SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

leukocyty 1 3

  • Problem - uszkodzona wątroba, leukocyty...

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, juz pisałem wczesniej, ze mam jakis problem ze zdrowiem lecz nie wiedziałem jaki, obiawy to: ciągłe zmeczenie, sennosc, apatia, brak apetytu i popendu na seksik ;P kłucie/ból w prawym boku (watroba), dowiedzialem się (od Was, na SFD) ze tylko i wyłącznie badania trzeba, bo bez nich ani rusz i zrobiłem.. za rade dziekuje!, jednak wyniki sa ni

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-12-27 23:17:38 Liczba szacunów: 4
  • Leukocyty

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    W przeciągu ostatniego miesiąca zrobiłem dwa razy badanie krwi i w obu przypadkach miałem obniżony poziom WBC (3,8 i 3,5). Jeżeli chodzi o stan zdrowia i samopoczucie to czuje się bardzo zdrowy inne wyniki w normie nie miałem chorób przewlekłych zakaźnych ( chyba wcale cokolwiek to jest choroba zakaźna - świnki odry w dzieciństwie nic poza tym)etc

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1259 Data: 2011-06-09 15:36:35 Liczba szacunów: 0
  • co oznacza AST I ALT oraz leukocyty 5-10 wpw

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    AST mam 18,a ALT mam 16 co to znaczy oraz leukocyty w moczu 5-10 w polu widzenia prosze o odpowiedz bo martwie sie czy to cos strasznego,ogolnie jestem zdrowa czy na te badania mialo wplyw tez to ze bralam tabletki antykoncepcyjne

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2040 Data: 2011-01-26 18:56:37 Liczba szacunów: 0
  • leukocyty w trakcie chemii

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Mama jest po 3 chemii po badaniu krwii okazało sie ze poziom leukocytów spadl i konieczne sa zastrzyki.Lekarz przepisał zarzio i niestety juz po 1 zastrzyku czuje sie zle.Chce wiedziec czy jest jakas dieta ktora moglaby przyspieszyc produkcje tych leukocytow , czyli co powinna jeść zeby wyniki się poprawiły

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 946 Data: 2010-11-25 11:00:22 Liczba szacunów: 0
  • Bialko a Krwinki biale (leukocyty)

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, mam pytanie czy bialko serwatkowe moze podnosic liczbe krwinek bialych?

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 3254 Data: 2010-08-10 15:34:56 Liczba szacunów: 0
  • LEUKOCYTY I BAKTERIE W MOCZU

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    W WYNIKU Z BADANIA MOCZU LEUKOCYTY +++500, W BADANIU MIKROSKOPOWYM LEUKOCYTY 20-30 W POLU WIDZENIA, BAKTERIE POKRYWAJĄ POLE WIDZENIA. WSZYSTKO INNE NIEOBECNE, LUB W NORMIE. CO O TYM BADANIU SĄDZIĆ. ?

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 785 Data: 2016-02-17 20:29:57 Liczba szacunów: 0
  • białko leukocyty

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    rak jest hormono zależny leczony armideksem, spadają leukocyty i neofity, co robić

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 401 Data: 2013-03-07 11:58:04 Liczba szacunów: 0
  • leukocyty neg

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    czy to jest wynik pozytywny

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 541 Data: 2014-06-18 11:08:02 Liczba szacunów: 0
  • leukocyty

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    niski poziom wbc

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 379 Data: 2014-02-20 09:07:14 Liczba szacunów: 0
  • Interpretacja Wyników z badania moczu

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Witam ostatnio znowu sobie robiłam badania moczu i krwi jakby ktos mógł spojrzec na te wyniki bytłabym wdzięczna mocz: SG 1.030 LEU neg NIT neg pH 6 ERY neg PRO neg GLU 50mg/dl ASC 20mg/dl KET neg UBG norm BIL neg nabłonki-wielokątne- 2-4 w polu widzenia Leukocyty- 1-3 w polu widzenia inne- śluz- nieliczne inne- baktreie- nielicznemoje wczesniejs

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-05-12 16:25:19 Liczba szacunów: 0
  • Interpretacja Wyników z badania moczu

    Post
    Zdrowie i Uroda

    prosze o interpretacje dziewczyna, 18 lat SG 1.030 LEU neg NIT neg pH 5 ERY neg PRO neg GLU 150 mg/dl ASC 40 mg/dl KET neg UBG norma BIL neg Nabłonki- wielokątne 3-5 w polu widzenia Leukocyty 1-3 w polu widzenia Mineralne szczaw.wapnia- nieliczne

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-03-11 18:11:20 Liczba szacunów: 0
  • mega bomb-》mega masa/ostre cięcie-insulinka

    Post
    Doping

    Odebrałem badania krwi i moczu, ogólne bez próby watrobowej i hormonów. Morfologia krwi z rozdziałem 3-czesciowym Wbc 7,2g/l.                   4,0-10,0 Lomfocyty 29,0%.    20-40 Mxd 2,6%.                   3,0-13,0 Neut 68,4%.              40-65 Limfocyty# 2,1 g/l.     0,8-4,5 Mxd# 0,2 g/l.             0,2-1,0 Neut# 4,9g/l.              1,6-6,5 Rb

    Odpowiedzi: 682 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-29 14:15:34 Liczba szacunów: 0
  • Przyspieszenie metabolizmu po diecie

