SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

mcv

  • 1. WIEK:28 2. WAGA:88 3. WZROST:178 4. WYMIARY: -biceps:40 -klatka:118 -udo:64 -talia:83 5. STAŻ NA SIŁOWNI:5 lat 6. DIETA: B: 350 WW: 700 T: 60 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: test cypio 200 mg e2d deka 100 mg e2d hcg 250j e4d ari 0,5 tabl e2d cab 1/4 tabl e14d Nigdy nic innego nie lecało - zawsze sam test albo test + deka. 8. TRENING: [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 1033 Data: 1/30/2021 2:12:26 PM Liczba szacunów: 6
  • Witam, Panowie chciałbym zapytac czy moglibyście spojrzeć na moje wyniki i powiedzieć mi czy mam się martwić swoimi wynikami, a dokładnie hemoglobiną, hematokrytem i mcv, bo mam powyżej normy, a cholesterol calkowity i HDL poniżej normy. Zauważyłem, ze po sporym obiedzie z ryżu i kurczaka łapie się bardzo senny, natomiast dziewczyna mówi, ze na [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 745 Data: 3/9/2021 8:09:50 PM Liczba szacunów: 1
  • Witam. Mam wyniki mcv mch mchc niskie i spadły w okresie 2 tygodniu w dół jeszcze bardziej. Kupiłem na razie żelazo i zamierzam łykać. Od czego to może być spowodane? Jeszcze 3 miesiące wcześniej miałem wszystko zdrowe. Ostatnio leciałem cykl 5 miesięcy propionate. Zacząłem od 50 e2d i skończyłem na 150 e2d. Od tygodnia biorę hormon wzrostu [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2018 Data: 8/31/2017 9:16:07 PM Liczba szacunów: 0
  • Podwyższone MCV, MPV, LYM, MXD

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Generalnie czytałem co oznaczają wyniki ale nie wiem jak to wygląda w kontekście osoby ćwiczącej na ujemnym bilansie kal. MCV 100 (80-94) MPV 10.4 (6-10) LYM% 50.6 (11-49) MXD% 13.4 (3-8) NEU% 36 (45-75) NEU tylko poniżej normy, pozostałe powyżej. Jestem na redukcji od 3 mies. IF + 3 treningi siłowe w tygodniu i aeroby 2h. Waga 64kg, wzrost 175. [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1296 Data: 2/7/2014 8:54:55 AM Liczba szacunów: 0
  • mcv

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    czy 100.2 mcv jest bardzo wysaka liczba

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 881 Data: 9/28/2015 2:18:40 PM Liczba szacunów: 0
  • badanie krwi MCV

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Czy jest to na wykrycie narkotykow

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 614 Data: 1/30/2014 9:48:18 PM Liczba szacunów: 0
  • MCV

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Skutki wysokiego MCV

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 481 Data: 9/18/2015 7:07:30 PM Liczba szacunów: 0
  • 1. Alko i fajki 2. Śmieciowe żarcie 3. Za dużo białka w diecie 4. Zakwaszenie organizmu poprzez unikanie warzyw i ogólnie słabą dietę (jedzenie produktów o właściwościach zakwaszających - burgery, słodycze, soki itp.) 5. Ewentualnie inne choroby / dolegliwości. Pozdro 1. Nigdy nie paliłem fajek ani innego badziewia. Alko sporadycznie. Jestem [...]

    Odpowiedzi: 4126 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/17/2019 9:42:40 AM Liczba szacunów: 0
  • Przewlekłe zapalenie prostaty

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    Krwinki białe 9,73 G/l 3.91-8,77, krwinki czerwone 5,21 T/l 4,5-5,7, Hemoglobina 15,5g/dl 12-16,8, hematokryt 46% 40-49,5%, MCV 88,3 fl 83-103, MCH 29,8pg 28-34, MCHC 33,7g/dl 32-36, płytki krwi 231G/l 125-400, RDW-CV 12,6% 12,3%-14,3%, MPV 11,1fl 9,7-11,9, neutrocytów 40,8% 40,3-74,8%, limfocytów 39,4% 12,2-47,1%, monocytów 9,8% [...]

    Odpowiedzi: 608 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/11/2013 2:53:05 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam Panowie Zaznaczam, że moje pytanie nie będzie dotyczyło kulturystyki i nie mam na ten temat najmniejszego pojęcia więc proszę o wyrozumiałość i może zechcecie pomóc. Zgłosiłem się do lekarza rodzinnego z następującymi objawami: nadpotliwość przy najmniejszym ruchu, zaburzenia snu(tzn. jeden dzień mogę cały przespać, nie mam siły na nic a [...]

    Odpowiedzi: 84 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/18/2009 10:09:23 PM Liczba szacunów: 0
  • > 1)W jakim celu stosujesz tamoxifen 40 mg dziennie i jak długo to trwa??? Biorę go gdzieś od 2 miesięcy bo czułem pierwsze objawy gino (swędzenie itd.) Przy jednej tabletce dziennie (20mg) objawy nie ustępowały więc zwiększyłem i wszystko wróciło do normy. > 2)Czemu uważasz że cykl jest zdrowszy przy tamoxifenie Tamo blokuje tylko receptory [...]

