SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

niskie estro

  • Witam mam taki problem, lecialem 1 cykl 1-6 metka 1-12 enan 12-16 cypio wszystko bylo git, mialem zrobic normalny odblok jednak stwierdzilem ze zrobie mostek i dalej bomba przez 3 tyg leciało hcg 5000ew + 250 cypio ew wszystko było ok na mostku moc niesamowita estro wysoko bo suty troche swędziały ale odpuściło i po tym wskoczyłem ome ( jelfa) [...]

    Odpowiedzi: 44 Ilość wyświetleń: 7252 Data: 3/7/2015 10:24:22 AM Liczba szacunów: 0
  • 1. WIEK: 31 2. WAGA: 84 3. WZROST: 170 4. WYMIARY: -biceps: 42 -klatka: 116 -udo: 60 -talia: 89 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 6. DIETA: ok. 3700 kcal -białko: 3 -węglowodany: rotacja 4,5 - 5,5 -tłuszcz: 1,5 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: deka+cypio+meta 8. TRENING: split 3x 9. CEL CYKLU: masa,siła 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1122 Data: 1/5/2015 5:32:19 PM Liczba szacunów: 0
  • Chciałbym szanowne grono poprosić o ocenę wyników badań. Niestety nie rozcieńczyli mi testosteronu... Z dziwniejszych wyników to niskie estro (podejrzewam, że boldek zaniżył), wysokie żelazo (300g wołowiny wchodzi ed), podwyższony cukier (tu jest tak samo od 2-3 lat). Bold z ładowaniem w pierwszym tygodniu (2x400) leci od 20 dni. Samopoczucie OK, [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1574 Data: 3/27/2018 6:35:14 PM Liczba szacunów: 3
  • NISKIE ESTRO po cyklu.

    Temat
    Doping

    Witam. ponizej moje aktualne wyniki , dokladnie 04.01.13 wbilem ost 500 mg enana , nie bralem w trakcie cyklu zadnego antyestrogenu ani inhibitora , polowe cyklu bralem naposim , ale odstawilem jak estro doszlo do gornej granicy normy i zaraz spadlo , a teraz wyglada tak . w planach bylo atd no ale przy takim stanie estro odpada i kombinuje co [...]

    Odpowiedzi: 53 Ilość wyświetleń: 4809 Data: 2/1/2013 9:42:12 AM Liczba szacunów: 0
  • Cześć, podsyłam wyniki znajomego. Nie jest na cyklu od roku. Za każdym razem po cyklach był problem z nadwrażliwością gruczołów sutkowych. Obecnie problem pogłębia się. Usg wykazuje zmiany włókniste (bliznowacenia). Wyniki estro zarówno na jak i po cyklu estro w normie. Przesyłam wyniki. Aktualne badania zrobione także w trakcie wysokiej [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 649 Data: 7/1/2019 11:47:39 AM Liczba szacunów: 0
  • Niskie estro

    Temat
    Doping

    Witam panowie. Może Wy coś podpowiecie. Biłem 4 tyg propa 300mg/week i wino 100tab, przeszedłem na enana 250mg e4d i bold 300mg e7d. Zacząłem czuc swedzenie w sutach, wiec tamoxifen wszedł w gre. Poszedlem zrobic badanka i prolka 128.1 a estro 5.84 pg/ml Mówie co z tym estro.. Powtórzyłem po tygodniu w innym szpitalu i estradiol II wyszedł 8.46 [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 2102 Data: 3/30/2016 7:29:51 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] po wypiciu 500 ml plynow czy to moze byc spowodowane niskim estro ? Wywalilo mi gino na cyklu zbilem je letro i tamoxem jakis czas te srodki bralem, gino juz nie ma ale jest niskie estro co zrobic? Wyniki estro 18.4 na 41,5-158,5 prolka 12.6 na 4.1-15.2 Niedlugo powtorze badanie estro Leci tak 1-16 prop 100mg e2d 1-16 master 100mg e2d 1-16 t3 50 [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1269 Data: 6/21/2018 8:54:34 PM Liczba szacunów: 6
  • Zbyt niskie estro - 2 boostery teścia (AI)

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam, Czy te dwa boostery teścia podawane razem zbiją zbyt mocno estro? 1. Amount Per Serving: Zinc (From Aspartate) - 5mg Triazole Proprietary Blend - 750mg LetroDex - PZole™ (Proprietary Extract Of Brassaiopsis Glomerulata), Prunella Vulgaris PE 20:1, Zinc Aspartate * Tetrafene - Maca Root PE 20:1 (Lepidium Meyenii), Curcumin (95% Curcuma Longa [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1172 Data: 1/8/2012 9:27:10 PM Liczba szacunów: 0
  • Niskie estro

    Temat
    Doping

    Witam. Mam pytanie na temat estro. Leci omka i bold oba środki 750mg/tyg. Dziś robiłem badania 2 dni po inj i wyszły tak jak na zdj. Testo i prolka ok ale te estro chyba zbite zbyt nisko, przez to, że leciał symex e3d, prolka też zbita po trenie bo wcześniej wywaliło ją mocno ale jest już chyba ok, chyba że i ona za nisko? Jak myślicie zejść z [...]