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Z normami Morfologia krwi Leukocyty 4,83 tys/µl 4,2 9,1 N Erytrocyty 5,06 mln/µl 4,63 6,08 N Hemoglobina 15,6 g/dl 13,7 17,5 N Hematokryt 47,1 % 40 51 N MCV 93,2 fl 79 92 H MCH 30,8 pg 26 32 N MCHC 33,1 g/dl 32,3 36,5 N Płytki krwi 170 tys/µl 150 400 N RDW-CV 13 % 11,6 14,4 N PDW 14 fl 9,8 16,1 N MPV 8,7 fl 9,4 12,6 L Neutrofile 2,02 tys

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 2429 Data: 2018-12-14 20:19:55 Liczba szacunów: 0
  • Pytanie o "odblok po 7 latach od ostatniego cyklu" hcg ,badania,jądra,powrót do normy

    Post
    Doping

    oto wyniki badań Badanie Parametr Wynik Jednostka L H Norma Morfologia krwi Leukocyty 8,2 tys/µl 4,0 10,0 N Erytrocyty 5,1 mln/µl 4,2 6,0 N Hemoglobina 15 g/dl 14,0 18,0 N Hematokryt 43,5 % 40 54 N MCV 85,32 fl 80 99 N MCH 29,4 pg 27 35 N MCHC 34,5 g/dl 32,0 37,0 N Płytki krwi 247 tys/µl 140 440 N Limfocyty % 28,8 % 20 45 N Limfocyty # 2,4 tys/µl

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 3016 Data: 2017-03-09 14:08:52 Liczba szacunów: 0
  • Energia z tłuszczu do budowy mięśni możliwa??

    Post
    Iron Horse Series

    ozłożenia termicznie zniszczonego pokarmu oraz pozbycia się tego odpadu. W rzeczywistości to nasz ustrój traktuje termicznie zniszczony pokarm jak obcego najeźdźcę. Natomiast leukocyty nie gromadzą się po zjedzeniu surowego pokarmu. Wytwarzanie enzymów trawiennych to duże obciążenie dla ustroju, a na dodatek dodatkowo zwiększone ilości leukocytów [

    Odpowiedzi: 144 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-06-27 23:06:41 Liczba szacunów: 0
  • DT ...Agnieszka dźwiga, w pogoni za formą

    Post
    Ladies SFD

    dla porównania. Wyniki badań : Hematologia: Segmenty 40 (40-70) Eozynofile 3 (1-5) Bazofile - Monocyty - Limfocyty 52 (20-45) Pałki 5 (1-5) Młode formy - Morfologia 3 diff leukocyty 5,3 (4-10) limfocyty #1,8 (0,6-3,4) monocyty # 0,7 (0-1,8) granulocyty % 2,8 (2-6,9) limfocyty % 34,3 (20-45) monocyty % 12,4 (0,1-12) granulocyty % 53,3 (56-66) ery

    Odpowiedzi: 1016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-27 22:14:34 Liczba szacunów: 0
  • Badanie ruchliwości plemników na cyklu, Czy ma sens??

    Post
    Doping

    ilość 4.1 ml pH 7.7 barwa: szaro-biała lepkość: podwyższona czas homogenizacji: poniżej 20 minut stopień zmętnienia : prawidłowy Preparat bezpośredni : Aglutynacja - ujemna Aglomeracja - ujemna Żywotność plemników ( odsetek plemników w 30 min. obserwacji) : 35% Ruchliwość plemników ( odsetek plemników w 30 min. obserwacji): 35% w tym : a) od

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 2666 Data: 2013-01-20 14:51:59 Liczba szacunów: 0
  • Drugi cykl

    Post
    Doping

    Leukocyty 11,93 tys/µl 4,2 9,1 H Erytrocyty 5,5 mln/µl 4,63 6,08 N Hemoglobina 15,8 g/dl 13,7 17,5 N Hematokryt 47 % 40 51 N MCV 87 fl 79 92 N MCH 29 pg 26 32 N MCHC 33,4 g/dl 32,3 36,5 N Płytki krwi 299 tys/µl 150 400 N RDW-CV 14,4 % 11,6 14,4 N PDW 13,0 fl 9,8 16,1 N MPV 11,2 fl 9,4 12,6 N P-LCR 33,2 % 19,2 47,0 N Neutrofile 7,67 tys/

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 1880 Data: 2017-03-07 17:30:52 Liczba szacunów: 0
  • INTERPRETACJA - badania lab, usg, rtg, inne Q/A

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Witam , mam pytanie odnośnie badań męża, bardzo się o niego martwię. W usg jamy brzusznej wyszła mu 2 miesiace temu nieznacznie powiększona śledziona 126x53 mm. Pozostałę narządy w usg - watroba trzustka nerki pecherzyk żółciowy moczowy gruczol krokowey - niepowiekszone w normie. Wczoraj zrobilismy badania krwi i rozniez wyszły w normie. Hemoglob

    Odpowiedzi: 1348 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-09-11 10:35:01 Liczba szacunów: 0
  • testosteron poniżej normy,estradiol powyżej,słabe libido, pół roku po cyklu

    Post
    Doping

    Estradiol (E2) ↑ 44,70 pg/ml 11,80 — 39,80 Testosteron (TTE) ↓ 231 ng/dl 241 — 827 Siarczan dehydroepiandrostendionu (DHEA-S) 396,1 µg/dl

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 621 Data: 2017-02-27 21:40:34 Liczba szacunów: 0