SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

badania na cyklu

  • [...] metabolizmu. Cykl bardzo mi pomógł i popchnął do działania. Treningi jeszcze bardziej intensywne, więcej siły, pewności siebie i dużo więcej "męskości". Przeraziły mnie badania na cyklu: Estradiol: 80,67 (norma 7.63-42.60) Prolaktyna: 16.96 (norma 4.04 - 15.20) Testosteron: >1500 (norma 280.00-800.00) Co sądzicie? No i jak poprawnie [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 438 Data: 11/2/2021 5:56:32 PM Liczba szacunów: 5
  • Badania na cyklu =D

    Temat
    Doping

    Holla, wlasnie wrocilem z wynikami badan. Bylem u znajomej lekarki i mi powiedziala : zobaczymy co u Ciebie slychac Dodam wazna rzecz : Jestem w 7 tygodniu cyklu : 1-5 Meta 15mg/ed 1-5 Omo 250mg/week 5-8 Omo 250mg/e5d 9-11 Prop 50-100mg/e2d 9-11 Wins 25mg/ed Wiec mete skonczylem 2a tygodnie temu, na mecie bralem sylimarol, po mecie nic Oto [...]

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 6233 Data: 12/13/2005 8:34:31 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam.jestem na cyklu 9 tydz ale od 2 tygodni mam niechec do treningow wszystko mnie boli i nawet sila spada.chce jutro zrobic badanie krwi ale niewiem co zrobic.zawsze robilem tylko tescia estrogen i prolaktyne.obecnie jestem na tesciu 700ew+tren 300ew+bold 900ew(ale go odstawilem).dieta to 2300kcal B 200 W 250 Tl 70

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 13515 Data: 12/5/2016 6:54:56 PM Liczba szacunów: 1
  • [...] od tygodnia 80mg ed Chce teraz dorzucić mastera krótkiego 100 e3d albo nawet e4d z powodu kompletnego braku libido(baba zła a tylko dlatego dokładam provi odpada). Wszystkie badania w zdjęciach prolka, estro w normie. Dodam ze jak dla mnie nawet bym nie musiał tego robic ale baba zla i nalega .... wiec bardzo prosze o wyrozumialosc Aktualnie leci [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 337 Data: 3/22/2020 10:41:53 PM Liczba szacunów: 1
  • [...] e5d 7-12 enan 250 e4d 13-20 enan 250 e3d masa 21-28 prop 100 e2d redu Kończę aktualnie enana i od poniedziałku przechodzę na propa i redukcję. Miesiąc temu zrobiłem badania. Testosteron >52,05 nmol/L norma do 29 nmol/l Estradiol 555 pmol/l norma do 159 pmol/l Prolka 233 ulU/ml norma do 324 ulU/ml Progesteron 0,69 nmol/l norma do [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 728 Data: 3/23/2017 1:25:37 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] kontrolne . Wynik badań jak widać na zdjęciu. Chce zbić estro. Mam Symex jak go dawkować (chyba ze lepiej inny środek Proviron albo Ari) . Zbiję Estro to Prolaktyna powinna wrócić do normy ( chyba że się mylę) jeśli nie to mam Cabaser . Przed cyklem robiłem badania wszystko było w normach. /SFD/2017/5/9/1458f6f9c99b4685a0a5e3cd2173d9c3.jpg

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1549 Data: 5/9/2017 8:44:36 PM Liczba szacunów: 3
  • Badania na cyklu

    Temat
    Doping

    1. WIEK: 30 2. WAGA: 89 3. WZROST: 180 4. WYMIARY: -biceps: 39 -klatka: -udo: -talia: 90 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4lata z przerwami 6. DIETA: -białko: 160 -węglowodany: 330 -tłuszcz: 70 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE Sam testosteron, testosteron z trenem i teraz sam testosteron 8. TRENING: 3x tydzien 9. CEL CYKLU: redukcja 10. OSTATNI CYKL [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 685 Data: 1/17/2018 8:19:42 PM Liczba szacunów: 1
  • Witam,takie mam ciekawe pytanie :) czy jak jest sie na bombie i nie mam ukonczonych 18 lat i ide zrobic badania obojetnie czy do rodzinnego lekarza czy do prywatnego,to jak mi tesca,3x ponad norme wyjdzie to moga do rodzicow zadzwonic i pinformowa :D ? Spokojnie panowie ja mam ukonczone 18 lat,tylko moj mlodszy kuzyn,zadal mi takie pytanie i nie [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 842 Data: 4/3/2016 1:40:09 AM Liczba szacunów: 0
  • Badania na cyklu enan

    Temat
    Doping

    [...] łysienia 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: wyciskanie na klatke: 130kg podciągnięcia: siłowo, poprawnie wykonanych 25 Witam, Jestem po 5 strzale enana od jelfy. Bije 200mg co 5 dni. Zrobiłem badania 12h po strzale i co myślicie o jakości towaru, bo się na tym nie znam. /SFD/2021/3/3/7bcc610efb414c31a3b7af7c7a9bd9c6.jpg

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 107 Data: 3/3/2021 7:06:54 PM Liczba szacunów: 1
  • Dopadaja mnie sidy przez ktore zastanawiam sie czy nie skonczyc kuracji.. cisnienie :110/60 79 puls - mierzone przed chwila poprzednie pomiary miewalem najczesciej troche nizej niz 120/80 czasem tez bywalo wyzsze w granicach 140/8x ale caly czas czuje jakby pikawe (nie wiem jak to okreslic hmm.. taki dyskomfort w okolicy serca) non toper stan [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1213 Data: 3/5/2015 10:53:22 PM Liczba szacunów: 0
  • 1. WIEK:28 2. WAGA:92 3. WZROST:173 4. WYMIARY: -biceps:41 -klatka:114 -udo:64 -talia:88 5. STAŻ NA SIŁOWNI:5 lat 6. DIETA: aktualnie ok. 4k kcal -białko:3.2 -węglowodany:reszta -tłuszcz:1.2 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE Dwa enan solo i enan plus bold 8. TRENING:4 week Split 9. CEL CYKLU:masa później redu 10. OSTATNI CYKL I [...]

