SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

Ripped Freak opinie

  • Ripped freak - opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam Panowie, chciałbym zapytać co sądzicie o produkcie j.w - Pharma Freak Ripped Freak? Ciekawy, czy lipa?

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 433 Data: 2017-04-13 08:20:41 Liczba szacunów: 0
  • volvo93/pods.80/Sztangą Wyciskanie Drogi(e) Panie (s.82)

    Post
    Trening dla początkujących

    Ja chcę zbić bf i pas do 78-80cm, przed masowaniem do 100kg, żebym jak pączek nie wyglądał przy 100kg . Nie robie formy na lato, dalej marzę o scenie po cichu ... Jutro robię klate/barki/tric może jakiś film wpadnie to wrzucę po pracy Dobry zestaw szykujesz . Sprawdź jeszcze ripped freak. Opinie ma b. pozytywne. Zmieniony przez - volvo93 w dniu 20

    Odpowiedzi: 832 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-01-19 22:44:15 Liczba szacunów: 0
  • TEST FREAK

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    nowy produkt, więc o o opinie ciężko, szukaj na zagranicznych forach sam będę testował niedługo, bo ripped freak od nich jak dla mnie rewelacja

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-02 23:09:08 Liczba szacunów: 0
  • TEST: "PaSiBRZuCHy" vol.3 - zaglosuj str.144!

    Post
    Odżywki i suplementy

    wa: 41/41,5 / 41/41 2) Opinie ocena dzialania produktow: Dymaburn Xtreme - Dymatize - 100 caps. Lekkie pobudzenie, termogeneza na plus. Nie ma zjazdów, pomaga hamując głód. Ripped Freak - Pharma Freak - 60 caps. Mocne pobudzenie, tremogeneza, bardzo hamuje głód i daje motywacje do walki. Bcaa - RX Gold - 300g Smak bdb. skład okej, bo czuć leucynę

    Odpowiedzi: 1618 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-06-06 00:02:58 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    A słyszałeś jakies negatywne opinie na temat PharmaFreak Ripped freak Pre-workout?? A jakbyś porównał Magnezowy chelat kreatyny(Controlled Labs Green MAGnitude), ketoizokapronian wapnia kwasu linolowego kreatyny(Muscletech Creakic Hardcore) chlorowodorek kreatyny(PharmaFreak Creatine Freak)?? wiem ze kosmiczne nazwy itd to najczesciej bubel (mam n

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-06-28 12:50:57 Liczba szacunów: 0
  • volvo93/pods.80/Sztangą Wyciskanie Drogi(e) Panie (s.82)

    Post
    Trening dla początkujących

    : 41/41,5 / 41/41 2) Opinie + ocena dzialania produktow: Dymaburn Xtreme - Dymatize - 100 caps. Lekkie pobudzenie, termogeneza na plus. Nie ma zjazdów, pomaga hamując głód. Ripped Freak - Pharma Freak - 60 caps. Mocne pobudzenie, tremogeneza, bardzo hamuje głód i daje motywacje do walki. Bcaa - RX Gold - 300g Smak bdb. skład okej, bo czuć leucynę

    Odpowiedzi: 832 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-15 19:00:14 Liczba szacunów: 0
  • Pharma Freak Ripped Freak

    Post
    Odżywki i suplementy

    No więc byłam dziś w sklepie i nie mieli na składzie Ripped Freak, ale gościu polecił mi GNC Pro Performance® AMP Ripped Vitapak® Program powiedział, że skład ma taki sam jak Freak. Tyle, że mam 30opakowań w każdym 7 kaps, które mi rozplanował na cały dzień(1 przed treningiem, jedna rano przed jedzeniem i reszta po jedzeniu%-) ) Czytałam opinie lud

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 8502 Data: 2012-01-24 03:01:14 Liczba szacunów: 0
  • Test niesponsorowany:"Hardcorowa masa by Lord Kox ZineK" - pods.str. 21!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Najpierw ostry trening- najdluzszy od kiedy pamietam, pozniej 5 rocznica ze swoja kobieta () Pokonczyly sie suple, zaczynam probowanie sfdowskich Dzien bez apetytu, powod straszne goraco i zaduch na dworze I posilek jajecznica z 8 jaj + szybka + cebula + szczypior + warzywa + banan II posilek wpc 100% 35g + 10g bcaa xtra (nie mieszajcie nigdy raz

