SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hgh opinie

  • DAWKOWANIE HGH. !!! OPINIE !!! RÓŻNE SPOSOBY BRANIA.

    Temat
    Doping

    Witam. Panowie jakie macie odczucia odnośnie działania, efektów brania Hormonu w zależności od ilości iniekcji dziennie, godzin brania itp. Prosze o opinie osoby które próbowały brać w różny sposób i widziały różnice w tym. Chodzi zarówno o cykle masowe jak i redukcyjne

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 6581 Data: 2012-10-07 20:10:07 Liczba szacunów: 0
  • odzywki z hgh opinie

    Temat
    Inne dyscypliny

    co myslicie o odzywkach z hgh daja cos cm na wzrost tu jest taka jedna http://sklep.******/universal-nox-180-tabl-p-276.html prosze o odp ; d

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 2235 Data: 2011-12-11 13:30:37 Liczba szacunów: 0
  • chinskie hgh vs apteka(opinie)

    Temat
    Doping

    Jakis czas temu ktos przekonal mnie do hgh , wydaje mi sie ze przy odp[owiednim dawkowaniu mozna zrobic wiecej dobrego dla swojego ciala i zdrowia jak gorszego , sam po kilku tyg brania zauwazylem spory spadek cholesteroli i trujglicerydow z ktorym i mialem problem. Zracji takiej , ze coraz wiecej uzytkownikow forum interesuje sie lub decydu

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 4513 Data: 2011-07-16 18:24:06 Liczba szacunów: 2
  • hgh prosze o opinie

    Temat
    Doping

    Witam poszukuje hgh i mam propozyche kupna genotropin pfizer (niby z apteki termin oki 12mg polska edycja tylko nie jestem pewny czy na 100%pewny a cena dosyc spora druga opcja jest soma strong chinol o polowe tanszy somy ponizej daje fotki bo to jest na miejscu Co wybrac jakbym byl pewny na 100% ze geno ori to nie zalowalbym kasy ale nie mam i ni

    Odpowiedzi: 59 Ilość wyświetleń: 3729 Data: 2014-12-14 11:20:32 Liczba szacunów: 0
  • Tabletki HGH, proszę o opinię

    Temat
    Inne dyscypliny

    Witam Mam niecałe 22 lata i ok. 171 cm wzrostu, od kilku miesięcy ćwiczę regularnie na siłowni. Dowiedziałem się niedawno o istnieniu tabletek HGH, które nie zawierają, ale uwalniają somatotropinę, czyli hormon wzrostu z organizmu. Tabletki te zawierają argininę oraz ornityninę. Czy ktoś z Was używał lub słyszał cokolwiek o efektach używania tego t

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1799 Data: 2012-04-15 01:49:03 Liczba szacunów: 0
  • IGF HGH potrzebne opinie

    Temat
    Doping

    czesc i z gory dziekuje za kazda opinie nie wstawiam ankiety bo nie konkretnie o saa chodzi, w profilu cos tam mam wpisane gdyby ktos sie uparl, od ostatniego cyklu saa przerwa hmmm juz ze dwa lata chyba i nie bedzie kolejnego. moj dylemat polega na tym, ze chcialbym wspomoc kilka kontuzji badz stanow pourazowych peptydami, oczywiscie sylwetka takz

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 644 Data: 2012-06-11 18:55:23 Liczba szacunów: 0
  • Opinie w rozpisce HGH, T3

    Temat
    Doping

    Planuje cykl na GH z T3 i oczywiscie test. prosze o opinei glownie chodzi mi o T3. Cykl by wygladal tak: 1-48 GH 4iu ED/ podzielone na 2 razy, na czczo 30min przed sniadaniem i po treningu przed posilkiem. raczej bedzie zwiekszane zeby zakonczyc na 6iu 1-48 Test. zmiana estra co 3-4msc w zaleznosci od ilosci GH od 700 do 1200mg ew i pytanie jak z T

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 637 Data: 2013-09-05 00:53:41 Liczba szacunów: 0
  • hgh brown top ,blue top --opinie

    Temat
    Doping

    jak w temacie jak jest z tym hgh daje rade

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 679 Data: 2011-12-18 08:40:01 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    powtorze raz i ostatni Genotropin,omnitrope to jest hgh.opinie innych mnie nie obchodza,mam prawo wyrazic swoja opinie i ja wyrazam.

    Odpowiedzi: 53855 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-08 19:27:05 Liczba szacunów: 0
  • Ansomone 4i.u - opinie

    Post
    Doping - zdjęcia

    Od wczoraj biore te Ansomone. Tylko mi wpadlo pakowane po 10iu, czas pokaze co jest warte te hgh, i czy jest tam hgh .... :-) Opinie raczej dobre slyszalem, nawet przy 2iu ed

    Odpowiedzi: 58 Ilość wyświetleń: 16513 Data: 2012-07-17 15:06:58 Liczba szacunów: 0
  • Kwas gamma-aminomasłowy GABA - artykuł

