SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

niski estradiol

  • Siema koksy, ostatnio borykam sie z problemem niskiego libido. Jestem po cyklu meta + epi, odblokowalem sie nolva dorzucilem DAA, ale libido dalej marne. Zrobilem badania, bo myslalem ze DAA podwyzszyla prolaktyne, dam wyniki: Prolaktyna 8.83 norma 3.48-19.40 Estradiol <10.0 pg/ml norma 11-44 Progesteron 0.2 ng/ml norma < 0.2 Czy niski [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/7/2012 3:45:02 PM Liczba szacunów: 6
  • 1 wiek:32 2 waga 85 3 wzrost 175cm 4 WYMIARY: -biceps: 44 -klatka: 114 -udo: 62 -talia: 85cm 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5lat z przerwami 6. DIETA: uboga -białko: - -węglowodany: - -tłuszcz: - 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:z kilka lat temu omnadren 250 4op+meta ruska 8. TRENING: 3x w tyg 9. CEL CYKLU masa 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD [...]

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 4460 Data: 2/8/2017 2:24:26 PM Liczba szacunów: 1
  • Witam, Zakończyłem właśnie mocna redukcje po 10 tyg cyklu chciał zrobić porządna masę i mam parę pytań dodatkowo zrobiłem badania. Cykl redukcyjny wyglądał tak Test około 600 mg week Bod około 600 mg week Oxa 30 mg ed HG 2 UI od 2 tygodni jem poł tabsu symexu co 2 dni czyli 12 mg Podjadałem efedryny ed chce zrobić teraz w miarę czysta masę [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 267 Data: 8/2/2021 4:01:25 PM Liczba szacunów: 0
  • zbyt niski estradiol

    Temat
    Doping

    1. WIEK:30 2. WAGA:118 3. WZROST:184 4. WYMIARY: -biceps: -klatka: -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7 lat 6. DIETA: dyscyplina strong man -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: nie brałem trenu i hgh tak to leciało chyba wszystko od metki po inse 8. TRENING: 5 razy w tygodniu 9. CEL CYKLU: nie ma cyklu 10. [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1347 Data: 10/14/2014 10:59:22 AM Liczba szacunów: 0
  • Za Niski estradiol??

    Temat
    Doping

    [...] nolvy + provi 50mg dziennie jestem w 25 tg obecnie ale nie czuje się zbyt dobrze:( poszedłem zrobić narazie tylko 2 badania TSH i estradiol zaczepne, które wyszly tak TSH 3,720 µIU/ml 0,270 4,200 Estradiol <5,00 pg/ml 7,63 42,60 TSh troche za wysokie i estradiol za niski co robić jaka może być przyczyna takich wyników które badania dorobić??

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 4815 Data: 4/14/2014 10:38:57 PM Liczba szacunów: 2
  • niski estradiol wysoka prolaktyna

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    witam, oto wyniki ,badan: estradiol 8,8 pg/ml (0-56) prolaktyna 16,9 ng/ml (2,5-17) kortyzol 26,2 ug/dl (5-25) ponadto mialem glukoze lekko powyzej normy. poltora roku temu robilem testosteron calkowity i wynik byl w dolnej granicy, myslalem ze zamiast tego jest wysoki estradiol ( osadzajacy sie tluszcz na udach i w okolicy bioder) czy mial ktos [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 3156 Data: 1/14/2013 10:11:44 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam mam pytanie, wiadomo ze wysoki estradiol powoduje retencje wody co za tym idzie "nalanie na twarzy, opuchniete nogi itd. Ale czy zbyt niski estradiol moze powodowac puchniecie twarzy. Zauwazylem ze kiedy zarzuce za duzo aromasinu, albo wbije za duzo masteronu, to moja twarz nastepnego dnia jest opuchnietaa, nie widac zarysu szczeki, policzki [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 2045 Data: 3/10/2014 6:45:01 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] mi niewielkie gino z prawej strony, spoźniłem się z tamoxem , od cyklu minęło już Ok 5 miesięcy, myśle ze jedyny ratunek to letrozol, tylko teraz pytanie, zrobiłem badania i mam dość niski estradiol, jakie mogą być skutki brania letrozolu przy tak niskim estradiolu . Załączam wyniki. /SFD/2018/3/10/e2f6f6781838468284577146265e8040.jpg

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1459 Data: 3/10/2018 9:20:14 PM Liczba szacunów: 1
  • Niski estradiol

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Czy estradiol u faceta 14 przy normie 11-44 to ok ??

