SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

masteron opinie

  • masteron opinie

    Temat
    Doping
    PRO

    witam mógł by ktoś wyrazić swoją opinię na temat tego środka?jak działanie,przy jakiej diecie,z jakim testem. jakie dawki są odpowiedni na pierwszy kontakt?nie wstawiam ankiety bo nie chce dawki dla siebie tylko dawki od do z góry dzięki.

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 17698 Data: 2011-07-12 08:39:28 Liczba szacunów: 14
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    tren hexa slabiej mnie pokopal jak masteron z ap to moge napisac z wlasnych odczuc, wiecej kabli i sily mialem po masteronie/ obecnie przeskoczylem na mixa shree 500mg tyg i moge napisac ze troche lepiej czuje libido niz przy 500mg mixa ap choc wiem ze libido to nie wyznacznik, na silowni u nas testuje titan lab ale tak jak nie ktoryz pisza za wcze

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-12-25 23:23:27 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    ldenon na dzień dzisiejszy działa?? Shree, z tanszych Genamed w wysokicha vialach podobno calkiem przyzwoicie wypada jak produkty TITAN Healthcare szczególnie interesuje mnie masteron i oxandrolon stosował ktoś? od tygodnia lab zawitam do pl wiec za krotki okres czasu zeby ktokolwiek mogl dac rzetelna opinie, trzeba cierpliwie czekac Zmieniony prz

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-12-30 00:28:23 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    ię Szkoda ze ni dostajesz infa o Infinity. Pozdrawiam. w uk bardzo popularny lab na angielskich forach bardzo dobre opinie zbiera . osobiscie bilem boldenon i bylem bardzo zadowolony ap nawet niema podlotu. teraz cały cykl opieram na tej firmie interesuje mnie npp i masteron z tej firmy ale chyba nik niepodbija wez bede pierwszy i zdam relacje.

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-28 23:45:25 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    titan healthcare: tren ace, masteron... jakieś opinie na temat tych środków ?

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-03 17:51:12 Liczba szacunów: 0
  • Cykl na suchą masę: test prop+masteron

    Post
    Doping
    PRO

    masteron Flor Medico ma być. Jakieś opinie na temat tego producenta?

    Odpowiedzi: 67 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-05-03 19:29:15 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    j juz zostalem. jak prima w tab.. z bioniche primo med. warto czy nie Bralem biosire i wspominam bardzo milo, pare razy wracalem do niej bo ciela jak baleron sznurki. Tren i masteron z bioniche ? Czy szukać czegoś innego Bralem taki mix z propem bioniche w jednej butli, Wczesniej bralem taki mix z biosiry i moim zdaniem lepiej wypadl ten drugi. Bi

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-16 00:36:28 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    ok. Lepiej wziąć Novothyral czy Tiromel? W Novo dawka T4 troche wysoka jak dla mnie Novo, masz 100% pewności co do składu, bo to apteka, a poza tym jest kilka razy tańsze niż tiromel panowie,masteron- vermo,bm,genamed....który? jeżeli masz pewność, że masz oryg. vermo, to bierz vermo gena masteron odradzam, a BM nie miałem przyjemności kosztować

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-02-28 11:57:55 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Panowie, nabyłem Masteron z Alchemia Pharma Pro, co prawda miała to byc Alchemia Pharma bez tego Pro, ale było tylko to. Czy ktoś stosował środki tego "PRO" bo sprzeczne opinie,jedni że działa świetnie, inni że zaniżone stężenia... Miał ktos Masteron z tego labu?

