SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

arginina opinie

  • Arginina opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam nie długo koncze cykl monohydratem chcialem wziąść cos przedtreningowego zastanawiam sie nad Argininą lub AAKG mógł by ktos polecic jakies konkretne firmy z ktorych najlepiej kupic ? Jest sens w ogole kupowac arginine ?

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 2242 Data: 2013-02-15 15:41:45 Liczba szacunów: 0
  • arginina-wasze opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    siema.czytalem w ostatnim kifie wzmianke o tym suplemencie i podobno jest to dobry dodatek w czasie budowania masy i daje kopa.co wy sadzicie na ten temat?oplaca sie inwestowac?pozdro

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 7448 Data: 2008-04-27 15:58:54 Liczba szacunów: 0
  • L-arginina Wasze opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Chciałem prosić o podzielenie sie opina na temat tego produktu.Nie koniecznie tylko pod kątem przyrostow ale ogolnej poprawy zdrowia , regenreacji badz tez wzmocnienia odpornosci.Z gory dzieki. P.S. I na co faktycznie dziala ten produkt a co jest mitem

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 4186 Data: 2006-06-11 11:29:14 Liczba szacunów: 0
  • Poradnik- Jak zwiększyć WZROST vol.2

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    No to masz małą wiedzę kolego... Przykładowy artykuł: http://www.drragno.com/id23.html Kreatyna znacznie podnosi poziom IGF-1 jednak ja uważam że z kreatyną trzeba zaczekać do 22-25 roku życia gdyż są opinie, że kreta kończy proces wzrostu więc teoretycznie możemy po niej coś tam urosnąć ale to już będzie ostatni raz... link do badan http://www.nc

    Odpowiedzi: 2482 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-12-06 22:33:58 Liczba szacunów: 0
  • "Doping" mózgu (Smart Drugs) - ktoś się zna?

    Post
    Doping
    PRO

    /www.sfd.pl/Tyrozyna_plus_B6_-_kontra_PROLAKTYNA.-t531757.html Lecytyna Tych nie stosowałem, ale zbierają dobre opinie: Arginina http://slawomirambroziak.pl/legalne-anaboliki/arginina-regeneruje/ ALC http://www.sfd.pl/ALC-t57907.html Witaminy z grupy B, przede wszystkim: B4 - cholina, B12, B15 - DMG http://www.sfd.pl/Witamina_B15-t513075.html I tu

    Odpowiedzi: 292 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-10-17 09:27:23 Liczba szacunów: 0
  • Odżywka = Opinia - słów kilka o suplach Activlab-u, które stosujesz

    Post
    ActivLab
    PRO

    Witam Moje odczucia,opinia dotyczaca supli Activlab w Trojboju Silowym Beta Alanina Bardzo dobry produkt. Zaczynałem od dawki 4 kapsulki i czulem mrowienie, zwiekszona wytrzymalosc, skupienie, koncentracje. Zaczalem brac po zakonczeniu cyklu na mono i redukcji. Przy spadku wagi o -10kg i braku mono, sila wzrosla o 10-15% ( na to sklada sie wiele cz

    Odpowiedzi: 389 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-13 15:43:01 Liczba szacunów: 0
  • "CUD SUPLEMENTY" men solution, somatodrol, probolan, metadrol, acai berry, methoxy i inne.

    Post
    Odżywki i suplementy

    17. POTENGA /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/5625c10859464f8893d17d015312724b.jpg ilość tabsow 30 cena 297zł przekreślone na 87zł skład l-arginina opis NISZCZY TŁUSZCZ Nigdy, ale to przenigdy nie wyrzeźbisz ciała, mając dużą nadwagę. Tłuszcz zawsze Ci w tym przeszkodzi, prędzej czy później. Ten sposób zabije Twoje zbędne kilogramy. Nie będą już Ci prz

    Odpowiedzi: 155 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-12-19 14:55:42 Liczba szacunów: 14
  • ZIMA Z AMINOSTAR – KONKURS !!!

