SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

animal flex opinie

  • Cykl 6 tygodniowy 40-latka

    Post
    Trening dla początkujących
    PRO

    Witam wszystkich ponownie. Czas na kolejne uwagi po trzecim tygodniu ćwiczeń. Dieta i czas przyjmowania suplementów w stosunku do zeszłego tygodnia, pozostały bez istotnych zmian. Urozmaiciłem dietę o wafle ryżowe (z brązowego ryżu). Dwa takie wafle, dla uzupełnienia węglowodanów, zjadam zaraz po treningu. Zmieniłem tez nieco ilość i proporcje BCAA

    Odpowiedzi: 42 Ilość wyświetleń: 13088 Data: 2011-07-24 09:58:10 Liczba szacunów: 0
  • [ART] Pierwszy rok treningów

    Post
    Trening dla początkujących

    Witam, wiem, że to może temat bardziej dla ortopedy, ale z racji Twojego doświadczenia w prowadzeniu innych, pytam też tutaj. Podczas robienia przysiadów czuję ból w prawej górnej części prawego kolana. Ból pojawia się dopiero przy większym obciążeniu (czyli takim, którym docelowo chcę zrobić te 10 powtórzeń w serii; robiąc np. samym gryfem nie czu

    Odpowiedzi: 3275 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-09-08 09:23:36 Liczba szacunów: 0
  • [ART] Pierwszy rok treningów

    Post
    Trening dla początkujących

    Witam, wiem, że to może temat bardziej dla ortopedy, ale z racji Twojego doświadczenia w prowadzeniu innych, pytam też tutaj. Podczas robienia przysiadów czuję ból w prawej górnej części prawego kolana. Ból pojawia się dopiero przy większym obciążeniu (czyli takim, którym docelowo chcę zrobić te 10 powtórzeń w serii; robiąc np. samym gryfem nie czu

    Odpowiedzi: 3275 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-28 19:59:20 Liczba szacunów: 0
  • [ART] Pierwszy rok treningów

    Post
    Trening dla początkujących

    Witam ponownie, tak jak się spodziewałem, lekarz ortopeda zalecił nie obciążać kolana i przypisal mi Flexus Booster. Na razie nie mam innego wyjścia jak faktycznie nie obciążać kolan przez co najmniej miesiąc. Flexus starczy na 2 tyg., a później mam zamiar zaopatrzyć się w Animal Flex - z tego co widzę ma b. dobre opinie, żałuję tylko, że nie sięg

    Odpowiedzi: 3275 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-09-08 11:39:50 Liczba szacunów: 0
  • [ART] Pierwszy rok treningów

    Post
    Trening dla początkujących

    Witam ponownie, tak jak się spodziewałem, lekarz ortopeda zalecił nie obciążać kolana i przypisal mi Flexus Booster. Na razie nie mam innego wyjścia jak faktycznie nie obciążać kolan przez co najmniej miesiąc. Flexus starczy na 2 tyg., a później mam zamiar zaopatrzyć się w Animal Flex - z tego co widzę ma b. dobre opinie, żałuję tylko, że nie sięg

    Odpowiedzi: 3275 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-09-11 09:37:17 Liczba szacunów: 0
  • TEST: I,BODYBUILDER na MescleTech''u by sLs (czesc 2 z 2) - pods.str 48!

    Post
    Odżywki i suplementy

    em do lekarza i mam naderwany mięsień , do końca roku przerwa i lekarz zalecił mi też flexusa brać, ale to ścierwo drogie a nie wiem czy dobre, czy w tym wypadku taki exclusiv jak animal flex ma racje bytu, czy to raczej innego typu środek? Lub coś o podobnym działaniu jak Animal flex ale TAŃSZE Zmieniony przez - kscman w dniu 2010-11-25 18:51:19

    Odpowiedzi: 510 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-25 18:50:10 Liczba szacunów: 0
  • Słowniczek pojęć-regeneracja stawów

