SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

badania testosteron

  • [...] po treningach, spadek siły i wytrzymałości. Pierwsze co przyszło mi do głowy to niski poziom testosteronu w organizmie. W ciągu ostatnich 3 lat czterokrotnie robiłem badania na testosteron i za każdym razem wychodził w najniższym dopuszczalnym przedziale. Przykładowo wynik ostatnich badań to: TESTOSTERON CAŁKOWITY: 290 ng/dl (norma to : [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 3978 Data: 6/15/2013 12:51:46 AM Liczba szacunów: 1
  • Zrobiłem ostatnio badania, może ktoś to opisać co dalej? Zgłosić się na prywatną konsultację do endokrynologa, w celu zmniejszenia prolaktyny i estradiolu? Mam 30 lat, nie zażywałem do tej pory środków dopingujących. /SFD/2020/7/30/37719a848550449fa2d2687a285e8bf1.jpg /SFD/2020/7/30/fdf2cda40a4e43568ef98fb988232cf8.jpg [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 832 Data: 7/30/2020 12:12:05 PM Liczba szacunów: 3
  • badania testosteron..

    Temat
    Doping

    Co zrobić, żeby testosteron na badaniach był na niskim poziomie? wiem, że są jakieś sposoby

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 974 Data: 3/11/2013 3:15:03 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania i zdrowie testosteron

    Temat
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    [...] Ćwiczę bardzo dużo plus mam fizyczna prace. Dodatkowo nie mam erekcji rano a często mam w ogóle w dziwnych momentach w pracy gdzie nawet nie jestem podniecony.. wMyśle ze mam braki w testostoronie i myśle poważnie o wejściu na cykl. Czy mozecie mi coś doradzić? Jakie badania zrobić i u kogo? Zmieniony przez - GESTAPO w dniu 2020-11-23 21:16:09

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1291 Data: 11/23/2020 9:15:18 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] oceniali wpływ kontrolowanej diety i ćwiczeń przy jednoczesnym, lub nie, podawaniu testosteronu przez skórę, w postaci żelu i o dawce 50 mg dziennie. Przed oraz w trakcie badania nie podawano żadnych środków obniżających poziom glukozy. Efekty? Poziom testosteronu surowiczego, stężenie glukozy w osoczu na czczo, cholesterol HDL, stężenie [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 11169 Data: 9/26/2016 8:41:32 PM Liczba szacunów: 10
  • [...] i prośba o pomoc. Mam HCG, clomid i tamoxifen, arimidex po 1 opakowaniu póki co , wszytsko dokupie niedługo bo według moich zarysów nie wystarczy napewno. Poniżej dołączam badania przed startem cyklu tzn maj 2016 i z przed ok 2 mówiący czyli z wakacji 2017, po roku cyklu. ,problemów z gino nie miałem (dwa razy w trakcie po 14 dni przyjmowałem [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 2113 Data: 10/6/2017 5:30:52 PM Liczba szacunów: 2
  • Czesc, dzis zrobilem badania i oto wyniki: Estradiol (E2) 21,60 pg/ml | (11,80 — 39,80) Testosteron (O41) ↓ 77 ng/dl | (241 — 827) Specjalnie mialem przerwe 4dni od silowni i wyspalem sie przed nimi zeby wyszly jak najbardziej wiarygodne. Jestem na masie (nieco zbyt agresywnej, ciezko mi to opanowac, psycha siada i sila woli slabnie) od 1.5 [...]

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 1311 Data: 9/14/2020 10:11:17 PM Liczba szacunów: 18
  • Badania , niski testosteron i inne

