SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

białko opinie

  • Białko-opinie i dawkowanie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam. Zakupiłem białko 900 g w cenie 39 zł, smak czekolada. Chciałbym abyście wyrazili opinie na jego temat, ponieważ pierwszy raz je biorę. Dodam, że smak ma dobry, słodkawy oraz rozpuszcza się świetny, żadnych grud... Według mnie jest wart swojej ceny :) Mam tylko mały problem. Do białka była dołożona miarka, tylko nie mam pojęcia ile ona ma gra

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 3906 Data: 2011-03-03 00:10:13 Liczba szacunów: 1
  • Carbo+białko=opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Mam do Was pytanie.Planuje zakupić Carbo i białko i chciałbym się upewnić czy branie ich zaraz po treningu siłowym i aerobowym(w moim przypadku jazda na rowerze) będzie dobrym rozwiązaniem.Chodzi oczywiście o dostarczenie węgli prostych do uzupełnienia współczynnika glikemicznego i białka do zatrzymania procesów katabolicznych i utraty mięśni. Poz

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 5611 Data: 2004-07-29 10:44:21 Liczba szacunów: 0
  • SCITEC BIALKO- opinie.

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam, zakupilem wlasnie bialko scitec nutrition, 2300gr za 165 PLN bo nie bylo prolongatum, ktore zawsze biore i mam pytanie , co mozecie mi powiedziec o tym bialku jesli braliscie?? W wyszukiwarce nie znlazlem opinii

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 4659 Data: 2009-04-28 13:13:01 Liczba szacunów: 0
  • Białko opinie.

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam. Znalazłem takie białko może ktoś kojarzy lub podzieli się opinią. EProtein PYSZNE BIAŁKO SERWATKOWE WPC WHEY PROTEIN. Zmieniony przez - Nieosiagalny20x w dniu 2014-02-04 21:18:16

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 660 Data: 2014-02-04 21:16:33 Liczba szacunów: 0
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Witam! Chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka WPC 80% Otrowia. Czy lepiej zaopatrzyc sie w Ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic bialko innej firmy (jesli tak to jakie polecacie). Pozdrawiam i czekam na opinie.

    Odpowiedzi: 72 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-06-19 20:29:56 Liczba szacunów: 26
  • Białko sfd czy kfd? które wybrać opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    Które białko ma lepszy smak, które wybrać? Bo cena podobna

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 13260 Data: 2017-12-08 08:01:12 Liczba szacunów: 4
  • Białko Fa WHEY CORE opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Witam, chciałbym poznać opinie tego białka (link poniżej.) Miałem już białko Matrix 10 oraz Mutant'a :) Stwierdzam, że matrix troche gorzej się rozpuszcza, ale większe efekty były:) a jak to z tym Fa? Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2016-05-18 12:04:55

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 10801 Data: 2016-05-17 16:09:42 Liczba szacunów: 0
  • Białko naturalne a białko w proszku proszę o opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Zastanawiam się czy np jest taka możliwość aby białko pochodzenia naturalnego można było by zastąpić białkiem w proszku np wpc 80 ostrowi czy da to takie same rezultaty, czy np zamiast zjeść mięso na obiad albo 3 jajek z rana można po prostu wypić odpowiednią ilość białka i da to taki sam rezultat?? Proszę o opinie na ten temat obowiązkowa fotogr

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 4613 Data: 2010-01-29 19:45:21 Liczba szacunów: 1
  • NABÓR ZAMKNIĘTY - str. 18 - Nowe białko - ocena userów, test i opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    dawać recenzje z testów http://www.sfd.pl/TEST_Nowego_bia%C5%82ka__ocena_user%C3%B3w_i_opinie-t1095033.html#post0 Zapraszamy nowych i starszych userów do nowego testu odżywki białkowej. Próbki do testów zostały przygotowane wg obowiązujących standardów dot. produktów spożywczych. /SFD/Images/2015/11/12/662bcbd3a3e847678fa269a52711cd0d.jpg ( każde o

    Odpowiedzi: 476 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-12 12:00:43 Liczba szacunów: 285
  • Białko Ostrowia - opinie.

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Proszę tych ktorzy probowali to na sobie , o opinię, czy warto to kupować. Dzięki z góry pozdro

    Odpowiedzi: 57 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-08-27 00:34:44 Liczba szacunów: 0
  • Białko OVOPOL - opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    czy dobre i czy zdrowe! czy nie wystepuja po nim skutki uboczne! prosze o wypowiedz ludzi któży jedli je i są z niego zadowoleni lub nie i prosze o wypowiedz sanbatego czy to białko nie jest jak w większości suplementach co tanie to drogie>?> i czy ono pasuje do diety tłuszczwej! dodałem ankiete ponieważ pomyslałem że niektózy nie maja abonamentu

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 8448 Data: 2003-02-02 00:55:37 Liczba szacunów: 0
  • Wysoko przyswajalne białko sojowe opinie