    Odpowiedzi: 33 Ilość wyświetleń: 3644 Data: 1/3/2018 10:48:53 PM Liczba szacunów: 6
  • niskie estro

    Temat
    Doping

    Witam Kto doradzi w problemie bo zbilem za nisko estro mam 26 a min jest 28 tak samo testosteron spadl do 10 a min jest 9.5 bylem u endo bo wywalilo mi gino i przepisal mi na pobicie test clomid tylko jak go biore to samopoczucie spada, dopadaja mnie leki itp czy ktos podpowie co i jak aby wrocily hormony do poziomu czy po prostu odstawic clomid [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 3923 Data: 2/10/2016 10:16:43 AM Liczba szacunów: 1
  • Witam, Swego czasu (poczatek lipca) zbilem estro ponizej widelek po czym na pamiatke zostaly mi klikajace i pobolewajace stawy kolanowe (wysuszylo). E2 wrocilo do (98) ale stawy wciaz suche. Obecnie enan 125mg/7dni na przeczekanie kontuzji (bez schodzenia). Domyslam sie ze samo podwyzszone estro moze juz ich tak nie naoliwic a 3 tyg suplementacji [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 528 Data: 8/31/2018 12:45:14 PM Liczba szacunów: 0
  • bardzo niskie estro

    Temat
    Doping

    Witam, zbiłem za bardzo estro symexem, wartości referencyjne 99-198 ja mam poniżej 18~ punktów prawopodobnie jest to skala jednocyfrowa ponieważ niżej już lab nie daje wyników, leci 500 mg cypio tygodniowo czym to podnieść ? odstawiłem symex lecz po 2 tyg dalej estro bardzo nisko praktycznie bez zmian bo taki sam wynik mniej niz 18 pkt

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1231 Data: 1/14/2016 10:13:20 AM Liczba szacunów: 3
  • postanowilem zrobic pelny kompleks badan testosteron 7,95 2,4-10,3 PRolka 9,5 4-25 e2 8,8 15-62 ! fsh 2,1 1,5-13 ! lh 5,38 1,1-7 progesteron 0,82 0,10-0,56 ! tsh III 4,26 0,26-4,2 FT3 6,04 3,1-6,8 FT4 15,60 12-22 kortyzol: 454,5 171-536 dhea-s 9,5 1,9-13,5 co o tym sadzic

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 1665 Data: 11/23/2015 11:22:28 PM Liczba szacunów: 6
  • Witam Byłem na dlugim cyklu i jestem 2 miesiące ma przerwie i miesiąc po odbloku libido mam takie sobie nie za wysokie po wyniku badań zauważyłem niskie estro macie sposób na podwyższenie estro a także co myślicie o wynikach badań?

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 2103 Data: 4/22/2016 7:18:45 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam leciałem około 5-6 tyg 40mg ed Anavaru z firmy nexium nie robiłem badań przed wiem głupota skończona ale teraz pytanie test poniżej końcowego pułapu i estro to samo.. co robic jak rozwiązać problem clomid hcg co zarzucić ?

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1081 Data: 3/31/2017 6:38:50 PM Liczba szacunów: 0
  • Macie jakieś doświadczenia związane z tym?

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 247 Data: 1/26/2020 9:25:50 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam. Jestem pod koniec pierwszego cyklu z turanabolu solo ( i pierwszego w ogóle) 1-5 40mg ed Badania : FSH 1,41 mIU/ml 1,50-12,40 L LH 2,55 mIU/ml 1,70-8,60 N Estradiol <5,00 pg/ml 7,63-42,60 Testosteron 105,00 ng/dl 280,00-800,00 L Badania [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 11110 Data: 6/14/2017 10:01:17 PM Liczba szacunów: 5
  • 1. WIEK: 22 2. WAGA: 102 3. WZROST: 186 4. WYMIARY: -biceps: 45 -klatka: -udo: 71 -talia: 84 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 8 lat 6. DIETA: -białko: 450 -węglowodany: 700 -tłuszcz: 50 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Enan solo, Enan+meta, Enan +deka, Aktualnie Enan + Master + Wino + Tren. Wino się kończy właśnie bo skończyłem redukcje 4 tyg temu 8. [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 588 Data: 12/1/2019 5:38:26 PM Liczba szacunów: 10
  • Koksy odkopuje, pytanie do tych co mieli niskie estro,ja katuje się trochę pare lat, pod wojsko,narazie bomby nie było, ostatnie pol roku straszne samopoczucie, libido niskie,woda podlany jestem w xh**, zbadalem hormony, testo 7 norma , prolaktyna 6 norma, estro 10 czyli o duzo za mało, lekarze w xh**a robią, mowia: nie jestes kobieta temu masz [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 19607 Data: 11/18/2015 10:33:00 PM Liczba szacunów: 0
  • Koksy odkopuje, pytanie do tych co mieli niskie estro,ja katuje się trochę pare lat, pod wojsko,narazie bomby nie było, ostatnie pol roku straszne samopoczucie, libido niskie,woda podlany jestem w xh**, zbadalem hormony, testo 7 norma , prolaktyna 6 norma, estro 10 czyli o duzo za mało, lekarze w xh**a robią, mowia: nie jestes kobieta temu masz [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 19607 Data: 11/18/2015 10:33:18 PM Liczba szacunów: 0