SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

badania do

  • Badania do projektu z dietetyki

    Temat
    Odżywianie i Odchudzanie

    Siemano fit ludzie! Piszę tą wiadomość z dosyć niecodzienną prośbą.Obecnie zajmuję się ze znajomym tworzeniem niezwykle interesującego projektu dietetycznego na zajęcia i chcemy zebrać konkretne informacje z rynku. Chcielibyśmy najlepiej porozmawiać z ok. 30 osobami. Tak, wiem, że w dzisiejszych czasach może to być trudne zadanie - styl życia, [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 550 Data: 3/2/2014 1:34:19 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania do sprawdzenia - po cyklu

    Temat
    Doping

    Witam, zakładam nowy temat ponieważ poprzedni jest z ponad dwóch lat. Cykl był taki: http://static2.sfd.pl/ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/fb8cddd828344141ad223dfda956e7e5.png OPIS CYKLU... (Enan e4d i HCG+clom+nlva na odblok) Panowie, od cyklu minęło 2 lata... Obserwacje: Przed cyklem: - Zazwyczaj jak rano wstawałem to fajka wstawała razem ze mną - [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1350 Data: 2/1/2015 1:28:56 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania do oceny przed cyklem prop + winko progesteron i prolaktyna ponad norme.

    Temat
    Doping

    [...] materii): dobra 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: okolo 110 kg -martwy ciąg: 110 kg -przysiad: 120 kg Planuje cykl testosteron prop 100mg e2d + winko 3x 10mg dzień. Zrobiłem badania i okazało się że mam zawyżoną prolaktyne i progesteron. Pytanie czy zaopatrzyć się w cabaser na tą prolkę i jak go dawkować przy takich wynikach? Poniżej wyniki: [...]

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1811 Data: 9/4/2018 7:26:58 PM Liczba szacunów: 8
  • badania do wglądu

    Temat
    Doping

    [...] Jestem od lutego na bombie deka 200, oma 250 e5d. hcg co 8tygodni 5000j. Nie wiem kiedy skończę. przydał by się jakiś mostek w styczniu.Czy na samym Hcg miesiąc będzie ok+ badania jeszcze raz? ostatni coś libido spadło,jakieś słabsze... Nie wiem czy to od estro podbitego?? POwinnienem zbić estro i progesteron?? Jak tak to czym i w jakich [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 14783 Data: 12/19/2016 3:32:57 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania do oceny, 15 tydzień cyklu.

    Temat
    Doping

    [...] gory w niebotycznym tempie, a raczej wejdzie jakosc co mnie cieszy, ale mimo to dorzucam te 50 tab mety ,aby nabic wiecej miesiwa przed redu. Do czego zmierzam bylem zrobic badania wczora oto wyniki: Testosteron Wolny 25100 (277-971) Progesteron 1.34 (0.86-2.9) Prolaktyna 500 (53-360) Estradiol 254 (73-206) TSH3 0.488 (0.55-4.78 ) FT3 6.95 [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 560 Data: 2/28/2018 3:32:13 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania do oceny. Zbijanie progesteronu

    Temat
    Doping

    [...] DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 115x4 -martwy ciąg: 182x4 -przysiad:160 x 2 PYTANIE: Robiłem dzisiaj badania kontrolne. ALT (ICD-9: I17) Wynik w surowicy 470 U/l 21 72,00 H AST (ICD-9: I19) Wynik w surowicy 158 U/l 17 59,00 H Białko całkowite (ICD-9: I77) Wynik w surowicy [...]

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 2320 Data: 7/22/2016 5:46:18 PM Liczba szacunów: 8
  • Badania do oceny

    Temat
    Doping

    Witam.To moje wyniki badan 2 miechy po cyklu i odobloku. Cykl 18 tyg test enan 300mg 4ed+meta cyklicznie+HCH co 5 tyg 2x2500iu. 10 dni po ostatnim strzale testa HCG 4x2500iu 3ed, potem 3 dni po HCG przez 21dni clom 50mg. Pytanie o Morfologie(PDW,MPV,P-LCR,monocyty)? chyba słabo wyszło? FSH? Progesteron(badany pod koniec cyklu i był w normie)? [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 544 Data: 9/24/2016 2:02:33 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania do sprawdzenia oraz Nowy rok nowa bomba.

