SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

kortyzol hcg

  • Hcg kortyzol

    Temat
    Doping

    Wie ktoś jak wyglada,jak sie nie ma juz we krwi towaru, jest bite hcg, czy kortyzol jest jeszcze niski czy juz wysoki? Czy wskakuje dopiero po hcg? Bo z tego co pamietam to na hcg poziom testa jest dośc wysoki.

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1034 Data: 4/20/2010 1:27:24 PM Liczba szacunów: 0
  • STRONGTROPIN 10iu - Wyniki

    Post
    Doping - zdjęcia

    [...] pewno apteka działa lepiej ale czy warto tyle dopłacać? Na poziomie amatorskim na pewno nie. placac za apteke masz pewnosc ze masz gh placac za chinola mozesz dostac w srodku gh /kortyzol/hcg i inne gowna o ktorych pewnie nawet nie wiemy wiec sobie przekalkuluj koszta jak chcesz na zdrowiu oszczedzac to moze wogole sie za gh lepiej nie brac

    Odpowiedzi: 468 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/3/2012 1:54:45 PM Liczba szacunów: 0
  • > 1)W jakim celu stosujesz tamoxifen 40 mg dziennie i jak długo to trwa??? Biorę go gdzieś od 2 miesięcy bo czułem pierwsze objawy gino (swędzenie itd.) Przy jednej tabletce dziennie (20mg) objawy nie ustępowały więc zwiększyłem i wszystko wróciło do normy. > 2)Czemu uważasz że cykl jest zdrowszy przy tamoxifenie Tamo blokuje tylko receptory [...]

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 18705 Data: 9/14/2015 3:45:07 PM Liczba szacunów: 1
  • [...] głowa jakaś oporna na bodźce i rzadko daje mi znać że dzieje się coś niedobrego. Dorzucę morfologię żeby zajrzeć czy to co było podbite się wyròwnało. Zrobić coś jeszcze np kortyzol, progesteron czy to bez sensu. A może estradiol przebadać jak sobie szaleje po dawce 5000 jednostek hcg bez zbijania Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2017-01-25 [...]

    Odpowiedzi: 171 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/25/2017 8:41:47 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] 2021-01-29 16:43:40 Ja tez jestem w trakcie odbloku po 5 letnim testosteronie non stop. Takze jestem pod opieka kumatego lekarza z Krakowa i dzieja sie cuda. Bo wyglada, ze mnie z tego wyciagnal. LH i FSH juz lata w gorze normy, test doszedl do polowy normy. Problem jeszcze kortyzol, progesteron, shbg ale z tym tez mowi, ze sie rozprawimy %)

    Odpowiedzi: 171 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/31/2021 11:05:19 AM Liczba szacunów: 1
  • Cześć, potrzebuje porady odnośnie moich aktualnych wyników badań. Od jakiś dwóch lat czułem się bardzo osłabiony, brak energii, bardzo niskie libido. Tak się męczyłem do czerwca 2017, wtedy porobiłem badania i okazało się, że testosteron na granicy dolnej normy. I tak się bujałem od lekarza do lekarza. Najpierw trafiłem na androloga, który po [...]

    Odpowiedzi: 30 Ilość wyświetleń: 13189 Data: 3/18/2018 2:29:39 PM Liczba szacunów: 0
  • ok dzieki. kurde cala apteka idzie :) po zbicu kortyzolu powinno wszystko ruszyc. ostatecznosc to bedzie hcg i clomid . mam nadzieje ze undestor podwyzszy tescia zas DHE obnizy na tyle kortyzol zeby zaczela sie naturalna wysoka produkcja tak jak to mialo miejsce przed cyklem. jak endokrynolog zobaczyl poziom kortyzolu to zapytal czy nikogo [...]

    Odpowiedzi: 63 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/1/2014 11:08:20 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] W sumie trzy, cenowo ma się to mniej więcej tak: LH 25 PLN, FSH 25 PLN, prolaktyna 25 PLN, estradiol 25 PLN, progesteron 25 PLN, testosteron 30 PLN, HCG 35 PLN, kortyzol 38 PLN, Cenowo wyjdzie sporo, wiec nie wiem czy nie lepiej zrobić pomiarów tylko przed i po całości, bez pośredniego zaraz po oście (tak czy siak testo by spadł, [...]

    Odpowiedzi: 239 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/13/2015 6:36:54 PM Liczba szacunów: 0
  • Brak libido, wzwodu itp

    Post
    Doping
    PRO

    [...] wolniej. Wj**anie się na cykl to był ogromny życiowy bład, a nandrolon podwójny. Po krótkim teściu podejrzewam że byłoby git. I jeszcze jedno. Zawsze przy każdych badaniach kortyzol miałem w górnej granicy rano, więc w trakcie dnia mógł być ponad normę nawet. Nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ. Nie potrafię ocenić bo nigdy go nie zbijałem [...]

    Odpowiedzi: 151 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/24/2017 11:08:58 PM Liczba szacunów: 3
  • Brak Libido Brak Popędu

    Post
    Doping
    PRO

    czesc jestem zalozycielem tego tematu z tego co sie dowiedzialem kortyzol moze znacznie blokowac Twoje libido nienapalony powinienes zbic poziom kortyzolu i trzymac go dosc nisko od siebie dodam ze mija juz rok moich problemow probowalem l dope bromo 6 tribulusy aakg inne aminokwasy i nic teraz zrobilem ponowny odblok z 8 zastrzykow hcg paczki [...]

