SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

l arginina opinie

  • Arginina opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam nie długo koncze cykl monohydratem chcialem wziąść cos przedtreningowego zastanawiam sie nad Argininą lub AAKG mógł by ktos polecic jakies konkretne firmy z ktorych najlepiej kupic ? Jest sens w ogole kupowac arginine ?

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 2136 Data: 2013-02-15 15:41:45 Liczba szacunów: 0
  • arginina-wasze opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    siema.czytalem w ostatnim kifie wzmianke o tym suplemencie i podobno jest to dobry dodatek w czasie budowania masy i daje kopa.co wy sadzicie na ten temat?oplaca sie inwestowac?pozdro

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 7380 Data: 2008-04-27 15:58:54 Liczba szacunów: 0
  • L-arginina Wasze opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Chciałem prosić o podzielenie sie opina na temat tego produktu.Nie koniecznie tylko pod kątem przyrostow ale ogolnej poprawy zdrowia , regenreacji badz tez wzmocnienia odpornosci.Z gory dzieki. P.S. I na co faktycznie dziala ten produkt a co jest mitem

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 4168 Data: 2006-06-11 11:29:14 Liczba szacunów: 0
  • "CUD SUPLEMENTY" men solution, somatodrol, probolan, metadrol, acai berry, methoxy i inne.

    Post
    Odżywki i suplementy

    17. POTENGA /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/5625c10859464f8893d17d015312724b.jpg ilość tabsow 30 cena 297zł przekreślone na 87zł skład l-arginina opis NISZCZY TŁUSZCZ Nigdy, ale to przenigdy nie wyrzeźbisz ciała, mając dużą nadwagę. Tłuszcz zawsze Ci w tym przeszkodzi, prędzej czy później. Ten sposób zabije Twoje zbędne kilogramy. Nie będą już Ci prz

    Odpowiedzi: 155 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-12-19 14:55:42 Liczba szacunów: 14
  • Treningi aerobowe

    Post
    Trening dla początkujących

    Ok super mam :D Trening aerobowy: trening angażujący większe partie mięśni do pracy, najczęściej jest to bieganie, jazda na rowerze, orbitrek, wiosła. Sprzyja spalaniu tkanki tłuszczowej, najlepiej gdy jest wykonywany na czczo. Powinien trwać minimum 45 min. i powodować podniesienie tętna do odpowiedniego poziomu. Najefektywniejsze tętno dla ćwicz

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-01-12 00:00:03 Liczba szacunów: 0
  • Test redukcyjny - podsumowanie str 38. - monkey22 VS Pitbull61, REDOX EXTREME ALLNUTRITION

    Post
    Odżywki i suplementy

    s https://images84.fotosik.pl/1019/527da3490af52692med.jpg Rano- Witaminy+Wit D 1500+ Wit C 200+Wit D3 K2 + Omega3 Przed treningiem - REDOX EXTREME 3tab + Citrullina 3g + L-arginina 3g+ Tauryna 3g + Tyrozyna 3g + Kreatyna mono 3g + Caffeina 200 + Power Shot ½ W trakcie treningu - BCAA 2:1:1 20g Po treningu – Kreatyna mono 3g W ciągu dnia

    Odpowiedzi: 391 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-04-27 22:09:08 Liczba szacunów: 1
  • Test redukcyjny - podsumowanie str 38. - monkey22 VS Pitbull61, REDOX EXTREME ALLNUTRITION

    Post
    Odżywki i suplementy

    g https://images84.fotosik.pl/1019/527da3490af52692med.jpg Rano- Witaminy+Wit D 1500+ Wit C 200+Wit D3 K2 + Omega3 Przed treningiem - REDOX EXTREME 3tab + Citrullina 3g + L-arginina 3g+ Tauryna 3g + Tyrozyna 3g + Kreatyna mono 3g + Caffeina 200 + Power Shot ½ W trakcie treningu - BCAA 2:1:1 20g Po treningu – Kreatyna mono 3g W ciągu dnia

