[...] i ser jako rarytas),duzo duzo wody :) do tego jeszcze dorzucam ten maly suplement,1 pigula dziennie, 3x dziennie trening aerobowy,ogolno rozwojowy po min 20-30 min. Poki co ,chce wytrzymac do ferii i zobaczyc ile uda mi sie zrzucic,mozliwe ze uda mi sie zoorganizowac troche wolnego czasu i smigam na KickBoxing 3x1,5h w tygodniu,That's all ;]
[...] 1 March 2011Vol. 300no. E610DOI: 10.1152/ajpendo.00647.2010 to the editor: Reitelseder et al. (4) are to be congratulated on their recent work. The use of intrinsically labeled proteins to study postexercise muscle protein accretion is a powerful tool, and the results are very interesting. I am concerned, however, by their [...]
Ja do rozpietek uzywam 15 kilogramów na koniec treningu,i w zupełności mi to wystarczy.Nie brałem więcej jak 20 kilo bo nie widze w tym sensu,a ryzyko kontuzji i braku techniki. MIĘTKI To co najlepsze w kulturystyce jest niewidoczne dla oczu..Respect for all!
Białko z ALL będzie znakomitym wyborem. Nade wszystko nie ma to znaczenia jakiej formy kreatyny użyjesz. Ćwicząc 3-4 lata i zadając pytanie o zalanie się poprzez WPC to jednak jest zastanawiające. Nie zdążyłem edytować.
Hi all ja już kiedys pisalem o tym ze mam niedorozwoj jakis grup miesniowych bo na laweczce na klate max 67kg a na maszynie 7 razy 140 kg wiecej maszyna nie miala i jak to ****a jest klatke mam ok , brzuch ok a lapy jak u niemowlecia i placy kuple sie ze mnie smieja po za tym ciezko mi je teraz rozwinoc help:))))))))))
[...] either placebo (Pl group) or creatine (Cr group) or with creatine during immobilization and creatine plus protein during retraining (Cr+P group). Needle biopsies were bilaterally taken from the vastus lateralis. GLUT-4 protein expression was reduced by the immobilization in all groups (P < 0.05). During retraining, GLUT-4 content increased (P [...]
Zalezy ktora. Musiz brac udzial ww zawodach na odpowiednim szczeblu. Jesli zespolowo to na jeszcze wyrzszym szczeblu. Gdzies to mialem zapisane co na co :D Jesli masz w poblizu klub AZS AWF to Ci all powiedza :D
hmm może te nowsze wynalazki megavol, x mass itp są jeszcze wszystkie ok? Poza tym jeszcze nie czytałem żeby ktoś się skarżył na Trenadrol podrabiany, na all są daty 2011 i 2012. Zmieniony przez - Snakers1 w dniu 2011-03-29 00:09:17
Miałem robić ale nie robiłem ....a tam mało kto sie odezwal Co mam... Ph trenavol Megavol epi atd Odsłonki esencjalr forte 4 flex, magnez, Witold b6, tran z omega. Dodatki: rzeń szeń, tribolon, Hmb, Tauryna aakg, bcaa, Animal pak Wszystko zamknięte i all starcza na minimum miesiąc w trakcie kuracji mogę cos do kupić
[...] Na początek może kompleks aminokwasów + o ile to będzie możliwe to z dodatkiem kreatyny, glutaminy, witamin i minerałów. trudno bedzie ci znalezc all in one tego typu, jednak mozna osobno zainwestowac w eaa, kreatyne i witaminy np https://www.sfd.pl/sklep/SFD_NUTRITION_EAA_Pro_Instant-opis40556.html [...]
[...] nap... ich po mordach.Jak czasem dostane jakieś linki z tego działu,to utwierdzam się w przekonaniu,że ten dział powinien miec osobny regulamin.Tu mozna oszaleć ze śmiechu i ze złości. Chocholi taniec... Pozdro. MIĘTKI To co najlepsze w kulturystyce jest niewidoczne dla oczu..Respect for all!
[...] w dziale. Wprowadzic w dziale system wizowy i wtedy moze coś się z bagnem zrobi Hehehe A tymczasem tylko czekam na ciekawe linki...jak macie coś ciekawego i śmiesznego to puśćcie czasem na prywatnego.. Pozdro. MIĘTKI To co najlepsze w kulturystyce jest niewidoczne dla oczu..Respect for all!
[...] słodki,jak na stęzenie w rostworze.Może Olimp zgodnie z taktyką amerykanska skupia sie na smaku żeby przyciągnac szczególnie młodych i niedoświadczonych klientów?I stąd te mocne smaki a'la Pyctochem? Pozdro 2 MIĘTKI To co najlepsze w kulturystyce jest niewidoczne dla oczu..Respect for all!
[...] Summary Let's review recommendations given to people with diabetes in regard to protein and try to determine if the research supports any or all of them. "Proteins are foods like meat, cheese, and peanut butter." Only partly true; in most cases these foods are protein-plus-fats. "Between 50?60% of [...]