SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

british dragon opinie

  • decabol 250 british dragon opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    jak stosowac

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 594 Data: 2012-08-08 14:20:02 Liczba szacunów: 0
  • METHANABOL TABLETS 10mg British Dragon jakie opinie?

    Temat
    Doping - zdjęcia

    jak w temacie, nie za wiele o tym w necie mozna znalesc.

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 12692 Data: 2009-04-26 13:15:54 Liczba szacunów: 2
  • British Dragon Stanabol Tablets - opinie

    Temat
    Doping - zdjęcia

    Jak w temacie.

    Odpowiedzi: 44 Ilość wyświetleń: 7607 Data: 2008-10-16 20:39:58 Liczba szacunów: 0
  • Boldenon z British Dragon czy International Pharmaceuticals - opinie

    Temat
    Doping

    Witam wszystkich. Jak w temacie.Chce kupic Boldka i mam do wyboru 2. Ktory lepiej czesze i z ktorej firmy zdarzalo sie wiecej fakow? Z gory dzieki.

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 2192 Data: 2008-02-15 10:22:02 Liczba szacunów: 0
  • Testobolin AP 10 strzałow i Metanabol British Dragon 200szt opinie cyklu

    Temat
    Doping

    witam chciałbym sie dowiedziec czy dobrze dobrałem cykl czy byscie cos zamienili na cos innego moj cel to masa miesniowa tak gdzies koło 6/7kg oczywiscie dieta bo trening bez diety jest jak sex bez kobiety ;) starz na siłowni koło roku.

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 875 Data: 2015-01-23 21:07:46 Liczba szacunów: 2
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    sustabol 350 british dragon 10x1ml. Czytalem stare opinie ze ok. a jak teraz?

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-02 12:14:56 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Witam jakie opinie o cypio i trenie a z british dragon? To nowe bd dziala dobrze niezłą sieczkę pare osób tu robi ludziom z bani. ten British Dragon niby "nowy" to jest polska podj**a pakowana w opakowania po omie którą też się podrabia. Orginał BD jest pakowany zupełnie inaczej w wytłoczki 2x wytłoczka po 5amp i kartonik normalny. co do jakości n

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-05-14 14:08:41 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Panowie kupilem oxanabolon z British Dragon 10 mg pakowany w blistrach z kodami chologramem data waznosci do 01/21 jakas nowa wersja tak mi przekazal deel czy ktos lykal te oxe u mnie popularna wsrod chłopaków ze sportow walki sporo osob na tym leci i bardzo chwali. Moge wstawic foto jak cos tylko nie wiem czy tu mozna ? Z gory dzieki za info Zmi

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-04-21 13:30:42 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Jakiej firmy Masteron i Deka?, mam dostęp do andro,central pharm, clinic pharmax, Genesis Andro z tego napewno działa bardzo dobrze. Jaka ture obecnie warto? Z Andro warto? Androche, biosira u mnie jedzą , bardzo zadowoleni z obu labów, BM też zbiera dobre opinie. Zresztą jeśli chodzi o orale to króluja właśnie te 2 laby (biosira, andro) :-) Kole

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-06-05 20:36:25 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    który enan pewny? Bioniche/Dose/Biosira/Alpha/Shree/Titan? Wszystkie laby są ok. Tren enan z british Dragon? Ktoś coś na ten temat? Prop z Vermodje? BD new to co brałem mogę polecić lab. international pharmaceuticals Tren acet 150mg jakies opinie ??? W realu opinie o IP są dobre. który turinabol teraz warty uwagi? Stosował ktoś w ostatnim czasie?

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-11 14:36:31 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Tren a - dostępne mam takie laby: British Dragon Venom Malay Tiger Titan PMP Który z nich wybrać? Zmieniony przez - Czapajka w dniu 2015-05-14 09:42:49 Ja bym bral Titan/MT, BD jesli 1ml/amp To co z tym titanem bo widze ze opinie podzielone Jak ze wszystkim na forum, poza nim nie slyszalem negatywnych opini. Poza bolacymi bulk/cuts ale ta informa

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-05-14 15:41:47 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Jak opinie teraz o labie GENAMED PHARMA i BRITISH DRAGON?

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-04-06 09:36:24 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Masteron z British dragon flakon 10ml jakies opinie?

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-24 22:41:38 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    WItam Panów, pytanie na szybko Testabol Depot 200 (cyiponat) z British Dragon data produkcji 02.2014 a do spozycia 02.2019 10ml flakony, jak wasze opinie na temat tego srodka czy tesciow z dej firmy i wypustu?? Brałem wszystkie testy (poza mix) z nowego BD - kozak towar :-))

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-04 13:37:19 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Jakie opinie o : Goldline i obecnie British Dragon Jeśli BD to wersja biało-niebieska czyli real to bierz ten. Brałem środki z tego laba i można go polecić.

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-04-08 09:31:51 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Jakieś opinie o Phenom Pharma i British Dragon?

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-11-28 16:50:58 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Witka i tak kupiłem wiec zeżre jakie opinie mietka z british dragon kody sa... wypust z 2016r...blistry tu raczej nie bedzie gipsu ciezko trafic na nie dzialajaca mete :) ew. zamiast mety bedzie m1t P.S jak juz zaczniesz jesc i bedzie klepac wroc i sie pochwal :)

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-11-30 16:47:18 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    British Dragon jakie opinie

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-03-04 16:10:59 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Jakie opinie na temat propa z British Dragon w 1ml vialach wpadł mi pod rękę,ktoś ostatnio wbijał?

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-03-19 09:59:18 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    No ja w Pana K. też nie wierze ale jest jeden pozytyw, jak widze badania i podpisany jest on to wiem, że ten towar to ch**nia. Testowany lab to british dragon i phenom, a sami wiemy jakie opinie sa na temat tego(również tutaj na forum). ;) https://images.tinypic.pl/i/00966/55jta3qgc97h.png Zmieniony przez - EstetykaToPodstawa w dniu 2018-06-17 18

    Odpowiedzi: 55028 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-06-17 18:42:54 Liczba szacunów: 0