SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

e6d enan

  • Celuję w coś takiego 1-8 bold 500 e6d week tren 50 e2d test 400e6d 8-24 tren 75 mg e2d bold 600 e6d enan 400 e6d Tren jest pewny kwestia tego ,że Ace nie próbowałem i chciałem zaczac od 50 e2d bo ostatnio jak lecialem 200 e3d tri trena z bioniche to wytrzymałem 7 tyg bo agresja i samopoczucie niszcace psychike a do tego proby watrobowe 3xnorma a [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 920 Data: 4/28/2016 8:12:50 PM Liczba szacunów: 0
  • Panowie odswiezam temat sprzed miesiaca bo pojawila sie mala zmiana i potrzebuje waszewj porady. Obecnie leci 20tydzien enan + bold, bold 500mg e6d enan 500mg e5d. Właśnie wrocilem, z 2 tygodnich wakacji, i glupio sie przyznac ale ciapki mi 2 dnia pobytu zaje**li torbe z bagazem podrecznym gdzie mialem przygotowany strzaly na wyjazd. Dzisiaj [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1091 Data: 6/27/2016 7:37:17 PM Liczba szacunów: 0
  • DNP-protokoły brania

    Post
    Doping
    PRO

    [...] tylko zbić bf do 10, niestety moje wcześniejsze sposoby czyli cf i sw odpadają. Podkreślam, że możliwie szybko z powrotem do zdrowia wracam do w/w sportów. Leci: Enan 250mg e6d (od stycznia, zwiększyłem niedawno z e7d) Bold 350mg e6d (2 tyg) Ghrp6 150mg 3xd (od operacji - 5 tyg) Założenie jest trening 5x i cardio lub interwały codziennie. Miska [...]

    Odpowiedzi: 2738 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/29/2018 2:14:04 PM Liczba szacunów: 0
  • Cykl na 2018r

    Post
    Doping
    PRO

    Musi być naprawdę nieczysto, skoro przy trzech treningach stójki dalej masz tyle w pasie, przy Twoim wzroście to bardzo dużo. Lepiej miskę przytrzymaj i przyredukuj na tym specyfiku, bo będziesz płakać przez kolana niedługo. Ja bym dał osobiście z tego, co masz: 1-5 tura 30mg ed 1-5 enan 250mg e6d 6-14 enan 250mg e5d Dokup hcg i clom do odbloku.

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 2200 Data: 1/9/2018 2:26:50 PM Liczba szacunów: 0
  • antydepresanty

    Post
    Doping
    PRO

    Test enan/ cyprio 250mg e6d albo prop 50 mg eod. Do tego johimbina jest naprawdę spoko. Symex, cabaser, hcg, clomid, tamox ogarnij i kontroluj hormony. Nie warto się męczyć zwłaszcza w twoim wieku gdzie test jest nisko itp. Polecisz na bombie kilka tygodni/miesięcy wszystko ogarniesz i odblok czy jak tam będziesz chciał :) Do tego ogarnij dobrą [...]

    Odpowiedzi: 39 Ilość wyświetleń: 6779 Data: 1/26/2018 10:09:13 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] pytanie o poniższe wyniki: Estradiol (E2) 147,40 pg/ml < 39,80 Prolaktyna (PRL) (N59) 11,2 ng/ml 2,1 — 17,7 Testosteron (TTE) 2636 ng/dl 241 — 827 Bity jest Enan 1 amp/e6d z deklarowanym stężeniem 300mg/ml badanie wykonane 4 dzień po strzale również co 6 dni idzie 200mg deki razem w jednej lotce Co myślicie -dobry enan ? Deca nie wiem [...]

    Odpowiedzi: 58349 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/8/2016 9:28:39 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] pytanie o poniższe wyniki: Estradiol (E2) 147,40 pg/ml < 39,80 Prolaktyna (PRL) (N59) 11,2 ng/ml 2,1 — 17,7 Testosteron (TTE) 2636 ng/dl 241 — 827 Bity jest Enan 1 amp/e6d z deklarowanym stężeniem 300mg/ml badanie wykonane 4 dzień po strzale również co 6 dni idzie 200mg deki razem w jednej lotce Co myślicie -dobry enan ? Deca nie wiem [...]

    Odpowiedzi: 58349 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/9/2016 5:53:48 AM Liczba szacunów: 0
  • Estradiol 11 -44. Wynik 156 Progesteron 0.1 -0.2 wynik 0.3 Prolaktyna 3.46 - 19.40 wynik 11.77 Testosteron 47 -980 wynik powyżej 3460 Lecę 250mg Deca e6d Teść enan 375mg e6d Co strzał 1/3 exe e6d Co 2 strzały 1/3 cabaser e12d Pomoże ktoś dobrać dawkę exe i jak obniżyć progesteron W moim temacie nikt nie odpisuje

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/31/2019 11:26:14 AM Liczba szacunów: 0
  • Nie wiem czy dobry ale dla porównania znajomy leci enan 300mg/e6d i też 4 dni po piku miał coś ponad 2600

    Odpowiedzi: 58349 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/20/2016 10:03:16 AM Liczba szacunów: 0
  • Panowie nietypowe pytanie, 250 enan e6d, po jakim czasie w krwiobiegu będzie tyle teścia, żeby wyszło w normie ? ( 3/4 górnej granicy np) (na badaniach)

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/13/2019 8:27:17 PM Liczba szacunów: 0
  • Panowie nietypowe pytanie, 250 enan e6d, po jakim czasie w krwiobiegu będzie tyle teścia, żeby wyszło w normie ? ( 3/4 górnej granicy np) (na badaniach) 24 dnia masz Max i już tak zostanie. Na twoim miejscu bił bym pół dawki ale co 3 dni.

