SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

niski hdl

  • Wysoki LDL, niski HDL

    Temat
    Doping

    Witam Po dorzuceniu tury bardzo mocno rozjechały mi się lipidy (wcześniej HDL 30, LDL 160). Obecnie jak widać. Tury jem od 8 tygodni po 50mg. Wychodzi na to, że pora ją odstawić, gdyż jak wątrobę zabezpieczyłem (próby nie ruszone), tak profil lipidowy mi pogorszyło niesamowicie. Zabezpieczyć mnie miała omega3 olimpu (8 caps ed: 3g epa 2g dha) i na [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1325 Data: 7/12/2019 2:11:45 PM Liczba szacunów: 1
  • Witam Cykl to tylko mietek polski 100tab, 20mg ed - wszystkie badanie ok poza HDL znacznie poniżej normy - czy można go podbić?? Gold Omega 3 z olimpu w podwójnej dawce nic nie działa jak na razie. Zakres normy od 35 - 55 - wynik poniżej 10

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 2427 Data: 10/25/2010 11:03:00 PM Liczba szacunów: 0
  • Niski HDL

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Jak podwyższyć HDL?LDL,Trójglicerydy,cholesterol całkowity w normie a HDL 27.

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 2494 Data: 1/8/2018 6:13:42 PM Liczba szacunów: 0
  • winstrol niski hdl

    Temat
    Doping

    siema , Niedlugo wbijam 4 tydzien winko i zrobilem sobie wczoraj podst. badania . Morfologia i proby watrobowe wyszly ok , natomiast HDL 0,44 czy mmol/l przy normie 1,04-1,55 LDL 3,21 Codziennie jem 4-5tabsów o3 , Jakis pomysl zeby zwiekszyc hdl ? pozdro

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 657 Data: 6/21/2013 9:54:32 AM Liczba szacunów: 0
  • Witam, Panowie chciałbym zapytac czy moglibyście spojrzeć na moje wyniki i powiedzieć mi czy mam się martwić swoimi wynikami, a dokładnie hemoglobiną, hematokrytem i mcv, bo mam powyżej normy, a cholesterol calkowity i HDL poniżej normy. Zauważyłem, ze po sporym obiedzie z ryżu i kurczaka łapie się bardzo senny, natomiast dziewczyna mówi, ze na [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 813 Data: 3/9/2021 8:09:50 PM Liczba szacunów: 1
  • Ostatnio miałem robione badanie krwi i wyszło mi, że podwyższone są trójglicerydy i za niski cholesterol HDL. Nie wiem w zasadzie czemu. Mam dużą aktywność fizyczną (2-3 razy w tygodniu Krav maga i 1-2 w tyg siłownia). Nie jadam praktycznie wcale fastfoodów. Rzadko spożywam alkohol. Nie jem tłustych mięs. Jem głównie kurczaka, jajka, ryże, [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1057 Data: 10/28/2019 5:31:49 PM Liczba szacunów: 1
  • Hej, Jakieś 1,5 roku temu robiłem "cykl" na: - BRAWN NUTRITION 4-AD - PRO NUTRITION SARM STACK mam dalej bardzo niski cholesterol HDL, chciałbym powoli wchodzić znów na Sarm Stack, ale trochę się tego obawiam. Prohormony sobie podaruje. Lekarz powiedział ,że dieta i trening i HDL powinien wrócić do normalności. Tyle ,że przez tyle czasu wcale nie [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 547 Data: 7/6/2021 9:41:00 AM Liczba szacunów: 1
  • IZOTEK

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    Lek mam brać od 4 do 5 miesięcy 2 miesiące brania leku Izotek .Znikło 90 procent wszystko skora odbudowuje się znikają przebarwienia Wada - skora łuszczą się wargi ciągle pękają i skora pęka tak ze krew leci i codziennie schodzi i buduje się od nowa na wargach nie można się śmiać bo wszystko boli (trzeba stosować kremy różne żeby wad było jak [...]

    Odpowiedzi: 1533 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/25/2005 3:50:20 PM Liczba szacunów: 0
  • Optymalni na bombie

    Post
    Doping
    PRO

    Wszystko badam na biezaco, trojglicerydy na tych makro mam 49 :-) Niski HDL ktorzy towarzyszy mi od zawsze aczkolwiek jest w normie, bo bywalo ze mialem wynik np 9 %-) ale mimo to bede obnizal b i ww z czystej ciekawosci, Dodalem troche wiecej omega 3 w postaci tranu, sprawdze czy to nie dzwignie mi nieco HDL, ale watpie. Dzis wysylam krew do [...]

