SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

Lekarz przepisal mi cykl

  • Witam! Mam zaprzyjaznionego lekarza ktory przepisal mi cykl.Zglosilem sie do niego poniewaz chcialem poprawic swoje wyniki w sporcie.Powiem wam co powiedzial lekarz sportowy.Metanabol kazal przyjmowac w formie 3tab./przez pierwsze 4tygodnie a potem 2tab tydzien i zejsc 1tab w ostatnim tygodniu.Powiedzial takze, ze ilosci max.15-20 mg nie sa [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 3771 Data: 10/23/2003 6:07:49 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] Deca+prolongatum 2003-11-26 13:21:18 Doping Metanabol vs Totesteron Prolongatum 2003-11-22 19:24:59 Doping Metka i testosteron (prolongatum) 2003-11-10 00:00:09 Doping Lekarz przepisal mi cykl-mtanabol+test.prolongatum 2003-10-23 18:07:49 Doping TEST PROLONGATUM 2003-10-21 17:03:43 Doping Prolongatum 2003-10-21 09:19:23 Doping prolong + [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 4585 Data: 3/13/2004 3:46:34 PM Liczba szacunów: 0
  • Syndrom bialego fartucha :-) Tez biore Bisocard. U mnie bardziej zbił tętno z 95/90 na 70/75 a cisnienie to u mnie loteria. Wiadomo rano sie nie mierzy ale po poludniu raz mam 150/90 a innym razem 130/80. To dokładnie tak samo jak ja. Tętno po bisocardzie jest zdecydowanie mniejsze. Jakie dawki bierzesz ja teraz przed snem 5 mg i więcej nie będę [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/30/2017 11:53:34 AM Liczba szacunów: 0
  • krzykacz. Czytałem o higienie snu (nie jeść ciężkich kolacji, spać o regularnych godzinach, unikać kawy w godzinach późnopopołudniowych, wygodne wyro itd. ). Większość tych warunków spełniam. Zastanawia mnie tylko dlaczego przez pierwsze 3tyg cyklu (nie mówiąc o wcześniejszych miesiącach) było ok. Sądzisz że warto przerwać cykl? O 10 30 wypiłem [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 2548 Data: 3/1/2013 1:54:33 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] jeszcze przez 2 miesiące delikatnie schodząc z dawek i posiłkować się tutaj finasterydem? Na końcu musiałbym tak czy siak zapodać odblok, a przy takich bombach to wiemy ile organizm wraca do normy Lekarz przepisał mi alfabax, działanie podobne do finasterydu, jednak alfabax nie hamuje DHT. Zmieniony przez - mati_19 w dniu 2020-09-19 06:43:24

    Odpowiedzi: 43 Ilość wyświetleń: 1373 Data: 9/19/2020 5:37:45 AM Liczba szacunów: 0
  • Zapotrzebowanie kaloryczne - mezomorfik [pytanie]

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    No właśnie mam tak, że jestem chudy na wszystkich częściach ciała, za wyjątkiem brzucha. Kiedyś jak regularnie trenowałem trial rowerowy (średnio 5 razy dziennie), to ważyłem 77kg i miałem biceps 36cm. Chodziłem też w soboty pograć w nogę do technikum, albo poćwiczyć na siłowni (bardziej rekreacyjnie – bez diety i planu treningowego). No [...]

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 5257 Data: 1/5/2009 6:30:52 PM Liczba szacunów: 0
  • wzrost i prolo

    Post
    Doping

    Moj cykl wygladal ta ze prolo bralem w poniedzialek , srode i piatek, lekarz przepisal mi 250mg max ale ja spokojnie bralem ok 500mg tygodniowo. Byc moze stad efekt uboczyny w postaci nadmiernego owlosienia. Ja nie stosowalem nic na odblok, zupelnie nic.

