SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

gain fast opinie

  • universal gain fast opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Witam. To było 2 lata temu jak stosowałem Gain Fast i tylko przez 4 miesiące. Podchodziłem do treningów ostro, słabiej było z dietą a raczej czasem. brałem 2 x dziennie do tego BCAA i witaminę b12. Jak zaczynałem ważyłem 57kg 27cm bicek i 175 wzrostu na klatę brałem ledwo 40 kg. (żal) Na siłkę chodziłem 6 miesięcy regularnie. Miesiąc się zakwaszałe

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 3272 Data: 2011-09-12 14:20:40 Liczba szacunów: 0
  • Gain Fast - TESt, UWAGI, OPINIE

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam. Kolejny [post z cyklu test. Gain fast. Dla wielu stosujacych masówki nazwa ta wywołuje błysk porzadania w oczach. Jak mało która odzywka, produkt ma swoich wielbicieli oraz swoistą legendę, ze to np. daje masę i pali tłuszcz, że dodatki czynią cuda , że smaki są kosmiczne.. jak jest naprawde,czy warto płacić duze pieniadze za dodatkowe źród

    Odpowiedzi: 109 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-12-31 00:59:39 Liczba szacunów: 2
  • Opinie Universal Gain Fast

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam mam pytanko czy opłaca się kupić Universal Gain Fast? 4,5kg? za 170zl z wysyłką? Głownie chodzi mi o mase.

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 763 Data: 2014-05-27 19:41:27 Liczba szacunów: 0
  • Gain Fast Universal opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam co myślicie o gainerze GAIN FAST UNIVERSAL ? Jakie są wasze opinie ?

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 805 Data: 2013-05-16 15:03:02 Liczba szacunów: 0
  • Najlepszy gainer...

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Gain Fast kosztuje ok. 210 zł za 4,5 kg. Kiedyś chodziły nawet opinie, że coś do niego dosypują (kox), bo tak dobrze działa. Jak jest naprawdę, nie wiem, faktem jest że jest to jeden z najlepszych gainerów na naszym rynku. SONBATY

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 5008 Data: 2002-05-19 23:30:29 Liczba szacunów: 0
  • Universal Nutrition - Gain Fast

    Post
    Universal Nutrition

    piotrke480 Wysłana - 14 grudzień 2006 17:30 Gain Fast - TESt, UWAGI, OPINIE by miętki -------------------------------------------------------------------------------- witam. Własnie chce zakupic UNIVERSAL GAIN FAST 3100 2,3 kg i chcialem sie was spytac czy jak bym wybral (smak) czekolade to bedzie ona podobnie wygladala tak jak kakao w pu

    Odpowiedzi: 79 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-02-21 22:09:42 Liczba szacunów: 0
  • 1-testosterone 160 mg+4-androstenediol 240 mg= no wlasnie co ??

    Post
    Doping

    with norderm. After the week of it building up in my system, i will up the dosage, haven't decided to what yet. but with the super one + i was doing 12 squirts each time and gained about 15 lbs in 3 and a half weeks. At the end of the cycle when i came off i lost alittle bit of weight (approx 5 lbs, which i believed to be water weight) but my lift

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 2352 Data: 2004-04-05 00:57:36 Liczba szacunów: 0
  • trening dieta + gainer = masa?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Moim zdaniem 2 wiodące gainery to Mutant Mass i Gain Fast. Zobacz sobie opinię o Gain Fast'ie i porównaj z Monster Massem, zobaczysz różnicę.

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 4936 Data: 2008-06-12 17:44:26 Liczba szacunów: 0
  • Gainer a syfy

    Post
    Odżywki i suplementy

    no chłopaki napiszcie jescze pare opini na temat tych dwóch supli... gain fast czy fast gain?? Z góry dzięki za opinie

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 3563 Data: 2005-06-24 16:04:35 Liczba szacunów: 0
  • GAINERY - zapraszam

    Post
    Odżywki i suplementy

    bubu - te gainery co ci podałem są wypas. gain fast i hard fast mają bardzo dbre opinie, choc zostalbym przy nlarge2 i gainer ultimate

    Odpowiedzi: 573 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-09-23 18:38:48 Liczba szacunów: 0
  • Polskikoks - forma zima '08 - nowe strona 5

    Post
    Galeria Zdjęć

    ar GH Stimullant - na noc ok, zauwazylem stosujac go osobno, ze jest nieco lepsza regeneracja Gain Fast - zjadlem ok 2 kg, troche za malo, aby wiecej napisac jednakze b.dobry gainer Weider Mega Mass 4000 - zjadlem 7 kg, duzo tanszy od GF a kg weszlo po nim duuuzo, polecam Gain Bolic 6000 zjadem 6kg, w miare ok, ale odstaje od ww gainerow WPC Ostrow