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-15 14:02:03 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Panowie, nabyłem Masteron z Alchemia Pharma Pro, co prawda miała to byc Alchemia Pharma bez tego Pro, ale było tylko to. Czy ktoś stosował środki tego "PRO" bo sprzeczne opinie,jedni że działa świetnie, inni że zaniżone stężenia... Miał ktos Masteron z tego labu? Ja miałem i byłem bardzo zadowolony :-)

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-15 14:04:13 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Dołączam się do pytania jak tam Nexium stoi teraz? Głównie chodzi mi o Masteron z tego Labu. Jakieś opinie? prop, masteron i tren a Nexium bite wszystko działanie prawidlowe , tren b mocny

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-07-29 22:22:57 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Bracia potrzebuje opinii konkretnych osob o propie i masteronie. Redu mialem zaczac od poniedzialku ale towar nie doszedl koledze i dopiero dzis mam to co chcialem. Prop z Malaya, Platinum czy BM ampulki. Tak samo masteron p. Te same ug do wyboru. Oxandrolon mam juz z Bioniche sprawdzony wiec tu sprawa zalatwiona. Thx za opinie. Zmieniony przez -

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-10-05 23:36:35 Liczba szacunów: 2
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Bracia potrzebuje opinii konkretnych osob o propie i masteronie. Redu mialem zaczac od poniedzialku ale towar nie doszedl koledze i dopiero dzis mam to co chcialem. Prop z Malaya, Platinum czy BM ampulki. Tak samo masteron p. Te same ug do wyboru. Oxandrolon mam juz z Bioniche sprawdzony wiec tu sprawa zalatwiona. Thx za opinie. Zmieniony przez -

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-10-06 06:58:31 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Masteron, SWISS cz Malaya? w co celowac? /Cena ta sama Malay ma dobrego mastera solo i w tych blendach :-)) A Masteron z PBlab ? Firma ma dobre opinie , kolezka sobie chwali a reszta opinii jakie znam tez na plus

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-01-16 19:34:30 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Masteron, SWISS cz Malaya? w co celowac? /Cena ta sama Malay ma dobrego mastera solo i w tych blendach :-)) A Masteron z PBlab ? Swiss wydaje mi sie ze bedzie tu najelpsza opcja, zbiera same dobre opinie i wygladem Swiss zostawia reszte daleko w tyle. Tura z Clinic pharmax, jest co ma być? a nie masz czegos innego ? clinic pharmax moze sie okazac

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-01-17 10:24:03 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Masteron, SWISS cz Malaya? w co celowac? /Cena ta sama Malay ma dobrego mastera solo i w tych blendach :-)) A Masteron z PBlab ? Swiss wydaje mi sie ze bedzie tu najelpsza opcja, zbiera same dobre opinie i wygladem Swiss zostawia reszte daleko w tyle. Tura z Clinic pharmax, jest co ma być? a nie masz czegos innego ? clinic pharmax moze sie okazac

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-01-17 11:59:31 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Masteron, SWISS cz Malaya? w co celowac? /Cena ta sama Malay ma dobrego mastera solo i w tych blendach :-)) A Masteron z PBlab ? Swiss wydaje mi sie ze bedzie tu najelpsza opcja, zbiera same dobre opinie i wygladem Swiss zostawia reszte daleko w tyle. Tura z Clinic pharmax, jest co ma być? a nie masz czegos innego ? clinic pharmax moze sie okazac

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-01-17 17:21:49 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Panowie, nabyłem Masteron z Alchemia Pharma Pro, co prawda miała to byc Alchemia Pharma bez tego Pro, ale było tylko to. Czy ktoś stosował środki tego "PRO" bo sprzeczne opinie,jedni że działa świetnie, inni że zaniżone stężenia... Miał ktos Masteron z tego labu? Ziomek leciał ostatnio na tym i chwalił :-))

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-15 14:04:21 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Panowie, nabyłem Masteron z Alchemia Pharma Pro, co prawda miała to byc Alchemia Pharma bez tego Pro, ale było tylko to. Czy ktoś stosował środki tego "PRO" bo sprzeczne opinie,jedni że działa świetnie, inni że zaniżone stężenia... Miał ktos Masteron z tego labu? Ja miałem i byłem bardzo zadowolony :-) No to kamień z serca bo już wjechał jeden strz

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-15 14:18:11 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Jakie opinie zbiera Masteron Enan Nexium długi estr? Nowy wypust w pudełeczkach warto się w niego bawić czy dać krótki estr także Nexium. Macie jakieś opinie na czasie? Konkretnie chodzi o Mastera długi i krótki estr od Nexium

    Odpowiedzi: 54719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-03-28 20:33:09 Liczba szacunów: 0