    Odpowiedzi: 391 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-14 21:08:09 Liczba szacunów: 2
  • MEGA-TEST: OLIMP - rekompozycja / by Dog Face

    Post
    Odżywki i suplementy

    link do tematu z suplementacją: http://www.sfd.pl/temat487175 ------------------------------------------------------------------ - OLIMP® CreaFusion Massacra episode 2™ 120 saszetek 6 opakowań po 20 saszetek, razem 120 saszetek. W każdej saszetce 65g, razem 7800g. Wszystkie o smaku cytrynowym http://www.olimp-supplements.com/pl/

    Odpowiedzi: 118 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-04-27 16:17:35 Liczba szacunów: 0
  • Wrzucajcie fotki swoich supli v 5!!!!!!!!!!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Żeby nie zaśmiecać to od razu mam pytanie o opinie o AJIPURE L-ARGININA - SWANSON. Ponieważ nie znalazłem na sfd o tym opinii. Tylko sam opis Tomq /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/b1ad5b1f8c52476186913997c471fc7d.jpg

    Odpowiedzi: 2955 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-10-31 11:22:07 Liczba szacunów: 0
  • Trening Brzucha dla początkującego

    Post
    Trening dla początkujących

    btw - widze ze ogarniasz ten temat :D ostro .. mam pytanie dalem takiego posta . Trening aerobowy: trening angażujący większe partie mięśni do pracy, najczęściej jest to bieganie, jazda na rowerze, orbitrek, wiosła. Sprzyja spalaniu tkanki tłuszczowej, najlepiej gdy jest wykonywany na czczo. Powinien trwać minimum 45 min. i powodować podniesienie

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1196 Data: 2010-01-12 13:41:15 Liczba szacunów: 0
  • Perfect Body - 8 numer W SPRZEDAŻY JUŻ 1 MARCA !

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    z sfd http://www.sfd.pl/Tribulus_Terrestris__booster_testosteronu_........KIT!-t696861.html "TT powoduje podniesienie stężenia tlenku azotu w organizmie " ze strony olimp Jak działa L-arginina HCl? Jest ona kluczowym składnikiem w ścieżce syntezy tlenku azotu (NO) jak gazetka będzie dostępną to ciekawy jestem co tam będzie napisane.

    Odpowiedzi: 116 Ilość wyświetleń: 6815 Data: 2011-02-24 12:07:02 Liczba szacunów: 0
  • PLASMA JET+Super PUMP+ Size ON ? co o tym myslicie?

    Post
    Odżywki i suplementy

    plasma jet nie jest wskazana przy nadcisnieniu? wlasnie jest, rozszerza naczynia krwionosne l-arginina i jej pochodne sa stosowane w lecznictwie nadcisnienia wlasnie. w zestawie gaspari - polaczenie zabojcze, spodziewalbym sie super efektow - slyszalem same dobre opinie.

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1786 Data: 2009-07-13 17:40:34 Liczba szacunów: 0
  • ZIMA Z AMINOSTAR – KONKURS !!!

    Post
    Aminostar

    eca się podać również 20-40 ml w czasie treningu. Nitric Oxide http://images41.fotosik.pl/1355/56cfc3e7425d84ba.jpg SKŁAD 1 kap: 500mg Alfa-keto-glutarat argininy DZIAŁANIE: arginina Arginina jest aminokwasem warunkowo niezbędnym (egzogennym)m natomiast przypadku sportowców powinna być traktowana jako niezbędna. Może być one również syntezowana

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 4725 Data: 2012-03-06 14:33:42 Liczba szacunów: 0
  • TEST: JESIEŃ 2o1o - MASA by KAROL - pods.str.34!