    Temat
    Doping

    [...] życówka { jak wyżej serie od 100gk wzwyż ) PYTANIE: Sprawa ma się tak od listopada połowy czułem słabo libido ale aż takiej tragedii nie odczułem. W połowie grudnia zrobiłęm badania test poza widełkami prolka podbita estro oczywiście w normie. Zbiłem prolkie cabaster 0.5 e5d 2 tabsy poszły. powtórzyłem badnia wczoraj prolka spadla super a;e test [...]

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 1638 Data: 1/14/2016 6:36:14 PM Liczba szacunów: 4
  • NADCIŚNIENIE, A BADANIA DO WOJSKA. helpppp

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Za 2 tygodnie mam badania do wojska i mam problem z nadciśnieniem, a staram sie na zawodowego :( Jak mierze codziennie takim zwykłym jakimś na baterie to pokazuje mi tak 149-98 Ta pierwsza wartość jest w przedziale 140-149, a ta druga 90-99. Acha i teraz w ogole na której ręce się mierzy ciśnienie, bo na prawej to mi dochodzi nawet do 160. Nie [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 13118 Data: 5/7/2008 1:03:54 PM Liczba szacunów: 1
  • badania do szkoly podoficerskiej

    Temat
    Sztuki Walki

    A wiec wybieram sie do szkoly podoficerskiej wojsk ladowych we wroclawiu i pod koniec stycznia ide po skierowanie do wku na badania i chciałbym się dowiedzieć czego się mogę spodziewać na tych badaniach i jakie sa wymogi ,ewentualne jakie kryteria.

    Odpowiedzi: 39 Ilość wyświetleń: 16025 Data: 12/30/2008 6:39:28 PM Liczba szacunów: 1
  • Pomoc w odbloku, Badania do oceny !!!

    Temat
    Doping

    [...] dnia PCT Aktualnie biorę tamox 20mg +clomid 50mg na noc W trakcie brania HCG testosteron mieścił się w widełkach, LH i FSH leżało dalej. (pierwszy screen) Dzisiaj ponowne badania i .... niewielka poprawa FSH coś ruszyło Proszę o podpowiedź czy brać dalej takie dawki jak do tej pory ? Czy warto coś zmienić ?? [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 775 Data: 12/19/2017 3:21:12 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania do interpretacji

    Temat
    Doping

    [...] mase i chce 3 razy w tygodniu silka i 2 razy boks. Od miesiaca jestem na cyklu 400mg ew testosteronu, strzaly wale w srody i soboty po 200mg i 30mg tury ed. dzisiaj zrobilem badania i oto wyniki: testosteron calkowity: 9370 norma:262-1599 estradiol: 95 norma: 0-56 prolaktyna: 29,1 norma: 2,5-17 1. jak ma sie wynik testosteronu do stosowanej [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1172 Data: 5/21/2018 4:25:09 PM Liczba szacunów: 3
  • 4 tydz. cyklu badania do sprawdzenia

    Temat
    Doping

    [...] materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 140 -martwy ciąg: -przysiad: 180 Witam, Jestem obecnie na cypionacie (250) e5d 1 cm, jest to czwarty tydzien cyklu. Zrobilme badania E2, prl i progesteronu: Wyniki: e2 : 82,80 pg/ml norma <39,80 N55 (progesteron): 0,90 norma 0,28-1,22 PRL: 16,2 norma 2,1-17,7 Mam cabaser 1,5 tabletki 1mg i 30 [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 598 Data: 11/21/2015 9:49:01 PM Liczba szacunów: 2
  • Paskudna dolegliwość + badania do oceny