    Post
    Aminostar

    eca się podać również 20-40 ml w czasie treningu. Nitric Oxide http://images41.fotosik.pl/1355/56cfc3e7425d84ba.jpg SKŁAD 1 kap: 500mg Alfa-keto-glutarat argininy DZIAŁANIE: arginina Arginina jest aminokwasem warunkowo niezbędnym (egzogennym)m natomiast przypadku sportowców powinna być traktowana jako niezbędna. Może być one również syntezowana

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 4866 Data: 2012-03-06 14:33:42 Liczba szacunów: 0
  • Treningi aerobowe

    Post
    Trening dla początkujących

    Ok super mam :D Trening aerobowy: trening angażujący większe partie mięśni do pracy, najczęściej jest to bieganie, jazda na rowerze, orbitrek, wiosła. Sprzyja spalaniu tkanki tłuszczowej, najlepiej gdy jest wykonywany na czczo. Powinien trwać minimum 45 min. i powodować podniesienie tętna do odpowiedniego poziomu. Najefektywniejsze tętno dla ćwicz

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-01-12 00:00:03 Liczba szacunów: 0
  • TEST: JESIEŃ 2o1o - MASA by KAROL - pods.str.34!

    Post
    Odżywki i suplementy

    ponieważ uważam że mniejsze niż 10g dawki argininy nie mają sensu. Cytruliny też tam jest co kot napłakał. O wiele lepsza alternatywa poniżej: Nitrocharge To jest ekonomiczna arginina- 300g za ok. 90zł, czyli 30 porcji po 10g. Bezsmakowy proch, wygoda stosowania i cena to powody dla których pewnie jeszcze nie raz z zakupie ten produkt. Jeśli chodz

    Odpowiedzi: 344 Ilość wyświetleń: 9884 Data: 2010-10-29 17:42:03 Liczba szacunów: 0
  • NO BOOSTERS by Marian :]

    Post
    Odżywki i suplementy

    o to jest uznawana za aminokwas egzogenny dla człowieka (dziecka). Cykl mocznikowy (zwany również ornitynowym) nie jest jedynym szlakiem metabolicznym, w którym bierze udział arginina. W ostatnich latach dowiedziono, że w komórkach nie wytwarzających mocznika, arginina przy udziale grupy enzymów zwanych syntazami NO, jest przekształcana w cytrulinę

    Odpowiedzi: 91 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-05-19 21:57:17 Liczba szacunów: 0
  • Volvo TS trenuje, może nie pożałuje %-)

    Post
    Trening dla początkujących

    byc co do supli to lap sie za proste formy,chociaz na tyle 'stasrsi' stazem moga sie przydac i Ci odradzac,czy sugerowac ze w prostocie moc -kreatyna -> mono -pomper -> arginina,ew. zwiekszaj dawke -bcaa wiadomo ,kofa tak samo - nie ma za bardzo nad czym sie zastanawiac,kofa to kofa,bcaa to bcaa (jesli juz to tam gdzie wiecej leucyny) co do w

    Odpowiedzi: 719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-07 03:48:39 Liczba szacunów: 0
  • Test redukcyjny - podsumowanie str 38. - monkey22 VS Pitbull61, REDOX EXTREME ALLNUTRITION

    Post
    Odżywki i suplementy

    s https://images84.fotosik.pl/1019/527da3490af52692med.jpg Rano- Witaminy+Wit D 1500+ Wit C 200+Wit D3 K2 + Omega3 Przed treningiem - REDOX EXTREME 3tab + Citrullina 3g + L-arginina 3g+ Tauryna 3g + Tyrozyna 3g + Kreatyna mono 3g + Caffeina 200 + Power Shot ½ W trakcie treningu - BCAA 2:1:1 20g Po treningu – Kreatyna mono 3g W ciągu dnia

    Odpowiedzi: 391 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-04-27 22:09:08 Liczba szacunów: 1
  • Test redukcyjny - podsumowanie str 38. - monkey22 VS Pitbull61, REDOX EXTREME ALLNUTRITION

    Post
    Odżywki i suplementy

    g https://images84.fotosik.pl/1019/527da3490af52692med.jpg Rano- Witaminy+Wit D 1500+ Wit C 200+Wit D3 K2 + Omega3 Przed treningiem - REDOX EXTREME 3tab + Citrullina 3g + L-arginina 3g+ Tauryna 3g + Tyrozyna 3g + Kreatyna mono 3g + Caffeina 200 + Power Shot ½ W trakcie treningu - BCAA 2:1:1 20g Po treningu – Kreatyna mono 3g W ciągu dnia

