SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

glukoza 97

  • oto wyniki badań Badanie Parametr Wynik Jednostka L H Norma Morfologia krwi Leukocyty 8,2 tys/µl 4,0 10,0 N Erytrocyty 5,1 mln/µl 4,2 6,0 N Hemoglobina 15 g/dl 14,0 18,0 N Hematokryt 43,5 % 40 54 N MCV 85,32 fl 80 99 N MCH 29,4 pg 27 35 N MCHC 34,5 g/dl 32,0 37,0 N Płytki krwi 247 tys/µl 140 440 N Limfocyty % 28,8 % 20 45 N Limfocyty [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 5162 Data: 3/9/2017 2:08:52 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] wszędzie dzielona bo nogi paliły Odebrałam pozostałe wyniki: chlesterol 170 mg/dl (120-200) HDL 61 mg/dl (45-65) LDL 97 mg/dl (0-130) triglicerydy 59 mg/dl (35-165) glukoza 97 mg/dl (74-106) rano na czczo kortyzol 371,3 (171-536) prolakryna 843,4 (102-496) MISKA /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/77c566529dd34c95b9c149dfa24cc3eb.png Zmieniony [...]

    Odpowiedzi: 517 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/17/2014 6:03:27 PM Liczba szacunów: 0
  • Restart po kontuzji

    Post
    Doping

    Elektrolity Sod 139 (135-145) potas 4,37 (3,5-5,1) Glukoza 97 (70-99) Kreatynina 0,90 (0,7-1,2) eGFR powyzej 60 (powyzej 60 ok, 15-29 powaznie obnizony,ponizej 15 niewydolnosc nerek) Morfologia Leukocyty 8,7(4-20) Erytrocyty 5,8(4,48-5,97) Hemoglobina 17,3(13,4-17,9) Hematokryt 49,1(40-54,5) MCV 84,7(80-97) MCH 29,8(27-32) MCHC 35,2(32-37) RDW-CV [...]

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 2952 Data: 12/6/2017 3:51:12 PM Liczba szacunów: 0
  • gienus12 - mass and strenght

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    Redukcja 88,3 kg Witam. Dopiero wróciłem z badań, myślałem że mi komplet zrobią a tu takie pierdoły jak psycholog, glukoza (97% mi wyszło), neurolog, medycyna pracy :<.. Cisnienie 140/90 także podniesione od trenu i podejrzewam że od tego że nie jadłem do 13 XD a już czułem że rośnie i głowa zaczynała boleć. Zjadłem i spoko kolejny minus to [...]

    Odpowiedzi: 2825 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/20/2017 3:08:04 PM Liczba szacunów: 0
  • Zejście z HTZ

    Post
    Doping

    Wyniki z lipca ostatnie jakie robiłem. Morfologia krwi Leukocyty 5,17 tys/µl 4,0 10,0 N Erytrocyty 5,45 mln/µl 4,20 6,00 N Hemoglobina 16,4 g/dl 14,0 18,0 N Hematokryt 47,5 % 40 54 N MCV 87,2 fl 80 99 N MCH 30,1 pg 27 35 N MCHC 34,5 g/dl 31,0 37,0 N Płytki krwi 174 tys/µl 140 440 N RDW-CV 12,3 % 11,6 14,8 N PDW 13,50 fl 9,0 17,0 N [...]

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 2393 Data: 12/26/2016 2:17:46 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam. Odebrałem wyniki: Prolaktyna 9,99 norma 3,6 - 16,3 Estradiol 32,52 norma < 62,0 Testosteron 4,07 norma 3,0 - 10,8 LH 2,4 norma 1,24 - 8,62 FSH 3,78 norma 1,7 - 12,0 PSA II 0,766 norma < 4,00 SHGB 39,90 norma 13,3 - 89,5 Progesteron 0,74 norma 0,14 - 2,06 Sód 137,8 norma 135 - 150 Potas 4,81 norma [...]