    Temat
    Odżywianie i Odchudzanie

    Cześć Ostatnio kupiłem puszke wysokoprzyswajalnego bialka sojowego pije sobie szklankę po teningu z dwuch łuzeczek proszku. Jakie macie opinie o tego typu produktach>

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 12854 Data: 2008-08-20 15:21:06 Liczba szacunów: 7
  • Prosze o waszę opinie STACK +bcaa + bialko

    Temat
    Odżywki i suplementy

    k oceńicie moj tak ułożony cykl.. co byście zmienili z góry dziekuje :) ZAMIERZAM KUPIC 1: -TREC SAW 400g+CM3 -Aktivlab BCAA 500 g -Aktivlab L-arginina -WPC ŁOWICKIE 1800g ,,białko'' Dośc nie drogi jakie jest wasze zdanie na temat tego ? 2: -NUTREX Hemo Rage 292 tylko nie moge znalesc odp ,,jak to dawkowac u was znalazlem temet ze tzreba 20g ..

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1107 Data: 2012-10-16 11:39:49 Liczba szacunów: 0
  • kreatyna + białko + bcaa opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam. Zakupiłem kreatynę Dymatize Xpand Xtreme Pump 800g oraz białko Vitalmax - CFM Whey Protein Isolate 90% 1200g a teraz mam możliwość kupna bcaa Scivation XTEND 1130G za rozsądną cenę i się nad tym zastanawiam. Proszę was o opinie na temat samych odżywek oraz takiego zestawu tzn czy się opłaca dodawać jeszcze te bcaa czy nie. Celem mojej suplem

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 6973 Data: 2012-03-13 18:13:21 Liczba szacunów: 4
  • Białko i inne takie - Wasze opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam! Takie pytania mam: 1.Mam do kupienia serwatkę MET-RX - 4 opakowania 908g każde.Czy to dobre,markowe białko dobrej firmy?Czy mogę być pewny że w środku będzie serwatka najwyższej jakości a nie jakieś pomyje? Szukałem opinii na naszym forum ale nikt się jasno nie wypowiedział... 2.W połowie maja chcę zrobić 30-dniowy cyklik NO-booster+jabłcza

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 2297 Data: 2007-04-12 21:57:05 Liczba szacunów: 0
  • Cykl - jabłczan + białko + ... itp. (prośba o opinie)

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam. Chciałbym rozpocząć cykl. Ćwiczę 3 razy w tygodniu - trening masowy. Cykl będzie trwał 6-8 tygodni. Oto lista suplementów które chciałbym wziąć podczas cyklu. Jabłczan kreatyny: Olimp TCM 400 caps Białko: WPC protein plus v2 750 g ( 2-3 opakowania) Węglowodany:

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 528 Data: 2013-09-25 09:22:20 Liczba szacunów: 0
  • dziwne bialko ostrowi na allegro prosze o opinie!!!

    Temat
    Odżywki i suplementy

    tak jak w tresci pytania jest to bialko OSTROWIA - Serwatka Demineralizowana B 14 co to znaczy demineralizowana b14 mozna to przyjac za normalna serwatke cena jest urocza na ostrowie tez nikt nie nazeka dlatego prosze o opinie czy warto zainwestowac w ten produkt daje linka do allegro zebyscie foty obczaili http://www.allegro.pl/item36874748

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1731 Data: 2008-05-29 19:24:58 Liczba szacunów: 0
  • bialko provit85 prosze o opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    zastanawiam sie nad zakupem bialka (provit85) i ciekawy jestem czy to dobry wybor i jak mam je zazywac zeby moje miesnie lepiej rozly i czy wogole po dodatkowej ilosci bialka w diecie zobacze jakies efekty .??? CHCESZ DOLADOWAC SWOJA KOMORKE,DOSTAC LOGA I DZWONKI,FILMU DVD I VHS A TO WSZYSTKO ZA DARMO WEJDZ NA WWW.GSMDOLADUJ.PRV.PL CO MIESIAC ROWN

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1450 Data: 2003-06-14 18:42:01 Liczba szacunów: 0
  • Białko sojowe-opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam! Właśnie przeglądałem sobie sklepy z suplami i znalazłem tanie i z dobrej firmy bialko Olimp sojavit. Czy jest ono dobrym źródłem białka? Jak z przyswajalnością. Ja używam białka zazwyczaj przed snem i w trakcie dnia. Czy sojavit będzie dobrym suplementem, czy lepiej pozostać przy wpc?

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 2418 Data: 2012-01-30 15:21:53 Liczba szacunów: 0
  • Białko WPC 80% - opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    http://allegro.pl/item119749212_serwatka_bialko_wpc_80_promocja_od_pewniaka.html czy brał z was ktoś takie białko? Czekam na opinie na ten temat.

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 3720 Data: 2006-08-11 17:39:58 Liczba szacunów: 0