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    [...] domowych ) – wcześniej sporo biegałem. Treningiem siłowym chciałem zwiększyć masę ( beztłuszczową ). Niestety idzie to dość opornie. Co pewien czas robiłem podstawowe badania. Wyniki z 2016r ( identyczne w 2017r ) https://s6.ifotos.pl/img/IMG201904_qsrwase.jpg Ostanie badania wykonałem w tym roku po spożyciu bostera testosteronu z DAA ( [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1565 Data: 5/20/2019 2:13:16 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] przez znajomego że za dużo(drugie opakowanie tego samego) przez dwa tygodnie raz na 5dni. I wyraźnie spadek samopoczucia i siły. Więc powrót na 2xtygodniowo i zrobiłem badania estro w normie i to tak na środeczku. Ale testo zrobiłem badanie wolnego. Po 24 h po drugim strzale tygodniowym i 94h po pierwszym w tygodniu. I Wolny Testo [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1014 Data: 8/28/2021 9:44:26 AM Liczba szacunów: 3
  • Witam, Zrobiłem zakupy przed pierwszym cyklem. Ma to być cypio 250e4 bądz e5. Spora część osób poleca zrobić badania przed cyklem by było do czego wracać. Tak też uczyniłem, ale wyniki nie wyszły zbyt dobrze. Oto one: estradiol 25,4 7-42 fsh 1,1 1,5-12,4 lh 3,5 1,7-8,6 prolka 9,1 4,04-15,20 test 365 (280-800) [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 936 Data: 1/27/2017 10:11:02 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] rano i 20 mg wieczorem. Definicja ,moc i wtrzymalosc na bardzo znaczacy plus. W ostatnich dniach cyklu zauwazylem u siebie spadek libido, wiec postanowilem udaac sie na badania. Kolo 22 zjadlem ostatnia tabletka z opakowania a o 7 rano bylem juz na pobraniu krwi. Dzis otrzymalem wyniki Proby watrobowe : AST 81U/I gdzie norma 0-35 [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 5791 Data: 10/25/2013 3:27:47 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] stracilem ochote na bzykanie i ogolnie moje samopoczucie bardzo spadlo. Podejrzewalem niskiego tescia bo rok temu byl juz w widelkach na samym dole. Zrobilem wlasnie badania i okazalo sie ze od ostatniego roku spadl o jakies 40% co by tlumaczylo zaistaniala sytuacie. Ponizej badania. W duzej mierze jest to przemeczenie bo pracuje [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1399 Data: 5/8/2018 11:25:47 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam . Od jakiegos czasu mam problem z libido. chec na sex niby jest ale juz nie staje jak kiedys za mlodu :) z ciekawosci zrobilem wczoraj badania hormonalne: Wyniki : Postaram sie wkleic ale gdyby nie weszly wypisuje od razu Bede pisal w kolejnosci ; wynik norma min norma max E2 38,7 - min nie napisane, max 39,8 FSH 3,2 , min 1,4 [...]

    Odpowiedzi: 30 Ilość wyświetleń: 4609 Data: 1/12/2017 1:50:56 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] SIŁOWE: -klata: 160 -martwy ciąg: 170 -przysiad: 150 Witam, jestem właśnie w 7 tygodniu cyku TESTO ENAN 300mg e4d od Alpha Zeneca i postanowiłem się przebadać. Niestety badania krwi wykazały podwyższony Estradiol. Kieruje moją prośbę o pomoc w zbiciu ESTRO i chciałbym dowiedzieć się czy towar jest dobry. W załączniku dodaje wyniki badań. [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1428 Data: 8/14/2018 10:42:47 AM Liczba szacunów: 2
  • Testosteron całkowity, wynik: 288,61 ng/dl norma: 241 - 827,00 Estradiol wynik: 20,10 ng/ml norma: 0 - 39,80 Prolaktyna wynik: 25,43 ng/ml norma: 2,1 - 17,70 JEŚLI CHODZI O PROLAKTYNĘ BIORĘ TERAZ [...]

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 6879 Data: 2/8/2016 3:35:23 PM Liczba szacunów: 2
  • testosteron, badania,problemy

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam mam 20lat. od poczatku wspolzycia czyli od jakis 3lat jest u mnie tak że "rzadko mogę". Nigdy nie wspolzylem wiecej niz 2 razy na dobe. z reguły jestem w pełni gotowy raz na 48h. Potrzebuje dużo regeneracji;/ chodzi o to ,że bardzo mam ochote ale fizycznie nie mogę. Po 2 dniowej przerwie wszystko jest okej. dodakowo , nie wiem czy to [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 1690 Data: 11/7/2012 11:37:44 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 145 -martwy ciąg: 210 Witam. Chciałbym z wami skonsultować moje badania. Czy zbić coś czy zostawic jak jest. Biorę 125mg testa co 4 dni. Do tego kiss peptin. Dodam ze progesteron przed cyklem miałem 0.30 [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 168 Data: 8/18/2022 4:02:21 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam robiłem sobie badania morfologiczne I chciałbym prosić aby mógł ktoś pomoc w odczytaniu wyników lekarz powiedział mi tylko że mam niski testosteron zrobił mi jeszcze raz badania krwi i powiedział że z hormonami wszystko ok mam 187cm waze 120kg ćwiczę 5 dni w tygodniu odzywam się zdrowo platki owsiane banany mleko jajka mięso wołowina [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1722 Data: 4/16/2018 3:02:48 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam, zacząłem chodzić na siłownie w wieku 16 lat ogólnie ćwiczyłem rok później miałem przerwę i teraz od 3 miesięcy trenuję regularnie, byłem u lekarza i mam fatalne wyniki testosteronu, co przenosi się także na takie czynniki, jak obniżone libido, orgazmy prawie wcale nie odczuwalne, brak zarostu, słaby rozwój masy itp dzieje się tak od około [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1356 Data: 12/7/2013 6:38:50 PM Liczba szacunów: 0
  • Siema chce pojechac na propiw ale wiem ze bede mail w robocie badanoa krwi.czy wyjdzie jakas anomalia? Szczegolnie chodzi mi o krwinki czerwone , bo wlasnie ogladam filmik Bena.. WIEK: 23 2. WAGA: 99 3. WZROST: 178 4. WYMIARY: -biceps: 45 -klatka: -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI: ponad 3 lata 6. DIETA: -białko: 2g/kg masy ciala -węglowodany: [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 469 Data: 9/12/2016 7:42:13 PM Liczba szacunów: 0