    Odpowiedzi: 104 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-01-08 23:29:36 Liczba szacunów: 0
  • Bezcenny gainer !!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dobra to jak narazie doradziliscie mi 1) Monster Mass(BX) 2) Hard Body gainer (MLO) 3) Mus-L-blast (MLO) 4) Top Mass (OLIMP) 5) Gain fast (Universal) 6) Hard Fast (Universala) 7) Serious mass (optimum nutrition) 8) N-large 2 (Prolab) 9) Masive muscle gainer (mrm) 10) Masive Whey Gainer (ultimate) Jeżeli ktos chciałby cos dodac to zapraszam. Lista j

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 2729 Data: 2005-07-25 19:58:58 Liczba szacunów: 0
  • Dieta - co + co - ? (kilka nurtujacych pytan)

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    -czy białko z sera żółtego można nazwać białkiem wartościowym Jest to pelnowartosciowe bialko tylko duza zawartosc tluszczu -w programie darkthrona jest tylko szynka z indyka, ja dokładnie jem pierś wędzoną z indyka, czy to będzie to samo? To sammo mniej wiecej tylko nie kupuj tych tanich wedlin! -ile Gainera powinienem spożywać bezpośrednio po tr

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1200 Data: 2006-11-22 15:12:59 Liczba szacunów: 0
  • ..::Natural Sterol Complex:::..

    Post
    Odżywki i suplementy

    ak jezeli bylby to taki babul to juz dawno bysmy tego nie sprowadzali, a zapotrzebowanie na sterole w PL jest juz od dobrych paru latek. Co do dobrej odzywki, jezeli pytasz o gainer'a to Universal Gain Fast 3100 ew. wypasiony Hard Fast ale cena jest kosmos. Z tanszych mozesz sprobowac nowych gainerow Olimpa, vitalmax gainer 2. Zalezy co potrzebujes

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 2159 Data: 2004-03-08 14:14:06 Liczba szacunów: 0
  • NOWY PRODUKT OLIMP? - ANKIETA

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    at (czyli uczniowie ew. studenci) bardzo szczupli, sa zazwyczaj na utrzymaniu rodzicow i nie maja za duzo $$$ i pytaja sie mnie co wziasc? Oczywiscie na poczatek duzo taniego gainer'a dobrze trawionego, na porcje 400-500 ml mleka i jako tako zaczyna swoja diete uzupelniac w dodatkowe kalorie, jest szansa ze cos ruszy sie jego masa. Nie ma co pisac,

    Odpowiedzi: 48 Ilość wyświetleń: 5064 Data: 2004-12-28 01:14:09 Liczba szacunów: 0
  • NIESAMOWICIE CIEZKA BUDOWA MASY

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    m miesem bo ryzu juz mam dosyc) o godzinie 16 30 szykuje sobie NO xploda.wypijam i po jakis 30min jestem an silowni. po treningu wale cell massa(problem bo chetnie bym wypil gainera) jak wypije cell massa to biore prysznic i jade do domu.kolo 19 jestem w domu. w domu oporowo ryz z kurczakiem lub schabem np ryz jogurt czekolada banany i jakis sosik

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 1879 Data: 2008-05-13 15:57:20 Liczba szacunów: 0
  • Gainer

    Post
    Odżywki i suplementy

    jest dobre uzuplenienie tluszczu. fatu daj ok 1g na kg masy ciala lub ciut więcej, wegle wtedy wystarczy lekko podbic. Bialka natomiast Ci wiecej nie potrzeba, wiec moze byc gainer z niewielką jego ilością (ok 20 - 25%), np gain fast, mass xxl, mutant mass itp. sam smakoszem gainerów nie jestem - i obywam się bez nich, jesli uznajesz ze potrzebny

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 715 Data: 2009-12-25 13:08:59 Liczba szacunów: 0
  • Odzywki firmy UNS

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ja jestem mniej wymagajacy;) musi poprostu dzialac!!! Obecnie zakupie: -Kreatyna UNS -Kreatyna Universal -UNS BCAA G-Power -Bialko UNS 4,5kg -Myogenix Glutamine -L-Carnityna Aminostar 1 litr Chcialem jeszcze kupic L-Glutamine ale poczytalem na forach i niby jest przereklamowana o ile jest to prawda bo zawsze sa ludzie ktorzy chwala a inni nie

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 8287 Data: 2012-04-05 14:33:46 Liczba szacunów: 0
  • Universal Gain Fast

    Post
    Odżywki i suplementy

    Panowie! Gain Fast jest najlepiej sprzedawającym się gainerem na polskim rynku. Wypiera inne śmiecie i konkurencja wystawia KLAKIERÓW żeby zepsuć opinię. Ten gainer nigdy nie był reklamowany w fachowych czasopismach a wszedzie jest znany. Coś w tym chyba jest? Przeszedł próbę czasu a to jest najważniejszy i najbardziej się liczący test.

    Odpowiedzi: 87 Ilość wyświetleń: 5468 Data: 2004-08-01 14:01:48 Liczba szacunów: 0
  • Pytanie o Gainery.

    Post
    Odżywki i suplementy

    "Gain Fast ma dobre opinie ale z drugiej strony tylko 15% bialka." to chodzi ci o gainera czy o bialko ? gainer - chodzi o kalorie glownie i weglowodany

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1584 Data: 2004-12-18 17:47:18 Liczba szacunów: 0