    Temat
    Doping

    [...] E z 400ew do znikomej 100ew teścia zostawiłem 400ew. Po kilku dniach bez poprawy dodatkowe dziwne bule skurcze mieśni jak zakwasy. Obecnie jestem na urlopie w PL zrobiłem badania i byłem u lekarza, oczywiście stwierdził że jakiś tam mały uraz chyba i że bedzie dobrze. Bulwa już nie rosnie ani się nie zmniejsza wiec czakam, smarując maściami [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 980 Data: 8/9/2015 11:23:18 AM Liczba szacunów: 0
  • BADANIA DO SPRAWDZENIA

    Temat
    Doping

    Witam, Panowie mam badania do sprawdzenia: 1. WIEK: 28 2. WAGA: 85kg 3. WZROST: 178cm 4. WYMIARY: -biceps:42cm -klatka: 118cm -udo: 68cm -talia: 90 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 lata 6. DIETA: -białko: 220g -węglowodany:200-240g -tłuszcz:100g 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: rok temu meta, enan + deka 8. TRENING: 3x w tyg 9. CEL CYKLU: [...]

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 2011 Data: 4/17/2015 6:38:56 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania do sprawdzenia

    Temat
    Doping

    [...] materii): 2100 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 170 -martwy ciąg: 160 -przysiad: 160 Leci 1-7 meta40mged 1-7 Mix400mgew 7-21mix750mged 1-21bold750mged 17-21 tura60mged Jestem w 14 tyg cyklu i wstawiam badania do sprawdzenia /SFD/Images/2015/11/10/775b1913bf8c4f68a6a2569f967eb9d0.jpg /SFD/Images/2015/11/10/e22312f952aa413893f226220721fff1.jpg

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 2495 Data: 11/10/2015 9:16:31 PM Liczba szacunów: 3
  • Cypionat solo 5 tydzien badania do oceny ;)

    Temat
    Doping

    [...] SIŁOWE: -klata: 110 -martwy ciąg: 160 -przysiad: 140 Tyle co jestem wstanie w tym momencie podać :) A wiec jestem w 5 tygodniu na cypionacie bije 500 e7d , zrobilem dzis badania i co o nich sadzicie ? Wszystko ok ? Cos brac na zbice estro ? . Ogolnie dziwnie mały testosteron 2x niecale ponad norme, slaby chyba towar co ? [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1315 Data: 4/13/2017 6:05:08 PM Liczba szacunów: 0
  • Pierwszy cykl, badania do analizy

    Temat
    Doping

    1. WIEK: 28 2. WAGA: 79 3. WZROST: 176 4. WYMIARY: -biceps: 35 -klatka: 99 -udo: 58 -talia: 86 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata -> 1 rok z głową 6. DIETA: zapięta na 100% korzystam z dość znanego trenera personalnego -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Żaden 8. TRENING: push/pull/legs 5x w tygdoniu 9. CEL [...]

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 705 Data: 2/15/2019 7:19:44 PM Liczba szacunów: 3
  • społeczność sfd -badania do mgr

    Temat
    Po siłowni, o siłowni

    witam! W imieniu mojej siostry zwracam się do Was z prośbą o pomoc w badaniach do pracy mgr. Dlatego w tym temacie będzie wypowiadała się pod moim nickiem. ***************************** cześć Piszę pracę o społecznościach na forach dyskusyjnych. W związku z tym, chcę zapytać Was co myślicie na ten temat. - Czy w przestrzeni wirtualnej jest [...]

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 3013 Data: 4/1/2007 10:59:17 AM Liczba szacunów: 0
  • Anonimowe badania do magisterki.

    Temat
    Po siłowni, o siłowni

    Witam wszystkich na forum, jestem studentem 4 roku psychologii i jestem w trakcie robienia badań do swojej pracy magisterskiej. W swojej pracy chcę porównać mężczyzn którzy ćwiczą siłowo (w tym też kalistenika, nawet pompki w domu) z facetami, którzy nie są aktywni albo ćwiczą w inny sposób np. biegają. Chce sprawdzić jak obie grupy będą się [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 546 Data: 3/19/2019 10:21:48 PM Liczba szacunów: 0