SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

clomid lekarz

  • Ginekomastia- wyniki badań

    Post
    Zdrowie i Uroda

    [...] ? Wyniki masz normalne w normie to że jeden ma testosteronu 600 w normie to już sprawa genów itp na to nie masz wpływu. Każdy tylko kto tu ma wyniki w normie choć myśli że jest nisko a nie jest od razu już chce testosteron albo clomid. Lekarz ci powie co dalej robić jak trzeba oczywiście jak jest w ogarnięty a dziś trudno o dobrego lekarza.

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1050 Data: 6/3/2015 11:11:29 PM Liczba szacunów: 0
  • Panowie konsultowałem sie z kilkoma endo oraz okulista takl samo wielu ludzi piszę w internecie ze clomid nie powoduje stałego uszczerbku wzroku tylko na czas brania ale są też przypadki ze ktoś stracił wzrok nawet - 1 Dioptri tylko nie wiem czy faktycznie można to przypisać do clomidu czy było to spowodowane [...]

    Odpowiedzi: 205 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/6/2018 1:53:45 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] tym problemu lecz ja jakoś w to nie wierze i w tamtym roku pct zrobiłem na samym hcg lecz usłyszałem ze nie stosuje się pct samym hcg do tego słuzy sermy clomid , tak samo bez sensowne jest podawanie hcg w czasie trt co lekarz tak inne teorie ale jak to w praktyce jest bo os hpta zostaje bardziej [...]

    Odpowiedzi: 205 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/3/2018 7:44:39 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] cyklu HCG przez ok 3 miesiace i poziom FSH wzrósł i to znacznie. Po HCG po ok 10dniach zaczalem wcinac Clomid 100mg ed przez 3dni i dalej ciagne po 50mg ed. Lekarz mowil ze clomid zbedny juz bo 30-40dni i samo wroci do normy ale jednak wole przyspieszyc to wszystko, o tamoxie nic nie wspomnial nawet. za ok 4tygodnie zrobie kolejne badania. moze [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 8/27/2011 8:18:59 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam ! Mam 20lat..wzrost 185cm..waga 60kg i od 2 lat nie moge przybrac na masie..wygladam na 16latka ;/ robilem diety,bralem odzywki dla sportowcoc i nic ;/ lekarz mowi,ze mam bardzo szybka przemiane materii ;/ bralem takze Megace i przytylem tylko 5kg ;/ teraz myslalem,zeby wziasc [...]

    Odpowiedzi: 357 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/29/2008 4:06:14 PM Liczba szacunów: 0
  • Pozwolę się wtrąciić do tematu. Otóż ja biorę clomid w celach leczniczych (lekarz kazał brać 2 miesiące w dawkach). Powodem było lh na poziomie 1,7(1,1-7), testosteron na poziomie 5,5(3-10,6) i związany z tym całkowity brak libido. Swojego czasu też miałem prolaktynę powyżej normy, ale myślę że teraz po bromergonie jest już niska. Po niecałym [...]

    Odpowiedzi: 63 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/12/2011 10:18:24 AM Liczba szacunów: 0
  • Cykl Metanabolem

    Post
    Doping
    PRO

    [...] dla sportowcow..potem kumpel namowil mnie na megace i nic. Wszystkich to zdziwilo bo po megace czlowiek 5-10kg tyje. Lekarz mowil,ze mam bardzo szybka przemiane materi. Teraz pytanie do was..Czy sprobowac brac METE po 3 tabletki + kreatyna + witaminy + hepatil + clomid +silownia 3 razy w tygodniu + oczywiscie dieta i picie duzej ilosci wody ?

    Odpowiedzi: 1692 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/29/2008 1:23:47 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] go za efekt który osiągnął. Gdybym sam się odblokowywal na pewno nie zrobilbym takiego odbloku bo mi się to strasznie prymitywne wydawało bo poszło trochę hcg i sam clomid do oporu w potężnych ilościach i długim czasie. Jeśli ktos popłynął z koksem jak ja i uważa że już się nie odblokuje warto skorzystać z lekarza bo nawet jeśli dr. nie [...]

    Odpowiedzi: 171 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/29/2021 12:49:52 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] go za efekt który osiągnął. Gdybym sam się odblokowywal na pewno nie zrobilbym takiego odbloku bo mi się to strasznie prymitywne wydawało bo poszło trochę hcg i sam clomid do oporu w potężnych ilościach i długim czasie. Jeśli ktos popłynął z koksem jak ja i uważa że już się nie odblokuje warto skorzystać z lekarza bo nawet jeśli dr. nie [...]

    Odpowiedzi: 171 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/31/2021 11:05:19 AM Liczba szacunów: 1
  • [...] mi zależy na nie tak zwalonym samopoczuciu itp. Jak nie odpisze mi do wieczora to wezmę dostinex. Czyli wstępnie 0,25 mg e7d. Badania teścia, estradiolu i prolki zrobić myślę tak za 7 dni od momentu wzięcia tabsa? I tak nawiasem, brać razem z clomidem, czy może odczekać i najpierw wziąć clomid, po kilku godzinach np. dostinex? Czy nie ma różnicy?

