnie odblokować się po 1-8 prop 100 e2d? Kiedy dokładnie wrzucić hcg/clom tamox ? Może ktoś rozpisać?

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 293 Data: 7/27/2019 5:39:59 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] LH bierze udział estradiol. Podwyższone i wysokie LH rejestruje się: - u kobiet, w przypadku chorób jajników, - u mężczyzn, w przypadku niewydolności jąder. Zaniżone i niskie LH rejestruje się: - w przypadku kobiet i może świadczyć o niewydolności przysadki, - w przypadku mężczyzn wtórnym hipogonadyzmie hiporgonadotropowym, wtórnej [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 12664 Data: 12/13/2017 10:36:26 PM Liczba szacunów: 0
  • Dobra to już ustaliłem że pojadę 20mg przez 6 tygodni. Kiedy zrobić badania? Tydzień przed końcem cyklu? Kilka dni przed końcem cyklu? Jeśli przyblokowało i będzie niskie LH i niski poziom Testy to co wtedy włączam Clomid na następny dzień po cyklu? Zaczynam od 50mg przez tydzień i później 25mg przez 2 tygodnie. Badania czy już jest ok kiedy? Z 3 [...]

    Odpowiedzi: 239 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/16/2015 8:37:39 AM Liczba szacunów: 0
  • dlatego bym juz olal wtedy odblok i podal HMG w przydaku gdy ktos stara sie o potomka druga sprawa , to że ktoś ma niskie wartosci testa LH i FSH nie znaczy ze nie jest płodny btw . ktoś zna sprawdzony sposób lum ma artykuł jak podawac hmg ?? jak dlugi jakie dawki itp ? mam dostep do 3 opcji 75+75 5 amp chyba 800 w jednej ampie i 1200 w [...]

    Odpowiedzi: 438 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/7/2015 6:43:40 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] porobiłem badania udałem się do enokrynologa jednego i drugiego i każdy z nich uważał, że problem jest w głowie gdyż badania są ok i że żadnych środków mi na stosunkowo niskie lh fsh i testosteron nie przepiszą bo mieszczą się w normie. W związku z tym, że testosteron był na niskim poziomie postanowiłem zacząć ćwiczyć na siłowni i tak w 3 [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1853 Data: 4/8/2017 8:16:30 PM Liczba szacunów: 2
  • [...] znacznie powyżej (niedoczynność tarczycy). Wizyta u endokrynologa, rozpoczęcie leczenia niedoczynności tarczycy i skierowanie na dokładne badania do szpitala (odnośnie niskiego poziomu teścia). Tam wykonano mi masę badań, więc wypiszę tylko te najbardziej istotne w moim przypadku: - teść 226,48 norma 241 - 827 - estradiol 34,71 - FSH 2,2 [...]

    Odpowiedzi: 210 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 9/12/2016 9:20:31 PM Liczba szacunów: 1
  • [...] dla wątroby b)jeśli całkowity i wolny jest niski oznacza to albo uszkodzone jądra albo zablokowaną pracę przysadki. uszkodzone jądra to wysokie LH a zablokowany organizm to niskie testosterony i niskie LH. I tyle. T3 i T4 mierzy sie dopiero jak tsh jest nieprawidłowe. Inaczej to wywalanie kasy zupełnie niepotrzebne. lepiej wątrobe byś sobie [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 7405 Data: 2/12/2009 10:13:53 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] 3 miesiące, zbadać jeszcze raz i jak się nic nie zmieni to przepisze testosteron. Zastanawiam się tylko czy nie lepszy byłby endo który ogarnąłby całość tematu czyli to niskie LH bo jak rozumiem niski test jest wynikiem niskiego LH ... dobrze kombinuję? z urologicznego puntu widzenia jaja mam OK, więc teoretyczne powinny produkować testa

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 2097 Data: 7/11/2015 8:31:54 PM Liczba szacunów: 0
  • Jak odzyskać lh?

    Post
    Doping

    [...] ale też dosyć długo szukam odpowiedzi i nie moge znaleźć. Napisałeś że:Odnosnie Twojego skaczącego poziomu to pewnie sprawa wygląda tak masz niski testo to masz wysokie lh, które pobudza testa, który z kolei obniża lh, potem się znowu przez niskie lh obniza teść i niski teść powoduje wyższe lh itd. Ok co terAZ z tym robić ?? Co proponujesz ?

    Odpowiedzi: 90 Ilość wyświetleń: 6699 Data: 9/30/2009 4:14:07 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] dane które jedyne pod względem statystycznym moga stanowić normę i tak naprawde niewiele mówia mi o zachodzących procesach u konkretnego człowieka niemniej... gdyby miał niskie lh to sie zgodze za niska stymulacja jąder,mało testa ,a tu jest w pożądku stawiam na aromatyzacje poprostu ale niebrał bym jakiegoś antyarmoatyzera ,bo sie kiedyś [...]

    Odpowiedzi: 106 Ilość wyświetleń: 14035 Data: 2/18/2010 12:29:35 PM Liczba szacunów: 0
  • Jak odzyskać lh?

    Post
    Doping

    [...] Twojego skaczącego poziomu to pewnie sprawa wygląda tak masz niski testo to masz wysokie lh, które pobudza testa, który z kolei obniża lh, potem się znowu przez niskie lh obniza teść i niski teść powoduje wyższe lh itd. Więc jeszcze raz pytam forumowiczów, czy jeść cloma lub nolve, czy raczej postawić na 6 oxo, które jest niepewne.

    Odpowiedzi: 90 Ilość wyświetleń: 6699 Data: 9/30/2009 9:39:25 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] kcal, bo mąka okazała się mieć inne wartości @@-) /SFD/Images/2015/11/2/c033491e5b3f41798721de5f1363ff20.jpg Wizyta u endo: hormony płciowe są w porządku, może trochę za niskie LH, ale nie jakoś bardzo. Pokazałam objawy, ale na tarczycy nadal się nie skupił („będziemy to kontrolować”). Mam skierowanie na USG tarczycy (rejestracja dopiero na [...]

    Odpowiedzi: 254 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/2/2015 10:19:23 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] w takim razie mam normalny testosteron? Po clomidzie miałem nawet 12 ng/ml(3-10,6), więc wydawałoby sie ze jadra pracują bo tetsosteron jest wytwarzany, w takim razie skąd niskie lh i fsh? 14 dni nolvadex(albo clomid)+proviron i 14 dni sam proviron byłoby ok? Nolvadex też tak działa zamulająco na libido jak clomid? Chociaż w moim przypadku już [...]

    Odpowiedzi: 89 Ilość wyświetleń: 7372 Data: 6/20/2011 4:23:15 PM Liczba szacunów: 0