SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hard mass opinie

  • Pod okiem zawodowca - odpowiada GISZMAN!

    Post
    Trec

    Witam, Dzięki za wszystkie wskazówki i poprawki. Ten rozpisany trening stosowałem dość krótko, ok. 4 tygodnie. Teraz miałem przerwę regeneracyjną 2 tygodnie. Od przyszłego tygodnia wracam, zamierzam ostro ćwiczyć nad zwiększeniem masy i zastosować twoje rady. Jak myślisz czy zmieniając triceps na biceps z klatką w poniedziałek, biceps na triceps

    Odpowiedzi: 2710 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-08-27 21:32:07 Liczba szacunów: 0
  • BULK - będzie dobry??

    Post
    Odżywki i suplementy

    Przewertowałem forum i znalazłem takie: Trec - hard mass Olimp - profi whey mass - celuję w jeden z tych.. Mhp Up Your Mass - to ewentualnie... Activlab - whey protein 50 machine man - to raczej nie (znalezione w temacie o tanich i dobrych bulkach) Mają one po 44gB/100g produktu, więc potreningowa porcja 50-60g produktu będzie ok. Niektórzy zale

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 519 Data: 2011-12-21 10:55:17 Liczba szacunów: 0
  • dietka do oceny - pomoc w treningu ?!

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    I posilek : -twarog potlusty -mleko 0,5% -platki owsiane -rodzynki -jajka gotowane (745kcal; b:52,2 tł:26,7 ww:70,2) II posilek : -chleb razowy pelnoziarnisty -jajko -ogorek -pomidor -salata (262kcal, b:12,2 tł:7,76 ww:40) III posilek (przed treningiem) : -piers z kurczaka -kasza gryczana -oliwa z oliwek (456kcal, b:36,8 tł:13,8 ww:48,5) Przed i po

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 838 Data: 2008-01-14 23:08:12 Liczba szacunów: 0
  • Ważne!!!!!! odżywki typu bulk

    Post
    Odżywki i suplementy

    Najlepiej sprzedajacy sie bulk (same dobre opinie) - trec Hard Mass Glutamina - Olimp mega capsy

    Odpowiedzi: 53 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-11-23 23:18:24 Liczba szacunów: 0
  • Dublin-Irlandia gdzie kupic dobre odzywki w dobrej cenie??

    Post
    Polacy za granicą

    ntacji wznowiłem i zamówilem sobie całą game produktów. Efekty (uboczne)-jablczan kreatyny mnie przymocował do toalety na krótkiej smyczy (dobre kilka razy dziennie) i gainer hard mass 3000 smakował jak smakował,ale wogóle sie nie mieszał. Zona brala l-karnityne i cla plus cos tam jeszcze przez ponad miesiąc włącznie z dobrą dietą wysokobiałkową na

    Odpowiedzi: 84 Ilość wyświetleń: 16084 Data: 2007-07-30 00:06:54 Liczba szacunów: 0
  • Dieta + odżywka ;)

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    I posiłek mleko 300ml płatki owiasiane + pszenne 130g 2 jajaka kcal=980kcal białko=45,6g tłuszcz=36,8g węgle=107,3g II posiłek 4 kromki chleba żytniego 4 plastry sera żółtego 80g serek wiejski jogurt banan kcal=658 białko=43,3g tłuszcz=26g węgle=70,4g III posiłek makaron 200g tuńczyk 130g groszek zielony 100g twaróg chydy 125g kc

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1307 Data: 2011-04-21 12:43:30 Liczba szacunów: 0
  • Co Najlepiej Stosować ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    A jakie macie opinie na: Nitrobolon 2(110g) + Hard Mass(1300g)

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 810 Data: 2010-06-16 20:09:09 Liczba szacunów: 0
  • Dieta masowa - wskazówki mile widziane

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Przez dłuższy czas stosowałem tzw. diętę intuicyjną czyli starałem się jeść jak najlepiej wzorując się na poprzedniej diecie. Wreszcie doszedłem do wniosku że jest to bez sensu, gdyż waga stoi w miejscu. Napisałem dietę którą mam zamiar stosować przy suplementacji Kre-Alkalyn 2500 Olimpa, a braki w diecie uzupełniłem gainerem(bulkiem). Czekam na o

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1584 Data: 2007-06-24 16:24:46 Liczba szacunów: 0
  • Czy jest sens ?

