SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

badania przed cyklem

  • Badania przed cyklem.

    Temat
    Doping

    [...] fajki, alkoholu i ćpania zero. Dopiero od 3 tygodni zacząłem się ruszać, od dwóch jestem na diecie optymalnej nie dopiętej jak narazie na ostatni guzik. Dziś zrobiłem badania pod cykl. Martwi mnie niskie fsh ogólnie i różnica względem lh. Alat podniesiony ponad normę. Tsh też niewysokie. Biorąc pod uwagę mój tryb życia z ostatnich tak [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 415 Data: 11/7/2019 8:41:42 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam, mimo wieku prawie 35 lat i długiego stażu chciałem pierwszy raz na poważnie wejść na cykl test. priopionat. zrobić badania przed itp. Jednak jak wyszły badania to totalna porażka. Jutro będę się rejestrował do Endo ale znając opinie o ich podejściu skończy się pewnie tylko na pierwszej lepszej recepcie, chciałbym więc zasięgnąć opinii [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 776 Data: 6/24/2019 6:49:07 PM Liczba szacunów: 8
  • Witam, Zrobiłem zakupy przed pierwszym cyklem. Ma to być cypio 250e4 bądz e5. Spora część osób poleca zrobić badania przed cyklem by było do czego wracać. Tak też uczyniłem, ale wyniki nie wyszły zbyt dobrze. Oto one: estradiol 25,4 7-42 fsh 1,1 1,5-12,4 lh 3,5 1,7-8,6 prolka 9,1 4,04-15,20 test 365 (280-800) [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 858 Data: 1/27/2017 10:11:02 PM Liczba szacunów: 0
  • Hej, planuje wejść na bombe.. życie jest zbyt krótkie, aby mieć tak niski poziom testa. Planuje zredukować trochę BF i poprawić wygląd sylwetki. Cykl jaki sobie zaplanowałem to: 1-12 t e 250mg e5d 9-13 wino 30mg ed 1-6 tura 60-40mg ed oxa? (wpadlo mi rece 100 tabletek, jakos to wkomponuje) Martwią mnie jednak trochę wyniki badań, które zrobiłem w [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 5502 Data: 6/19/2017 9:28:27 AM Liczba szacunów: 0
  • Cześć, planowałem rozpocząć 'cykl' ostaryną przez 8tyg 20mg. Na forum zalecaliście mi zrobienie badań - załączam poniżej. Progesteron jest zbyt niski. Czy powinienem się tym martwić? Z tego co przeczytałem to jest to spory problem i ma sporo negatywnych skutków w sylwetce. Czy powinienem starać się jakoś podbić jego poziom - jeśli tak to jak? [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 181 Data: 4/10/2021 7:55:21 PM Liczba szacunów: 5
  • Zrobiłem badania przed cyklem aby mieć porównanie miesiąc po wejściu na bombę. I okazało się że mam wywaloną prolkę a E2 jest lekko przekroczone. Ostatni cykl skończyłem rok temu i zjechałem wtedy do widełek. Był Clomid , Cabaser i Letro. Cabaser nie był lipny bo mnie wtedy podniósł na nogi a miałem bloka yebitnego po Dece. Miałem też wtedy [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 2201 Data: 2/24/2015 1:50:32 PM Liczba szacunów: 2
  • Witam wszystkich przymierzam się do swojego pierwszego cyklu na saa (test solo). Zaniepokoiły mnie ostatnio zrobione badania wysoka prolaktyna i estradiol, dodam że wcześniej nie miałem styczności z dopingiem. Zastanawiam się czy zająć się tym samodzielnie zarzucić któryś z leków bromo czy cabaser na zbicie prolaktyny i symex na estradiol czy udać [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 912 Data: 8/26/2018 11:33:36 AM Liczba szacunów: 0
  • Mój temat i cykl planowany: http://www.sfd.pl/3_cykl_Susta_%2B_Deca%2C_ko%C5%84c%C3%B3wka_redu_-t1043916.html Morfologia krwi Leukocyty 17,31 tys/µl 3,80 10,00 H WSKAZANA KONTROLA Erytrocyty 5,15 mln/µl 4,20 6,00 N Hemoglobina 15,0 g/dl 14,0 18,0 N Hematokryt 43,6 % 40,0 54,0 N MCV 84,7 fl 80,0 99,0 N MCH 29,1 pg 27,0 35,0 N [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 777 Data: 9/30/2014 1:04:48 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] enan solo przez pół roku w dawce 200-300 mg tygodniowo. Przez ostatnie 3 miesiące testowałem peptydy tb 500 i ghrp-6 w celu zaleczenia Achillesa po operacji. Zrobiłem badania po tych peptydach i wyszlo że mam podniesiony estradiol 48,6 przy widelkach 11,3 - 43,2. I tu pojawia się moje pytanie czy zbijać to przed cyklem jesli tak to czym [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 280 Data: 9/29/2019 7:55:43 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania przed cyklem

