SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

białko łowickie opinie

  • Białko serwatkowe - dwucykry ?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Poza tym, chcesz kupic takie bialko z allegro, ktore zawiera wiecej laktozy niz wazy a z drugiej strony martwisz sie o lowickie, ze ma zle opinie, tyle ze porownujac te dwa produkty to lowickie jest mercedesem, a ten produkt laktozowy to maluch tyle ze chinskiej produkcji Lowickie jest git, jedyne zastrzezenie mam do tego ze jest strasznie slodki

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1086 Data: 2009-06-08 00:17:08 Liczba szacunów: 0
  • Megabol - Gainer 737

    Post
    Megabol

    hej,tez wlasnie zakupilem na 1 raz tego gainera po 2 letniej przerwie w silce,glownie cena,gdybym znalazl szybciej opinie o nim to bym pewnie pomyslal no nic narazie 2 dni pije i jest OK..a tak woogole to jakiego gainera byscie polecili?generalnie walnalem na poczatek bialko lowickie,hmc activelab i creatyne w kapsulach + ten gainer,bedzie gralo na

    Odpowiedzi: 234 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-08-26 12:27:32 Liczba szacunów: 0
  • Suplementy itp.

    Post
    Trening w domu

    bialko proponuje najtansze np. lowickie bardzo dobre opinie i tanie. Gainer to juz bardziej skomplikowana rzecz. Niektore zawieraja jakies slabe cukry, maja ochydne smaki, maja wiecej lub mniej roznych substancji. Radze poszukac w dziale odzywianie bo ja osobiscie gainera nigdy nie zazywalem

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1107 Data: 2009-12-08 14:50:04 Liczba szacunów: 0
  • WPC 80 ŁOWICKIE

    Post
    Odżywki i suplementy

    http://www.sfd.pl/Bia%C5%82ko_serwatkowe_WPC_80_%C5%81owickie-t492315.html tu masz opinie odpuść sobie dekstroze{mit obalony co do transportera } a białko łowickie stosuj jako uzupełnienie diety{jak nie masz to wejdź do działu odżywianie i ułóż } Zmieniony przez - dymek07 w dniu 2010-01-28 18:01:08

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1791 Data: 2010-01-28 17:58:20 Liczba szacunów: 0
  • Dwa krótkie pytania

    Post
    Odżywki i suplementy

    Teraz moje dwa pytania;) MAm 23lata 5lat treningu na silowni za soba;) teraz okolo 4-5miesiecy przerwy od silowni a w miedzy czasie latalem na kicboxing i biegalem kompletnie bez zadnej sumplementacji nie wliczajac carbo od casu do czasu.to tak w skrocie;) Co do odzywek jakie stosowalem podczas 5letnich treningow to:jabłczan i bcca z olimpa mega ka

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 618 Data: 2010-03-29 01:12:43 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH v2

    Post
    Odżywki i suplementy

    j puszcze klepało mnie zdrowo, "puchłem" dobrze i na sile też szybko rosło. Później przerwa paru miesięczna i znów kupiłem 360kaps, tym razem szału nie było :/ Do tego jadłem białko łowickie / ostrowie, BCAA Xtra, witaminy z olimpu, napoje izotoniczne z activelab, l-karnityne, carbo, cofeine w caps. Czyli z kreatyn tylko CM3. 6) możliwości finanso

    Odpowiedzi: 642 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-17 13:36:37 Liczba szacunów: 0
  • BCAA potrzebnę czy nie ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dziękuje za opinie , Póki co wstrzymam się od bcaa i pieniążki przeznaczę na lepsze białko (smaczniejsze ,łowickie na propsie ale smak cheeeemia) Zmieniony przez - DawCioS w dniu 2014-07-01 11:34:47

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 849 Data: 2014-07-01 11:33:55 Liczba szacunów: 0