    Post
    Doping

    Dzieki wielkie za konkretne odpowiedzi. Jem caly czas białko nitrobolona, bulka Hard-Mass i aminoikwasy animala 2700. Teraz jestem w fazie nasycenia x-pandem od tych 2 dni. Wiem ze rozne sa opinie o nasycaniu się ale jezeli nie szkoda mi stacka to nawet jezeli nie bedzie lepiej co moim zdaniem jest nieprawda to nie zaszkodzi napewno. Doloze do tego

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1438 Data: 2007-06-02 13:56:11 Liczba szacunów: 0
  • CLOMID vs NOLVADEX (art)

    Post
    Doping
    PRO

    ately deliver a higher yield of testosterone in the body. And getting natural testosterone back online after a cycle is crucial, especially if you intend to keep most of your hard-earned gains. Without adequate natural endocrine response you will not be able to maintain a mass that was higher than before. The downside is that HCG too is suppressive

    Odpowiedzi: 111 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-11-20 10:03:44 Liczba szacunów: 0
  • Bezcenny gainer !!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dobra to jak narazie doradziliscie mi 1) Monster Mass(BX) 2) Hard Body gainer (MLO) 3) Mus-L-blast (MLO) 4) Top Mass (OLIMP) 5) Gain fast (Universal) 6) Hard Fast (Universala) 7) Serious mass (optimum nutrition) 8) N-large 2 (Prolab) 9) Masive muscle gainer (mrm) 10) Masive Whey Gainer (ultimate) Jeżeli ktos chciałby cos dodac to zapraszam. Lista j

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 2782 Data: 2005-07-25 19:58:58 Liczba szacunów: 0
  • kreatyna CHROM i carbo

    Post
    Odżywki i suplementy

    uplementy Guarana %% 2003-09-23 18:08:00 Odżywki, Suplementy Pomóżcie! 2003-09-22 22:37:46 Fitness problem z rozpiska 2003-09-19 20:58:30 Odżywki, Suplementy HYDROXYCUT - hard core :] 2003-09-12 16:49:07 Odżywki, Suplementy Kreatyna - Problem ?! Pytaj !! 2003-09-12 13:24:54 Odżywki, Suplementy witaimny 2003-09-06 14:07:54 Odżywki, Suplementy

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1805 Data: 2004-07-19 15:38:05 Liczba szacunów: 0
  • Aeroby a mięśnie

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    cle. For example: even if you don’t know all there is to know about exercise physiology, you do know muscle growth has everything to do with recovery. When you lift hard, you push your muscles to their absolute limit... causing microscopic “rips” or “tears” deep in the muscle tissue. Repairing those

    Odpowiedzi: 54 Ilość wyświetleń: 6548 Data: 2003-01-22 17:31:46 Liczba szacunów: 0
  • USA - Co kupować ??!! Vol.2

    Post
    Odżywki i suplementy

    4 week cycle was complete, I gained a total of 17 lbs. Most strength gains came in the first 2 weeks but continued to rise gradually for the final two. Libido was hit pretty hard but is back now. I'm now 3 weeks into my PCT on Rebound XT and Cre ethyl thunder and i've only lost a total of .5 lbs. since the cycle ended. This is by far the best supp

    Odpowiedzi: 161 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-07-23 20:09:53 Liczba szacunów: 0
  • Suplementacja dla treningu Michala

    Post
    Odżywki i suplementy

    Mam jako takie pojęcie na temat diety, ale nie mam żadnego doświadczenia w uzywaniu suplementów. Kreatyny nie bralem nigdy. Przyznam, że jestem na tyle leniwy, że nie chce mi się dokladnie liczyć ile gram bialka, wegli czy tluszczu zjadam w konkretnym posilku. Intuicyjnie starm się jeść 5 razy dziennie produkty, które są powszechnie uznawane jako o

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 718 Data: 2006-03-24 10:18:40 Liczba szacunów: 0