SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

exe

  • ile dac exe?

    Temat
    Doping
    PRO

    [...] na maxa -przysiad: do 100kg nie na maxa Wyniki badan ponizej ,testosteron bedzie wynik za pare dni ale napewno jest max ,estro prawie 3x ponad norme. Dwa pytania: Ile dac exe na zbicie estro do gornych widelek.Zaczyna podlewac ,oslabienie brak energi.(jest ok ale jednak czuje to wysokie estro) Chce dorzucic T3 ,wyniki tarczycy prawidlowe na [...]

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 5175 Data: 1/19/2018 12:02:42 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] sie znalezc czas i zrobic badanie. Wyj**ałem provi takze bo czulem w sumie troche prostate juz wiec tym bardziej, nolve odstawilem. I zastanawiam sie czy nie wrzucic exemestane po prostu 25 mg e3d i zostawic dostinex 0,5 mg ( a moze zwiekszyc ? ) na estro moglbym brac provi ale ze wzgledu na wysoka ilosc androgenow wole exe. Jak uwazacie [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1960 Data: 2/9/2015 5:58:00 PM Liczba szacunów: 1
  • dawkowanie exe

    Temat
    Doping

    [...] i pod naciskiem wyczuwam twarde. badanie wykazało : ESTRADIOL 106 pg/ml norma < 77pg/ml nie jest bardzo wysoko ale i libido delikatnie spadlo. estro bede zbijal exe i teraz jak dawkowac? towaru mało wbijam wiec chyba nie ma co dawac duzej dawki. gdzies wyczytalem ze daja 1/4 tabl ed i estro jest w ryzach. tak poza tematem dzisiaj [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 5018 Data: 1/12/2015 12:12:10 PM Liczba szacunów: 2
  • Exe czy nolva do mety?

    Temat
    Doping

    [...] ok. 3000 16. WYNIKI SIŁOWE: nie robię maxów Witam Od 10 tyg jestem na enanie 0,5g ew. Na dniach chcę dodać metę 30mg ed na 6 tygodni. Pytanie: co sprawdzi się lepiej, exe czy tamox? Nie chcę za dużej retencji i wzrostu ciśnienia. O gino się raczej nie martwię, bo kompletnie nie mam predyspozycji. Myślałem, żeby dać 10mg nolvy, a pod koniec [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1338 Data: 10/21/2016 5:22:43 PM Liczba szacunów: 0
  • redukcja exe

    Temat
    Doping

    [...] , na redukcje poleci 500 testa week do tego chcialem dodac t3 ale w zamian zaproponowano mi t4 w dawce 200mcg na czczo i podobno da ten sam efekt co 50mcg t3 . posiadam też exe i pytanie czy od razu na poczatku dac czy np za 2 tygodnie . nie wiem jak brac exe (etadron apteka). t4 planuje leciec 50 dni . wszystko na diecie vlcd . planuje jeszcze [...]

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 2229 Data: 5/28/2014 7:20:35 AM Liczba szacunów: 13
  • [...] WYNIKI SIŁOWE: -klata: -martwy ciąg: -przysiad: Stosuje obecnie tamoxfien w dawce 20mg ed w celu zmniejszenia aromatyzacji na cyklu 100mg propa solo, dziś będę miał exemestane (Symex). Ile tego brac i co ile? 6,25mg e2d będzie ok czy bardziej 12,5mg e2d? Biorac wczoraj 20mg tamoxifenu na noc dziś jaka dawke przyjąć? I czy w ogole dziś [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 510 Data: 5/1/2015 10:29:53 AM Liczba szacunów: 0
  • Redukcja, estro, exe