    Post
    Odżywki i suplementy

    Tutaj zamieszcze tylko spis produktów które używałem i opinie o nich: - Artrox caps Vitalmax - 0 działania zjadłem 3 opakowania po 120 caps. dawki od 4-8 kaps dziennie - Artrox drink vitalmax - dobry kolagen z dodatkami o nieciekawym smaku ale pomógł. - Glucosamine Vitalmax - 0 działania a dotego wywołuje zgage - Joint therapy z treca - 0 działania

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 10201 Data: 2007-01-29 21:49:31 Liczba szacunów: 0
  • pierwszy cykl PH/SAA tylko oralne środki

    Post
    Doping

    Oki, mam więcej czasu, więc napiszę jakie opcje mi chodzą po głowie: Opcja 1 (w zasadzie to nie ph ani saa) 6-8tyg. DAA, T-Relase, E-block, kreatyna, ZMA, żeń-szeń. Nie wiem czy do tego osłona wątroby potrzebna, na pewno coś na stawy, np. Animal flex. Dlaczego rozważam taki zestaw? Dlatego, że nie stosowałem jeszcze słynnego DAA, to chyba jedyny z

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 3962 Data: 2012-04-27 11:45:20 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa mięśniowa 2a) nazwa produktu/produktów*: xpand post, messomorph,mono dymatize,hmb activlab 1250, glutamina 4000 fitmax,białko ON whey, animal flex bcaa x-tend animal rage kapsułki 3) staż:2 l 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 6 tyg 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat:xpand bardzo duży pozyty

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-20 22:35:13 Liczba szacunów: 0
  • Obudź w sobie Animala i walcz o Universal Animal Whey!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Zgodnie z obietnicą, poniżej przedstawiamy prawidłowe odpowiedzi. 1. 1977 2. Np. Wojciech Kampa , Tyler Cohen 3. Animal Pak 4. a) 5. b) 6. Animal 7. Animal Flex 8 Białko 9. c) 10. c) Konkurs spotkał się ze sporym zainteresowaniem. Wiele osób biorących udział w konkursie poprawnie odpowiedziało na wszystkie pytania. Zwycięzcą konkursu z wiedzy o mar

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 2784 Data: 2015-06-29 16:02:04 Liczba szacunów: 0
  • Universal Nutrition - Animal Flex

    Post
    Universal Nutrition

    Otóż przy poważniejszych urazach należy raczej konsultować się z lekarzem sportowym, najlepiej skonsultować się jeszcze wcześniej ze sportowcami którzy polecą nam dobrego specjalistę a następnie dowiedzieć się od owego lekarza co powinniśmy zastosować. Animal Flex jest dobrym suplementem a w niektórych przypadkach wymagane bywa zastosowanie środków

    Odpowiedzi: 93 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-07-16 20:54:50 Liczba szacunów: 0
  • atraMento - DT

    Post
    Ladies SFD

    ziałce i do sklepu daleko, trzeba wybierać z tego co jest i gonić terminy przydatności do spozycia @-| oprócz tego co w tabelce: sałata, pomidory wiesiołek, tran, d3, magnez, animal flex, hgh night http://i1234.photobucket.com/albums/ff413/theMarta/dieta%20i%20treningi/dieta_2013_07_12_zpscf382059.png Razem z kombuchą dostałam tez kryształki japońs

    Odpowiedzi: 223 Ilość wyświetleń: 15640 Data: 2013-07-13 09:59:29 Liczba szacunów: 0
  • Wuchta34-blog(TS)-242,5kgx3powt-157str.

    Post
    Trening dla początkujących

    Wypada sie przejść do lekarza, tylko jakiegoś sportowego a nie zwykłego konowala. Co do supliregenerujących stawy, to bardzo dobre opinie zbiera animal flex, choć trochę się "ceni".... Zmieniony przez - Senegroth w dniu 2008-02-23 08:13:56

    Odpowiedzi: 1590 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-02-23 08:13:22 Liczba szacunów: 0
  • Wuchta34-blog(TS)-242,5kgx3powt-157str.