    Odpowiedzi: 51 Ilość wyświetleń: 5595 Data: 1/17/2005 1:40:06 PM Liczba szacunów: 0
  • nie wiem czy dobrze w temat uderzam ale mam pytanie kolega z siłowni leci cykl mix, deka i teraz chce antka dolozyc ciężko mu zlapac wage jest on 5/6 lat dieta ulozona pod niego 3.5tys kalorii leci, wzrost 1,78cm waga kolo 84kg ostatnio lekarz zlecil mu badania (kolega jest mega przewrażliwiony) na pkt badan, niski poziom tłuszczu itp. Zrobił [...]

    Odpowiedzi: 36745 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/5/2019 8:21:36 PM Liczba szacunów: 0
  • Dla 16 latkow

    Post
    Po siłowni, o siłowni

    Eding my nie obrazamy ludzi ktorzy biora koks, bo sa chorzy i im lekarz przepisal, ani tez ludzi ktorzy koksuja, bo sa zawodowcami. Jak sam napoisales "to ich sprawa". Powtorki "pod napieciem" nie ma. A po przerwi polecam ogolno-rozwojowke, zeby miesnie i sciegna przyzwyczaily sie do obciazen. Zenith ciekawy zbieg okolicznosci, [...]

    Odpowiedzi: 18815 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/25/2003 4:40:47 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam Szanowni Panowie:). mam problem z niskim libido. może zacznę od początku. mając 18-19 lat po kilku latach ćwiczeń zapodałem sobie 100 metki i 20 testosteronu prolo. niestety nie robiłem odbloku bo "szpec" który mnie wprowadził w temat mówił żeby nie robić. drugi cykl zrobiłem po 3 miesiącach przerwy z 20 omenów i 10 teści prolo. również bez [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1542 Data: 11/6/2014 2:19:12 PM Liczba szacunów: 0
  • wzrost i prolo

    Post
    Doping

    A jak bralaes piec miesiecy temu ten cykl to po nim cos urosłes??? A twoj kumpel ile ma lat??? Jak bys mugł to mozesz mi wyslac ten cykl z prolo co ci lekarz przepisal. Ja sie planuje zapisac na siłownie teraz bo narazie to cwicze w warunkach domowych.Napisac mi mozesz na nomer gg 1782630 ,tylko jak bede dostepny bo inaczej nie dojdzie a jak nie [...]

    Odpowiedzi: 51 Ilość wyświetleń: 5595 Data: 1/13/2005 9:07:11 PM Liczba szacunów: 0
  • Podniesienie testosteronu

    Post
    Odżywki i suplementy

    Mam podobny problem z niskim poziomem testosteronu właśnie tez po długotrwałej redukcji, bo licznych badaniach i wizytach u endokrynologów stwierdzono niedoczynność tarczycy mimo że tsh, t4 i t3 było w normie, tsh miałem na poziomie 3.7 ty masz 3.1 a lekarz stwierdził ,że zdrowy człowiek ma w granicach 1.0 także udaj się do endokrynologa by zbadał [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 2710 Data: 10/17/2015 6:29:29 PM Liczba szacunów: 0
  • Podniesienie testosteronu

    Post
    Odżywki i suplementy

    Mam podobny problem z niskim poziomem testosteronu właśnie tez po długotrwałej redukcji, bo licznych badaniach i wizytach u endokrynologów stwierdzono niedoczynność tarczycy mimo że tsh, t4 i t3 było w normie, tsh miałem na poziomie 3.7 ty masz 3.1 a lekarz stwierdził ,że zdrowy człowiek ma w granicach 1.0 także udaj się do endokrynologa by zbadał [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 2710 Data: 10/17/2015 6:29:32 PM Liczba szacunów: 0
  • Pytanie o wode w organiźmie

