SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

cell pump opinie

  • cell pump opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    czy mogę brać cell pump 3 miesiące po terminie ale jest szczelnie zamknięte i ani razu nie otwierane

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2991 Data: 2010-10-01 21:52:49 Liczba szacunów: 0
  • Opinie o CELL PUMP Biogenix

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam wszystkich,Chcialbym zasiegnac opini o Cell Pump biogenixa:jakie efekty z czym łaczyc.ile ma trwac kuracja i czy ogolnie sie sprawdza,Jeszcze ogolnie pytanie o jabłczan kreatyny,czy on naprawde sie sprawdza??A co myslicie o 3m1 creatin biogenix??i jeszcze jedno,Po treningu najlepiej gainer,a bialko po jakim czasie?.Pozdrawiam

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 11340 Data: 2004-10-09 22:06:03 Liczba szacunów: 0
  • Kawa czy herbata część I

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    btw, poproszę o opinię n/t Biogenix Cell Pump jak ktoś cos wie ...

    Odpowiedzi: 63480 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-10-07 09:39:01 Liczba szacunów: 0
  • Kafar1991/Dziennik/Do przodu nie zważając na przeszkody

    Post
    Trening dla początkujących

    Siema, dzisiaj dzień w miarę dobrze minął, żarcia wiele nie było dobrego, poza obiadkiem (pierś z kurczaka) tak to no cóż zupa, trzeba się wybrać na porządne zakupy (twaróg chudy np.) i jeść. Cell Pump doszedł i zastanawiam się kiedy cyklon rozpocząć. Czy teraz miesięczny dopóki nie skończę planu, potem mała przerwa regeneracyjna i kończyć dalej?

    Odpowiedzi: 248 Ilość wyświetleń: 11630 Data: 2008-04-21 22:17:24 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    iversal? jakie bialko Olimp Whey Pro Matrix , System Protein 80, Biogenix Prolongmatum, Ostrowia,Vitafit? 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: olimp kreatyna,cell pump 6) możliwości finansowe:200zl 7) uwagi (np: jestem po cyklu na saa)jestem po cyklu kreatyna+cell pump (*nazwa produktów które bierzemy pod rozwagę)

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-15 13:42:40 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel- jakościowa masa mięśniowa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: kreatyna Cell Pump BIOGENIX 3) staż: 8 MIESIĘCY 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Brałem tą kreatynę przez 4 tygodnie w marcu. Byłem bardzo zadowolony pomimo iż to była moja pierwsza a w dodatku bardzo prosta odżywka. Po cyklu niektóre koszulki były na

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-06-24 19:55:52 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa 2a) nazwa produktu/produktów*:x pand + nitro2, xpand + cell pump 3) staż:3 lata 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 1 rok 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: mono cell pump rezultaty dobre, oczekiwania spelnione 6) dokładny opis problemu/konkretne pytanie: ktore polaczenie lepsze i jak dawkowac??

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-01-05 13:04:49 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    witam i prosze o pomoc i doradzene w sprawie dawkowania cell pump plus mono vittalmaxa 1) cel:masa miesniowa 2a) nazwa produktu/produktów*:cell pump biogenixa plus mono vitalmaxa 3) staż:okolo roku 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego:3 tygodnie 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: 2 razy cykl z mono vitalm

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-05-06 13:59:32 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH v2

    Post
    Odżywki i suplementy

    ziennie, siła idzie bardzo wolno (ma ławeczce prostej najgorzej, ale nad tym zacząłem pracować) 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: mono, mono, cell pump, mono, cm3 , najlepsze efekty były na 2 pierwszych cyklach mono, cell pump słabo, nastepne mono słabo, cm3 zero efektów tymbardziej że brałem z nim przedtreningówke

    Odpowiedzi: 642 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-26 10:00:58 Liczba szacunów: 0
  • Prosze o sprawdzenie cyklu ;)

    Post
    Odżywki i suplementy

    tóre biore i thermala. Tak na razie chce jechac przez około miesiąc, ewentualnie pić wpc jako uzupelnienie diety w białko. Potem myslalem by wrzucić : W dni treningowe: Kreta cell pump przed treningiem, aakg troche dołoze oprocz tego co jest w cp , b-alanina na ukrwienie i pobudzenie tkanek, oraz lipoburn(potem jak się skonczy to na jego miejsce

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 555 Data: 2012-09-28 22:10:36 Liczba szacunów: 0
  • Chcesz aby ktoś poprawił Twój plan ? Wklej go tutaj

    Post
    Trening dla początkujących

    Powróciłem na siłownię mniej więcej w październiku. Zacząłem ćwiczyć wg ACT właśnie z sfd. Szybko jednak zmieniłem treningi na FBW bo o wiele wygodniejsze i czułem pewien niedosyt po ACT. Zacząłem jednak dokładać serii, gdyż czułem niedosyt po treningach - czasami wychodziło po 9 serii na dzień na niektóre partie... Dziś doszły do mnie kolejne supl

    Odpowiedzi: 1394 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-01-16 20:50:59 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: rzezba 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: cell pump i BCAA 3) staż:8 miesiecy 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: dobre bedzie polaczenie cell pumpa i bcaa. Moze macie cos innego na rzezbe. Najlepiej jakas kreatyna /stack + bcaa 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat:cm3 treca rok temu, ni

