SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

ft3

  • Witam Od lutego do teraz wcinałem novo (100+20), zaczynałem od 0,5 tab zwiększając co jakiś czas o pół tabletki, doszedłem do 2 tabletek, jestem jakiś czas już na dwóch i postanowiłem zbadać co tam w trawie piszczy i jak moje wyniki. Wyniki sprzed brania novo: FT3 pg/ml 1.849 1.21 - 4.18 FT4 pg/ml 12.13 10.1 - 16.4 TSH 3 gen. uIU/ml 1.546 [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 2125 Data: 5/4/2017 3:28:47 PM Liczba szacunów: 0
  • Hej. Jestem w tym momencie na propie od maja, dawka tygodniowa to 350 mg/tyg. Chcę kończyć cykl generalnie, lecz chciałbym przed końcem wskoczyć na T3, a ludzie z którymi mam doczynienia radzili mi, żebym przy T3 nie schodził z propa bo szkoda mięśni . Robiłem wczoraj badania na tarczyce - pierwszy raz w życiu ;) I niby wyniki w normie, lecz nie [...]

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 5347 Data: 10/2/2014 3:31:12 PM Liczba szacunów: 0
  • ok norma dla FT4 to od 9,0-20,0 pmol/l ,ale jesli 50 latek ma np 12 to jest ok ale gdy 20 latek ma 12 to chyba za malo jak na swoj wiek? czy mam racje?jak to jest czy te normy nie powinny miec przedzialu wiekowego?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 18669 Data: 6/28/2006 6:43:36 PM Liczba szacunów: 1
  • Witam. Odebrałem wyniki od lekarza.. i wygladają następoująco TSH 4,14 - NORMA 0,27 - 4,20 FT3 3,94 - NORMA 2,00 - 4,40 FT4 0,89 - NORMA 0,93 - 1,70 PROLAKTYNA 39,9 NORMA 4,00 - 15,2 Jedne lekarz powiedział, że jest lekka niedoczxynnośc, a drugi że nawet nie mam co patrzec w strone tarczycy, że jest wszystko ok.. Zglupialem :/ Problem jest ogolnie [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 6927 Data: 4/2/2010 1:07:50 AM Liczba szacunów: 0
  • Wynik TSH i ft3 na t3

    Temat
    Doping

    1. WIEK: 32 2. WAGA: 86 3. WZROST: 175 4. WYMIARY: -biceps: 44 -klatka: -udo: 63 -talia: 87 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 8 lat / z przerwami 6. DIETA: -białko: 200 -węglowodany: 300 -tłuszcz: 90 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: prop, prop npp wino, cyp tura 8. TRENING: split 9. CEL CYKLU: redu 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 175 Data: 11/20/2020 5:08:36 PM Liczba szacunów: 0
  • Wysokie TSH - FT3, FT4 w normie

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Hej, Może mi ktoś pomóc w interpretacji moich wyników ? Od dłuższego czasu mam problem z rzuceniem wagi więc poszedłem zrobić badania na tarczycę. Po pierwszym badaniu wyszło mi wysokie TSH 7 ( nie widziałem, że należy zrobić FT3 FT4 aby mieć pełny obraz tarczycy) Po tygodniu dorobiłem FT3, FT4 okazało się, że mieszczą się w limitach. Jeśli [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 3417 Data: 8/17/2018 7:44:36 AM Liczba szacunów: 2
  • Witam robiłem wczoraj badanie tych hormonów: TSH i ft4 i ft3 w normie Mam za to wyski Kortyzol i testosteron Kortyzol 24,94 ug/dl Testosteron 9,2 Jak już pisałem w innym temacie jadlem 1700 kcal przy 5 razy w tygoniu zasuwaniu rowerkiem do roboty po 10 km w obie strony (robilem tak z 1,5 roku) Czy mam teraz wskoczyc na kaloryke np 2000 kcal i [...]

    Odpowiedzi: 42 Ilość wyświetleń: 3317 Data: 1/12/2017 9:46:28 AM Liczba szacunów: 2
  • [...] 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: -martwy ciąg: Cześć chciałem zapytać czy jak o 7 rano wezmę novothyral i zrobię godzinkę cardio i pójdę zbadac ft3 , estradiol i prolaktyne będzie to miało wpływ na wynik tych 3 rzeczy? Czy nie robić cardio przed ale nie chce mi się siedzieć bezczynnie i czekać godzinę

