SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

SAW opinie

  • saw suplement opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    czy jest bezpieczny

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 564 Data: 2013-05-29 18:44:58 Liczba szacunów: 0
  • Sterydy dla początkujących- zbiór linków do podstaw

    Post
    Doping
    PRO

    METANABOL-METANDIENON Metanabol (Metandienon, 17 alfa-metylo-androstendion) Dianabol, pełna nazwa chemiczna 17 beta-hydroksy-17 metyloandrosta 1,4 dien-3on. Formy leku dostępne w Polsce: - tabletki po 1mg i 5mg; pakowane po20 sztuk. Wybrane inne preparaty metandienonu: - Stenolon 5mg (Czechy) - Naposim 5mg (Rumunia) - Pronabol (Indie) - Anabol Ta

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-03-26 22:13:10 Liczba szacunów: 0
  • DHT i skutki uboczne Saw Palmetto!

    Post
    Doping
    PRO

    jak sie leb swieci, to bedzie lysina i chui! zluo - to mowisz ty, ja mam opinie wieloletnich koksow, ktorym saw palmetto pomoglo/pomaga (choc glownie w kwestiach prostaty, jest podejrzenie, ze saw palmeto zbyt slabo oddzialowuje na komorki w skorze glowy). badania - badaniami, zycie - zyciem. haha - to zalozycielowi watku dawalem juz uniwersalna r

    Odpowiedzi: 129 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-09-14 15:22:34 Liczba szacunów: 1
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    Z pb nie miałem do czynienia ale przynajmniej na forum zbiera dobre opinie. Stara szkoła na masę daje mixa i deka ale cypio też może być. Czy po dece będą sajdy jak po npp przekonasz się sam bo to różnie bywa. Zbadaj po masterze prostate bo już teraz masz w górze normy. Ja np na provi czuje prostate już po 2 tygodniach A na masterze lecialem 12 I

    Odpowiedzi: 1186 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-10-19 15:58:33 Liczba szacunów: 0
  • Jaka przedtreningówka obecnie najskuteczniejsza?

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Saw to i na moja dziewczyne srednio dzialal...meso bardzo fajny pw zreszta sa w dziale doping tematy gdzie testowalismy(aktualnie jest ktoras edycja tematu) pw wiec mozesz oczytac opinie

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 10828 Data: 2017-01-24 16:05:35 Liczba szacunów: 0
  • Pierwszy cykl - względnie zdrowo i rozsądnie

    Post
    Doping

    Hey co myslicie o takim pierwszym cyklu??????????? Znalazlem artykul na stronce www.paker.prv.pl .Jest dosc obszerny artykul o pierwszym cyklu w zyciu opartym na testosteronie enanthate.Ponizej umieszczam ten artykul.Prosze o wypowiedzi na ten temat i opinie.Chodzi mi o przyrost masy ale przedewszystkim o jak najbezpieczniejszy cykl.Zdrowie mamy ty

    Odpowiedzi: 61 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-08-31 11:24:36 Liczba szacunów: 0
  • Dieta LOW-CARB - artykuł dla początkujących

    Post
    Trec

    ze przy wadze 71 minęło już trochę czasu i co mogę zaobserwować, ( dodam jeszcze że miałem być na stałej suplementacji lecz, stwierdziłem iż przetestuje cykliczna czyli cm3 +SAW cm3 ) waga stoi w miejscu ciągle 71 KG ... to troszkę irytujące, mało tego przy takim systemie podaży węgli mięśnie z rana jak i w ciągu dnia wydają się być płaskie nato

    Odpowiedzi: 745 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-27 08:30:16 Liczba szacunów: 0
  • Linia przekazu

    Post
    Sztuki Walki

    Oto rozmowa telefoniczna Bruce'a z Danem Lee ktora miala miejsce w 1972r. Gdzie Bruce wyraża jasno i klarownie swoja opinie na temat Muay thai: http://www.youtube.com/watch?v=w5jgyX2Ziq4 A oto wyszczegolniony fragment o Muay thai: " Dan: Yeah. There's the Kickboxing Association right in Hollywood Boulevard. You have to go and see it? Bruce:

    Odpowiedzi: 531 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-02-26 15:43:52 Liczba szacunów: 0
  • *** PIERWSZY CYKL TYLKO TU ALBO BAN !!! ***

    Post
    Doping

    Hey co myslicie o takim pierwszym cyklu??????????? Znalazlem artykul na stronce .Jest dosc obszerny artykul o pierwszym cyklu w zyciu opartym na testosteronie enanthate.Ponizej umieszczam ten artykul.Prosze o wypowiedzi na ten temat i opinie.Chodzi mi o przyrost masy ale przedewszystkim o jak najbezpieczniejszy cykl.Zdrowie mamy tylko jedno wiec

    Odpowiedzi: 556 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-09-07 15:53:39 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH v2

    Post
    Odżywki i suplementy

    kazdy gotowy suplement i tak ma podobny sklad a tu macie mozliwosc doboru dawek pod "siebie" PP100% - dobry stack bez kofeiny (IMO jeden z ciekawszych - nie kieruje sie cena) SAW - podobnie HP można wymieniac sporo - i na kazdego znajdzie się " A NA MNIE NIE DZIAŁA !!" po treningu także rożne szkoły. propozycja dobre WPC/ WPI jak kto woli jakis o

    Odpowiedzi: 642 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-05-06 19:44:53 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH v2

