SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

activlab gainer opinie

  • Odżywka = Opinia - słów kilka o suplach Activlab-u, które stosujesz

    Post
    ActivLab
    PRO

    Witam Moje odczucia,opinia dotyczaca supli Activlab w Trojboju Silowym Beta Alanina Bardzo dobry produkt. Zaczynałem od dawki 4 kapsulki i czulem mrowienie, zwiekszona wytrzymalosc, skupienie, koncentracje. Zaczalem brac po zakonczeniu cyklu na mono i redukcji. Przy spadku wagi o -10kg i braku mono, sila wzrosla o 10-15% ( na to sklada sie wiele cz

    Odpowiedzi: 389 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-13 15:43:01 Liczba szacunów: 0
  • TEST - ActivLab (masa + siła) / by debee / podsumowanie s. 85

    Post
    ActivLab

    PODSUMOWANIE Na początku chciałbym podziękować firmie ActivLab za umożliwienie mi testowania ich produktów. Kolejne podziękowania należą się użytkownikom forum SFD, którzy śledzili i udzielali się w teście. Zapewne ktoś z was sobie pomyśli co ze mną dalej? A więc ubiegając pytanie odpowiem, że jeszcze miesiąc chcę pomasować, później ze 2 miechy l

    Odpowiedzi: 1011 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-06-14 22:56:59 Liczba szacunów: 0
  • Wybór GAINERA - konkrety!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam ... Mam mały dylemat przy wyborze SKUTECZNEGO gainera... - a sa nie skuteczne? gainer to zarcie w proszku gorszej jakosci, słuza uzupelnieniu diety, nie mozna mowic ze sa skuteczne czy nie Sprawa wygląda tak... od roku ćwiczę na siłowni bez żadnych suplementów, to co udało mi się zbudować naturalnie to 7kg czystej masy mięśniowej i od 2 mies

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1217 Data: 2014-11-09 18:11:23 Liczba szacunów: 0
  • zestaw odżywek

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    nawet zachwalana przez Ciebie firma ACTIVLAB o zażywaniu produktu MASS UP GAINER 7kg pisze tak: Sposób użycia: 100 g (4 płaskie miarki) rozpuścić w 200 ml wody lub mleka. Stosować 2 razy dziennie. Należę do grona świadomych konsumentów, którzy zdają sobie sprawę, że często cena idzie w parze z jakością, a więc dziwi mnie fakt że ACTIVLAB MASS UP 7

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 760 Data: 2013-02-07 23:05:49 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel :masa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: masaccra olimp 3) staż :kilka lat 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: 3 tygodnie na mono activlab w domu lezy mi masaccra olimpu od ponad 2 miechów chciałem polaczyc to ze soba a konkretnie jak mam to szamac gdy przed trenningiem bcaa a po gainer i kretka .. 5) stosowane wcześ

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-06-04 08:15:38 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    el:Masa miesniowa 2a) nazwa produktu/produktów*: Wszystko co mam do wykorzystania to- Gainer Gainerator olompu, carbo z biogenixa, creatine monohydrant z universala, i bcaa z activlab 3) staż:okolo 2 lat 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 3 miesiace 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: Stosowalem z 5 róznych

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-08-20 18:32:46 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH v2

    Post
    Odżywki i suplementy

    edit :] 1) cel: Masa 2a) nazwa produktu/produktów*: Creatine monohydrate Uniwersal, Vitalmax - Whey Pro Gainer 2, ActivLab - BCAA Xtra, Trec - NitroBolon II powder. 3) staż: rok, przerwa pol roku, aktualnie 2 miesiace 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: - 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: - 6) dokładny opis

    Odpowiedzi: 642 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-10-21 13:45:46 Liczba szacunów: 0
  • Plan - porady ; gainer ; stojak ; ektomorfik ; zakwasy ; odczuwanie treningu ; wyskok

    Post
    Trening dla początkujących

    Co do gainerów - Zacząłem szukać i przyznam, że jest tego naprawdę sporo. Wypiszę kilka, które mnie zainteresowały. Mam nadzieję, że uda się doradzić coś ciekawego :P 1. Activlab mass up Czytałem opinię i były raczej pozytywne. Ponoć ma dosyć mało białka, więc dla mega szczypiora, to przydałoby się ciut więcej. Cena jest bardzo fajna, bo za około 8

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 1171 Data: 2017-01-04 23:31:39 Liczba szacunów: 0
  • 94 KG - Potrzeba Gainera ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dziękuje wam za wypowiedzi. Przeanalizowałem to co napisaliście poczytałem jeszcze trochę więcej i na razie jestem przekonany do Mass Activator ze względu na cenę, oraz jak gdzieś wyczytałem- dobrą jakość białka w nim zawartą. Dodam jeszcze tylko dla zainteresowanych moją opinię o gainerach, które brałem: Activlab Mass Up- dało mi to masę i jest to

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 2547 Data: 2013-06-13 17:03:26 Liczba szacunów: 0
  • Zostań TESTEREM i miej swój udział w powstawaniu produktu Activlab!! - wyniki str 19

    Post
    ActivLab

    Kamil mało prawdopodobne ActivLab już ma 2 a 3 musiałby być na prawdę hardcore a jak sam wiesz UE utrudnia stworzenie dobrego spalacza ;/ To będzie raczej białko/gainer/carbo/przed treningówka/batoniki - gdzie można ocenić smak, rozpuszczalność, "działanie" produktu a po próbce spalacza trudno będzie o opinie chyba że całe opakowania do

    Odpowiedzi: 763 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-03-16 13:28:30 Liczba szacunów: 0
  • Suplementacja na redukcjii.