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 881 Data: 5/10/2020 9:10:40 PM Liczba szacunów: 10
  • 1. WIEK: 26 2. WAGA: 76 3. WZROST: 180 4. WYMIARY: -biceps: 42 -klatka: -udo: 61 -talia: 85 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 lata z dietą (wcześniej było też ale bardziej amatorsko tak aby poćwiczyć i bez diety) 6. DIETA: masowa -białko: 2,5:1 -węglowodany: 5:1 -tłuszcz: 1:1 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 8. TRENING: 4x w tygodniu 9. CEL CYKLU: [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 175 Data: 5/16/2021 2:57:55 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam jestem aktualnie na T3 50ug zrobilem sobie teraz badania zeby sprawdzic jak dziala i wydaje mi sie ze za słabo i zastanawiam sie nad lekki podniesieniem ale nie jestem przekonany jakie wyniki powinny byc na tej dawce prosze o pomoc pozdrawiam /SFD/2018/5/15/0a7181d0f5ba454dbc2ee52133dd4bd0.jpg [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 2368 Data: 5/15/2018 11:33:00 AM Liczba szacunów: 8
  • Witam. Zalaczam zdjecie po wykonanych badaniach tarczycy. Zrobione zostaly pod katem duzego problemu w budowaniu masy. Mimo duzej nadwyzki kalorycznej problem z budwaniem masy jest wyjatkowo duzy. Utrata jej przychodzi natomiast bardzo latwo bez zadnej dodatkowej aktywnosci fizycznej. Wyniki wskazuja TSH i FT4 w normie, oraz dlikatnie podniesione [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1408 Data: 2/1/2019 11:15:47 AM Liczba szacunów: 2
  • Witam. Mam dosyć nietypowe pytanie, robił ktoś badania ft3 jedząc T3? Pytam bo nie mam dostępu do T3 i jade na T4. Euthyrox wg mnie działa, tylko jest to lek który trzeba jeść bardzo długo. Ja wg zaleceń lekarza biore na niedoczynność tarczycy już 1,5 roku. Wyniki ft3 mam ponad norme i czuję sie super (bez tego dramat). I jestem ciekawy jaka to [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 339 Data: 1/15/2020 7:47:22 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam! Jestem 3 tyg po cyklu z T3 unifarmy. Zużyłem 60tab. z zejściem z dawki do 6,25mcg zrobiłem wczoraj wyniki badań i wyszło: TSH: 3,3597 (norma 0,490 - 4,670) FT3: 3,90 (norma 1,45 - 3,48) Czy ten wynik może świadczyć o jakiś nieprawidłowościach typu nadczynność/niedoczynność czy to normalne po cyklu z środkiem jakim jest T3?

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1371 Data: 8/2/2013 1:12:47 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] temu bralem t3 w dawce do 75 mcq i niestety zle sie to dla mnie skonczylo bo teraz jestem w niedoczynnosci i musze lykac tablety do konca zycia. Wciaz daleko mi do dobrego samopoczuczia dlatego pytam was jaki jest wasz poziom tsh ludzi zdrowych oraz wartosci hormonow ft3 i ft4 nie chodzi mi o normy laboratoryjne tylko jak to wyglada w praktyce

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1016 Data: 11/20/2011 8:47:50 AM Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań TSH/FT3/FT4

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    http://s5.ifotos.pl/img/tshjpg_wpnssaa.jpg Pomoże ktoś zinterpretować? Niby wszystko w normie ale troche wysoko FT3 a nisko FT4

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 3063 Data: 10/31/2014 6:12:01 PM Liczba szacunów: 1
  • norma tsh ft3 ft4

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    badaanie krwi wykazało: TSH 3-cia generacja 0,559 czy to jest prawidłowy wynik dla mężczyzny 73 lata ?, stwierdzam trudności w oddychaniu, szybką pracę serca i bolesne sutki w piersi, tętno ponad 90 uderzeń na minutę, ciśnienie 90 / 140

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1708 Data: 12/1/2010 12:26:01 PM Liczba szacunów: 0
  • Pytanie o Tsh ft3 i ft4

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Koledzy robiłem sobie TSH bo lekarz podejrzewał objawy. wyszło mi 1.83 wiec chyba ok. ale moje pytanie. Czy jeżeli chodzi o tarczyce to trzeba robić badanie FT, czy jak TSH jest ok to już lekarze nie kierują na ft3 i4??? tzn ze jak tsh jest normie to na ft nie ma potrzeby, jest ok czy moze byc ze tsh ok a ft 3 i 4 bedą złe???

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 804 Data: 6/2/2013 4:19:41 PM Liczba szacunów: 0
  • Wysokie TSH niskie FT4 i FT3

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Moje wyniki tsh 4,9, ft4 15,15, ft3 3,83.Wyniki ft4i ft3 w normie ale czy one też mają różne normy w zależności od wieku pacjenta? Endokrynolog dopiero w czerwcu. przepisany przez lekarza ogólnego euthyrox 25 -1 tab. rano. Czy mam stosować czy poczekać na specjaliste.

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1253 Data: 3/24/2016 7:09:19 PM Liczba szacunów: 0
  • ft3 i ft4 normy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Moje wyniki: Ft3 - 3,88 Ft4 - 1,03 Czy są to wskazania prawidłowe. Chcę zaznaczyć, że od bardzo wielun lat jestem pod kontrolą lekarza. Przeszłam operację usunięcia wola. Niedawno poddano mnie leczeniu jodem rqadioaktywnym.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1420 Data: 3/1/2011 11:36:08 AM Liczba szacunów: 0
  • Badanie ft3 i ft4 bez tsh

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Czy jest sens robić badanie ft3 i ft4 bez tsh? TSH miałem badane 2 razy w poprzednim roku przez lekarza 1 kontaktu i wyszło jakoś 2,5, więc teraz chciałem na własną rękę pójść i oznaczyć ft3 i ft4 już bez tsh, starczy czy coś dodać w kontekście tarczycy?

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1079 Data: 3/17/2017 6:25:26 PM Liczba szacunów: 2