    Odpowiedzi: 2205 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/1/2016 9:07:00 AM Liczba szacunów: 0
  • Optymalni na bombie

    Post
    Doping
    PRO

    oxanapolon 20ml tranu dziennie wrzuc, trojglicerydy moze tlumaczyc zbyt wosoka podaz bialka i/lub wegli, tren po czesci, a tak niski hdl to pewnie prawie w calosci sprawka trenu, wyniki nie sa OPTYMALNE %-)

    Odpowiedzi: 2205 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/5/2016 12:29:29 AM Liczba szacunów: 0
  • cholesterol za wysoki

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] stresów? :) Cholesterol jest substratem kortyzolu i każde stresujące dla organizmu zdarzenie powoduje wzmożoną syntezę cholesterolu. :) W każdym bądź razie u Ciebie dość niski HDL i podwyższony LDL to kombinacja wybuchowa ;) świadcząca o sporym ryzyku rozwoju chorób układu krążenia. %-) Zmieniony przez - Calineczkaaa w dniu 2020-12-23 [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1234 Data: 12/23/2020 7:17:35 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] cukru - p******i Ci sie HDL. No dobra, czyli jesz niezdrowy fat i on Ci krązy po kablach, stad zly HDL a wysoki LDL. No jasne. No dobra ale co kiedy jesz same dobre faty, niski IG (i wlasnie skad tu IG by sie wzial???) a mimo to HDL dalej jest na ziemi? No to trzeba zejsc na trt/off - unormuje sie. I tak jest tu racja, ze DHT obniza HDL, ale [...]

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/30/2020 12:11:08 PM Liczba szacunów: 1
  • [...] cukru - p******i Ci sie HDL. No dobra, czyli jesz niezdrowy fat i on Ci krązy po kablach, stad zly HDL a wysoki LDL. No jasne. No dobra ale co kiedy jesz same dobre faty, niski IG (i wlasnie skad tu IG by sie wzial???) a mimo to HDL dalej jest na ziemi? No to trzeba zejsc na trt/off - unormuje sie. I tak jest tu racja, ze DHT obniza HDL, ale [...]

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/29/2020 9:55:34 PM Liczba szacunów: 5
  • [...] cukru - p******i Ci sie HDL. No dobra, czyli jesz niezdrowy fat i on Ci krązy po kablach, stad zly HDL a wysoki LDL. No jasne. No dobra ale co kiedy jesz same dobre faty, niski IG (i wlasnie skad tu IG by sie wzial???) a mimo to HDL dalej jest na ziemi? No to trzeba zejsc na trt/off - unormuje sie. I tak jest tu racja, ze DHT obniza HDL, ale [...]

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/29/2020 10:12:12 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] ,że po braniu orali (myśle ,że krótkotrwałym) podskoczyły mu wartości wątrobowe a zarazem spadła frakcja HDL. Pisałem w lekkim skrócie ,że nie ma wpływu. Myślę ,że HDL ma niski ze względu na długotrwałe przyjmowanie testosteronu i jego pochodnych a dodatkowo wątroba dała znać o sobie ze względu na orale (alfa 17). Stąd myślę ma chwilowe [...]

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/23/2020 10:54:59 AM Liczba szacunów: 1
  • [...] w szpitalu wojewodzkim- szatanizm, szamanska metoda, co pan w zyciu chce osiagnac, haha cpun. Ale to tez łby poprane mają, profesorka pytala po co gluta wbijam mowie bo niski hdl mam, a ona sie smiac zaczela zebym sobie doczytal bo hdl powinien byc niski. Druga sprawa po 4 dniach od wbicia ta sama kobita powiedziala zebym pokazal miejsce [...]

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/11/2019 6:39:00 PM Liczba szacunów: 1
  • [...] nie jestem. W każdym razie wrzucanie urso w takiej sytuacji jest tak samo zrozumiałe jak wbijanie w siebie w trenu. Coś tam wiesz, ale do końca :D Uwierz ze lekarze tez nie wiedza ;) a myslisz w takim razie ze np niski hdl moze byc od za duzych ilosci alko i wlasnie watroby zajechanej a niekoniecznie diety (w przypadku dobrej miski cukrow itd)

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/3/2020 2:10:01 PM Liczba szacunów: 0
  • Ja byłem ostatnio na generalnym przglądzie. Między innymi u kardiologa pierwszy raz w życiu. Na niski HDL (mam 25) zapisał mi ten lek z berberyną ARMO LIPID Plus Zmieniony przez - Harold w dniu 2020-02-20 20:07:11

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/20/2020 8:06:39 PM Liczba szacunów: 1
  • [...] jednej frakcji, bo dostaje od reszty. Wszelkie stowarzyszenia i instytuty podają w zasadzie tylko jeden parametr jako czynnik chorób sercowo naczyniowych tj. ldl wysoki i niski hdl. Nikt nie podaje stosunków, nie stosuje jakichś rownan jakie można znaleźć na szamanskich stronach itp. Kiedyś myślałem, że ważny jest stosunek, że całkowity [...]

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/25/2021 8:35:51 AM Liczba szacunów: 1
  • [...] A progesteron jeszcze do góry. Nie rozumiem Pół roku temu był normy 0.1 - 0.2 wynik 0.3 teraz 0.4. Kupiłem komplex wit B ale też pewnie chu.a da. Robiłem też lipidy Mam niski HDL czyli dobry holesterol ponizej normy. Ale to chyba nie ma wpływu na libido? Na razie chyba zrobię przerwe. mostek z hcg i provi. I tak teraz trochę odpuszczam [...]

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/2/2020 1:40:04 PM Liczba szacunów: 0