    Temat
    Doping

    Witam, biorę samego propa już 8 tygodni 100mg e2d. Jestem na redukcji. Badania przed cyklem po 6 miesięcznej przerwie od trenu i propa wyszły: Estradiol 15,8 pg/ml norma 25,8-60,7 Testosteron 2,66 ng/ml 2,8-8,0 Jak pisałem wszedłem na propa. Po 5 tygodniach na propie zbadałem estro bo libido poszło w dół, brak pełnego wzwodu itp, wyszło 2 razy [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1145 Data: 3/9/2016 11:35:42 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 125kg -martwy ciąg: 160kg -przysiad: 135kg Siemanko. Suplementuje obecnie cypio 400mg e5d, Novothyral 100 4 tab i exe 1/2 tab e2d Myślałem ostatnio nad zamienieniem novo lub połączeniem go z innym T3, trochę niepokoi mnie ilość dodatkowego T4 w novo. W związku z tym mam takie pytanka: - [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 527 Data: 6/3/2016 4:19:24 PM Liczba szacunów: 4
  • [...] od 8 miesięcy leci sam test prop e2d 100mg lub cypio 300mg e5d. Od zawsze miałem wysokie estro przy wbijaniu i marne samopoczucie, problemy z libido itp. Odkąd zbijam symexem jest zaj**iście :) Exe do tej pory dawałem 0,5 tab 12,5mg e4d. Estro w normie lub lekko poza skalę. Hcg wbijam co 2 miesiące 5000iu rozbite na 3-4 razy co 2 dni. Wiem [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 711 Data: 5/1/2019 11:05:50 PM Liczba szacunów: 4
  • [...] 150 -martwy ciąg: 180 -przysiad: 150 Witam, chce zacząć cykl 1-16 enan 500mg/ew + 1-16 bold 750mg/week, tendencja do wywalonego estro (naturalnie 2xnorma) jak dawkować ari/exe podczas cyklu ? Jak radzić sobie z krwią na boldzie ? Jedni polecają acard,drudzy aspiryne w bardzo dużych dawkach, inni jeszcze spuszczanie krwi. Jak to jest, jeśli [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 566 Data: 12/1/2016 4:13:05 PM Liczba szacunów: 0
  • Exe - tamox pytanie

    Temat
    Doping

    [...] POROSTU OWŁOSIENIA: 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2140 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 145 -martwy ciąg: 200 -przysiad: 160 Obecnie lecę sobie cypio 250e3d, do tego exe 1/2 tab e2d. Wypadł mi wyjazd za dwa dni i wczoraj wziąłem ostatnią połówkę exe, nie zdążę ogarnąć do jutra nowego opakowania i moje pytanie, czy przez tydzień mogę [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 988 Data: 3/14/2016 9:27:23 AM Liczba szacunów: 0
  • Exe i retencja

    Temat
    Doping

    [...] bombie 1-8 prop 100e2d 8- xx enan 250e4d na propie już miałem retencję pomimo deficytu kcal i redukcji. E2 wyszedł mi na poziomie 209 gdzie norma 20-60 . Wziąłem 25 mg exe w poniedziałek i 25mg w czwartek, w piątek poleciałem na badanie zszedłem na 48. Od tamtej pory biorę 1/4 tabsa exe co 4 dni . Mijają 2 tygodnie a retencja nie spada [...]

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 2124 Data: 4/8/2017 5:54:07 PM Liczba szacunów: 1
  • Cześć, Pytanie do znawców tematu: obecnie jestem w 9'tym tygodniu cyklu na enanie, leci 500mg/week, od początku kwietnia dorzuciłem do cyklu exemestane (symex) bo estro mocno dokazywało (~180 przy normie do 42) powodując początki gino - swędzenie sutków + zgrubienie pod lewym. Obecnie estro zbite do ~40 (norma do 42), biorę cały czas 1/2 tab. exe [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1021 Data: 5/7/2014 7:24:30 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] lub bić coś dalej, nie wiem czy, wyniki w normie. 3 dni przed badaniem napilem się, zjaralem (1raz od sylwka) i cała majówkę jadłem śmieciowo) I pyt2: Jak brałem pół tabsa exe w każdą niedzielę to w piątek miałem 30/44 estradiolu a miesiac jak nic to 109/44 Jak radzicie dobrać i dopasować dawkę by było go ok 50 max 60? Nie wiem dokładnie jak [...]