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Wczoraj wazylam 66.2 dzisiaj 66.6 (wiem ze nie powinno wazyc sie codziennie, ale co jakis okres czasu). To akurat, zalezy od dnia cyklu, od wahań, etc. W zeszlym roku na identycznej diecie i z identycznym wysilkiem fizycznym chdlam ok 1,5kg na tydzien. organizm się zmienia, zwłaszcza młodej kobiety. Waga nie jest jedynym wyznacznikiem. Czy [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 4527 Data: 10/15/2008 7:39:03 PM Liczba szacunów: 0
  • Combo kreatyna saa

    Post
    Doping

    no juz dobra ludzie.. macie racje o wiele za duzo sie tym przejmuje wszystkim, msciciel w kazdym badz razie mi dokladnie wytlumaczyl to co chcialem wiedziec takze temat do zamkniecia ;) ale tak swoja droga to chyba lepjej sie martiwc za duzo niz wcale ;) ale macie racje.. nie potrzebnie tyle przejmowania sie przy takich dawkach, tak swoja droga [...]

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 4637 Data: 10/9/2008 2:39:42 PM Liczba szacunów: 0
  • Potrzebuje porady

    Post
    Doping

    to był muj 4 cykl mety po wczesniejszych nigdy się nie odblokowywałem a czwartego nie skonczyłem zjadłem z 50 mety i mnie zblokowało,pierwsze to nie wiedziałem co mi jest ale to mało wazne nic nie wiedziałem na temat odbloku wogule ze cos takiego jest.Na odblokowanie wziołem nolvadex ale to mi zabardzo nie pomogło bo suty sa takie jak były [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1201 Data: 9/5/2007 12:06:59 PM Liczba szacunów: 0
  • claner Dobry artykuł, powinien zawisnąć. Sog :) Mnie bolą kolana, prawe tak że zginam nogę do max 90 stopni poźniej ból się tak powieksza że bardziej nie próbuję. Przerwałem treningi bo nie mają one sensu dla mnie bez ćwiczenia nóg, bez przysiadów. Byłem na rtg kolan. diagnoza : "nieznaczne zwężenie przestrzeni międzystawowych " [...]

    Odpowiedzi: 301 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/13/2010 1:38:45 PM Liczba szacunów: 0
  • 44 lata i HTZ

    Post
    Doping

    [...] czerwone krwinki i hemoglobina) nawet byłem u lekarza pierwszego kontaktu dał mi na badania żelaza i B12 Żelazo 139 w skali 59 – 158 B12 610,90 w skali 191 – 663 Lekarz stwierdził że jest wręcz bardzo dobrze i nie kazał się przejmować – tak ma być. Czy to po prostu nadwyżka testosteronu na HTZ podbiła parametry krwi (hematokryt, [...]

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 1349 Data: 5/15/2021 7:29:40 PM Liczba szacunów: 0
  • metody na uregulowanie okresu

    Post
    Zdrowie i Uroda

    1. Piszesz, że lekarz poszedł po najmniejszej linii oporu (wg Ciebie). A przepraszam bardzo, jakie są inne metody leczenia?? Ciesz się, że Ci np. Diane nie przepisał, bo jest jeszcze mocniejsza (chociaż ja osobiście brałam i nie narzekam - wręcz przeciwnie, po odstawieniu było znacznie lepiej niz przed, miałam bardziej regularny cykl niż przed). [...]

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 19230 Data: 7/3/2006 1:58:52 AM Liczba szacunów: 0
  • 44 lata i HTZ

    Post
    Doping

    [...] czerwone krwinki i hemoglobina) nawet byłem u lekarza pierwszego kontaktu dał mi na badania żelaza i B12 Żelazo 139 w skali 59 – 158 B12 610,90 w skali 191 – 663 Lekarz stwierdził że jest wręcz bardzo dobrze i nie kazał się przejmować – tak ma być. Czy to po prostu nadwyżka testosteronu na HTZ podbiła parametry krwi (hematokryt, [...]

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 1349 Data: 5/15/2021 1:00:35 PM Liczba szacunów: 1