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa masa masa 2) nazwa produktu/produktów*: CM3 i SAW z treca, 3) staż: 2 lata 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: ok. roku 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: mono z olimpu rok temu 6) dokładny opis problemu/konkretne pytanie: myslalem zeby dac SAW przed treningiem i cm3 ok 30min po, co o tym mysli

    Odpowiedzi: 642 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-29 20:33:35 Liczba szacunów: 0
  • SPOSÓB NA WOLNE RODNIKI

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    kopt mam nadzieje ze sie nie obrazisz? Rośliny są źródłem wielu ciekawych substancji, o których znaczeniu nauka wie niewiele. Jeszcze mniej wiedzą o tym zwykli ludzie. Przy czym efekty działania szeregu z nich można wykorzystać do profilaktyki zdrowia, a nawet do wspomagania wydolności sportowców. Do substancji, mających pozytywny wpływ na organiz

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 12119 Data: 2005-10-28 09:53:49 Liczba szacunów: 0
  • Trec - S.A.W.

    Post
    Trec

    jak jedza kanapeczki a potem ida na trening myslac ze taka przedtreningówka zrobi za nich robote to potem sa takie a nie inne opinie.. ja kupilem sobie mała puszke 200g SAW, wczesniej bralem sporo przedtreningówek, od nitrobolonu po hp, jack3da, mesomorpha (ktory dla mnie jest numerem 1) .. nie spodzeiwalem sie efektów duzych po SAW'ie ale musze p

    Odpowiedzi: 254 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-16 15:34:33 Liczba szacunów: 0
  • Trec - S.A.W.

    Post
    Trec

    jak jedza kanapeczki a potem ida na trening myslac ze taka przedtreningówka zrobi za nich robote to potem sa takie a nie inne opinie.. ja kupilem sobie mała puszke 200g SAW, wczesniej bralem sporo przedtreningówek, od nitrobolonu po hp, jack3da, mesomorpha (ktory dla mnie jest numerem 1) .. nie spodzeiwalem sie efektów duzych po SAW'ie ale musze p

    Odpowiedzi: 254 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-16 15:43:17 Liczba szacunów: 0
  • Trec - S.A.W.

    Post
    Trec

    kupiłem SAW po Plasmie od BIG ZONE, z której byłem bardzo zadowolony i w porównaniu z Plasma SAW to soczek, pobudzenie jakieś tam miałem, lecz dopiero przy 2 miarkach, jak kończyłem opakowanie musiałem brać 3, chęć do treningu słaba, smak duży +. Obecnie zaczynam sie sugerować wielkością opakowania, bo co można upchnąć w 300g? za 110zł... wczoraj z

    Odpowiedzi: 254 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-09 08:32:47 Liczba szacunów: 0
  • Suplementacja na siłe i wytrzymałość

    Post
    Odżywki i suplementy

    pomyśl o połączeniu S.A.W + cm3 saw ma bardzo ciekawy skład - a działanie jego przykładowo ja bardzo mocno odczuwałem, szczególnie że podobnie do Ciebie też byłem po cyklu na nitro II. na korzyść saw przemawia jego cena (jest ekonomiczny) i pozytywne opinie na forum ;)

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 2861 Data: 2011-10-04 17:17:22 Liczba szacunów: 0
  • Prosba do DArka i Slawka

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Danone i tu są różne opinie. Powszechnie wiadomo, że DHT to bardzo silny androgen (10 razy silniejszy od tescia) dlatego jego dzialanie powinno byc silniejsze. Im mniej DHT tym niej androgenne działanie na organizm co MOZE przyniesc mniejsze przyrosty. Czesc amerykanskich pro-steroidow to pochodne DHT - chociazby 1-AD; wiec jego dzialanie nie jest

    Odpowiedzi: 96 Ilość wyświetleń: 5313 Data: 2003-09-23 17:11:14 Liczba szacunów: 0
  • Nowy rok-nowy start-nowa kolekcja :P

    Post
    Odżywki i suplementy

    czas tmu stosował tylko w dni treningowe przez bardzo dlugi okres czasu i był zadowolony, takze musial bys sam sie zdecydowac jak ma to wygladac u Ciebie.. z przed treningowek spokojnie SAW mozesz brac jezeli byłes zadowolony, z tym Xplodem to roznie bywa, dosyc sprzeczne opinie, SAW "pewniejszy" , no chyba ze na jeszcze cos innego sie zdecydujesz

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 727 Data: 2012-12-30 10:11:10 Liczba szacunów: 0
  • jądra, długi cykl, dziwna teoria zioła i arginina kontra HCG

    Post
    Doping

    mi chodziło tylko o jądra, że moje combo realnie je powiększa nie bagatelizujmy tak tribulusa, to znane od setek lat zioło i działające na pewno nie bazujmy oczywiście na reklamach, bo te są przesadzone. na forum są pozytywne opinie osób 30 - 40 letnich to nie jest dla 18latków, a po cyklu stosowna dawka na pewno pomoże, a nie zaszkodzi i nie jes

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 3999 Data: 2011-03-07 15:33:46 Liczba szacunów: 0
  • Suple dla boksera

    Post
    Odżywki i suplementy

    Czyli zupełnie inaczej niż chciałem... Zarówno WH jak i Saw'a jadłem. Lepiej wspominam pierwsze, Saw oprócz pompy praktycznie nieodczuwalny... Według mnie pomysł średni, pompa jest uciażliwa, zresztą szybciej sie "zasapie" na treningu... Natomiast podoba mi sie pomyśl Beta Alaniny, zawsze fajnie działała. A co myślicie o dorzuceniu do zestawu lajto

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 740 Data: 2013-11-28 12:22:21 Liczba szacunów: 0