    Odpowiedzi: 155 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/30/2017 12:06:25 PM Liczba szacunów: 0
  • Zamieszczam badania z normami, sorki za rozrzut liter ale ciężko to ogarnąć. Jeśli chodzi o podłoże hormonalne i niski teść to raczej jest w porządku. Jak kolega wcześniej wspomniał wychodzi na to że jest problem z gonadami, ew. te estrogeny można próbować zmniejszyć. Nigdy nie robiłem badań hormonów, więc nie mogę powiedzieć czy ten poziom teścia [...]

    Odpowiedzi: 43 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/28/2012 2:45:41 PM Liczba szacunów: 0
  • Możliwe ze spadł kortyzol i woda zeszla :-) No no woda poszla napewno to widac odrazu po sylwetce ja mysle ze estro niziutko tez u mnie do hcg lecial ari przy strzale , i widze duza poprawe w sutach , z ktorymi zawsze mam problem

    Odpowiedzi: 42176 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 9/29/2019 7:47:19 PM Liczba szacunów: 0
  • panowie po 6msc na propie wbite HCG 17,5tys+ exe 12,5 do hcg Estradiol (E2) (K99) 17,58 pg/ml 7,63 — 42,60 Testosteron 4,38 ng/ml 2,41 — 8,27 Kortyzol (M31) 26,79 ug/dl 5,27 - 22,45 (godz 7:00-9:30) Bić dalej HCG czy wskakiwac clom+nlova

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/16/2016 2:40:15 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] jako "hormon stresu. KORTYZOL to hormon glikokortykosteroidowy wytwarzany w nadnerczach, a dokładniej przez warstwę pasmowatą kory nadnerczy. Synteza i wydzielanie kortyzolu pozostaje pod kontrolą ACTH (hormonu adrenokortykotropowego), wydzielanego przez przysadkę mózgową. Z kolei wytwarzanie ACTH jest zależne od podwzgórzowej [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 6084 Data: 7/23/2015 10:34:30 PM Liczba szacunów: 9
  • Prolaktyna (PRL) (N59) 7,2 ng/ml 4,0 — 15,2 Estradiol (E2) (K99) 25,92 pg/ml 7,63 — 42,60 Testosteron 3,80 ng/ml 2,41 — 8,27 Kortyzol (M31) 21,45 μg/dl 6,02 - 18,4 (godz. 6:00-10:00) wyniki z dzisiaj w trakcie PCT wbite ~12,5k HCG ostatni strzał HCG w srode (2,5k). Moge z tymi wynikami leciec od piątku Clom+nolve? Zmieniony przez - [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/13/2017 4:44:07 PM Liczba szacunów: 0
  • Proste, podając HCG pobudzamy cały ten szlak przemian cholesterolu. Jak widać brakuje prekursora dla kortyzolu, dlatego rytm jego wydzielania jest zaburzony. Po jakims czasie dochodzi do zachwiania tego szlaku, bo kortyzol wydzielany jest tylko w odpowiedzi na stres (np. trening), a nie w naturalnym rytmie wedle zegara biologicznego. Nie trzeba [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/2/2018 9:11:24 PM Liczba szacunów: 1
  • [...] o to że nie ma skali 0 . Jeszcze jedno dlaczego uważasz że możliwości pct sa zerowe , ja nie gadam że sie. uda ale np jak bys poleciał 2lata na hcg +IA potem z 1,5roku na sermach i jakimś peptydzie na kortyzol, kto wie. Moim skromnym zdaniem , może się nie znam najistotniejszą rolę odgrywa czas. Wiek wiadomo też nie jest bez znaczenia.

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/7/2016 11:45:26 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] na odbloku po ~4miesiecznym cyklu (przywalone 20k HCG) i jestem w 20 dniu clomu+tamoxa badania robione rano. 1.Ciągnąć dalej PCT? czy może juz dać tydzien samą nolve? 2. Co kortyzol zostawić czy próbowac zbijac jakimiś medykamentem? 3.e2 zbijać czy moze być mion nad widełkami? 4. Co robić z tym TSH i FT3? tarczycowe nie szły ponad rok... [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/14/2017 6:19:01 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] Teść(wolny czy całkowity?) Progesteron Morfologia krwi(morfologia krwi z wymazem lepsza?) Cholesterol Próby wątrobowe @@@@ LH, mocznik, kwas moczowy, kreatynina, tsh, kortyzol, witamina d3, ogólne badanie moczu - czy jest to aż tak potrzebne? Lece na t3(tiromel) więc samo FT3 wystarczy? Czy może t3 Co jeszcze? Zmieniony przez - [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/8/2018 7:42:05 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] Teść(wolny czy całkowity?) Progesteron Morfologia krwi(morfologia krwi z wymazem lepsza?) Cholesterol Próby wątrobowe @@@@ LH, mocznik, kwas moczowy, kreatynina, tsh, kortyzol, witamina d3, ogólne badanie moczu - czy jest to aż tak potrzebne? Lece na t3(tiromel) więc samo FT3 wystarczy? Czy może t3 Co jeszcze? Zmieniony przez - [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/8/2018 8:37:32 AM Liczba szacunów: 0