SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

TSH wynik

  • Wynik TSH i ft3 na t3

    Temat
    Doping

    [...] 100 mg e2d i 50 mg t3 tiromel. Do tego symex 12,5 mg do każdego strzała. Dzisiaj robiłem badania, oto wyniki: Prolka 18,36 4.04 - 15,2 Estro 8,92 7,63 - 42,6 TSH 2.23 0.27 - 4,20 Ft3 9.56. 2.00 - 4,40 Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego TSH nie jest wyzerowane ? Tarczycę badałem ostatnio w sierpniu, wszystko [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 138 Data: 11/20/2020 5:08:36 PM Liczba szacunów: 0
  • obniżony wynik TSH

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Co może oznaczać obniżony wynik TSH mój wynik to 0,222uIU/ml co oznacza i dlaczego lekarz rodzinny mówił żebym jak najszybciej skonsultowałam się z endokrynologiem mam do tego poziom glukozy w normie 101mg/dl Wynik OB jest jakiś dziwny i też go nie rozumiem 12/34mm/godz o co w tym wszystkim chodzi??Proszę o szybką konsultację z góry dziękuję i [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1469 Data: 6/24/2011 5:10:00 PM Liczba szacunów: 0
  • prawidłowy wynik tsh tarczycy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    TSH 2,810..czy to jest prawidlowe czy to jest juz stan chorobowy niedoczynnosc lub nadczynnosci tarczycy ,,mozliwe ze to sa poczatki stanu chorobowego...prosze o odpowiedz bo wcale sie nie znam na tym

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2438 Data: 2/11/2011 9:03:51 PM Liczba szacunów: 0
  • wynik badania tsh?

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, od jakiegoś czasu podejrzewałam u siebie tarczyce w końcu postanowiłam zrobić badanie na TSH . dziś odebrałam wyniki , gdzie mój wynik to : 6,560 . Nie znam się na tych wynikach tzn, ze mam tarczyce . Mogłby ktoś mi powiedzieć, bo do lekarza dopiero w piątek wybieram się. Pozdrawiam i czekam na pomoc:) Melcia89

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 603 Data: 2/4/2013 2:01:09 PM Liczba szacunów: 0
  • wynik badania TSH prawidłowy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    wynik badania TSH wyszedł mi 25/52 u/ml czy to duzo odbiega od normy .biore eutyrox 100 od kilku lat ,przedtem brałam 150 czy bede musiała zmienić dawke leku.kilka lat temu miałam usunieta tarczyce i węzły chłonne waga skacze mi co jakis czas do góry ale ogolnie czuję sie dobrze.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 895 Data: 3/14/2011 12:45:59 PM Liczba szacunów: 0
  • prawidłowy wynik tsh

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    czy wynik tsh 1,428 jest prawidłowy czy to niedoczynnośc czy nadczynność przy odchudzaniu bo lekarz powiedział że dobrze a może potrzeba zrobic ft 3i ft 4 prosze o pomoc bo niewiem czy szukac pomocy lekarskiej

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1600 Data: 10/17/2011 5:58:06 PM Liczba szacunów: 1
  • tsh prawidłowy wynik

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    mój I wynik to 2,68 po mies brania hormonów zmienił sie na 1,85 a norma to 0.3-3.6 czy mam sie czego obawiac??dodam że mam zespół policystycznych jajników i od 3 lat nie miałam miesiączki a odkąd przyjmuję hormony na tarczyce wszystko powoli wraca do normy.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1001 Data: 2/3/2011 6:28:44 PM Liczba szacunów: 0
  • wynik tarczycy tsh

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    moje dziecko otrzymało dzis wyniki badan i tsh III gen wynosi 100,000 ulU/ml......jaki to wynik?pytam ponieważ standard to podobno 0,27-4,70....więc mam powody by sie denerwowac...czy ktos jest w stanie pomóc mi w uzyskaniu konkretnej odpowiedzi i pomocy...