    Temat
    Doping

    Witam planuje w przyszłym tyg wskoczyć na 1 cykl(masa)i mam do Was kilka pytań. Test Prop 1-5 75mg e2d 5-11 100mg e2d Jestem też w posiadaniu Turki (100tab ew. Wezmę wiecej) Jak by było wszystko w porządku chciałbym ją jakoś dorzuć żeby się nie zmarnowała ;P Czy od 6-11 50 mg ed było by w porządku? W 5/6 tyg chce przybić 5000 iu Hcg dzielone [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 443 Data: 6/23/2021 1:43:00 PM Liczba szacunów: 8
  • [...] tygodnie a dziś mam weselicho ;) Na weselichu oprócz alkoholu będzie tez koksik, żeby nie paść za wcześnie %-)}:-(. ( dobry, z górnej polki :-))8-) ) . Jak może to zaburzyć badania? Oczywiście na cyklu będzie bez takich „wybryków” micha trzymana, trening jak należy ;) wiec nie potrzeba mi w razie co opini, ze się nie nadaje do koksowania z takim [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 159 Data: 6/6/2020 2:44:42 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania przed cyklem

    Temat
    Doping

    [...] przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: -martwy ciąg: -przysiad: Witam, planuje rozpocząć swój pierwszy cykl 1-4 meta oraz 1-16 enant. Dzisiaj byłem na badaniach i wszystkie hormony były w normie poza lh i fsh. LH 12.49 mIU/ml FSH 15.02 mIU Estradiol 62.7 pmol/l Progesteron 1.03 ng/ml Testosteron 4.92 ng/ml I jak widać [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 649 Data: 3/17/2016 9:33:39 PM Liczba szacunów: 0
  • Chciałem wejsc okolo 2 mies temu na enana, lecz badania przed cyklem wyszly kiepskie. fsh 1.83 (1.5-12.4) lh 3.44 (1,2-8,6) prl 15 (4,04-15,2) e2 24,5 (41-92) tesc 325 (280-800) Z racji tego ze było slabo z badaniami wbiłem 4x2500 hcg i zjadlem 30 tab clomidu i 2szt cabaseru, poszedlem na badania w sumie bylem zadowolony z wynikow lecz, jeszcze [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1452 Data: 7/16/2017 4:18:06 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania przed cyklem

    Temat
    Doping

    [...] 3,5 roku OFF, cykl opiera się na testosteronie solo: test prop. 1-8 100mg/e2d test cypio. 9-20 250mg/e5d Dawki małe, ale po takiej przerwie myślę, że powinno dobrze iść do przodu. Chciałbym podejść w pełni profesjonalnie do tematu i przed rozpoczęciem wykonać badania hormonalne. moje pytanie brzmi jakie badania wykonać przed rozpoczęciem cyklu?

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 288 Data: 8/7/2020 11:34:42 AM Liczba szacunów: 8
  • [...] to 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 140 -martwy ciąg: 180 -przysiad: 170 PYTANIE: Witam, planuję pierwszy cykl na testosteronie.Wrzucam badania. Martwi mnie prolaktyna- witamina b6 nie pomaga. Podejrzewam, że podwyższona antydepresantem(cykl oczywiscie po skonczeniu leków). Libido słabiutkie, porannego wzwodu [...]

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 1351 Data: 11/5/2017 9:21:38 PM Liczba szacunów: 0
  • jakie badania zrobić przed kolejnym cyklem ? dokładne nazwy chcę się dowiedzieć co się w środku dzieje kurde

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 10391 Data: 7/21/2011 5:15:00 PM Liczba szacunów: 4
  • Badania przed cyklem SAA

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, chcialbym Was zapytac jakie badania wykonac przed cyklem SAA ??? Chcialbym miec pewnosc ze na cyklu nic mi sie nie.z***ie, tak jak chlopaczkowi w US, noga zaczela dziwnie dretwiec i pojechal do szpitala, okazalo sie ze ma uczulenie na jakis srodek i o malo co a umarlby. Wiec jesli moglibyscie to podajcie badania ktore sa mi potrzebne i [...]

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 6044 Data: 8/7/2004 1:26:22 PM Liczba szacunów: 2
  • [...] 13. STAN ZDROWIA: bdb 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 140 -martwy ciąg: 170 -przysiad: 180 Siema, robię pierwszy cykl na propie, jakie badania zrobić przed cyklem i po aby wszystko było ok, gdzie takie badania wykonać i ile to mniej wiecej kasy wychdzi?

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1911 Data: 1/3/2015 4:22:23 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam, Przymierzam się do 1 cyklu w życiu. Test długi przez ok.16tyg. Prócz tego chce zacząć brać finasteryd, gdyż włosy coraz bardziej rzadkie. Niemniej, odebrałem dziś wyniki badań i szczerze jestem zaniepokojony. LH ponad normę, przy mocno średnim testosteronie calk. Za to prolaktyna i estradiol w górnej granicy. Nie jest to raczej [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 489 Data: 1/6/2021 9:03:50 PM Liczba szacunów: 10
  • Witam od stycznie planuje zrobić cykl. Chce do tego podejść z głową i dlatego zrobiłem badania przed cyklem, następnie zrobie po. Zrobiłem: cholesterol Alat Aspat Trójglicerydy testosteron Jakie powinny być normy?, przy jakich wynikach się martwić? Czego jest za dużo czego za mało? /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/b782a8dfc3d246458db6ba8a71d58ef7.JPG

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 5121 Data: 12/6/2012 4:50:37 PM Liczba szacunów: 4