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Moze nie brales tego na pusty zoladek?Ile czasu przed pujsciem spac? Oto opinie dotyczace produktu 1fast400.(cos dla leniwych) 1 This is not for sleeping faster. When i used it im better rested in the morning and getting some crazy long dreams. some studies says it can release more GH 2 I have been using GABA for 3 months and love it. It helps me a

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-08-14 11:32:13 Liczba szacunów: 0
  • Poradnik- Jak zwiększyć WZROST vol.2

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    tosowanie supla z ekstraktem z zielonej herbaty) podniosło poziom hormonu wzrostu aż o 320% oraz IGF-1 o 24% link: trainwithwayne13. blogspot .com/2013/01/green-tea-increases-hgh-levels-naturally.html Duży wpływ na naturalne zwiększenie IGF-1 mają także naturalne ziołowo/roślinne preparaty stosowane do leczenia choroby Alzheimera... nie będę teraz

    Odpowiedzi: 2443 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-12-06 22:33:58 Liczba szacunów: 0
  • Boostery Testosteronu - kit ? czy jednak coś ?

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    no więc ... decycuje sie dodatkowo dorzucić coś tego typu , w sumie do wyboru mam az 47 różnych supli :o i jakie z nich zakupić ? i jakiej firmy ? wogóle widziałem coś takiego jak : NUTREX ANABOL 5 - 120 KAPS. cenka 190zł i oczywiscie napisane że działanie mega anaboliczne itd itp , zna ktoś może coś takiego ? przeróżne znalazłem tego typu boos

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 13222 Data: 2008-07-14 15:25:18 Liczba szacunów: 0
  • WZROST

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    nie no spoko tylko nie rozumiem ze az tak bardzo mozna sie swoim wzrostem przejmowac... poprzednio poprostu nie wytrzymalem, zachcialo mi sie smiac gdy przeczytalem Twoja opinie, jak chcesz to wierz sobie w te wszystkie bajki od czego mozna duzo urosnac a od czego nie i testuj te wszystkie sposoby na sobie, powodzenia desperacie a tak wogole "

    Odpowiedzi: 3008 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-10-09 17:11:40 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    jak opinie hgh stronga podbija ktos warto

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-01 13:28:59 Liczba szacunów: 0
  • WZROST

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    i to na dniach zakupie ktorys z produktow tego typu (jeszcze zastanawiam sie nad Universal GH Max i musze przejrzec inne z tego sklepu ktory podeslales) i bycmoze zamowie tez hgh w plynie w jakims amerykanskim sklepie internetowym. Gdzies na SFD przeczytalem opinie ze wyzej wymieniony przeze mnie GH Max pomogl komus urosnac o 1-2 cm. Jak sam sie ni

    Odpowiedzi: 3008 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-01-07 01:34:34 Liczba szacunów: 0
  • czy siłownia hamuje wzrost ????

    Post
    Trening dla początkujących
    PRO

    lanie. Troszke czytalem na temat silowni i racja opinie sa jak najbardziej podzielone. Duza wiekszosc twierdzi ze nic nie hamuje a wrecz pomaga rosnac poprzez wiekszy wyrzut hgh, inni mowi ze nasady moga szybciej kostniec pod wpłytem ciezarow(rozmowa z endokrynologiem) Powiem tak: ludzie najczesciej zaczynaja cwiczyc bo wywierana jest na nich pres

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 18252 Data: 2010-02-23 21:17:02 Liczba szacunów: 2
  • Peptydy- czy warto?

    Post
    Doping
    PRO

    Prawda jest taka, że wiekszosc z Was ladujaca te chinskie hormony laduja peptydy, znajomy robił testy tych chinczykow, ladujac niby 5iu wychodziły jakies niebotyczne wyniki rzędu 25-30iu, czyli typowe dla peptydów, dla porownania dawal apteczniaka 5iu i wynik wychodził 7. GHRP-6, jest relatywnie tanie, co prawda nie nadaje sie na dłuższe cykle, pod

    Odpowiedzi: 74 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-08-06 22:46:12 Liczba szacunów: 4
  • CZY JEST MOZLIWE ABY PRZYTYC 10KG MASY W CIAGU 2 MIESIECY ?

    Post
    Trening dla zaawansowanych
    PRO

    Więc powtórze raz ostatni ze neid a sie budowac mieśni w takim tempie,. wagę oczywiście, tkankę mieśniowa nie. Jak amcie po ręką testosteron, hgh i insulinę to mozna robić. Inaczej mzoecie psiac dalej swoje przypuszczenia czy opinie ale nie zmieni to faktu ze tak szybko organizm nie przyrasta w mięsnie. zdr.

    Odpowiedzi: 80 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-07-23 14:12:02 Liczba szacunów: 0
  • HGH Monster od Burneiki

    Post
    Doping
    PRO

    Witam, brał może ktoś HGH Monster od Burneika Sports? Zamierzam to sobie kupić do cyklu muscle test + pct monster, ale cena mnie przerasta(189 zł). Dlaczego chciałbym uzyskać jakieś opinie od osób, które to brały, bo nie chciałbym wydawać kasy w błoto. Z góry dziękuje Nikt tego nie brał bo to nie działa.

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 17228 Data: 2013-09-13 23:00:10 Liczba szacunów: 1