SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

king labs opinie

  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Panowie, jaki ace trenu, prop, boldek i masteron na chwile obecna polecicie, ostatnio duzo dobrego slyszy sie o alchemii, rzekomo sie wykierowali prze te lata. King Labs opinie mieszane, cos innego? Tren ace - Shree, Nexium, Genamed, Dose Witam jaki enan/ cypek teraz najlepszy? mialem galenike to poszla do kosza, teraz ap cypio lece i srednie ste

    Odpowiedzi: 58349 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-05-23 13:48:07 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Panowie, jaki ace trenu, prop, boldek i masteron na chwile obecna polecicie, ostatnio duzo dobrego slyszy sie o alchemii, rzekomo sie wykierowali prze te lata. King Labs opinie mieszane, cos innego?

    Odpowiedzi: 58349 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-05-23 02:13:04 Liczba szacunów: 0
  • Którą mete wybrać??

    Post
    Doping

    jest. eurochem - polskie wydanie firmy od lat trzyma poziom,orale dzialaja ok, a oleje chwalone za jakosc, winko inject eurochemu to juz klasyk,niezmiennie od dlugiego czasu. king labs - czytaliscie majowy "muscular development" ??? bodyline podaje przykladowy cykl strongmena. calutki jest oparty o srodki firmy king labs, orale oraz inje

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1203 Data: 2011-05-26 06:57:36 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA - czyli co warto brać, vol.2

    Post
    Doping

    atomic, flor medico lab, scantel pharm, balkan, king labs tyle mam na liście ale pewnie coś jeszcze mają Kupujesz od dila stacjonarnego:-)? Bo dosc duzy wybor ma imo, zwykle dil ma 2-3 rodzaje danego srodka mimo ze poda ci wiecej labow. Mowie zwykle bo niektorzy maja i wiecej, tak ze jesli masz to probowalbym deki balkana lub scantela, potem flor/a

    Odpowiedzi: 2925 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-23 14:18:32 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA - czyli co warto brać, vol.2

    Post
    Doping

    Jak obecnie opinie o enanie,propie i metce z king labs ?? :>

    Odpowiedzi: 2925 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-03 21:57:27 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 8

    Post
    Doping

    witam natknal sie ktos moze na clenbuterol z KING LABS? jak tak to prosze o opinie i efekty dzialania. z gory dzieki!! pozdro /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/0359e1d90b1c4b3c987de7ee096c5fb8.jpg

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-08 20:26:26 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 8

    Post
    Doping

    WITAM! poprosze jakies opinie na temat boldox 200 z king labs, dzialanie i czy sa pordobki ( a jak sa to jak je rozpoznac) pozdro

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-07-12 13:48:42 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 8

    Post
    Doping

    PONAWIAM PYTANIE! WITAM! poprosze jakies opinie na temat boldox 200 z king labs, dzialanie i czy sa pordobki ( a jak sa to jak je rozpoznac) pozdro

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-07-12 15:58:47 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 8

    Post
    Doping

    poprosze jakies opinie na temat boldox 200 z king labs, dzialanie i czy sa pordobki ( a jak sa to jak je rozpoznac) pozdro

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-07-13 15:44:59 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 8

    Post
    Doping

    Firma KING LABS w tej chwili jakie opinie???chodzi mi o metke i cypio z tej firmy

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-19 10:31:12 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 8

    Post
    Doping

    Firma KING LABS w tej chwili jakie opinie???chodzi mi o metke i cypio z tej firmy Kolega leci co prawda nie cypio ale enana i chwali

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-19 10:52:43 Liczba szacunów: 0
  • Sustanaxin PMP Steroids

    Post
    Doping - zdjęcia

    Wiem ze z king labs loteria ale obecnie mialem do tego szybki dostep to pojdzie na test :D a pozniej pewnie pmp bo widze ze opinie nadal dosyc dobre ma

    Odpowiedzi: 244 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-11 16:28:21 Liczba szacunów: 0
  • BIJE KTOŚ CYPIO Z ATOMA??

    Post
    Doping

    ja obecnie bije genesisa i nie mam zastrzeżeń, cypio alchemii też miło działała, ale teraz diil ma nowe firmy malay tiger, atomic , king labs dlatego pytam czytam troche w archiwum i opinie są różne. Mam jeszcze do wyboru cypionax to i tak w Polsce trzepane więc nie będe przepłacał. Jeszcze pytanie jak obecnie tren z atomica.

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 990 Data: 2011-07-25 09:52:10 Liczba szacunów: 0