    Odpowiedzi: 54 Ilość wyświetleń: 16612 Data: 9/29/2017 3:29:56 PM Liczba szacunów: 0
  • Brak Libido Brak Popędu

    Post
    Doping
    PRO

    Ja brałem clomid przez 3 miesiące i wczoraj zrobiłem badania: Testosteron 36,7, norma 8,6-29 / SHBG 37 norma 18,3-54/ FAI (free andr index) 98,9 % norma 25-92,6 / Kortyzol 27,74 norma 6-18 / FSH 5,24 norma 1,5-12 / LH 11,58 norma 1,7-8,6 / Prolaktyna 7,15 norma 4-15 a libido jak nie było tak nie ma. Także teraz spróbuje antydepresantami ale takimi [...]

    Odpowiedzi: 155 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/6/2017 5:55:10 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] który mnie prowadzi. Co do prolaktyny - podkreślam, że zawsze była idealnie w normach kiedy nie byłem leczonym (czyli przy niskim teście, lh oraz fsh). Wchodząc teraz na clomid widziałem, że ta idealnie od zawsze trzymana przeze mnie prolka wybiła w górę i prawdopodobnie to było powodem dlaczego poprzednie moje przygody u innych endo (hcg [...]

    Odpowiedzi: 54 Ilość wyświetleń: 16612 Data: 9/28/2017 4:36:54 PM Liczba szacunów: 0
  • 50 mg dziennie, wcześniej brałem przez 2 tygodnie na własną rękę nieapteczny clomid, ale poprawy po odstawieniu nie było. Lekarz powiedział, ze 2 tygodnie to zdecydowanie za mało i kazał brać 2 miechy.

    Odpowiedzi: 63 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/12/2011 10:54:45 AM Liczba szacunów: 1
  • Lekarz to Cię skasuje 250zł za wizytę, pomaca po jajach i przepisze clomid. Tak było u mnie :-) LH i FSH na pewno sprawdź i hormony jak chłopaki rozpisali.

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/25/2017 10:20:18 AM Liczba szacunów: 0
  • No clomid brałem przez 12 miesięcy lekarz ciągnął i tytlko kasę nabijał po tym wszystkim wróciło do stanu wyjsciowego .Wczoraj wziąłem 1 ampułkę za tydzień zrobię badania jak to wygląda generalnie chcę jakiś czas polecieć jak będzie lepiej to pomyślę o zostaniu jak nie to odblok i zabawa dalej w ciemno .

    Odpowiedzi: 122 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/8/2018 6:55:35 PM Liczba szacunów: 0
  • Clomid w aptece...

    Post
    Doping
    PRO

    Bo powinno być napisane Clostilbegyt, a nie Clomid! Jesteś pewien że lekarz wypisywał ci receptę.... Olek, olek_b@wp.pl

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/17/2001 10:33:04 AM Liczba szacunów: 2
  • [...] dniach cloma łącznie 24tabletki w połowie odbloku spadek libido do 0. Przestałem po 24 tabletkach przeszło tydzień przerwy i znów 1op hcg libido wróciło do normy 4 dni przerwy i clomid po chwili znów spadek do zera... jadra na hcg reagują prawidłowo po pierwszym strzale urosły . Lekarz zalecił mi brać 5000tys hcg co 5 dni . Nie wiem co robić juz

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 6892 Data: 11/26/2017 4:16:58 PM Liczba szacunów: 0
  • Hcg blokuje stosuje się najpierw. Hcg i bada się testosteron czy jądra reagują jak jądra działają. Wchodzi się na sermy typu clomid nigdy hcg razem z clomudem zwłaszcza taka dawka 2500 iu ja niewuem coto za lekarz jakiś d****

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 6892 Data: 11/27/2017 8:20:31 AM Liczba szacunów: 0
  • Clomid to pierwszy rzut leczenia w przypadku niedoboru testa - przynajmniej tak powinno być. Kumaty lekarz zawsze zacznie od tego, lub dodatkowo wrzuci jakiś IA by stumulować sprzeżenie zwrotne ujemne. Ja lecę już prawie rok i nie miałem żadnych skut.ubocz. Myślę, że można lecieć długo i to bardzo jak nie masz sajdów. Stan jader pomijam bo myślę, [...]

    Odpowiedzi: 41386 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 8/26/2020 4:38:22 PM Liczba szacunów: 0
  • Byłem po cyklu Propa 5% + Durabolin + meta, i nagle zauważyłem że mam problemy z libido, dodatkowo maiłem straszne problemy z układem moczowym, ciągle maiłem złudne wrażenie że musze szybko iść do toalety, jeśli chodzi o stosunki seksualne to były ok, ale wzwód trał bardzo któtko co denerwowało moja partnerke. Natychmiast udałem sie do lekarza [...]

    Odpowiedzi: 99 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/18/2008 10:11:41 AM Liczba szacunów: 0