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył); ewentualnie opis: bf, typ budowy ciała 2) wiek: 25 3) waga/wzrost: 80/173 4) staż treningowy: ok 2 lata i przerwa ok 5 lat, teraz 4 miesiące regularnie siłownia i trening na mase. 5) cel cyklu: redukcja/rzeźba głównie brzuch. 6) stosowane już wcześniej suplementy ok 6 tygodni gainer do uzupełnie

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 9439 Data: 2018-06-07 11:29:06 Liczba szacunów: 0
  • xpand mass xll

    Post
    Odżywki i suplementy

    Gainer 1 z Vitalmaxa ten co pokazywales tylko numer 1 :) wychodzi duzo taniej mi kokos odpowiadal slodki sam wiec polecam jak rafaello. :) EDIT: nie znam opini na temat Musli Gainer z Activlab ale korzystnie cenowo wychodzi ok 60zl za 3kg przejdz do dzialu Opinie i Zdjecia i tam poczytaj o nim. Ten Gainer 1 110zl na Allegro za 4.5kg. Mamooth w SFD

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1592 Data: 2008-09-28 18:20:29 Liczba szacunów: 0
  • Chcesz aby ktoś poprawił Twój plan ? Wklej go tutaj

    Post
    Trening dla początkujących

    Powróciłem na siłownię mniej więcej w październiku. Zacząłem ćwiczyć wg ACT właśnie z sfd. Szybko jednak zmieniłem treningi na FBW bo o wiele wygodniejsze i czułem pewien niedosyt po ACT. Zacząłem jednak dokładać serii, gdyż czułem niedosyt po treningach - czasami wychodziło po 9 serii na dzień na niektóre partie... Dziś doszły do mnie kolejne supl

    Odpowiedzi: 1394 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-01-16 20:50:59 Liczba szacunów: 0
  • Regeneracja SW i Siłownia

    Post
    Odżywki i suplementy

    To gainer zamiast carbo tak ? BCAA ? Czytałem że dobrą opinie ma BCAA XTRA ACTIVLAB ZMA ? Gainer 10 vitalmax ? Olimp Omega 3 Gold ? Witaminy kupuje w aptece 90kaps/ 15zł Za dużo też nie chcę wydawać ;X

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 2619 Data: 2009-09-05 11:11:23 Liczba szacunów: 0
  • Megabol Nitrox - PRZETESTOWAŁEM (na sobie)

    Post
    Odżywki i suplementy

    się opłaca trochę to kosztuje... może taniej niż inne ale kosztuje... wole pozostac przy mojej starej strategi... gainer vitalmax (bo tanio) białko ostrowi (bo tanio:D) bcaa activlab (bo też tanio) ULTIMATE nutrition ATP (bo sie kali i dobre jest) vitaminki opimpa:D i jabłczan biotechusa (bo tanio) i dextro juice oplimpa bo pasuje mi ten produkt:D

    Odpowiedzi: 100 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-08-07 13:20:40 Liczba szacunów: 0
  • Uzupełnienie diety gainerem MASS UP ActivLab opinie!

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    a jakią macie opinie o MASS UP firmy activlab? brał to ktoś? jest to dobre czy jakaś zwykła lipa? Dobry gainer = gainbody 30 Idealny na szybki posiłek potreningowy.

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 3309 Data: 2013-03-23 20:38:34 Liczba szacunów: 0
  • Pomoc przy wyborze supli na cykl.

    Post
    Odżywki i suplementy

    bre:) Ogólnie to jest to mój pierwszy gainer wiec ciężko mi powiedzieć czy polecam-nie wiem jakie są inne. Czytałęm pozytywne opinie i dlatego kupiłem. idolkotpan mówisz, że activlab nie jest najlepszy:) W takim razie mógłbyś mi polecić jakiś lepszy mono:) Z tego co czytałem to mono to mono - nie ma różnicy. Jeśli coś tam się różnią to proszę napi

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 2059 Data: 2015-01-17 14:53:42 Liczba szacunów: 0
  • co po stormie ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    a który według was jest lepszy gainer ActivLab GAINBODY 30 MACHINE MAN czy MASS XXL ? Składowo ten acticlab wydaje się lepszy . jakie opinie ?

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 982 Data: 2010-09-23 23:19:19 Liczba szacunów: 0