    Odpowiedzi: 173 Ilość wyświetleń: 9609 Data: 6/4/2019 4:06:36 PM Liczba szacunów: 0
  • chuda masa _ brzuch problem

    Post
    Ladies SFD

    [...] (6,5-11) p-lcr 47% wspolczynnik INR 1,02 (0,80-1,20) PT-wskaznik protombinowy 98% (80-120) czas protombinowy 14,7 sek (10-15) APTT czas koalinowo kefalinowy 29,7sek (24-36) glukoza 97 (60-99) aminotransferaza alaninowa ALT 36 (9-52) -"- asparaginiowa AST 26 (14-36) eo% 1,6 (0,0-5,0) baso% 0,5 (0,0-1,0) mono% 12,5 (0-14) lymph% 44,6 (20-50) neu% [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1659 Data: 7/26/2013 11:27:12 PM Liczba szacunów: 0
  • Zle samopoczucie - głód na redukcji

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Wiec wyniki sa takie Tsh 2.170. Norma 0.27- 4.2 Morfologia krwi wszystko w widelkach Badania moczu w normie Glukoza 97 norma 70-99 pewnie dlatego ze ostatni tydzien jadlem troche więcej cukru niz zwykle Lipidogran Cholesterol 141 Hdl 69 Chol. Nie hdl 72 Ldl 57 Trojglicerydy 73 Zelazo 102 Ogólnie wszystko w normie. Takze nie wiem co to jest. [...]

    Odpowiedzi: 43 Ilość wyświetleń: 4616 Data: 10/25/2018 12:55:17 PM Liczba szacunów: 0
  • ~~~~Ciekawostki~~~~spox

    Post
    Odżywki i suplementy

    [...] gotowane, lepiej gotowane niż smażone) 2. wybierać produkty o wysokiej zawartości błonnika (chleb razowy, płatki zbożowe, warzywa) 3. unikać węglowodanów prostych (cukier, glukoza, fruktoza czyli wszystko co słodkie) 4. zapewnić wystarczającą ilość tłuszczu, częsty błąd to eliminacja tłuszczów 5. starać się zastępować tłuszcze zwierzęce (tłuste [...]

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 19347 Data: 5/8/2003 7:49:41 PM Liczba szacunów: 0
  • SFD/Images/2015/7/26/c9fb469d8d26406c8c0770243f1ef7ee.jpg Na wstępie chciałbym serdecznie podziękować sponsorowi zestawu testowego - HI TEC NUTRITION oraz szanownemu gronu moderatorskiemu za umożliwienie przeprowadzenia tego testu !!! Podziękowania również dla Faftaq'a i Mawashiego, którzy pomogli mi zsetapować odpowiednio dietę i tren. [...]

    Odpowiedzi: 902 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/3/2014 4:45:35 PM Liczba szacunów: 0
  • Podnoszenię ciężarów

    Post
    Aktualności - Sporty Siłowe

    [...] obronne umożliwiające rozkład białek ustrojowych w celu wytworzenia węglowodanów. Formą zapasową węglowodanów w organizmie jest glikogen. Najprostszą formą węglowodanów jest glukoza. Glikogen występuje w mięśniach i wątrobie. Ilość glikogenu w organizmie jest ograniczona. Stwierdzono, że wyczerpanie glikogenu z pracujących mięśni prowadzi do [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 4842 Data: 4/24/2009 3:11:59 PM Liczba szacunów: 0
  • (L)4nn/Acta non verba

    Post
    Trening dla początkujących

    Polecam go, miażdży Dostałam nareszcie wyniki badań: - Glukoza na czczo Glukoza (jedn. tradyc.) 77,7 mg/dl 70 - 105 Glukoza (jedn. SI) 4,31 mmol/l 3,89 - 5,83 Insulina 3,78 mU/l 2,6 - 24,9 - Po 1h Glukoza (jedn. tradyc.) 99,3 mg/dl Glukoza (jedn. SI) 5,51 mmol/l Insulina po 60 min. (s) 38,97 mU/l - Po 2h Glukoza (jedn. [...]

    Odpowiedzi: 1505 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/28/2011 10:10:17 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] sosie pomidorowym 48 fasola Romano 46 Frosties&#8482; (Kellogg's) 55 fruktoza czysta 23 frytki 75 Gari - pieczone ciasto z manioku (Manihot utilissima) (Ghana) 56 glukoza 99 gofry 76 gotowane kluski z fasoli Mung (Chiny) 39 gotowane zielone banany (Nowa Zelandia) 38 gotowane ziemniaki 50 gotowany biały ryż, grilowana wołowina, ser i [...]