    Post
    Trening dla początkujących

    Wuchta34 glukozamina tak, ale nie po tak krótkim czasie, i zależne jest to od dawek. z tego co sie orientuje, to chłopakom pomaga ANIMAL FLEX zbiera pochlebne opinie na forum, jak i sportowców Możesz spróbować, na targowisku można wychaczyć taniej, bo do tanich on nie należy

    Odpowiedzi: 1590 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-02-23 09:45:45 Liczba szacunów: 0
  • Prośba o sprawdzenie ułożonej diety i radę w suplementacji

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    1. Czy tak ułożona dieta jest ok? Brakuje tam tłuszczy trochę i jest za dużo węglowodanów, czy przy takich % będę dobrze redukował ten fat co mam na sobie? //Tłuszczy jest wystarczająca ilość. Dodaj raczej białka, bo mało go trochę. I przy taki niskich ww rób ładowania raz w tygodniu. 2. Jest tylko 87% zapotrzebowania kcal/dzien. Czy to wystarczy?

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 986 Data: 2010-02-22 11:26:26 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa mięśniowa 2a) nazwa produktu/produktów*: xpand, messomorph,mono dymatize,hmb activlab 1250, glutamina 4000 fitmax,białko matrix syntrax, animal flex bcaa dymatize 3) staż:2 l 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 2,5 msc 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat:xpand bardzo duży pozytyw(wrost siły pobu

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-22 16:10:27 Liczba szacunów: 0
  • PODCIĄGANIE NA DRĄŻKU JAKO SPORT CZ.2

    Post
    Inne dyscypliny

    Marek- widzialem ze piszesz ze zmagasz sie z kontuzjami, Ja mam teraz kontuzje biodra i ogolnie od biegania iezko u mnie ze stawami. Kupuje Suplement Animal Flex ( ma swietne opinie) ktory dziala na stawy , odbudowywuje je i wgl. Jak go przetestuje to napisze Ci czy dziala :) sam zobacz jakie ma opinie na internecie.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-01-03 20:09:45 Liczba szacunów: 0
  • PODCIĄGANIE NA DRĄŻKU JAKO SPORT CZ.2

    Post
    Inne dyscypliny

    Marek- widzialem ze piszesz ze zmagasz sie z kontuzjami, Ja mam teraz kontuzje biodra i ogolnie od biegania iezko u mnie ze stawami. Kupuje Suplement Animal Flex ( ma swietne opinie) ktory dziala na stawy , odbudowywuje je i wgl. Jak go przetestuje to napisze Ci czy dziala :) sam zobacz jakie ma opinie na internecie. Kolega brał ten suplement ale k

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-01-04 08:51:36 Liczba szacunów: 0
  • Masa na rzezbie do wakacji by MegaMasa87'' forma plazowa 2'' - podsumowanie str.28!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Przede wszystkim, to nie jestem zaden "Kuba", nie wiem co tamten koles sobie wkrecal, ale nie mam pojecia kto to jest. Sam na poczatku tematu pisalem, ze tamten test tez byl moj, wiec nie ma tu miejsca na domysly. Co do zdjec, to widze, ze juz wiekszosc z Was znalazla swietne wytlumaczenie. Zdjecia charakterystyczne z datami- wiec nie moz

    Odpowiedzi: 328 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-22 09:11:54 Liczba szacunów: 0
  • ActivLab - DRINK MASTER DH

    Post
    Odżywki i suplementy

    W takim razie proszę o opinię na temat mojego dawkowania supli: dt: kreatyna 5 rano 5 po treningu beta alanina 4 kapsy rano animal flex do śniadania witaminy olimpa do obiadu bcaa 20-30minut przed treningiem master w trakcie zamiast wody białko po treningu według zapotrzebowania dnt: kreatyna 5 rano beta alanina 4 kapsy rano animal flex do śniadan

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 422 Data: 2013-05-14 15:10:31 Liczba szacunów: 0