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1048 Data: 10/11/2011 2:57:14 PM Liczba szacunów: 0
  • tsh prawidłowy wynik

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Czy wynik TSH równy 3,270 jest prawidłowy czy nie? jestem kobietą, 32 lata, ważę ok 55kg. Mam bardzo wysokie tętno ok 95 mierzone o różnych porach dnia więc zrobiłam badanie tarczycy bo nie wiem co to może być innego

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1237 Data: 8/23/2011 5:37:43 PM Liczba szacunów: 0
  • mój wynik TSH

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    ZROBIŁAM SOBIE BADANIE TSH I WYSZŁO MI ŻE MAM TSH 4,13 CZY JEST ON DOBRY?NIE WIEM JAKIE SĄ NORMY OD JAKIEJ WARTOŚCI TRZEBA PODJĄĆ LECZENIE I ZGŁOSIĆ SIĘ DO LEKARZA , MÓJ KARDIOLOG POWIEDZIAŁ ŻE TA WARTOŚĆ TO JUŻ JEST NIEPOKOJĄCA CO ROBIĆ Ć

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 811 Data: 11/20/2010 7:46:12 AM Liczba szacunów: 0
  • wynik TSH

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Jestem miesiac po operacji wyciecia platow tarczycy.Od tego czasu biore LETROX 50.Dzis zrobilam wynik TSH-ktore wynosi 46,25 ulU/mL.Czy tak wysoki wynik to efekt brania letroxu?Czy stan zapalny ma wplyw na TSH?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1262 Data: 3/31/2011 9:01:42 PM Liczba szacunów: 0
  • wynik tsh czy jest prawidlowy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    jestem [po operaci tatczycy biore ełtyroks 150 a wynik wyszedł mi 0.812 czy jest prawidłowy mam teraz isc na zabieg ginelogiczny i boje sie ze anastjozjolog mnie niedopusci do zabiegu a do endrygologa mam termin za miesiac co robic

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 779 Data: 2/25/2016 9:28:54 AM Liczba szacunów: 0
  • wynik TSH powżej normy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Po zrobieniu badań krwi na TSH wynik wyszedł powyżej normy. W moim przypadku jest to 79,938. Czy powinna udać się do lekarza specjalisty, czy też powtórzyć badanie, ze względu na wysoki poziom wyniku.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1024 Data: 5/12/2011 7:06:14 AM Liczba szacunów: 0
  • badania TSH-prawidłowy wynik

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    tsh3-tyreotropina 3-ej generacji wynik badania 3,587 czy to jest w normie?jaki jest prawidłowy?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2007 Data: 1/28/2011 3:42:42 PM Liczba szacunów: 0
  • wynik tsh 17,530

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    prosze o sprawdzenie wyniku,od niedawna choruje na tarczyce w zasadzie mam nadczynność.nie wienm co o tym myśleć,prosze o szybka odpowiedz,gdyż zaczynam sie bać,a wizyte mam dopiero w marcu,kompletnie sie na tym nie znam

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 442 Data: 2/18/2011 4:56:18 PM Liczba szacunów: 0
  • TSH=0,94 wynik

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    mOŻE MI KTOŚ POWIEDZIEĆ CZY TE WYNIKI SĄ DOBRE?

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 2026 Data: 8/23/2010 8:35:09 AM Liczba szacunów: 0
  • wynik tsh

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    miałam nadczynność tarczycy.moje obecne tsh 2,507 przy normach od 0,55 do 4,78. wspomnę,że staram się o dziecko. czy mój wynik nie jest jeszcze za duży?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 589 Data: 2/8/2013 2:47:18 PM Liczba szacunów: 0
  • wynik tsh 0,01

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    TSH 0,01

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1939 Data: 6/14/2010 11:24:03 AM Liczba szacunów: 0
  • wynik badania tsh

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    witam odebrałam wynik tsh z krwi i nie wiem jak go interpretować,1,137

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1216 Data: 6/21/2010 11:19:35 AM Liczba szacunów: 0
  • wynik badania TSH

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    wynik badania TSH 0,355. Czy jest on w normie?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1206 Data: 5/28/2010 1:28:49 PM Liczba szacunów: 0