    Post
    Odżywki i suplementy

    ponieważ uważam że mniejsze niż 10g dawki argininy nie mają sensu. Cytruliny też tam jest co kot napłakał. O wiele lepsza alternatywa poniżej: Nitrocharge To jest ekonomiczna arginina- 300g za ok. 90zł, czyli 30 porcji po 10g. Bezsmakowy proch, wygoda stosowania i cena to powody dla których pewnie jeszcze nie raz z zakupie ten produkt. Jeśli chodz

    Odpowiedzi: 344 Ilość wyświetleń: 9288 Data: 2010-10-29 17:42:03 Liczba szacunów: 0
  • Test suplementów Aminostar !! styczeń - luty

    Post
    Aminostar

    ów z ZMA spowodowała, że w ogóle nie miałem skurczów mięśni, które jeszcze w grudniu przed testem mnie męczyły mimo, iż brałem sam magnez. 3. Pure L-Arginine – sama arginina nie jest może szczytem suplementacji, ale dobrze jest ją brać razem z kreatyną, a jeszcze lepiej w przerwach między cyklami krety. Ja brałem ją w dawkach ok.3-4g w dn

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 9668 Data: 2011-03-01 20:09:45 Liczba szacunów: 0
  • V12 i inne kreatynowe wynalazki

    Post
    Odżywki i suplementy

    zapobiegają bolesnym skurczom mięśniowym oraz łagodzą przewlekłą, dokuczliwą obolałość mięśniową. Pierwszy etap organicznej syntezy fosfokreatyny przebiega w nerkach. Tutaj arginina reaguje z glicyną, z proteolizy lub betainy, i wytwarza glikocjaminę. Glikocjamina trafia do wątroby, gdzie ulega metylacji przez betainę lub metioninę, powstającą z

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1037 Data: 2004-07-12 23:19:03 Liczba szacunów: 0
  • MEGA KONKURS - 12 SZTUK NITROBOLON'U ENERGIZER DO WYGRANIA!

    Post
    Trec

    ięcej poszczególnych składników wchodzących w tak wychwalany przeze mnie "Nitrix oxide amplifier matrix";. Jeszcze większe dawki substancji takich jak cytrulina czy arginina nie tylko zarobią na siebie jeszcze większą sprzedażą omawianego suplementu, ale także przyczynią się do pozostawienia konkurencji daleko w tyle. Zmieniony przez - f

    Odpowiedzi: 73 Ilość wyświetleń: 10048 Data: 2008-05-04 19:16:41 Liczba szacunów: 0
  • Dlaczego wlasnie Aminostar!

    Post
    Aminostar

    u nagrodą Nobla w dziedzinie medycyny wykazały, że w śródbłonku naczyń znajduje się czynnik rozszerzający naczynia (EDRF), jest nim tlenek azotu (NO), a jego prekursorem jest arginina. . jabłczan trój-kreatyny jest znaną formą, dobrze absorbowaną przez organizm, dostarczającą kreatynę połączoną z pośrednikami Cyklu Krebsa. Przyczynia się do wzrostu

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 3342 Data: 2008-07-09 12:24:05 Liczba szacunów: 0
  • Poszukuje białka do śniadania.

    Post
    Odżywki i suplementy

    W jaki sposób chcesz zamienić mleko na odżywkę białkową? Przecież to zupełnie inny skład. Surowiec wpc nie może kosztować mniej niż 30zl/kg więc nie wiem jakim cudem te firmy mają tak tanio. Normalnie, zamiast mleka to woda i odżywka białkowa. Nie wiem skąd takie ceny WPC80, nigdy nie kupowałem białka tańszego niż 70 zł, więc nie mam rozeznania w t

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1366 Data: 2018-07-12 22:14:50 Liczba szacunów: 0
  • PROMOCJA MIKOŁAJKOWA - ATLETA ŁÓDŹ

    Post
    ATLETA

    Pisałem w drugim temacie to i tutaj przekleję, kilka takich popularniejszych produktów, które w tym promo wychodzą KONKRETNIE Np.: - 400g czystej micro glutaminy Mr.Big 47zł - 250g pure BCAA 100% mr.big 49zł - Mineral Low Carb 1l (izotonik na 50l, przepyszne smaki chyba z 15 do wyboru) 36zł - Muscle Protein , jedno z najlepszych (jakość, smaki, pew

    Odpowiedzi: 33 Ilość wyświetleń: 8069 Data: 2012-12-05 16:56:46 Liczba szacunów: 0