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-06-17 19:05:34 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Matiz1908 - DZIĘKUJE ZA ODP!:) BRAŁEM TYLKO 5G PRZEZ 20 DNI BO KUPIŁEM TYLKO 100 KAP I CHCIAŁEM ZOBACZYĆ JAK TO NA MNIE ZADZIAŁA, MIMO MAŁYCH DAWEK EFEKTY BYŁY BARDZO FAJNE!:) ZA NIM PRZECZYTAŁEM TWOJĄ ODP SAM WIEDZIAŁEM ŻE MÓJ CYKL JEST ZBYT KRÓTKI I TRZEBA COŚ Z TYM ZROBIĆ... PO PRZECZYTANIU POSTÓW NA NASZYM KOCHANYM!:) SFD:D POSTANOWIŁEM PO DOBR

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-09-07 03:08:37 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    ń z tańszymi kreatynami, natomiast xpand wydaje się też ciekawy- zawiera różne pompery, pobudzacze 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: mono x2, cell pump x2; drugi cykl na mono jak i drugi na jabłczanie dawały lepsze efekty niż pierwsze. Jabłczan łączyłem z X-plodem dodatkowe. Gdzieś tam pod rodze pojawiła się też AAK

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-08-08 14:12:20 Liczba szacunów: 0
  • TEST: **HORSE POWER** - Silny jak KOŃ !

    Post
    Odżywki i suplementy

    Nie no,jak juz sie wypowiadaja,tzn. ze stosowali dany suplement. Tutaj: http://www.sfd.pl/ULTIMATE_NUTRITION_Horse_Power-t294972.html przewaznie same pozytywne opinie mozna przeczytac. Swędzenie, dreszcze - mnie to nie spotkało. Pamiętam pierwszy stack, Cell Pump, pierwszy trening, CP jeszze rano wziete a nie przed treningiem. Pierwsza seria i pomp

    Odpowiedzi: 84 Ilość wyświetleń: 14320 Data: 2009-01-29 19:17:08 Liczba szacunów: 0
  • TANIE ODŻYWKI I SUPLEMENTY WSZYSTKICH FIRM

    Post
    Odżywki i suplementy

    Xpand to podobny kompleks co Cell Pump, ale biore pod uwage czynnik ekonomiczny, ze kupujac Cell Pump o ok. 70 zl taniej nix Xpand mozesz te pozostale 70 zl, ktore zaoszczedziles zainwestowac w inne odzywki, ktore wymienilem i lacznie osiagniesz lepsze efekty, szkoda ze zanim kupiles mono SNI nie zapytales o opinie innych osob, ja osobiscie tego by

    Odpowiedzi: 830 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-06-13 00:55:02 Liczba szacunów: 0
  • pierwszy cykl kreatynowy

    Post
    Odżywki i suplementy

    hi ok może i mógłbym przyjać trochę węgli ale sam nie wiem gdzie dołożyć aby było prawidlowo. mój maly rozkładzik dzienny: Rano: pobudka: bcaa, hmb, cell pump ok 30 min później śniadanko: jajko, dwie kanapki - chleb pełnoziarnisty, szynka, pomidor, herbata z miodem. ok 10-11 drugie śniadanie np. serek grani z pomidorem plus kanapka (chleb pełnozi

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 2806 Data: 2005-10-21 15:06:37 Liczba szacunów: 0
  • MuczakosMłody zdj 34,46,78,90,102,109,116,140,143

    Post
    Galeria Zdjęć

    em :) Dopiero w styczniu 2010, gdy zmieniłem siłownie na bardziej taka ogarniętą ;) Ludzi zobaczyłem jak ćwiczą, popytałem się jaka dieta itd. Ale na początku brałem xploda, jakieś gainer ;) Wszystko było bez głowy jakiś cell pump. A później z głową był xplode + cell mass :) Mocne odżywki jak na staż treningowy jaki wtedy miałem ;) Ale no cóż ;dd

    Odpowiedzi: 1876 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-03 18:45:00 Liczba szacunów: 0
  • Pierwszy cykl

    Post
    Odżywki i suplementy

    Moim celem jest zwiększenie siły i wytrzymałości. Mam już dobraną dietę, pozostaje tylko kwestia suplementacji: Chciałbym na pierwszy cykl spróbować taki zestaw: Dzień nietreningowy: Cell Pump raz dziennie 9,6g (jedna porcja) Dzień treningowy: Cell pump rano, po treningu 5g TCM z Bio Tech'u Słyszałem opinię że na pierwszy cykl powinno się robić mon

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1418 Data: 2007-09-30 15:37:33 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    A więc tak : 1) cel -masa mięśniowa 2b) nazwa produktu/produktów : DYMATIZE Xpand ULTIMATE Horse Power BSN NO-Xplode OLIMP Massacra BIOGENIX Cell Pump -niestety nie ma w sklepie SFD (tam się zaopatruje) 3) staż 2,5 roku 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie:Które z podanych stacków najlepiej by było ze sobą połączyć w celu najleps

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-14 19:21:56 Liczba szacunów: 0