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 313 Data: 5/5/2020 8:35:49 PM Liczba szacunów: 3
  • Dawkowanie exe

    Temat
    Doping

    [...] %-) Estradiol 110 pg/ml (<62pg/ml) Prolaktyna 7,67ng/ml (4,04 - 15,20ng/ml) FT3 9,5 (2,0 - 4,4) W związku z powyższym mam pytanko, od początku cyklu mam pod ręką exe na zbicie estro, jak dobrać optymalną dawkę? Od paru dni czuję nadwrażliwość lewego sutka, prawy chyba bez większych zmian. Dzięki za pomoc i pozdrawiam. Zmieniony przez [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1376 Data: 4/9/2016 6:23:39 PM Liczba szacunów: 1
  • [...] dol aZ do łopatki pleców przy siadach przednich , ale to dało się ogarnąć i wystarczyło nie robić ciężkich ciągów i sq. Przeszedłem na cyp 500,50vina i clen. Do tego exe na zbicie estro i nie wiem czy to mi się samo pogorszylo czy te środki mają jakiś wpływ. Obecnie wstanie rano z łóżka to katorga a zdjęcie rtg nic nie wykazały. Dodam [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 559 Data: 6/7/2014 9:17:07 AM Liczba szacunów: 0
  • witam, mam pytanko jak dawkować exe 25mg, predzej brałem ari jakos 1mg e5d i było w miare okej, teraz mam exe i ogólnie w tamtym tygodniu pon/wt/sr wziąłem po jednej całej 25 bo wywaliło mi estro po hcg czułem po sobie i w piątek czyli po dwóch dniach od ostatniej tabletki zrobiłem badania dzis odebrałem wyniki i są takie jak poniżej na zdj. estro [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 451 Data: 2/18/2019 9:10:01 PM Liczba szacunów: 7
  • Ból jądra, exe

    Temat
    Doping

    Witam, pisałem jakis czas temu temat przed zaczęciem cyklu. Przedstawie wiec co biore: 250 cypionat/e7d 60t3 ed Jestem na tym ponad 2 tygodnie, z t3 troche dluzej, waga ladnie zleciala 3-4kg ale jak sie wkrecil test to podskoczyla o 3kg. Mam pare pytan: Tu gdzie mieszkam mam lipe z badaniami, a czuje ewidentne zalanie woda od testa, suty [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 732 Data: 3/1/2016 5:55:11 PM Liczba szacunów: 0
  • exe a problemy ze snem

    Temat
    Doping

    Witam obecnie lece 250mg testa enan e4d, do tego biore exe 1/4 e2d i cabasser 1/2 e7d, exe i cabasser zacząłem brać jakieś półtorej tygodnia temu , a od tygodnia mam problemy ze snem śpię po kilka godzin dziennie, i jest mi bardzo ciężko zasnąć, wcześniej nawet będąc na cyklu nie miałem takich problemów spałem po nawet 10h dziennie, troszeczkę [...]

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 1301 Data: 5/21/2016 10:05:04 AM Liczba szacunów: 2
  • Krotkie pytanie o exe

    Temat
    Doping

    [...] mysli" robie badania i eztradiol zawsze jest ok 80-95/40 wiec biore tabletke na dwa razy e3d i mam spokoj na jakis miesiac. Wlasnie sie dowiaduje ze jak juz raz wrzuce exe to musze je dawkowac do konca. Prawda czy falsz? Waga 80+ Wiek 30 Wzrost 178 Bf 12 Cel masa miesniowa Ekto Staz 2lata+ Zmieniony przez - Jestesszpetna w dniu 2019-04-17 [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 158 Data: 4/17/2019 1:53:30 PM Liczba szacunów: 0