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 18258 Data: 9/14/2015 3:45:07 PM Liczba szacunów: 1
  • zastrzyki B-12 - bolesne?

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Witam W pewnym okresie stosowanie b-12 stało sie popularne wśród osób chcących poprawiać swoją formę sportową. Często aplikowano ów witaminę w formie inienkcyjnej co prawdopodobnie było bardzo bolesne. Niektórzy twierdzili, iż ich forma się poprawia dzięki ów preparatowi choć wiekszośc osób nie odczuwała żadnych pozytywnych następstw. W [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/21/2018 9:52:19 AM Liczba szacunów: 0
  • Ashwagandha opinie ,czy warto?

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Ja się już w sumie w temacie udzielałem ale chce przedstawić klarowniej swoją sytuację, żebyście mogli mi rzetelniej doradzić. Czuje, że ashwa daje jakiś tam skutek a biorę ją od 3 tygodni. Jestem spokojniejszy ale wracając do meritum... ...mam 34 lata, właśnie od około 1,5 miesiąca zmagam się ze spadkiem libido. W su mie to już pisałem o tym ale [...]

    Odpowiedzi: 278 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/18/2018 1:28:55 PM Liczba szacunów: 0
  • Testosteronum Prolongatum

    Post
    Doping
    PRO

    Nadszedł czas na badania. 4tyg heparegen poprawiło próby wątrobowe tak więc ciągnę kuracje dalej. Estradiol zbity arimidexem 1/4 tab poniedzialek i czwartek. Wartością testosteronu jestem zawiedziony. Leci omka z apteki w dawce 500mg week. Być może temu tak nisko bo badania robione 2dni po strzale. Co sądzicie o tych wynikach?? Leukocyty 5,76 K/µl [...]

    Odpowiedzi: 139 Ilość wyświetleń: 13606 Data: 2/23/2018 5:56:58 PM Liczba szacunów: 0
  • SOK Z POKRZYWY. Koniec z anemią ?

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    no to tak ostatnie badania, bylo to jakis rok temu, moze troche więcej, brakowalo mi wtedy jakies pol roku do 18 lat morfologia: HGB - 15,7 g/dl MCV - 86,2 fl MCH - 30,6 pg MCHC- 35,5 g/dl lekarz powiedział aby zjeść czasem czekoladę i bedzie ok wtedy to lezalem na oddziale, wykryto Ascaris Lumbricoides czyli [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/21/2008 8:31:09 PM Liczba szacunów: 2
  • [BLOG] hardstell redukcja z 196kg

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    Miałeś jakieś badania pod kontem postawienia diagnozy? Tak ogolnie mialem robione badania juz dawno temu ale ani skierowania do endo nie dostalem od rodzinnego ani jakos nie ogarnialem tematu moja mama ma chorobe hashimoto i babcia miala i jakos tak wyszlo zaglebilem sie w temat troche poczytalem wyszlo ze mam niedoczynnosc a moze i chorobe [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 8010 Data: 6/12/2017 9:28:35 PM Liczba szacunów: 0
  • Jakie moga byc skutki uboczne podwyzszonego hematokrytu;hemoglobiny,mch,mcv rdw-sd przy saa? (Lekko powyzej gornej normy)

    Odpowiedzi: 41399 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 8/18/2020 8:20:56 AM Liczba szacunów: 0
  • proszę Morfologia krwi (C55) Leukocyty (WBC) 5,2 10^9/L 4,0 — 10,0 Erytrocyty (RBC) 5,28 10^12/L 4,1 — 6,2 Hemoglobina (HGB) 15,13 g/dL 14,0 — 18,0 Hematokryt (HCT) 46,7 % 40,0 — 54,0 Wskaźniki czerwonokrwinkowe: Średnia objętość erytrocyta (MCV) 88,0 fL 77,0 — 95,0 Średnia masa HGB w erytrocycie (MCH) 28,65 pg 27,0 — 34,0 Średnie stężenie HGB w [...]

    Odpowiedzi: 41399 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/21/2021 9:33:48 PM Liczba szacunów: 0
  • badanie krwi MCV

    Post
    Szybkie pytania bez logowania

    Norma: K: 81-99 fl, M: 80-94 fl Opis: MCV to średnia objętość pojedynczej krwinki. Powyżej normy: podwyższone wartości MCV mogą świadczyć o niedoborze witaminy B12 lub kwasu foliowego w przebiegu chorób, takich jak: zapalenie bądź niewydolność wątroby, alkoholizm, mielodysplazja oraz niedoczynność tarczycy. Wzrost ten może wystąpić także po [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 614 Data: 1/31/2014 8:30:59 AM Liczba szacunów: 0
  • Panowie Krwinki czerwone RBC 6,79 H przy normie 6,08 HGB 18,1 H przy normie 18,0 HCT 51,8 H przy normie 51 MCV 76,3 L przy normie 80 MCH 26,7 L przy normie 27 Za dużo krwinek czerwonych, wiadomo od leków. Mało wiem, a dużo chciałbym, zbijał ktoś czerwone krwinki na morfologię? Nie interesuje mnie nic poza dobrym wynikiem morfologii, jak to [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/28/2016 10:11:36 AM Liczba szacunów: 0