    Odpowiedzi: 1230 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/16/2010 4:51:04 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] gr makaronu durum z piersia i warzywami 4. 120 gr ryzu z piersią i jajem +warzywa 4o min przed treningiem poszła l-karnityna 15 min przed treningiem poszła kreatyna z bcaa+glukoza (20 gr wegli) Siłownia (popijałem baca z glukozą -20 gr wegli) 100 gr ananasa +kreatyna + białko+ gluta po 40 min 5. 120 ryżu+ wołowina z warzywami W planie [...]

    Odpowiedzi: 527 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/19/2011 7:56:04 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] maja mk677 lub ostaryne??? I pytanko androchem mk 677 30 mg mysle nad tym tylko kiedys 1,5 roku temu okolo mk 67720 mg wxn wszystko na plus wymiary sila itd mankanent lekko glukoza w gore 97 oraz dretwienie dloni w nocy ale nabicue itd... Androchem 30mg wiec mysle nad tym lub alphofarm meta black a byc moze zniw wxn wtedy bylo ok teraz nie wiem [...]

    Odpowiedzi: 11599 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 8/18/2021 12:47:51 PM Liczba szacunów: 0
  • Ania Dziennik redukcji

    Post
    Ladies SFD

    [...] Zmieniony przez - julinka39 w dniu 2014-12-10 14:51:46 Zmieniony przez - julinka39 w dniu 2014-12-10 14:52:13 glukoza z dziś 10.12 na czczo o 8 rano -107 przed treningiem -97 po treningu-97 po posiłku-118 TUTAJ CHWILĘ PRZED POSIŁKIEM NIE WIADOMO Z JAKIEGO POWODU BEZ ZASTANOWIENIA [...]

    Odpowiedzi: 333 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/10/2014 2:47:13 PM Liczba szacunów: 0
  • Poniedziałek &#8211; 11 IV - DT DIETA & SUPLEMENTACJA: ********************** T&#8217;0&#8217;= 2950kcal T&#8217;0&#8217;=2960kcal B= 285g (2,9g/kgmc) T= 96g (1,0g/kgmc) W= 242g (2,4g/kgmc) T&#8217;1-2&#8217;=2770kcal B= 279g (2,8g/kgmc) T= 96g (1,0g/kgmc) W= 200g (2,0g/kgmc) T&#8217;3-4&#8217;=2640 B= [...]

    Odpowiedzi: 1618 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/13/2011 2:14:09 PM Liczba szacunów: 0
  • Tetiszeri No właśnie skok jest dziwny... Dzwoniłam do laboratorium i nie ma możliwości ze się pomylili. Co najlepsze w styczniu miałam niezłą konwersję (50-60%) a teraz padło wszystko :/ Ogólnie podejrzewam: silny stres, przemęczenie, brak treningów które mi porządkowały dzień. Dieta jest w miarę ok, więc tutaj nie powinno być źle. Suplementacja [...]

    Odpowiedzi: 127 Ilość wyświetleń: 11993 Data: 3/11/2016 10:46:17 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] wyników z badania krwi jakie zrobiłam sobie w piątek :-) Zastanawiają mnie wyniki hormonów, niby mieszczą się w normie, ale jednak znajdują się blisko tej dolnej granicy... glukoza 74 mg/dl (norma 70-99) AST 41 (norma 3-35) ALT 37,1 (norma 3-35) cholesterol całkowity 175 (norma 115-190) cholesterol HDL 69,3 (norma >45) cholesterol LDL 93 (norma [...]

    Odpowiedzi: 2092 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/28/2019 10:01:15 PM Liczba szacunów: 2
  • montignac

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    [...] zdolność pokarmu do podnoszenia cukru we krwi. Pokarmy o niskim GI poprawiają kontrolę nad poziomem glukozy i dlatego powodują raczej przyrost mięśni aniżeli tycie. Maltoza (glukoza-glukoza) - 105 Glukoza - 100 Pasternak - 97 Marchew - 92 Miód - 87 Płatki kukurydziane - 80 Puree ziemniaczane w proszku - 80 Chleb pszenny [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 3380 Data: 9/1/2001 11:42:56 AM Liczba szacunów: 0