SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

htz

  • Proviron jest bliską pochodną DHT, niestety jest bardzo szybko rozkładany do nieaktywnych metabolitów wskutek oddziaływania dehydrogenazy 3-hydroksysteroidowej. Historycznie, można szukać jego źródeł aż w latach 30. XX wieku, co czyni go jedną z najstarszych substancji. Prawdopodobnie został opracowany w tym samym czasie, co testosteron propionate [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2430 Data: 10/29/2019 2:28:15 PM Ocena: 4.5
  • Postanowiłem napisać i opowiedzieć mój problem bo już nie mam siły na forum po raz kolejny ponieważ leczą mnie w pl prawie 3 lata i leczenie jest słabe jak nie zerowe . Dodam ze do 27 roku zycia nie miałem problemu z libido ,samopoczuciem itd , aż do czasu kiedy z dnia na dzień libido 0 , ospałość brak checi do [...]

    Odpowiedzi: 205 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/13/2017 10:45:06 PM Liczba szacunów: 44
  • [...] STAN ZDROWIA: 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: -martwy ciąg: -przysiad: Witam zaczalem htz na omnadrenie, lekarz przepisal mi ampulke na 3-4 tyg, na poczatek wbilem pol ampulki zeby zobaczyc jaka reakcja i w sumie wszystko bylo ok, libido wzroslo samopoczucie [...]

    Odpowiedzi: 36 Ilość wyświetleń: 5908 Data: 3/21/2018 6:41:09 AM Liczba szacunów: 0
  • ciekawy artykuł o HTZ

    Temat
    Doping

    Testosterone replacement therapy (TRT) entails increasing DEFICIENT levels of testosterone to NORMAL or OPTIMAL PHYSIOLOGIC levels per that particular person. A person should be deficient in testosterone in the first place to receive TRT. Some adverse effects and associated conditions: 1. If only testosterone is used in replacement therapy, a [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 4919 Data: 5/21/2006 3:21:05 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam wszystkich. Postanowiłem podzielić się swoją historią z lekarzem urologiem-andrologiem, która według mnie jest dziwna. Ogólnie nie ćwiczę na siłowni, jedynie biegam regularnie 3-4 razy w tygodniu obojętnie czy zima czy lato, dlatego też nie mam tzw. osiągów, które mógłbym dodać do ankiety lecz wszystkie wymiary podaję. Problemów z wagą nie [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 2934 Data: 12/25/2018 12:06:54 AM Liczba szacunów: 2
  • Witajcie, Piszę z dość nietypowym pytaniem, może ktoś z Was ma podobne doświadczenia. Wybaczcie przydługi wstęp, ale chcę dać pełny ogląd sprawy, gdyż jest nietypowa. Jestem dwa lata po operacji usunięcia jądra (rak jądra). Teoretycznie drugie jądro powinno zabezpieczyć mnie hormonalnie, ale tak się nie stało. Poziom mojego testosteronu oscylował [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 2760 Data: 2/6/2015 5:56:40 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] następuje kumulacja test , i niepokajacy fakt to to ze doszło do atrofi jąder moja pani profesor nie chce mi dać hcg do cyklu ponieważ twierdzi ze przy htz i przy tak małych dawakach jest to bez sensowne podejzewam ze była by kumulacja test syntetyczne z naturalnym jak by hcg podawac co 2-4 tyg by rozruszać [...]

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 4403 Data: 1/5/2017 8:19:40 PM Liczba szacunów: 5
  • Czy zaczynac juz htz?

    Temat
    Doping

    1. WIEK: 33 2. WAGA: 873. WZROST: 185 4. WYMIARY: -biceps: 36 -klatka: 105 -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI: rower ost 2 lata 6. DIETA: -białko: 150 -węglowodany: 350 -tłuszcz: 80 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 2 cykle 8. TRENING: x 9. CEL CYKLU: x 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: —- 11. POZIOM BF%: 20% 12. [...]

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 538 Data: 6/23/2019 11:00:06 PM Liczba szacunów: 4
  • W randomizowanym, kontrolowanym placebo badaniu 29 mężczyznom podawano testosteron domięśniowo w dawce 200 mg/tydzień oraz hCG w dawkach 125–500 IU co 2. dzień lub placebo. Wykazano, że wewnątrzjądrowe stężenie testosteronu było obniżone o 94% w grupie placebo, o 25% w grupie otrzymującej 125 IU hCG, o 7% w grupie otrzymującej 250 IU hCG oraz [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 949 Data: 7/9/2016 5:43:30 PM Liczba szacunów: 10
  • Mam 36 lat. Uregulowałem problemy emocjonalne mam stałe leczenie psycho-farmakologiczne. Zastrzyki z Consty 50 co 2 tyg. Kwetiapina 600mg/dobę Depakina 1000mg/dobę. Lekarze mówią, że obecnie jestem w takiej formie psychicznej, że należy leczenie uzupełnić o leczenie hormonalne związane z hipogonadyzmem i niedoczynnością tarczycy. Czytam w [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 597 Data: 5/30/2016 10:35:16 PM Liczba szacunów: 0
  • 1. WIEK: 29 2. WAGA: 97 3. WZROST:195 4. WYMIARY: -biceps:43 -klatka: -udo:60 -talia:97 5. STAŻ NA SIŁOWNI: Bardzo dlugi ale z przerwami systematycznie od 6 miesiecy 6. DIETA: Jem zdrowo -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: nigdy nie bralem 8. TRENING: 4 dni w tygodniu 9. CEL CYKLU: 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 900 Data: 2/12/2016 12:09:31 PM Liczba szacunów: 0
  • nieuane HTZ