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/13/2019 8:34:30 PM Liczba szacunów: 0
  • a CJC solo lecisz? CJC z DAC póki co solo, jak będzie git to dorzucę fragment. Tzn. jeszcze enan e6d ampa redukuje. Zbadam HGH i IGF, już poszły w sumie 2 strzały coś powinno działać.

    Odpowiedzi: 42232 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 8/26/2019 1:53:37 PM Liczba szacunów: 0
  • W innym temacie nie moge sie doczekac odpowiedzi moze tutaj ktos mi odpowie. Na dniach zamierzam wejsc na taki cykl: 1-10 enan 250mg e7d /'testoviron' shering 1-8 deka 200mg e6d /organon Moze tak byc czy cos zmienic? Aha wczesniej bralem prolo e5d 200mg bodajze,pozniej 200 mietkow z jelfy 30mg ed . Od ostatniego minal rok. Zmieniony przez - krak85 [...]

    Odpowiedzi: 139 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/18/2008 5:19:26 PM Liczba szacunów: 0
  • Przybijam hcg poszło narazie 4x2500 e3d, w tle enan 250mg e6d. Po wbiciu hcg zauważyłem że mi strasznie kostki napuchły. Możliwe że od hcg czy zbieg okoliczności?

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/24/2018 2:40:02 PM Liczba szacunów: 0
  • Siema ja zrobił bym to tak: Oczywiście wszystko z EFP 1-10 Deca 250mg e6d 1-12 Enan 250mg e6d 13-16 PCT: Dzień 1 300mg Clomidu + 20mg Nolvadexu Dni 2-11 100mg Clomidu + 20mg Nolvadexu Dni 12-21 50mg Clomidu + 20mg Nolvadexu Mozesz na kicka dorzucic metke na poczatku : 1-6 Meta 15mg 20mg 25mg 25mg 20mg 15mg 1-10 Deca 250mg e6d 1-12 Enan 250mg [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1773 Data: 11/18/2008 12:10:06 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] się nie boję bo przetrwały dosyć długą przygodę pod kryptonimem meta+wino :D No to panowie czekam na propozycje i dołączam swoje kombinacje... I 1-4 m-drol 1kap 1-4 enan 250 e6d 4-9 enan 250 e4d 5-11 npp 100 e2d 10-12 zejście propem? II 1-4 m-drol 1kap 1-4 enan 250 e6d 4-9 enan 250 e4d 5-11 vin 30 ed 10-12 zejście propem? Zmieniony przez - [...]

    Odpowiedzi: 62 Ilość wyświetleń: 6692 Data: 1/14/2010 10:47:48 AM Liczba szacunów: 0
  • Dodam, że leci enan ok 400-450mg e6d , npp100e3d i zacząłem tribold narazie 300e6d ale chcę przejść na chociaż te 600 mg e6d /SFD/2017/3/24/2186abf53a4d4bd49168389b2773615e.jpg Ostatnio jeszcze zajadałem exe po 1 tab ed przez 3dni żeby estro zbić a teraz po 0,5 i chce przejść na 0,5 e2d Zmieniony przez - sHarkYy w dniu 2017-03-24 13:48:36 [...]

    Odpowiedzi: 699 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/24/2017 1:46:52 PM Liczba szacunów: 0
  • 2cykle

    Post
    Doping

    [...] ale złapałem infekcje układu moczowego + infekcje jądra i leczenie antybiotykami przez prawie 2 miechy i wyjazdy wakacyjne troszkę popsuły efekty treningowe Teraz enan 250 e6d waga 86-87 i ok 16-% Układam plan na najbliższy czas 1. Pociągnąć redukcja i zgubić ta 5ke co wpadła przeznwakacje przed masówka 4 tyg enan sam + ew ECA + Yohi Czy + [...]

    Odpowiedzi: 55 Ilość wyświetleń: 3346 Data: 9/6/2018 10:56:50 AM Liczba szacunów: 0
  • 2cykle

    Post
    Doping

    [...] ale złapałem infekcje układu moczowego + infekcje jądra i leczenie antybiotykami przez prawie 2 miechy i wyjazdy wakacyjne troszkę popsuły efekty treningowe Teraz enan 250 e6d waga 86-87 i ok 16% Układam plan na najbliższy czas 1. Pociągnąć redukcja i zgubić ta 5ke co wpadła przeznwakacje przed masówka 4 tyg enan sam + ew ECA + Yohi Czy + [...]

    Odpowiedzi: 55 Ilość wyświetleń: 3346 Data: 9/6/2018 1:13:36 PM Liczba szacunów: 0
  • W tym tygodniu zrobię badania Lecę 250mg Deca e6d Teść enan 375mg e6d Co strzał 1/3 exe e6d Co 2 strzały 1/3 cabaser e12d czy mogę jakoś sprawdzić czy HCG działa na przykład idąc na badania przed i po? Zmieniłem dostawcę i nie wiem czy nie mam wyj**ki

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 1975 Data: 7/24/2019 1:30:52 PM Liczba szacunów: 0