    Odpowiedzi: 223 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-07-15 15:56:42 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: nabranie masy miesniowej/odczuwalny wzrost siły 2a) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Ripped freak Pre-workout od PharmaFreak 3) staż: 3 lat 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 4 m-ce 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: orotan kreatyny - dobrze działał 6) dokładny opis problemu/konkretne pytanie

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-06-27 19:36:16 Liczba szacunów: 0
  • volvo93/pods.80/Sztangą Wyciskanie Drogi(e) Panie (s.82)

    Post
    Trening dla początkujących

    Spalacze idą tak bez pierdół: 2x2 Dymaburn potem 2x3 Scorch potem 1x2 Ripped freak To ja czekam na opinię

    Odpowiedzi: 832 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-12 16:43:05 Liczba szacunów: 0
  • SPALACZE/REDUKCJA: topik konsultacyjno-informacyjny

    Post
    Odżywki i suplementy

    ok a jesli chodzi o taki produkt ripped freak? Bardzo dziwny sklad ten spalacz posiada... tak z czystej ciekawosci pytam o opinie co to za wynalazek :>

    Odpowiedzi: 2512 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-07-04 21:06:42 Liczba szacunów: 0
  • Porada dietetyka lub znajace - CKD

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    asem i wracając z aero dosłownie się ze mnie leje ale mam wrażenie ze miną miesiące zanim zredukuję tkankę :-/ Oczywiście naczytałem się na temat fat-burnerów i planuję zakup Ripped Freak'a. Cholernie jestem zmotywowany ale nie chcę przeholować więc Panowie Powiedzcie mi czy przy takim poziomie BF i dajmy na to 3 miesiącach treningów i diety da się

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 786 Data: 2011-03-06 22:25:04 Liczba szacunów: 0
  • Kolejny cykl

    Post
    Odżywki i suplementy

    A co myślicie o tym PHARMAFREAK RIPPED FREAK PRE-WORKOUT https://www.sfd.pl/sklep/PharmaFreak_Ripped_freak_Pre-workout-opis26681.html#opinie lub nowość tutaj pojawiła się taka odpowiedź, że słyszał dużo dobrego o BSN ENDO RUSH https://www.bodypak.pl/pl/boostery-treningowe/10518-bsn-endo-rush-495g.html

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 2075 Data: 2018-04-11 08:17:15 Liczba szacunów: 0
  • Kolejny cykl

    Post
    Odżywki i suplementy

    Czekajac na odp szukałem aby nie było, że leże do góry i czekam na gotowe:-> znalazłem coś takiego https://www.sfd.pl/sklep/PharmaFreak_Ripped_freak_Pre-workout-opis26681.html#opinie PHARMAFREAK RIPPED FREAK PRE-WORKOUT Zmieniony przez - Treble w dniu 2018-04-10 16:57:19

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 2075 Data: 2018-04-10 16:25:24 Liczba szacunów: 0
  • etyl ester + stack pomoc

    Post
    Odżywki i suplementy

    iety obecnej, która jest nastawiona na inny cel. Chodzi mi jedynie o chłodną opinię co do owych suplementów, ponieważ trafiłem na fajną promocję w sklepie i kupując z wyprzedzeniem mogę dużo zaoszczędzić. Kumpel zdecydowanie proponuje zamienić six starsa na PharmaFreak - Ripped freak Pre-workout - 200g, ze względu na dużą ilość węgli w six starze?

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 744 Data: 2012-01-02 16:09:06 Liczba szacunów: 0
  • Clen czy jakiś spalacz?? który najlepszy clen ??a który spalacz

    Post
    Doping

    jw. straszny kibel z tego co czytalem to b.dobre opinie zbiera viper i ripped freak. w jakims temacie Aras opisuje,z tego co pamietam to jest zadowolony. Zmieniony przez - chemol w dniu 2010-02-15 09:36:10

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1422 Data: 2010-02-15 09:35:05 Liczba szacunów: 0