    Temat
    Doping

    Witam Nie wiem czy ankieta potrzebna, jesli tak to uzupelnie Problem moj to brak reakcji lub slaba reakcja na niskie dawki testosteronu, ale po koleji W badaniach jest troche chaosu ale moja wiedza dopiero sie poglebia A wiec 28.01.2015 TSH 2.5 (0.3-4.2) FT3 5.75 (3.1-6.8) FT4 1.13 (0.93-1.7) PSA 0.89 (0- 4.0) Prolaktyna 8.9 [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1629 Data: 8/27/2015 5:09:12 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam Postanowiłem się zwrócić do Was z prośbą o pomoc bo już nie mam pomysłu. Od kilku lat próbowałem znaleźć lekarza, który pomoże mi z w temacie niskiego poziomu testosteronu i dopiero w zeszłym roku trafiłem na lekarza, który zrobił cokolwiek w kierunku rozwiązania problemu. Standardowo reszta to albo "jak w normie to nic nie trzeba robić", [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 772 Data: 2/10/2019 3:46:12 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam postanowiłem stworzyć temat dotyczący funkcjonowaniu na hormonach cykl /htz w codziennym zyciu oraz co najważniejsze to zmajstrowanie jakiegoś bobasa ja, postaram się opisać wszystko od a do z i mam nadzieje ze będę mógł komuś pomóc oraz wy będziecie dzielić się swoja wiedzą o spostrzeżeniami bo ja też wszystkiego [...]

    Odpowiedzi: 193 Ilość wyświetleń: 5434 Data: 10/2/2019 7:25:29 PM Liczba szacunów: 38
  • Witam panowine na htz/trt jestem ponad rok pierw był entante 50-200mg co 10 dni , teraz jestem na omnadrenie 250 mg co 13-14 dni zaobserwowałem dziwną rzecz nie wiem czy to sprawa indywidualna ale jak byłem na entanie 200mg libido było super do 7 -8 dnia sny erotyczne wzwód , pożądanie a na omce [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 2897 Data: 3/7/2017 10:22:24 PM Liczba szacunów: 0
  • Odblok po htz trt

    Temat
    Doping

    Szanowni Panowie, Mam 31 lat, mój obecny staż to około 2-2.5 roku. Od lipca 2019 jestem na htz/trt. Jak to się zaczęło - około roku ćwiczyłem jako natural. Dieta, trening, suplementacja. Po roku postanowiłem zrobić sobie badania, w sumie po raz pierwszy. LH, FSH, testosteron, estradiol, prolaktyna, progesteron, alat, aspat, ft3, ft4... Co wynikło [...]

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 720 Data: 2/19/2020 8:02:41 AM Liczba szacunów: 2
  • HTZ - sam nie wiem

    Temat
    Doping

    Mam 32 lata. Od listopada 2017 roku leczę się na depresję i GAD (uogólnione zaburzenia lękowe). Mimo iż się leczę instynktownie w marcu 2018 zrobiłem badania hormonalne (m.in. ze względu na totalny brak energii, zmęczenie itd), wcześniej brałem proviron 25mg ed, na dwa tygodnie przed badaniem odstawiłem. Wyniki z marca (na tsh i kortyzol rodzinny [...]

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 3864 Data: 6/20/2018 7:13:25 PM Liczba szacunów: 0
  • HTZ leczenie a wątpliwości

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Na htz jestem już prawie dwa lata przez półtora roku undestor -> testosteron 50- 200mg /co 6-7 dni w 7 dniu test 650-700 ng , po 1,5 roku postaowilem sie odbloowac profesor zlecił 5000 u i pregnyl co 5 dni przez 6 tyg wynik testosteronu w 4 dniu po zaszczyku 970 ng , teraz mam dawkę 1000 ui co 2 dzień [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 937 Data: 6/1/2017 9:09:23 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] nie wiem czy uderzać znów do lekarza po nolvadex lub IA jak wiemy nolva tylko zahamuje receptory e2 w piersiach itd i czy jak cały czas jestem na htz to można cały czas brać antyestrogen ? i czy jest to bezpieczne dla organizmu bo od prof slysza\lem ze nie do końca max 6-10 mcy a jak to wygląda z [...]

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1909 Data: 9/3/2017 8:44:21 PM Liczba szacunów: 1
  • Witam a więc tak na htz jestem 2 lata (1,5 enan 5-hcg ) skończyłem z hcg bo e2 poleciało strasznie w kosmos w ostatni 5 mcu testosteron , libido samopoczucie ok , teraz znów jestem na entant mam 200mg /7 dni ale na razie bede jechał 100mg co 4-5 dzień chce zobaczyć czy tak nie będzie lepiej czy [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 3891 Data: 8/3/2017 7:14:30 PM Liczba szacunów: 0