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 829 Data: 7/15/2016 8:21:07 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam mam 35 lat w 2003 roku zdiagnozowałem hipogonadyzm hipogonadotropowy zrobiono mi wtedy testy stymulacji LH z RH i FSH z RH. Oraz niski poziom teścia. Przez rok brałem testosteron Prolongatum co 2 tygodnie. Później przerwałem. I miałem przerwę aż do 2011r. gdzie lekarz przypisał mi Omnadren 250 wziąłem trzy zastrzyki w odstępach co dwa [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1834 Data: 3/26/2014 11:18:21 PM Liczba szacunów: 0
  • Witajcie, postanowiłem założyć nowy temat bo stary rozjechał się trochę. Po pierwsze pragnę dodać iż nie byłem na żadnym cyklu i nie mam za wiele wspólnego z treningami siłowymi prócz amatorskich prób bez wspomagaczy i chwilowego brania Undestoru przepisanego przez urologa. Piszę na tym forum bo wierzę w Waszą wiedzę i doświadczenie. A więc po [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 2617 Data: 11/20/2015 6:02:46 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam, zrobiłem badania hormonów, ponieważ mam problemy z libido. Trenuję amatorsko 2 razy w tygodniu podstawowe ćwiczenia siłowe (ławka, przysiad, martwy, podciąganie na drążku). Odżywiam się zdrowo i regularnie. Nie brałem żadnych sterydów. Mam 31 lat. Wyniki: Testosteron: 12,22 nmol/l (norma 9,9 - 27,9) Estradiol podany w dwóch jednostkach: 163 [...]

    Odpowiedzi: 45 Ilość wyświetleń: 7199 Data: 2/24/2017 8:01:41 PM Liczba szacunów: 3
  • [...] że LH jest troszkę poniżej normy FSH też bliskie zera nastomiast estradiol podbity do poziomu ponad skalę. Teraz jem clomid. Mój problem jest powiązany ze zbyt wysokim estradiolem i niskim lh/fsh i powinno się wszystko unormować czy radzicie zrobić jeszcze dodatkowo jakieś badania? P. S. Zdjęcia wyniku badania wrzucę jak wrócę do domu z pracy

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 994 Data: 4/29/2020 10:23:48 AM Liczba szacunów: 3
  • [...] pg/ml norma: 7.63-42.60 Lh - 7.87 mIU/ml norma: 1.70-8.60 Prolaktyna - 191.20 norma:86-324 Czekam jeszcze na wynik testosteronu wolnego,ale on też był z tego co pamiętam na niskim poziomie. Co mnie dziwi,to fakt,że przy tak sporym LH,testosteron powinien być na przyzwoitym poziomie.Czyżby problem leżał w gonadach? Co możecie powiedzieć na [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1199 Data: 9/21/2013 3:52:02 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] mnie nie zaskoczyły. Co myślicie? Testosteron - 300 ng/dl norma: 249-836 Estradiol - 7.70 pg/ml norma: 7.63-42.60 Lh - 7.87 mIU/ml norma: 1.70-8.60 Prolaktyna - 191.20 norma:86-324 Czekam jeszcze na wynik testosteronu wolnego,ale on też był z tego co pamiętam na niskim poziomie. Co możecie powiedzieć na podstawie tych wyników. Z góryu dzięki.

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 3093 Data: 9/17/2013 2:27:00 PM Liczba szacunów: 0
  • Spadek libido, słaba erekcja

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    [...] norma 18,30 do 54,10 TSH 1,67 norma 0,27 do 4,20 Estradiol mniej niż 10 -----poniżej normy norma od 11 do 44 Progesteron 0,10 na granicy normy norma od 0,10 do 0,20 Prolaktyna 9,83 norma 3,4 do 19,40 Kortyzol 6,90 norma 3,7 do 19,4 Pomoże ktoś? Masz bardzo niski estradiol i w sumie testosteron też to jest najprawdopodobniej przyczyna

    Odpowiedzi: 53 Ilość wyświetleń: 12425 Data: 2/14/2018 8:54:16 PM Liczba szacunów: 0
  • Wyczytałem że niski estradiol sprzyja wypadaniu włosów i płodności. Prolaktyne sprobuje zbić witamina b6 tylko w jakich dawkach 300 mgstarczy?

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 13096 Data: 9/18/2015 11:20:45 AM Liczba szacunów: 0
  • A moze przez niski estradiol? Boldek jest wbijany. Widzialem przed chwila ze lispro ma maksa 40-60min i dziala 3-5h. A teraz widze ze wszedzie podaja inaczej%-) Zmieniony przez - marianzulek w dniu 2020-04-12 09:54:53 Zmieniony przez - marianzulek w dniu 2020-04-12 09:57:20

    Odpowiedzi: 42204 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/12/2020 9:53:34 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] jakoś razem z propem 80mg propa i 80 mast co 36h Zacząłem odczuwać że stawy mi czasem trzeszczą i zamulony bardziej jestem, mam jakby mniejsze fantazje też. Wziąć tylko zerżnąć i nic więcej.. . Nie mam kiedy zrobić badań ale postaram się w przyszłym tygodniu podjechać. Wiem że każdy reaguje inaczej ale niski estradiol chyba daje takie objawy?

    Odpowiedzi: 42204 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/4/2020 3:44:15 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] mniejsze fantazje też. Wziąć tylko zerżnąć i nic więcej.. . Nie mam kiedy zrobić badań ale postaram się w przyszłym tygodniu podjechać. Wiem że każdy reaguje inaczej ale niski estradiol chyba daje takie objawy? pierwszy raz zdecydowałem się dodać masteron w trakcie robienia masy i już wiem, że będzie to stały pkt programu. jest spora różnica [...]

    Odpowiedzi: 42204 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/4/2020 3:47:13 PM Liczba szacunów: 1