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 1525 Data: 3/25/2017 3:52:11 PM Liczba szacunów: 0
  • badania na cyklu

    Temat
    Doping

    WIEK: 22 2. WAGA: 82-83 3. WZROST: 171 4. WYMIARY: -biceps: 41,5 -klatka: 120 -udo: 60,5 -talia: 86 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6. DIETA: -białko: 200 -węglowodany: 420 -tłuszcz: 156 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1 meta 8. TRENING: split 4x 9. CEL CYKLU: masa 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: w trakcie 11. POZIOM BF%: [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 436 Data: 4/5/2017 12:53:14 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania na cyklu.

    Temat
    Doping

    1- wiek 27 2- waga 106 3- wzrost 195 4-biceps- 43 5-3 lata z przerwa 5 miesiecy. 6-B- 2.2 T- 1.4 W- 1.8 7- 1cykl 8 miesiecy. Susta, meta, tren, bold. Po tym cyklu zj**any odblok. Nastepnie prop, odblok i wszystko git. 8-obecnie split. 9-redukcja 10-obecnie 100prop e2d, 70tren ace e2d, master 200 2x week. Obecnie 2gi tydzien. 11-~18 [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 424 Data: 4/7/2018 12:53:07 PM Liczba szacunów: 0
  • jakie badania na cyklu

    Temat
    Doping

    [...] OSTATNIM CYKLU: nie bylo 11.POZIOM BF% 20 12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY):endo 13.STAN ZDROWIA:bd 14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA:brak 15.WYNIKI SILOWE 16.PPM podstawowa przemiana materii: klata : 140 martwy ciag : 210 przysiad : 180 jakie zrobic badania na cyklu Zmieniony przez - koksu89 w dniu 2014-12-27 21:41:34

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 2968 Data: 12/27/2014 9:41:25 PM Liczba szacunów: 0
  • 1. WIEK:25 2. WAGA:85 3. WZROST: 179 4. WYMIARY: -biceps:43 -klatka: -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI:4lata 6. Dieta zbilansowana 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE : teraz pierwszy test enan 200 e4d od nowego roku 250 oma 8. TRENING:silka 3-4x 9. CEL CYKLU: redu 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 11. POZIOM BF%:15% [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 92 Data: 3/8/2021 10:50:39 AM Liczba szacunów: 0
  • Witam aktualnie jestem na cyklu Testosteron enanthate, aktualnie jestem w 7 tygodniu cyklu i chciałem być na bombie przez mniej więcej rok do maja robić masę jestem czystym ektomorfem masa idzie strasznie opornie a potem wycinka, może mi ktoś spojrzeć na wyniki czy stężenie jest prawidłowe po takim czasie bicia? biję 2x w tygodniu pon i czwartek [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1227 Data: 1/6/2016 5:59:59 PM Liczba szacunów: 0
  • badania na cyklu

    Temat
    Doping

    [...] Stan zdrowia: dobry Planuje cykl masowy na cypku dece meta na kick i wino na koniec okolo 5-6 miesiecy pytanie dotyczące badań a raczej waszej opini kiedy byście robili badania podczas cyklu . oczywiscie robie badania przed pozniej planowalbym gdzies w polowie mety i po kicku by zobaczyc czy test jest ok i czy nie bedzie zastoju (oczywiscie [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 544 Data: 11/3/2015 8:35:35 PM Liczba szacunów: 1
  • Ankieta 1. WIEK: 26 2. WAGA: 88 3. WZROST: 188 4. WYMIARY: -biceps: 39 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2,5 roku 6. DIETA: -białko: 2g 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: test enan + masteron i aktualnie jestem na test cypio + meta 8. TRENING: 9. CEL CYKLU: zwiększenie masy 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 11. POZIOM BF%: 12. [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 186 Data: 3/15/2021 2:39:34 PM Liczba szacunów: 3
  • Badania na cyklu

    Temat
    Doping

    Witam,prosba o pomoc,jade cykl 1-10 enan 250 e5d 11-do teraz prop 100 e2d Wklejam wyniki i mam pare pytan: 1.Czy takie niskie OB jest norma na cyklu? 2.profil lipidowy troche rozwalony,czy wrzucenie omegi,ktorej malo uzywalem podreperuje go troche? 3.Estro (progesteron) zbite za mocno bo mniej niz norma tak?Bije caly czas propa wiec pewnie [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 1814 Data: 11/10/2017 7:43:00 PM Liczba szacunów: 3
  • Witam, zrobiłem dzisiaj badania bo zaczyna coś sie pojawiać w sutku (grudka). Jestem czwartym tygodniu cyklu na samym testosteronie 250mg e4d. Badania przed cyklem rownież były robione. Testosteron >1700,00 przed cyklem był w normi (175-781) Prolaktyna 30,46, przed cyklem była 17 (2,64-13,13) Estradiol 159,99 przed cyklem było 20 (20-47) Teraz [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1009 Data: 10/21/2016 12:33:11 PM Liczba szacunów: 0