    Odpowiedzi: 391 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-14 21:08:09 Liczba szacunów: 2
  • !!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 6 !!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Cześć, - co myślicie o produkcie Activlab Stamina Booster zamiast bcaa i przedreningowki ? (pasuje mi ze wzgl. na brak kofy- po której źle się czuję) http://www.sfd.pl/sklep/ActivLab_Stamina_Booster_-opis27894.html - jak z dawkowaniem tego produktu ? 20g przed treningiem ? 10g przed i 10g w trakcie ? Czy moze jeszcze jakos inaczej ? - Czy lepszy r

    Odpowiedzi: 3002 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-01 16:19:00 Liczba szacunów: 0
  • !!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 6 !!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Cześć, - co myślicie o produkcie Activlab Stamina Booster zamiast bcaa i przedreningowki ? (pasuje mi ze wzgl. na brak kofy- po której źle się czuję) http://www.sfd.pl/sklep/ActivLab_Stamina_Booster_-opis27894.html - jak z dawkowaniem tego produktu ? 20g przed treningiem ? 10g przed i 10g w trakcie ? Czy moze jeszcze jakos inaczej ? - Czy lepszy r

    Odpowiedzi: 3002 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-01 16:43:50 Liczba szacunów: 0
  • Poradnik- Jak zwiększyć WZROST.

    Post
    Zdrowie i Uroda

    tkim pozytywne nastawienie i wiara w odniesienie upragnionego celu :) A jeśli chodzi o wzrost rodziców to tata miał 176/178cm mamuśka poniżej 170 na granicy 165cm Więc jeśli arginina regeneruje watrobe to tylko na plus wychodzi:) Zobaczymy głęboko w to wierzę ze jeszcze nie jestem za stary na pobudzenie hormonu wzrostu bo jak wyczytałem rośniemy d

    Odpowiedzi: 3107 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-04-23 21:01:51 Liczba szacunów: 0
  • WIELKI TEST / RYWALIZACJA 10 osób - ''Pasibrzuchy'' - podsumownie str.126!

    Post
    Odżywki i suplementy

    PODSUMOWANIE: Ostatnie 6 tygodni było dla mnie czasem trudnym, cały czas chciało mi się jeść, brakowało motywacji i miałem dość wszystkiego, a w ostatnim tygodniu, kiedy weszła dieta prawie „przedstartowa“ to już w ogóle. Niniejszym, podobnie jak remik, zakończyłem długotrwałą redukcję. Teraz pora na porządną masę i siłę. Dzięk

    Odpowiedzi: 1625 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-03-01 13:00:04 Liczba szacunów: 0
  • pierwszy cykl PH/SAA tylko oralne środki

    Post
    Doping

    Oki, mam więcej czasu, więc napiszę jakie opcje mi chodzą po głowie: Opcja 1 (w zasadzie to nie ph ani saa) 6-8tyg. DAA, T-Relase, E-block, kreatyna, ZMA, żeń-szeń. Nie wiem czy do tego osłona wątroby potrzebna, na pewno coś na stawy, np. Animal flex. Dlaczego rozważam taki zestaw? Dlatego, że nie stosowałem jeszcze słynnego DAA, to chyba jedyny z

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 4157 Data: 2012-04-27 11:45:20 Liczba szacunów: 0
  • ***** Idzie Zima, Jesień Mija Więc Przykujta OMNADRYNA %-) <SPAM> *****

    Post
    Doping

    nie wiem nie mam pojecia jesli chodzi o johe i laski , a Twoja opinie jednak traktowalbym z przymrozeniem oka ;) ale wiem ze jest "damska viagra" a dokladnie to arginina + cytrulina + cos tam jeszcze w aptece mozna to kupic , ale wychodzi w **** drogo , w sklepie z suplami arginina i cytrulina wyjdzie duzo taniej juz widze jak teraz wszy

    Odpowiedzi: 3010 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-10-23 17:01:47 Liczba szacunów: 0